• Dorama: 12902
  • Uživatelů: 22646
  • Hostů: 208

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Cheese in the Trap Mellisek 8.00/10 12345678910 24.11.2017

   »    Až na konec to byl pěkný příběh, ale podle různých mixů na YTB jsem čekala trochu víc. :) Slabší OST i věčně točející se podobné scény. 

Aerriseu: Wondeoraendeueoseo On Sonyeon GingerHimari 9.00/10 12345678910 24.11.2017

   »    Tak prvních pár desítek minut sem si říkala proč na to hledím v noci, když je to horror...každopádně zvědavost zvítězila na strachem a musím říct, že nelituji. Opravdu je to velmi silný příběh, troufám si říct, že se hodně podobá severským drama, vyhrocené až do morku kostí. Určitě si ho pustím někdy znovu, je toho hodně co zbývá pochopit.

Kaeinui Chwihyang GingerHimari 7.00/10 12345678910 23.11.2017

   »    Ze začátku velmi vtipné a s gay tematikou neokoukané, ovšem s postupem dílů se to všechno začlo neskutečně natahovat a prodlužovat, což opravdu nemám ráda. Závěru nacpaného do dvou dílů je také škoda. Písně chytlavé a hlavní hrdina i docela fešák, Gae In typická šmudla se skrytým talentem od Pána Boha a neskutečnou naivitou.

Habaegui Sinbu Mellisek 9.00/10 12345678910 22.11.2017

   »    Tento seriál se mi velice líbil. Po dlouhé době dorama od, které jsem se nemohla odtrhnout. Musím to rozhodnotit postupně - Hlavního herce co ztvárnil Boha jsem strašně moc chtěla vidět už od Hooayoo - Hakgyo 2015 v hlavní roli kde bude mít takové zastoupení jaké měl zde a rozhodně prokázal, že si hlavní role zaslouží. Hlavní hrdinku jsem viděla v Blade man a nadále v další kdramě z loňského roku a musím uznat, že nezklamala. Trochu mi připomínala herečku z Master Sun, ale to bylo asi i tím mysteriózním žánrem.  Za tyhle dva určitě +2b. Vedlejší role bohů a ostatních taky stálo za to jen je mi líto že herečku "Krystal" vídám hlavně v záporných rolích i když jsou poté vlastně kladné. Ale jsou to opravdu nesympatické role. +2b Příběh jako takový je velice pěkně propracovaný rozhodně to není slátanina i když jsou scény občas natáhnuté nebo na jedno brďo v celkovém dojmu po celkovém shlédnutí to má...

Cheese in the Trap GingerHimari 6.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Já to taky celé tak nějak nechápu. Hlavně nechápu hlavního hrdinu a jeho chování...no, vlastně ani hlavní hrdinku. Celé to šlo nějak kolem mě a bylo to divné a poslední díl tomu dal korunu. Nic co by si člověk chtěl pustit znovu, ani písničky, slabota.

Wanbyukhan Anae Himari 6.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Akože... tá druhá hlavná žena bola fakt psycho. Pozerám kriminálky, trilery, drámy a nebojím sa krvi ani ničoho, ale jej som sa mrte bála. Každý ten jej pohľad ma mrazil a iba som čakala, že čo pre pánakráľa zase vyvedie. Som nesmierne rada za to, ako skončila ona a aj celá dorama. Páčilo sa mi rozuzlenie. Nebolo to zlé, ale na mňa moc creepy.

Mugen no Junin Ziza 5.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Předpokládám, že předloha nějaký příběh měla. Tady jsem vlastně až do konce docela tápala, kdo měl jaké ambice, motivace. Tedy taková ta prohlášení o nich jsem vzala v potaz, ale bylo to z tohoto hlediska děsně prázdné a film tam byl vlastně o ničem. Navíc bych řekla, že Miike všem nechal dost volna a spousta herců si hrála, jak uznala za vhodné. Tak dlouhý film a kromě stříkání krve a občasného vtipu jsem vlastně nic nedostala. Byla bych raději, kdyby měl film tři díly, ve kterých bychom se se všemi pořádně seznámili, než tohle vyprahlé nic. Nemluvě o Rin. Proč tam vlastně byla? Proč měla držet meč? To aby jako byla opakem všem těm ostatním, kteří sekají a řežou? Díky její ploché osobnosti jsem ji nesnášela a byla mi na obrazovce na obtíž. Těšila jsem se, byla zvědavá, ale nakonec jsem dostala slátaninu, kde se jen kdosi s kýmsi řeže. Ale jestli vám stačí stříkance krve a usekané končetiny,...

Jookeoya Saneun Namja Himari 8.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Pecková dorama! Choi Min Soo v hlavnej úlohe jemne podivného boháča bol úžasný. Tohto herca poznám už z Warriora, takže som vedela, že to bude super. A nesklamal. Jeho rola ma bavila zo všetkých najviac. Parádne som sa nasmiala.

Teuroteueui Yunin Himari 8.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Dobrá dorama to bola. Sympatickí hlavní hrdinovia, zaujímavý príbeh, láska a humor. Viac sa mi však páčil druhý hlavný muž (Shin Sung Rok), jeho osobnosť bola dokonalá, zaujal ma oveľa viac ako hlavný hrdina.

Byeonhyeokui Sarang Ziza 4.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Po desátém díle končím. Nezajímavé, otravné, častokrát na pěst. Jistě, má to své světlé chvilky, ale takových seriálů je mraky. Tak moc jsem byla nadšená obsazením, že od seriálu akorát odcházím otrávená. Nic nového, ani objevného to nepřináší. Tohle hraní na kočku a na myš má Korea v mnoha mnoha seriálech. A v mnohem mnohem lepším podání.

Dangshini Jamdeun Saie Ziza 6.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Naskočila jsem do toho dobře rozjetého vlaku a užívala si to. Ale pak jsem postupem času začala zjišťovat, že mě to už tolik nebaví. Postupem času mě to bavilo míň a míň, zájem o postavy totálně opadl. Rozhodně to není špatné, herecké výkony také nic nezkazily, námět zajímavý, herci také špičkový. Ale jestliže to na začátku vypadalo na pořádné vzplanutí, tak tak ta jiskra byla potřebovaná na malý ohňostroj, který hned zmizel. Nakonec to všechno bylo polovičaté.

W lyraell 9.00/10 12345678910 13.11.2017

   »    Ačkoli si mnoho lidí stěžuje na spoustu nečekaných zvratů, které jim připadají až zoufalé, pro mě přesně tyto zvraty znamenaly neustálé napětí až do úplného konce. Žánr jsem přijala takový, jaký je, a jen se těšila, jak tentokrát z toho autoři vybruslí. Tento kousek mě prostě a jednoduše moc bavil. 

The World That They Live In Eti 7.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Seriál o natáčení seriálů. Asi jsem si nikdy neuvědomila v jakém časovém presu mnou oblíbené kousky asi často vznikaly. O to víc si jich teď vážím. Ovšem téma seriálu je pro nejzajímavější, zpracování mi přišlo dost všední. Zezačátku to bylo příjemné, později už méně. Mělo to ale zase opravdu vtipné momenty a Hyun Bina a hlavní dvojici, co se k sobě hodila.

Jojak Eti 5.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Skupinka docela outsaiderů se snaží prokázat korupci přesahující i hranice státu. Hmm... hmm! Nam Goong Min mě naprosto nadchl v Chief Kimovi, o to větší potom bylo zklamání tenhle seriál. Ne snad, že jeho výkon by byl horší, ale celý seriál se prostě bere strašně vážně a komické vložky pak působí jako špatně aplikovaná léčebná metoda. Bohužel to místy působilo až nechtěně směšně. Postava toho reportéra s buldočím výrazem mi asi vadila nejvíc, ale i obecně to mělo dost do očí bijících záseků. Ale zase jsem to dokoukala. A naprosto úžasná ústřední písnička, kterou si od té doby každou chvíli broukám :) 

Joeun Chingoodeul Eti 4.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Tento film byl pro mě zklamáním. O to víc, že tam hrají moji oblíbení herci. Je to celé velice pochmurné ale taky nevýrazné. Mělo-li to nějakou pointu, nepochopila jsem ji. Nejvíce se mi do paměti vryla scéna, kdy Ji Sungova postava s manželkou mluví znakovou řečí (která pro děj vlastně neměla vůbec žádný význam a ta, kdy si Ji Sung sundal košili (což už asi další komentář nepotřebuje...).

Hakgyo 2017 Eti 8.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Ano, tady můžu s čistým svědomím říct, že jsem nelituju, že jsem si seriál pustila. Je to milé, pozitivní, roztomilé a má to hezký konec. Hlavní hrdinka je neskutečně příjemná osoba, která řeší každou výzvu ohromě sympatickým přístupem. A hvězdou je pro mě Kim Jung-hyun, každou jeho scénu jsem si moc užila. :)

Minyeo Gongsimi Eti 6.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Líbilo se mi to, ale nenadchlo mě to. Strašně dlouho jsem si zvykala na hlavní herečku poněvadž postava Gong Shim mi skutečně krásná nepřišla. Nakonec se mi to povedlo, i s tím trošku potrhlejším stylem oblíkání jsem si ji oblíbila, trochu mě proto mrzelo, že nakonec změnila vzhled na "typickou korejskou krásku". Nam Goong Min se mi líbil v Girl who sees smells a naprosto mě nadchl v Chief Kimovi, no tady to bylo dobré, ale zase ničím moc nevyčnívající. Ale jo, tihle dva mi přišli herecky dobří a ani ten věkový rozdíl do očí nijak nebil. Zato křen a sestra Gong Shim byli hrozní. Jak postavy, tak herci. Hudební složka se mi ničím nezapsala a příběh byl opravdu naivní i na poměry korejského dramatu. Ovšem za několik skutečně roztomilých momentů dám 6 bodů... 

Aetaneun Romaenseu doramaqueen 3.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Toto bol taký podpriemer. Nuda. Sladká nuda, nič viac. Teda dráma na vypnutie mozgu, pretože tu fakt nie je nad čím uvažovať. Príbeh absolútne povrchný a človek ani nemá nutkanie si hneď postiť ďalšiu časť, pretože je to až ohavne predvídateľné. Nejakým zázrakom som to dopozerala, ale to len zo zvedavosti, či tam predsa len niečo zaujímavé nevymyslia. Nevymysleli. Takže za mňa 3/10

Soosanghan Pateuneo Eti 7.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Celý seriál je velmi příjemná podívaná, i když co do zábavnosti dost nevyrovnaná. Zezačátku mi to přišlo neskutečně svěží a originální, ale pak už to jelo podle schématu seriálů tohodle typu. Když už má hlavní dvojice společné romantické scény, moc jim to spolu sluší, bohužel jim dost dlouho trvá než se dají dohromady a potom si zase vymýšlí překážky, proč nebýt spolu. Takže si těch romantických scén divák užije mnohem méně, než by si přál. Co se děje týká, ani tam se moc žádné překvapení neudálo (i když vlastně jo, při prvním objevení hl. padocha na scéně bych ho na toho hlavního padoucha netypla...), zase si jeden i druhý z dávného dětství nesou vinu vůči tomu druhému... Co mě potěšilo, že hlavní hrdinka není žádná plačka, je zvyklá se z životem prát a bojovat o svoje místo na slunci a to jak obrazně tak doslova. Skoro se mi zdá, že korejci už překonali archetyp krásné smutné...

Byeoleseo On Geudae GingerHimari 9.00/10 12345678910 11.11.2017

   »    Moc pěkný příběh, opravdu sem se nenudila a těch 21 dílů uběhlo rychle. Hlavní dvojice byla výborná, chemie fungovala a fakt sem jim to baštila. Píseň, kterou zpíval Do Min Joon mě tedy pohladila na duši, moc milé. Určitě si to ráda za čas pustím znova.

Bameul Geotneun Sunbi GingerHimari 8.00/10 12345678910 05.11.2017

   »    Já sem tedy spokojená. Příběh mě nenudil ani v závěru a to je co říct, většinou je těch 20 dílů fakt moc. Hlavní hrdinka i s mým oblíbeným šampionem k sobě pěkně pasovali a záporák je fakt fešák. Konec tedy takový zvláštní, ale budiž, je jim odpuštěno. Pěkný, dala bych si to znovu.

Lukki Ivuse 9.00/10 12345678910 05.11.2017

   »    Z mojí strany byla naprostá spokojenost, není to tedy úplně peckovní záležitost, ale je to záležitost velmi povedená. :-) Obzvlášť Yoo Hae Jin neměl chybu a musím říct, že když šlo o nájemného vraha, tak jsem měla obavy z konce, ale nakonec se to vyvrbilo úplně jinak než jsem čekala, a já se závěrem snad ani nemohla být spokojenější. :-D

Banchangggyo Ivuse 8.00/10 12345678910 05.11.2017

   »    Opravdu velmi příjemná záležitost. Dobře se dívalo jak na hlavní dvojici, tak na vedlejší postavy a i po dějové stránce je příběh velmi pěkně zpracovaný. Prostě velmi povedená romantická komedie. :-)

Chungnyeongyungchal Ivuse 10.00/10 12345678910 05.11.2017

   »    Na tenhle film jsem se hodně těšila, opravdu hodně! :-) A ani v nejmenším mě nezklamal, prostě ničím. Celých 109 minut jsem se parádně bavila, Park Seo Joon jako takový "blbec" a Kang Ha Neul jako dokonalý "intoš", oba se srdcem na pravým místě, neměli chybu! Líbilo se mi prostě všechno, zpracování, zápletka, humor, hlavní i vedlejší postavy, prostě nemám, co bych vytkla. :-) A tenhle film budu doporučovat, kde budu moct! :-)

Futari (NTV) ainny 8.00/10 12345678910 04.11.2017

   »    Takový úplně obyčejný televizní film, který vypráví příběh ze života tak, jak se opravdu může stát. Ne, jak se opravdu stává. Myslím, že jedním z důvodů jeho natočení bylo dát lidem se stejným osudem naději. A nám zdravým ukázat, že i postižení jsou lidé jako my, kteří k pohybu v před potřebujeme jenom svoje nohy. O nic víc tu nejde. Je to film pro zamračené odpoledne a dokáže ho trochu projasnit. Dívalo se mi na něj dobře a jazýček vah mého hodnocení se posunul směrem vzhůru, protože Nagase si to všechno výborně odmakal, a protože jsem mu dělala titulky a to jsem ještě méně kritická než bývám obvykle.