akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14286
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 272 + 1079

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Kuroshitsuji Roby 7/10 12345678910 19.10.2019

   »    Neznám předlohu, takže jsem byl nezatížen minulostí :-D. Podle mě to ušlo a možná se v budoucnu podívám i na anime verzi.

Geunyeoui Sasaenghwal belbor 6/10 12345678910 19.10.2019

   »    U tohohle seriálu by měla být výstraha pro diabetiky, protože je to tak sladké až z toho trnou zuby. Je to čistá romantika, ve které vlastně nejsou ani žádné doopravdy záporné postavy. I překážky pro vztah hlavních postav jsou zanedbatelné. Nicméně hlavnímu páru to spolu sluší a Park Min Young je v těchto rolích vážně roztomilá. Místy se to ale trochu vleče a seriálu by prospělo, kdyby byl kratší. Pokud budete seriál brát jako oddechovku proč ne. Pro mě mírný nadprůměr.

Byeolnan Myeoneuri belbor 4/10 12345678910 19.10.2019

   »    Tento seriál ukazuje život 2 příbuzných rodin. Ve městě žije mladý manželský pár v bytě naproti bytu matky manžela a za městem ve velkém tradičním domě druhá větší rodina, která se živí výrobou kimchi a sojové omáčky. Zde je opět mladý manželský pár a pár který manželství pouze hraje pro televizní šou a časem se samozřejmě stane párem skutečným. Rozhodující slovo mají v obou případech matky manželů. Obě se chovají ke svým snachám příšerně a zejména tchýně z města je ukázkový případ sociopata. Nekouká se na to dobře a jediné co mě celkem bavilo byl falešný pár, bohužel jen tak do poloviny seriálu. Pak se to zvrhne v hromadu klasických klišé a všeobecné usmíření na konci je naprosto nepřesvědčivé. Dokoukal jsem to jenom proto, že seriál není moc dlouhý. Pokud tohle neuvidíte, myslím si že o nic nepřijdete.

Nobunaga Kontseruto Roby 6/10 12345678910 19.10.2019

   »    Ušlo to, ale asi by bylo lepší, kdyby to daly rovnou do seriálu jako 12.díl případně 13.díl. Konce, který se nám dostane nenávidím, takže nemůžu dát lepší hodnocení. I když znám japonskou historii, tak jsem čekal, že to tvůrci ještě více překroutí.

Seupeulrit Alice2001 9/10 12345678910 18.10.2019

   »    Na tento film budem ešte veľmi dlho spomínať. Odporúčam.

Umi no Ue no Shinryojo Roby 10/10 12345678910 15.10.2019

   »    Trefa do černého se vším všudy. Poklidné seriály, které mají hloubku jsou asi zkrátka moje slabost. Fantastický povahový mix posádky lodě Kaishinmaru v čele s potrhlým doktorem Sezaki Kótou. Já si tenhle seriál prostě zamiloval snad okamžitě a pohoda, která ze seriálu plyne mě zkrátka nabíjela. Jedna z nejlepších věcí co jsem od Japonců viděl. Jasných 10/10

LIAR GAME season 2 Roby 7/10 12345678910 15.10.2019

   »    Asi trošku slabší než první řada, ale jinak je to v podstatě to samé i když Akiyamův arcinepřítel v druhé série není ani zdaleka, tak charismatický jako v první sérii. každopádně pokud už jste dotáhli první sérii, tak tuhle si dejte taky.

LIAR GAME season 1 Roby 8/10 12345678910 15.10.2019

   »    První série je dobrá a plynule nás zavede do podivného turnaje lhářů. I když se mnohdy dalo dost dobře předvídat některé tahy hráčů, tak jsem často neměl šajnu jak to vlastně Akiyama udělal. No, ale nekoukal jsem na to, abych si zavařil hlavu, ale abych se uvolnil, pobavil a nechal tvůrce ať mi to vysvětlí :-) Shlédnutí téhle série určitě není ztraceným časem a pokud Vám nevadí švihlá japonská ujetost, tak si seriál užijete.

Nobunaga Kontseruto Roby 10/10 12345678910 15.10.2019

   »    Vůbec nic jsem od toho nečekal, ale jsem úplně nadšen. Tak dobrou komediálně historickou sérii jsem popravdě neočekával. Skvělý Shun Oguri a neskutečně přesvědčivá Kou Shibasaki spolu táhli tuto sérii. Kromě herců musím vyzdvihnout i skvělý Soundtrack, který jsem si už po pátém díle sehnal a hrdě přidal do svého playlistu do kterého nepřidávám jen tak něco. Když Vám seriál takhle sedne je těžké se sním po jedenáctém díle loučit, ale nějak jsem to ustál... Všem doporučuji a ti, kteří znají japonské dějiny za dob Ody Nobunagi obzvlášť.

Neoui Noraereul Deulryeojweo Ziza 4/10 12345678910 13.10.2019

   »    Na začátku, asi prvních šest dílů, jsem si říkala, jak je to zajímavý seriál, napínavý, postavy jakž takž zajímavé a hlavní hrdinka není nijak zvlášť otravná. No ale to přešlo. Velmi záhy. Už to nebyl seriál, kdy potřebujete vidět další díl, už to nebyl seriál, kde by byli všichni zajímaví, protože se nikam neposouvali, to samé se dá tvrdit o hlavní hrdince. Do toho se neustále opakující tytéž flashbacky a seriál byl zabit. Dokonce mi přijde, že bez hlavní hrdinky by to bylo zajímavější. Nemyslím si ovšem, že by za to mohla herečka, ale scénář. Ten to prostě zabil. Klišé, která byla v kurzu před deseti lety tu jedou, ani nemají zajímavé a moderní rozuzlení. Navíc se to táhlo. V první polovině seriálu jsme v podstatě věděli všechno, ale potřebovalo se to ještě natáhnout, a tak se z toho stalo strašná nuda. Docela se divím, že jsem to dokoukala, ale je pravdou, že jsem u toho většinou něco dělala a světe div se, o nic jsem nepřišla, pokaždé jsem se chytala. Seriál zabitý špatným scénářem...

Taineun Jiokida krekr111 9/10 12345678910 07.10.2019

   »    Táto dorama asi nie je pre každého ale mne sa veľmi páčila príbeh bol velmi zaujimavý a napinavý od začiatku do konca. Herci odvedli skvelú prácu a svoje postavy dobre zahrali. Niekedy to bolo trochu creepy ale nič štrašidelné. Koniec bol tiež prekvapivý. Odporúčam.

Gwitsotmal Eti 10/10 12345678910 03.10.2019

   »    Protože Lee Bo Young je jedna z mých nejoblíbenějších korejských hereček a Whisper běžel hned po seriálu Defendant, jeho premiéru jsem zaregistrovala a hned jsem si ho přidala do dramalistu. Ale pak jsem viděla pár ukázek a jen jsem si otráveně povzdechla - ale ne, musej udělat ultra drsnou hrdinku, co všem zase jednou nakope zadky a nikdo si ani nedovolí na ni šáhnout a spárovat ji s ultra slabochem, co se od ní i od jiných nechá vodit jako loutka a sám se na nic nezmůže (a ještě o něm budu samozřejmě tvrdit, že je strašně inteligentní). Prostě se seriál sveze na módní vlně women´s power. Takže jsem seriál viděla s víc než 2-letým zpožděním. A světe div se- moje předpoklady se naprosto nepotvrdily. Příběh je klasická tahanice o firmu, prachy a prestiž, s nějakými těmi vedlejšími ztrátami. Člověku se chce často křičet nebo do něčeho praštit, protože hlavním hrdinům se opět dlouho nic nedaří. O to je ovšem konec uspokojivější. Hlavní dvojice možná vzbudí dojem, jaký jsem popsala, v...

Gongjak ainny 8/10 12345678910 30.09.2019

   »    Za mě naprostá spokojenost. S dějem, atmosférou a v neposlední řadě i s obsazením. Hwang Jeong-min byl jako jihokorejský špión naprosto uvěřitelný. Lee Sung-mina mám už dlouho v hledáčku a patří k mým nejoblíbenějším hercům a všechno mu žeru i s navijákem. Scéna u Kim Čong-ila, v které se rozklepe strachy, pro mě byla jednou z nejlepších v celém filmu. Hvězdičku dolů dávám v podstatě za konec. Sice byl tak krásně korejsky patetický, ale tady mi to až tak úplně nesedlo. Nicméně se těším, až si film pustím ještě jednou a kouknu se na celý příběh v klidu a s manželem.

A Gift Jizabell 1/10 12345678910 28.09.2019

   »    Na tenhle film jsem se hrozně těšila. Strašně se mi líbil trailer. No, film je o úplně něčem jiném než jsem čekala. Za mě nehorázný propadák.

Dongneui Youngwoong Roby 7/10 12345678910 24.09.2019

   »    Už dlouho jsem neviděl doramu, kde měli vedlejší postavy tolik prostoru. Je to takový průměrný špionský seriál s dost dobrým obsazením a myslím, že z toho šlo vyždímat i více. I přesto jsem se po celý seriál celkem dobře bavil. Není to sice žádná perla, ale ani to není něco co by jste měli zahodit po pár epizodách.

Shin-eui ready2005 10/10 12345678910 23.09.2019

   »    tohle dorama mám fakt moc ráda, je to super natočené a hlavní hrdiny si musíte zamilovat. moc děkuji za překlad

Uisa Yohan Eti 5/10 12345678910 23.09.2019

   »    Tenhle seriál pro mě byl hořkým zklamáním. Začátek mě docela chytil, ale potom se to tak nějak čím dál víc plácalo v neurčitu, vršily se lékařské nesmysly pak se přidalo ještě nelogické chování postav a pak ještě vykonstruovaný konec. Opravdu jsem chtěla si seriál oblíbit, bohužel, nepovedlo se. Herecké výkony byly nejspíš na celém seriálu to jediné, čemu nemám, co vytknout. Ji Sung je standardně dobrý, jeho herecká partnerka pro mě byla milým překvapením, její herecký projev působil velice vyzrále a určitě se vedle něj neztratila. Herci vedlejších postav se také nenechali zahanbit a tak se nedalo říct, že bych nějakou postavu opravdu neměla ráda. Šestnáct hodin čistého času není vůbec málo, mohlo to k něčemu vypadat, ale to by musel scénárista vědět, o čem bude příběh, ale tady zřejmě neměl/a ani ponětí. Místo aby se nějaká zápletka pořádně rozvinula, bylo potřeba přivádět stále nové a nové krize, postavy z nějakého mě neznámého důvodu reagovaly úplně jinak než epizodu předtím,...

Yeonaeui Balgyeon Pethushka 10/10 12345678910 22.09.2019

   »    Discovery of love se u mě zařadí mezi hrstku seriálů, které mě opravdu plně pohltily od začátku až do konce. A troufnu si tvrdit, že tenhle kousek by mě bavil klidně i dál, a to ještě pěkně dlouho. Vlastně by se to ani nemuselo dějově nikam posouvat, stačilo by mi pozorovat Erica, jak trpí láskou. :)) Ale zpátky do reality... Užívala jsem si nejen Ericovo postavení v milostném trojúhelníku, ale i další postavy (snad skoro všechny). Při sledování jsem se odreagovala, pobavila, zasmála, trochu jsem si pobrečela, hodně jsem se rozplývala a taky jsem v tom příběhu občas viděla i sama sebe. Bavilo mě sledovat všechny ty úvahy o fungování ve vztahu a lásce samotné. Na Koreu je tohle téma poměrně neobvyklé a tvůrci k němu přistoupili rozumně, s nadhledem, ale pořád s vtipem. A já jsem si výsledek moc užila.

L♥DK Hitotsu Yane no Shita, Suki ga... Ziza 7/10 12345678910 22.09.2019

   »    Tedy líbilo se mi to více než film z roku 2014, na který to tak nějak navazuje, přestože se proměnilo osazenstvo. Největší podíl na tom budou mít dvě věci: Kamiširaiši Mone je mnohem lepší herečka než Góriki Ajame a především ústřední pár už spolu chodil, takže jsem si s nimi nemuseli prožívat takové to poznávání, z nenávisti láskou apod. Byli párem, hezky se k sobě chovali a celkově jim to šlapalo. Pak se samozřejmě objevil narušitel, ale postavy zůstaly konstantní, takže určitě palec nahoru. Je to pěkná středoškolská romantika, poměrně svižně ubíhající a celkově se u toho člověk nijak zvlášť nenudí.

Ansatsu Kyoshitsu -Sotsugyou Hen- Roby 9/10 12345678910 18.09.2019

   »    Druhý film zakončující příběh je o dost vážnější, ale to vzhledem k příběhu a minulosti našeho učitele je celkem logickým vyústěním. Přišlo mi to o chloupek lepší než první film. Dobře zpracované i po stránce digitální což značí, že si tvůrci nechali na tomhle finále záležet. Nevidím důvod nedat filmu vyšší hodnocení. Já se dobře bavil i u této druhé části.

Ansatsu Kyoshitsu Roby 9/10 12345678910 16.09.2019

   »    Podle mě se tohle docela povedlo. Tvůrci zvládli napodobit atmosféru anime/mangy a možná, kdyby tam bylo o krapet více ponurosti a melancholitosti, ať už z toho, že jsou studenti v konečné třídě nebo kvůli tragickému životu některých postav. Samozřejmě, že toho oproti anime dost osekali, ale to podstatné myslím zvládli vypíchnout a vložit do filmu.

Hotel Delluna Eti 8/10 12345678910 15.09.2019

   »    Seriál mě mile překvapil. Zaprvé tím, jak dobře se k sobě IU s Jin Gooem hodily, zadruhé nevšední zápletkou, zatřetí krásnými kostými, začtvrté krásně ponurou až hororovou atmosférou, za páté humorem a za šesté koncem, který se mi konečně v nějakém dramatu líbil. Měla bych malou výtku k nekonzistentnosti používání těch nadpřirozených schopností a k chování postav vůči sobě. Nejzajímavější částí pro mě bylo odhalení minulosti hlavní hrdinky, ovšem příběh tím vygradoval a potom už měl mírně sestupnou tendenci.

Hagane no Renkinjutsushi Roby 8/10 12345678910 15.09.2019

   »    Mezi japonskýma Live Action filmama podle anime/mangy je ocelový alchymista špičkový film s vydařenými speciálními efekty. Když je rozpočet tak to vizuálně i nějak vypadá, takže tady OK. Scénář a herci taky ujdou, takže ve výsledku z toho udělali dobrý film. Mě to bavilo.

Juuninin No Shinitai Kodomotachi Ziza 6/10 12345678910 11.09.2019

   »    Vůbec to není špatný film, ale čekala jsme trochu víc napětí. Je to plné vycházejících hvězd, nových Oguri Šunů a Horikit Maki, takže pokud chcete vidět, co nám v Japonsku vyrůstá za hvězdičky, už jen z toho hlediska má ten film svoji cenu. Na druhou stranu nedostávají všichni úplně prostor předvést to nejlepší v nich. Někteří umí i lépe – třeba Sugisaki Hana i Makkenjú. Příběh není zase tak složitý, jako se tváří, rozuzlení je takové pěkné japonské a v podstatě pokud jste obdobných příběhů moc neviděli, neznáte je, tak se vám to bude líbit. Pokud už podobné schéma znáte jako své boty, nepřekvapí, nenadchne, ale ani neurazí.

Naeddal So-yeongi Eti 8.5/10 123456789.5 11.09.2019

   »    Tento seriál měl v Korei velice vysokou sledovanost a naprosto chápu proč. Na to, jak dlouhé to je, má velice málo hluchých míst, flashbacky nejsou neustále opakované scény, co už jsme viděli, ale důležité události z minulosti postav, které dávají všemu nový rozměr. 50 epizod mi uteklo jako voda a já teď můžu napsat tuhle recenzi.