• Dorama: 12295
  • Titulků: 10733
  • Uživatelů: 27678

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Miseuteo robin ggosigi Mellisek 9.00/10 12345678910 21.02.2017

   »    Já musím uznat že jsem se opravdu skvěle bavila, žádné zdlouhavé scény ani nic podobného. Má to humor, pointu i vážnou stránku věci. Určitě doporučiji. Dávám 9 jen proto, že takových doram je už trochu více a byť jsem se bavila bylo to pro mě trochu předvídatelné :)

Shopingwang Looi kiki78 9.00/10 12345678910 20.02.2017

   »    Příběh se mi líbil. Luiemu jsem chvilku přicházela na chuť, ale poté mě svými přihlouplými výrazy úplně dostal. Když si na něj vzpomenu, začnu se přiblble usmívat taky. Bok-Sil jsem teda obdivovala, jakou s ním měla trpělivost, protože byl občas fakt na tečku. Takže i když to nebyla úplně pecka roku, bavila jsem se od začátku do konce a užila jsem si to.

Tong Jeung Mellisek 10.00/10 12345678910 20.02.2017

   »    K tomu nemám co víc říct, opravdu velice pěkná a dojemná dorama. :) 

Sebundeizu FRIDAY→SUNDAY Mellisek 7.00/10 12345678910 19.02.2017

   »    Jelikož jde o stejný film překopíruji toto i k druhému dílu. Byť pro mě to je jeden film. Vlastně toto je můj první film s homosexuální tématikou co jsem viděla. Nějak jsem chtěla vědět jak se s tím Korejci poperou a abych se nesoustředila na recenze záměrně jsem si vybrala něco co na akihabara hodnocení nemělo. Film je v jedné rovině není tam nic co by vás nutilo přemýšlet, jásat nebo jakýkoliv emocionální výkyv. Je takový více na přemýšlení. Bohužel-Bohudík mi hlavní herci nesedli už když jsem viděla trailer. Přišli mi i dost staří na "school movie" každopádně téma bylo zajímavě pojaté. Nemyslím si, že to je film k zahození. :-) Líbil se mi svým způsobem zpracování. Hodnotím ho kladně a věřím že si ještě zkouknu nějaký takový film / seriál s podobnou tématikou. Ať mám co porovnávat :-)

Sebundeizu MONDAY→THURSDAY Mellisek 7.00/10 12345678910 19.02.2017

   »    Jelikož jde o stejný film překopíruji toto i k druhému dílu. Byť pro mě to je jeden film. Vlastně toto je můj první film s homosexuální tématikou co jsem viděla. Nějak jsem chtěla vědět jak se s tím Korejci poperou a abych se nesoustředila na recenze záměrně jsem si vybrala něco co na akihabara hodnocení nemělo. Film je v jedné rovině není tam nic co by vás nutilo přemýšlet, jásat nebo jakýkoliv emocionální výkyv. Je takový více na přemýšlení. Bohužel-Bohudík mi hlavní herci nesedli už když jsem viděla trailer. Přišli mi i dost staří na "school movie" každopádně téma bylo zajímavě pojaté. Nemyslím si, že to je film k zahození. :-) Líbil se mi svým způsobem zpracování. Hodnotím ho kladně a věřím že si ještě zkouknu nějaký takový film / seriál s podobnou tématikou. Ať mám co porovnávat :-) 

Namgwa Yeo Mellisek 2.00/10 12345678910 19.02.2017

   »    Tento film mě neskutečně zklamal a měla jsem co dělat abych ho dokoukala, podle anotace bych čekala úplně jiný film po obsahové stránce. Film je pro mě nemastný neslaný prostě nezaujal. Je to škoda protože anotace vypadala opravdu zajímavě.

SOTUS: The Series: phi wak tua rai kap... Lex-san 8.00/10 12345678910 19.02.2017

   »    I když jsem s thajštinou trochu na štíru, rozhodl jsem se s ní poprat v BL doramě. Za srdce (nebo spíš za ucho) mě hned chytla openingová skladba, která mě na seriál natáhla již v traileru. Hned na začátek předestírám, že mi vadí šikana a v příbězích ji rozhodně nevyhledávám. „Výchovné“ praktiky třeťáků se ale dají zkousnout, protože je u nich patrná snaha vtlouci do prváků jisté zásady a je vidět, že to kluci nedělají jen pro zábavu. (Já osobně se ale těmhle stmelovacím záležitostem vyhýbám obloukem, přesto mě moc neubíjelo na to koukat.) V doramě je co sledovat, protože i když se příběh věnuje hlavně ústřední dvojici, ani jejich přátelé nejsou opomenuti a do celkového vývoje zasahují. Velkým plusem je z mého pohledu správná gradace příběhu. Nic se zde nijak extrémně nevleče, jsme též ušetřeni flashbacků, ale na druhou stranu seriál umí na správných místech zpomalit, aby si divák...

My Amazing Boyfriend Lex-san 9.00/10 12345678910 19.02.2017

   »    My Amazing Boyfriend měl pro mě zajímavou zápletku, ale trochu nezajímavé herce ;) Hlavně na hlavní herečku jsem si musel dost zvykat. Nějak mě totiž její obličej neseděl. Chvíli mi to sice trvalo, ale nakonec jsem si k ní cestu našel. Přišlo mi proto docela zábavné, že některým komentátorům naopak nekápl do noty Kim Tae Hwan. Mě přišlo jeho hraní OK. Hned na začátek je třeba říci, že jsem nijak netíhnul k porovnávání My Amazing Boyfriend a korejského My Love From Another Star. Protože i když se příběhy zdají být podobné, tak mi celková atmosféra přijde rozdílná. (A hádejte, kdo brnká na střelenější linku.) Jinak seriálu sluší 45 minutová stopáž na díl, která brání přílišnému pitvání se v čemkoliv. Příběh se neustále někam posunuje a netočíme se v kruhu. Milým překvapením byl pro mě vztah hereček hrající vždy hlavní a vedlejší roli, protože nevím jak vy, ale já čekal vše, jen ne...

Okami Shojo to Kuro Oji Lex-san 6.00/10 12345678910 19.02.2017

   »    Co se povedlo? Herci a to hlavně těch vedlejších rolí. Na to, že to byla středoškolská romantika, mě výkony nijak neurážely a sem tam jsem byl i překvapený. Z čeho jsem rozpačitý? Je to smutné, ale z příběhu. Středoškolsky zajímavá zápletka ve výsledku vyzněla dost divně a nedopečeně. Nedokázal jsem podchytit, kdy došlo k tomu zamilování (hlavně ze strany Černého Prince). Trochu mi též unikala postava jeho nejlepšího rivala. Na druhou stranu jsem neviděl anime ani nečetl mangu, tak mi některé nuance mohly uniknout. A co se nepovedlo? Opravdu nevím, čí to byl nešťastný nápad, ale u kamery a některých scén jsem nevycházel z údivu. Nechápu, proč klíčové okamžiky – Eričino vyznání nebo třeba závěrečná scéna – musely být snímány kamerou z takové dálky a s tím, že se divák spíše zaměřil na vedle stojící sloup než na hrdinku souženou city. Některé scény mi přišly zase až moc dlouhé –...

Bimilae Mellisek 8.00/10 12345678910 18.02.2017

   »    Musím uznat že film nebyl špatný, no opravdu by se z toho dalo vymlátit více. Poslední dobou zkoukávám hlavně filmy, protože na seriály není tolik času. Ale začínám litovat, protože fakt mi ty série dají víc a jsou více propracované to platí i u tohoto seriálu. :/ Ale jinak velmi pěkný film, otevřené sexuální scény což hodnotím kladně, napětí i zápletka byla super, no škoda jen že do toho nedali více :)

Kopusu Pati HarukaMADS 4.00/10 12345678910 18.02.2017

   »       Hrůza, je vidět, jak používají jen zelený plátno, figuríny a ta umělá krev, střeva nebo žaludeční šťávy? Tohle že mělo bejt nechutný? Čím víc se to snažili udělat nechutný (nepodařilo se, dalo se u toho i obědvat), tím víc to působilo nerealisticky.    O hereckým výkonu žádná, možná tak ta co hrála Sachiko byla v pohodě, zbytek amatéři. Lituju, že jsem si nepustila něco jinýho.

Galaxy kaido Ziza 4.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Mitani Kóki to s tímto konceptem zkoušel už několikrát, ale tentokrát moc neuspěl. Ačkoliv je prostředí, kde se příběh odehrává, poměrně neobvyklý (přece jen jde o bistro u galaktické dálnice), tak samotný děj v něm nedokáže pořádně zaujmout. Ačkoliv je všechno postavené na hlavu a na konci sama jedna postava prohlásí, že nesmíme zapomínat, že se vesmír neřídí lidskou logikou, tak to nedokáže vybojovat úsměv. V Japonsku se točí spousta bláznivých komedií či filmů padlých na hlavu a toto se mezi ně to zřejmě dá počítat, bohužel to patří mezi ta slabší díla. Herecké výkony jsou navíc také průměrné, nikdo nevyčnívá. Možná je to režisérský záměr, aby nebylo přímo jasné, kdo hraje prim, že jsou si všichni rovni, ale myslím, že je to také jedna z věcí, která filmu škodí. Do kin to zřejmě diváky lákalo na jméno režiséra a skvělé obsazení, ale co jsem tak nečetla, neodcházeli zrovna...

Pooreun Badaui Junsul tajaM 8.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Myslela som si, že pôjde o napodobeninu rozprávky o malej morskej víle, ale zďaleka to tak nebolo. A rozhodne nešlo o tragickú lásku morskej panny k pozemskému princovi. Nie je to seriál, ktorý by som si pozrela na jeden šup. Páčilo sa mi prelínanie súčasného deja s minulosťou. Do polovice to bolo vtipné, milé, nápadité, chvíľami napínavé. Potom som sa pár dielov trochu nudila, ale napravili to posledné epizódy. Ústredná dvojica ma bavila, ale zo strany herečky mi v romantických scénach chýbalo viac chémie, i keď v komických bola super. Je to taká pohodovka a za pozretie určite stojí.

Ansatsu Kyoshitsu HarukaMADS 9.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Konečně dorama, co nedělá předloze ostudu (jako třeba Attack on titan) - Překvapil mě herecký výkon, na něco takového nejsem zvyklá - A ten co zahrál Karmu? Paráda - i Nagisův herec byl moc sympatický. Jo, Korosensei by asi šel pořešit vzhledově trochu líp, ale hezky se na něj koukalo, celkově na jejich efekty. Nechyběla tomu napínavá hudba a ani mi nevadilo, že už jsem to vlastně viděla v manze i anime, připomnělo mi to ty dobrý časy s Ansatsu. Určo si pustím druhý díl :)

Dongchangsaeng Mellisek 5.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Bohužel tento film nezasáhne ani ničím neobohatí.. Za začátku se zdá film dobrý sledujete to jako ostříž a po nějakém čase zjistíte že je to vlastně o ničem. Musím souhlasit s názorem předchozího hodnocení, že hlavní herec hrál dobře i mu ta role sedla. No bohužel pro mě opravdu takový nezáživný film

Sangryusawhe kiki78 7.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Z prvotního nadšení jsem se bohužel do posledních dílů tak nějak musela donutit. Přeci neodložím seriál u 12 dílu. Yoon-Ha mě přestala po pár dílech bavit úplně a na konci seriálu jsem ji měla plné zuby. Joon-Gi byl prostě upřímný, ambiciózní hezoun, který se při šplhání po společenském žebříku omylem zamiloval. Pro mně seriál táhli Chang-Soo a Ji-Yi. V posledních dílech, kdy se zapojila i matka Chang-Soa, to bylo i zábavné a byla jsem zvědavá jak dopadnou a proto to dokoukala. Pro mě průměr, neurazí, nenadchne.

Areumdaun geudaeege kiki78 10.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Tahle dorama se mi fakt zalíbila. Zprvu jsem si ji vybrala ke zkouknutí, jen proto, že tu hraje Minho. Ale chytla mě od prvního dílu. I když Nakatsu je jen jeden, tak Lee Hyun-Woo svou roli také zahrál super a bavil mě po celou dobu. V korejské verzi jsem si užila více romantiky a Tae-Joon nebyl až tak chladný. Takže i když pojato jinak, došla jsem stejně k 10 hvězdám. Já mám ten příběh prostě ráda a snad se někdy dokopu i k té Tchai-wanské verzi popř. přečtení mangy. 

Hanazakari no Kimitachi e kiki78 10.00/10 12345678910 17.02.2017

   »    Moje první Japonská dorama. Po shlédnutí korejské verze (která se mi mimochodem moc líbila), jsem byla fakt zvědavá na tu Japonskou. Po prvotním šoku z japonského humoru jsem si ale rychle přivykla a byla to teda pořádná jízda. Tohle prostě bylo pro mě naprosto odpočinkové a užívala jsem si to od začátku až do konce. Jen kdyby nebyl ten Sano až takový psí čumák, ale Nakatsu to za něj plně vynahradil :) Ještě teď když si vzpomenu na některé scény se začnu smát, aniž by ostatní věděli proč. Za mě plných deset a kdyby bylo možné, tak i více :) 

Pooreun Badaui Junsul eliza56 8.00/10 12345678910 16.02.2017

   »    Počáteční díly jsou velmi vtipné. Vážně jsem se ohromě bavila. Postupem času přibývá drama, avšak ne v moc velkém množství. Furt je tu mnoho příležitostí se zasmát. A právě ta lehkost a všechna ty klišé se mi zde líbila. Líbili se mi songy, které tuhle romantiku provázeli. Líbil se mi Lee Min ho, ačkoliv mě po celou dobu takový prapodivný účes, i tak, jeho tvářička je pěkná. Hrát umí. Komediální hlavní hrdinka trochu pokulhávala v těch romantických scénách, a uznávám, že tady chyběla ta chemie, která byla v The Man from the Stars. Avšak, je pravda že mě to zpočátku hrozně bavilo a měla jsem větší očekávání....nicméně, ač mě to přímo nechytlo za srdce. Líbilo se mi to. 

Shingeki no Kyojin HarukaMADS 6.00/10 12345678910 16.02.2017

   »       Herecké výkony jsou docela fajn, až na Erenův, nelíbila se mi změna příběhu (Where is the hell Levi?!), ačkoliv to bylo místy i docela zajímavé. Jenže nakonec se z toho nic moc nevyklubalo, příběh každou minutou ztrácel můj zájem, efekty jakž takž ušly. Ech, nejspíš bych si pustila i druhej díl, ale odpudil mě EreMika kiss, takže holt nic.

Deng yi ge ren ka fei Mellisek 10.00/10 12345678910 16.02.2017

   »    Já jsem snad nikdy neviděla něco tak bláznivého. Film má neuvěřitelně banálně až absurdně vtipné scény, některé až trapné. A pak? tak hluboká myšlenka a zápletka filmu? :D to mi hlava nebere, ale u filmu jsem se bavila přišlo mi strašně zlaté to jak hlavní hrdinka postupně na vše přišla. Dojal mě příběh majitelky kavárny a rozhodně nelituji že jsem to zkouknula :) ale ráda bych viděla něco podobného jen fakt víc dospěle natočené protože některé scény jsou opravdu až na hranici toho co já zvládnu :)

Eunggeubnamnyeo Mellisek 7.00/10 12345678910 15.02.2017

   »    Já tedy musím uznat že se mi to líbilo :) Trochu mi úplně nesedla ze začátku hlavní hrdinka, ale postupně jsem jí přicházela na chuť. A co se týče hlavního hrdiny, sympatický herec no občas to jeho bouchání o hlavu a různé vstupy emocí hraničili s jednáním puberťáka :) 

Ossakhan Yeonae Mellisek 10.00/10 12345678910 14.02.2017

   »    Musím uznat, že jsem si tento film pustila jen pro vzdálenou podobnost se seriálem Master´s Sun :).. Nakonec mě to překvapilo byť jsem od toho moc nečekala. Taková milá romantická "komedie" :) 

Too Young To Die! Wakakushite Shinu Briegala 9.00/10 12345678910 14.02.2017

   »    Tak já se bavila moc! Od lehounce pomalého rozjezdu to v pekle dostalo spád! Skvělé peklo, minimální náklady a jak to dobře vypadalo. Příběh byl v podstatě jednoduchý, ale vtipná cesta k naplnění osudu to vynahradila. Herci se vyblbli, postavy byly super a věrohodně zahrané. I když nejsem moc fanda "hell rocku", tohle se mi celkem líbilo i hudebně, i přes jednoduché texty. Za mě 90%. Zábavné, vtipné, ujeté. Já víc nepotřebuju :D. 

Kuroba Mellisek 6.00/10 12345678910 12.02.2017

   »    Na začátku mě trochu štvali typické asijské grafické prvky, ale ty naštěstí vymizeli. Takový klasický sladký příběh byť velmi zajímavý v provedení :) Hodně věcí nebylo řečeno, ale že by to vadilo to úplně říct nemohu. Tato dorama nezaujme, ale ani neurazí :)