• Dorama: 12356
  • Titulků: 10902
  • Uživatelů: 27977

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Neoui Moksoriga Deulleo Mellisek 10.00/10 12345678910 27.03.2017

   »    Po dlouhé době seriál, který si opravdu zaslouží svoje vysoké hodnocení. Miluji herce Lee Jong Suka, skvělé herecké výkony, příběh i kamera. OST nebylo tak silné, jako u jiných příběhů ale i tak to stálo za to. Hlavní hrdinku bych zvolila někoho jiného, svým způsobem na mě tato herečka nezapůsobila, ale svoji roli opravdu zahrála perfektně. Krásný seriál

Neoheedeuleun Powidwaetda Daisy400 10.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Tak kde začít... Chvíli jsem tuto doramu odkládala, ale už od pohledu jsem věděla, že to bude pecka. Taky že jsem se nemýlila! V hlavní roli Lee Seung Ki, kterého jsem si ze sledování Gu family book oblíbila... tak jsem se rozhodla jít do toho a vážně nelituji. Netušila jsem, že zrovna prostředí detektivů se mi bude zamlouvat. Celý příběh byl hezky vymyšlený, všechno se propojovalo díl za dílem. Člověk si v polovině dramy říkal, že už ví kdo za tím vším je, ale nakonec vaši teorii totálně převrátí a tím víc vás to upoutá. Romantika nesmí chybět, ale v tomto případě jsem byla ráda, že se objevovala pouze okrajově a zbytečně se neřešila do hloubky. Spíše jsem se zaměřovala na upřímné přátelské vztahy, které tady panovaly. Postavy byly také propracované, záporné postavy mě málem donutily k rozbití notebooku a hlavním postavám jsem fandila až do úplného konce. Svůj účel to splnilo, sledování jsem...

Hak Gyo 2013 Mellisek 8.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Hodně dlouho jsem se kdramě vyhýbala protože jsem si myslela, že to je jen další sladké drama ze školního prostředí. Avšak velice mile mě překvapila, Kim i Lee odehráli výborné role. To samé učitelé Jung a Kang byli skvělý, a musím dát i kladné body za roli největšího grázla třídy.. Za  mě super seriál :) 

Heelreo maki10 10.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Výborná dorama, akční, vtipná, romantická. Nechybí ji nic. Ráda se podívám znovu. A mám dalšího oblíbeného herce - Ji Chang Wook :-)

Yeonaeui Balgyeon maki10 9.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Příjmná dorama. Hlavní hrdinové sympatičtí, hlavně Moon Jung Hyuk :-). Jeho postava se mi líbí nejvíce ... Děj svižný i vtipný. Stojí za podívání. 

O Mai Bineoseu maki10 10.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Opět skvělá odpočinková dorama plná vtipných scének. Pro mě, které bojuje celý život s nadváhou velice sympatická. Hlavní hrdina So Ji Sub je jeden z mých oblíbených herců, takže spokojenost. Líbí se mi když je muž silná osobnost, žádné melodramatické výlevy, prostě pořádný sebevědomý chlap. I hlavní hrdinka je příjemná, žádný ufňukánek. Celkově velice spokojená a klidně se podívám někdy znovu.

Sungkyunkwan Scandal maki10 8.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Hezká dorama. Musí se odhlédnout od faktu, že hlavní hrdina nepozná, že jeho přítel je převlečená dívka ... ale celkově příjemná podívaná. 

Taeyangeui Huye maki10 10.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Perfektní - akce, romantika, legrace. Líbil se mi jak vztah hlavního páru, tak páru vedlejšího. Herci sympatičtí, Song Joong Ki má nádherný úsměv. I hudba ve filmu skvělá. Dialogy vtipné, svižný děj ... nenudila jsem se ani chvíli a na rozdíl od jiných seriálů jsem ani jednou nepřeskakovala děj dopředu ... každá minuta stojí za zhlédnutí. Pustila jsem si už i podruhé a myslím že to nebylo naposledy, některé scény stojí za zopakování. Celkově tedy spokojenost veliká a hodnocení nejvyšší.

Bimil Eti 10.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Pro mě zatím nejkrásnější melodrama, které jsem viděla. Zásluhu na tom má smutný příběh, krásná hudba a skvěle zahrané ale hlavně napsané postavy. Člověk sice s jejich jednáním nemusí souhlasit, ale pokud vezme v úvahu jejich povahy, tak to chápe. Hlavní čtveřici jsem si zamilovala kompletně :) (více v popisu postav) Moc se mi líbily díly ve vězení, ve spoustě jiných dramat se to přeskakuje a přitom právě to, co tam hlavní hrdinka prožila, významně přispívá k vývoji postavy. A přítelkyně, které tam potkala, byly super :) Celkově je to hodně smutné, konec je jen o něco málo optimističtější, ale zároveň jsem z toho i přes tragickou laděnost celého příběhu cítila naději.  Tímto seriálem u mě nepochybně začala první vlna Ji-sung manie :) ovšem herci byly super všichni.  

Taeyangeul Ssamkyeora Eti 7.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Vzhledem k tomu, že scénář psal stejný člověk jako ke staršímu dramatu All in, není se co divit, že to má spoustu podobných prvků. Melancholickou atmosféru (ta je podpořená krásnou hudbou), gangstery, několik stejných herců ve vedlejších rolích a jednoho v hlavní, přesun příběhu do Ameriky a pak i do Afriky (zřejmě jen proto, aby mohli tvůrci prohlásit, že se tam točilo protože se tam nestane nic zásadního... :)) Sledovala jsem to kvůli Ji Sungovi a protože ten skoro nezmizí z obrazovky a protože mu to opravdu moc sluší, tak jsem nebyla zklamaná, ale jinak bych to asi nedoporučila. Příběh je plný křivd a nenávisti a odpuštění se nekoná. Jinak tady účinkovala artistická sekce  Cirque du Soleil - to bylo moc pěkné. Škoda, že toho nebylo víc.

Joseonminyeo Samchongsa lioncel 10.00/10 12345678910 26.03.2017

   »    Docela svižné,  takové příjemné,  nenáročné (ale v tom dobrém),  místy opravdu hodně vtipné,  moc hezké pokoukáníčko ...  Parádní jízda!

Cheot Kiseuman Ilgob Beonjjae ainny 5.00/10 12345678910 25.03.2017

   »    Kristova noho! Do čeho mě ten šílený chlap (Lee Joon-gi) ještě uvrtá?! Na Večerníčka jsem už docela velká a tenhle byl ještě ke všemu o ničem. Ale zase ti krásní chlapi, že jo... Bonbón, který se rozpustí v puse a chvilku po něm zůstane sladko.

Master Devil Do Not Kiss Me Lex-san 7.00/10 12345678910 25.03.2017

   »    Master Devil jsem chtěl vidět už od prvního odvysílaného dílu. Dlouho jsem si ale musel počkat, než byly k mání titulky. Námět samotný není nijak originální, ale určité situace byly řešeny tak, že příběh získal úplně jiný nádech. Namátkou – matka Han Qi Luea mi svým dohazováním připomněla jinou matku od rodiny (z Itazura na Kiss), vztah dvou hlavních protagonistů sice od začátku nepřetéká hate/love scénami, ale o to víc je jejich chování divákovi bližší apod. Na druhou stranu zde máme klasický x-úhelník (kde ale hlavní hrdinka nebere ani na jednu stranu ;)), budování vztahu v kolektivu, vše lze vyřešit usilovnou snahou aj. Pro mě tak byl Master Devil příjemnou podívanou, která měla své momenty (zábavné i méně zábavné) – 7b.

Till Death Tear Us Apart Lex-san 4.00/10 12345678910 25.03.2017

   »    Till Death Tear Us Apart na první pohled zaujme kostýmy a dobou, ve které se příběh odehrává. A to je trochu i kamenem úrazu. Já jako divák jsem si podívanou po této stránce užil, ale podle trochu zasvěcenějších, byly prý kostýmy trochu přes čáru. Dorama asi počítá též s tím, že všichni již známe předlohu, protože nejen že chybí jakýkoliv úvod do děje, ale ani v průběhu se toho o širším kontextu moc nedovíme. (Z toho důvodu jsem měl problém napsat krátké shrnutí, čerpal jsem z více zdrojů a pak to slepil dohromady, když tak mě opravte. Já odhaduje časové zasazení do 2. světové války, prý přímo rok 1944.) Dorama je tak potěchou pro oko, ale příběh hodně pokulhává. Patnáct dílů uteče jako voda, ale děj je tak nerovnoměrně rozložený, že jsem si u závěrečných titulků řekl: „A to je jako vše?!“ Některé scény byly vážně moc pěkné, ale ani ty nedokázaly zachránit celkový dojem – 4b.

Omangwa Pyeongyeon ainny 9.00/10 12345678910 25.03.2017

   »    Už pro šéfa Moona musím jít skoro do plnejch. Takhle skvostně napsaných postav se moc nevidí. A když si k tomu přidám excelentního Choi Min-sooa, tak prostě jinak nemůžu. Překvapivých zvratů tu bylo víc než dost. Odlehčení přicházelo v podobě druhého prokurátora a jeho vyšetřovatelky, kteří mě bavili. A hlavně - poslední díl tvůrci nevycpali žádnou vatou, takže mě bavil až do úplného finále. Určitě by se proti lecčemu daly vznést námitky, ale mě to bavilo, a pokud mě něco zarazilo, tak jsem to vzápětí zapomněla. Co mi ale zůstalo v hlavě je muzika, která dokonale dokreslovala jednotlivé scény a fakt, že i když seriálem prochází romantická linka, není jeho středobodem a absolutně neruší.

All In Eti 7.00/10 12345678910 24.03.2017

   »    V rámci pohlcení první vlnou Ji Sung manie jsem shlédla tento seriál. Bohužel Ji sung tady hraje nesympatickou postavu :( poměrně zbabělého a nepoctivého syna z bohaté rodiny, jehož otec se pro prosazení vlastích zájmů neštítí ničeho. No syn po něm tuto tendenci převezme a hlavní dvojici způsobí hodně nepřijemností. Lee Byung-hun hraje hlavního "klaďase", ano do jeho postavy jsem se zamilovala a s Song Hye-kyo tvořili krásný pár.  Příběh se točí okolo hazardu, jak v kasínu, tak v životě, přesunuje se i do Ameriky. Je hodně vážně laděný a objevují se tam mafiánské praktiky. Seriál se mi docela líbil, ale na druhou stranu jsem už asi viděla lepší.

Pigoin Eti 10.00/10 12345678910 24.03.2017

   »    Je to napínavé, akční, dojímavé, nechybí humor. Opravdu, občas se korejcům povede dorama s úžasnými scénami, co shodí a zadupou do země vážnost situace (I love you baby :)) Zápletka s nevinně obviněným ve vězení samozřejmě není nic nového, a v takových 50% dramat se vyskytuje amnézie, ale tady je příběh alespoň ze začátku velmi chytře a detailně propracovaný. Scénárista/ka si pečlivě hraje s informacemi, které divákům předkládá. Jakmile mě napadla otázka- jak je tohle sakra možné - bylo to v seriálu vysvětleno. Bohužel zhruba v polovině se začaly objevovat logické díry (zhruba v době, kdy televize oznámila prodloužení - žeby souvislost?). Ovšem i tak jsem to překousla a to hlavně díky hlavní mužské dvojici. Oba byli neskuteční. Musím se přiznat, že jsem Uhm Ki Joona nepoznala až do nějaké šesté epizody. Když jsem si konečně uvědomila, že je to stejný herec, co ztvárnil obětavého učitele v Dream...

Missing Nain Ivuse 9.00/10 12345678910 24.03.2017

   »    Tak, začnu nezvykle od konce, protože ten mi zážitek celkově dosti pokazil. Sice jsem tu závěrečnou scénu brala spíše jako rozloučení herců s diváky, přesto dojmu dost poškodila. Člověk z ní prostě nabude dojmu, že zlo nebylo potrestáno. A přitom by tam stačilo dát jen lepší střih. Nicméně i navzdory této výtce, musím říct, že seriál mě velmi chytl hned od začátku, herecké obsazení bylo perfektní, napínavý, mnohdy až děsivě mrazivý průběh děje a postupné odkrývání událostí, které se staly na ostrově, mě bavily asi nejvíce. Děj byl prokládán skvělým humorem, Seo Joon Oh, v podání skvělého Jung Kyoung Hoa, mě prostě nutil k úsměvu, mnohdy tedy spíše dusivému smíchu, neméně zdatně mu u toho sekundoval Jung Ki Joon, zahraný Oh Jung Seem (kterého po Vampire Detective prostě zbožňuju ). Hlavní hrdinku jsem ještě nikde neviděla, přesto se mi velmi líbila a určitě chci mrknout ještě na něco, v...

Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi lioncel 10.00/10 12345678910 22.03.2017

   »    Tak jako normálně koukám zásadně a především hlavně po herečkách .. ty ovlivňují téměř vždy mé hodnocení zcela zásadním způsobem .. nejinak tomu bylo i tady - až do okamžiku, kdy jsem s překvapením zjistil, že se mi líbí i ty vtipné, ryze pánské party (samozřejmě a hlavně i ty romantické) ...  Prostě Ji Eun-Tak /skvělá Kim Go-Eun/ .. Kim Shin .. Grim Reaper .. Sunny .. Yoo Duk-Hwa - všichni si mě získali ...  Moc hezký příběh .. zajímavý námět .. hudba = dávám opět plný počet.

Dae Jang Geum lioncel 10.00/10 12345678910 22.03.2017

   »    Tady není třeba nějak sáhodlouze přemýšlet, mhouřit oči, či jako občas jinde, jak je mým zvykem, mírně nadhodnocovat .. tohle si prostě plnou palbu opravdu zaslouží .. skvělý napínavý historický příběh, navíc podle skutečné události ... Děj, výborné obsazení = herecké výkony, hudba - pro vše mam jen superlativy ... wow!

Domabaem Mellisek 1.00/10 12345678910 19.03.2017

   »    Upřímně poprvé lituji překladatele, který si vzal tento film na starost. Ach, taková ztráta času. Prvních dvacet minut jsem trpělivě čekala co bude, pak jsem to stopla a vrátila se k tomu asi po 14.dnech. Zbytek jsem proklikala.. A finále filmu už bylo tak absurdní, že to snad není ani možné. Škoda..škoda..

Nappeun Namja Mellisek 10.00/10 12345678910 17.03.2017

   »    Měla jsem tedy v první části trochu problém, protože stejný námět pomsty i stejný hlavní herec jako v seriálu Shark. I když šlo úplně o jiný příběh. Tady tedy musím říct že mi přišel i hlavní hrdina víc po chuti oproti Sharku kde sem měla problém s jeho knírkem :D (asi teď ty dlouhé vlasy) Ale naprosto úžasný seriál, herecké výkony a ty finálové epizody? Nemám co bych vytknula :)

Byeoleseo On Geudae belbor 9.00/10 12345678910 17.03.2017

   »    Jedno z mých oblíbených dorama. Dobře se na to dívá, je tam i dost vtipných momentů, postavy se chovají většinou normálně a logicky. Chemie mezi hlavními postavami funguje moc dobře. Jun Ji Hyun mě do romantiky moc nesedí, ale tady jsem jí to i věřil. Jen jsem si celou dobu říkal, proč hlavní hrdina nezlikvidoval padoucha jednodušeji a dřív. Bylo tam trochu naznačeno, že nemůže nikomu ublížit, ale bez důvodu, nebo vysvětlení. Dokonce tam byl jeden moment kde stačilo použít svoje schopnosti a padouch by se v podstatě zastřelil sám. Ale to nic nemění na tom, že považuji tenhle seriál za jeden z nejlepších co jsem viděl.  

Kamen raida W: Forever A to Z Unmei no... Lex-san 8.00/10 12345678910 16.03.2017

   »    Kamen Rider Double Forever: A to Z/The Gaia Memories of Fate byl skvělou tečkou za celým seriálem (a to i když se pohybujeme časově před koncem příběhu). Film měl vše, co se mi na seriálu líbilo (vztah Philipa a Shotaroa, trochu těch emocí, schopného záporáka a hardboiled/ half-boiled styl). K tomu všemu i souboje byly daleko lépe vizuálně provedené. V mých očích se Kamen Rider W rozloučil ve velkém – 8b.

Hwarang tajaM 9.00/10 12345678910 16.03.2017

   »    Je to pútavý, roztomilý a ľahký príbeh plný humoru, s prehliadkou pekných mladíkov z rôznych spoločenských vrstiev. A že ich bolo dosť nemožno poprieť. Každý z nich nastupoval do Hwarang s nejakým cieľom. Bolo zábavné sledovať ako sa z rozmaznaných frackov stávajú rozvážni muži a ako medzi nimi začínajú vznikať priateľstvá. Nešlo o nejaký extra boj o trón, darebáci tiež veľmi neintrigovali, nedochádzalo k častému krviprelievaniu ani utrpeniu. Je to skôr príbeh o dospievaní a hľadaní vlastnej cesty životom.   Postrehla som dosť dejových dier, napr. nevysvetlená choroba Sun Woo, či bol minister Young Shil nakoniec potrestaný, si môžeme len domyslieť a ešte niekoľko ďalších nedotiahnutých vecí. Nedostatky ako, že Sun Woo mal na striedačku pod čelenkou dlhé vlasy, bez čelenky oveľa kratšie a potom znovu dlhé,.......... atď.     Inak skvelé herecké výkony vedúcej "smečky" Hwarang. Učiteľ a ostatní, tiež...