• Dorama: 13467
  • Uživatelů: 27362
  • Hostů: 153

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
13594Geombeobnamnyeo Lex-san 7.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Na to, v jakém prostředí se příběh odehrává, je Investigation Couple ze strany prokuratury neprofesionálním na sto honů. Chápu, že prokurátorka Eun Sol zde má být tou, která do vyšetřování vnáší lidský prvek, ale to co ta holka byla schopná předvést hned v prvním díle, dostalo do kolen dokonce i mě, a to si myslím, že dokážu skousnout mnohé. Nezkušenost je jedna věc, ale neodbornost se ani u nováčka v prokuratuře nedá přejít. I přes to jsem ale celý seriál dokoukal. Jednotlivé případy totiž byly více než zajímavé a herecké obsazení s hudebním podkresem tomu jen nahrávalo. Kdyby nebylo Eun Sol a jejích veletočů v prvních dílech, tak dám i více bodů. Takhle je to za 7b s tím, že budu čekat na druhou řadu.

13277Gieokui Bam Ivuse 9.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Jak mám popsat své pocity? Většinou mám při sledování filmů dost dobré dedukční schopnosti, ale tady mě nenapadalo vůbec nic. Netušila jsem, o co tam jde a proč se bratr chová, jak se chová. Pak přišel jeden brutální zvrat a já oněměla, rozjelo se to nečekaným směrem a mně docvaklo hned několik věcí... pak už jsem doufala jen v jediné... ale to se bohužel nestalo a já měla z konce filmu málem smrt... Takže asi tak! Pro mě velmi, ale velmi dobrá záležitost, rozhodně doporučuji shlédnout.

13553Good Morning Call - Our Campus Days Ziza 6.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Postavy jsou na vysoké, a tak by měly být o něco dospělejší, ale těžko říct. Vlastně je to tak, jak všichni říkají – ti dva se vůbec nezměnili (Uehara a Nao). Sice se do jejich světa dostalo víc nových podmětů v podobě pohledných rivalů, ale nakonec je to dost podobné předchozí středoškolské sérii, jen mi přišlo, že je tam méně ujetého uvolnění. Spíše je tam více trápení a nedorozumění. Není to špatné, je to zase posun směrem k nejistému Ueharovi... Prostě taková normální vysokoškolská romantika s příjemným ústředním párem, který si musí projít tradičním kolečkem asijských romantických komedií.

11849Minyeo Gongsimi Skarede_Kacatko 3.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Čakala som od toho oveľa viac... Vývoj všetkých postáv bol veľmi pomalý a veľakrát aj nedával zmysel. Pomalý dej, málo romantiky a po dlhšom čase aj komédia už začala opadať. 

12791Neodo Inganini Skarede_Kacatko 10.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Takýto seriál sa nevidí často!  Je to unikátny dej, ktorý konečne zobrazuje, že aj robot má srdce a pocity.  Je veľa seriálov s podobnou tématikou, ale ani jeden sa nedokáže vyrovnať tomuto majstrovskému dielu. 

6689Inhyeon Wanghuui Namja Skarede_Kacatko 10.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Krásny a zaujímavý dej, ktorý na ten rok vydania bol novinkou. Perfektné hranie a romantika úplne na mieste!

13728Nae IDneun Gangnammiin Lex-san 3.00/10 12345678910 19.08.2018

   »    Po 5. díle to vzdávám. S hlavní hrdinkou, na které je seriál postavený, jsem si zkrátka nesednul. Byl jsem zvědavý, jak se seriál popere s tématikou plastické operace jako cesty k lepšímu životu, ale Kang Mi Rae mě svým kuňkáním a neschopností cokoliv udělat prostě udolala. Její představa, že se jí život po plastice změní bez toho, aby byla ona sama se o cokoliv přičinila, mě dostával. Chtěla žít život normálních lidí, ale neuvědomovala si, že i ostatní mají nejrůznější problémy, se kterými se musí poprat. Líbila se mi myšlenka její mamky, že změna vzhledu jí pomůže dostat se k lidem blíže, aby mohli poznat, že Kang Mi Rae je příjemná holčina, ale to by ona sama musela alespoň nějak reagovat. Zakřiknutá hrdinka mě neoslovila a její budoucí vývoj mě nezajímá – 3b.

11921Cheazeu In Deo Teuraeb Skarede_Kacatko 2.00/10 12345678910 19.08.2018

   »    Chaotické a bez hlavy, či päty.  Bolo to vpadnutie do deja, čo mám rada, ale keď to dáva zmysel a neskôr sa to vysvetlí, čo sa o tomto filme nedá povedať.  Je to príliš dramatický príbeh, takže sa nedá skrátiť do dvoch hodín. 

11849Minyeo Gongsimi doramaqueen 6.00/10 12345678910 19.08.2018

   »    Nie že by ma to úplne sklamalo, ale nadšená nie som. Táto dráma je ako telenovela pre 12 ročné. Zvraty, ktoré čakáte a koniec, ktorý ste si predstavili už v prvých častiach, naozaj nastane. Hudba nezanechala žiadny dojem a kamera bola slabá. Jediné, čo spracovali celkom dobre, bol humor. Áno, niektoré scény vás pobavia. O pár dní si ich ťažko vybavíte, ale v danom momente? V danom momente si vás nimi postava získa a vy to potom dopozeráte, aby ste vedeli, či spraví ešte niečo. Myslím, že 6/10 tomu odpovedá. Druhý raz to vidieť nemusím.

13889Destiny Kamakura Monogatari Ziza 8.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Nakonec je film opravdu kouzelným dobrodružstvím, kde sice nedochází k velkým magickým střetům, ale pozitivních pocitů to má na rozdávání. Jestliže jste romantická duše, tohle je snímek pro vás, protože když už nic jiného, je to film o velké lásce. Více jsem se rozepsala v recenzi. Viz odkazy.

10727Dao mu bi ji Lex-san 6.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    The Lost Tomb je z mého pohledu hrozně nevyrovnaný seriál. Začátek mě moc neoslovil a konec nijak nevygradoval (byť se na příští rok chystá pokračování). Samotné pátrání v hrobce bylo ale zajímavé a dokázalo držet v napětí. A i když je příběh součástí řady prequelů, sequelů či příbuzných dějových linek, lze jej sledovat samostatně a divák se v něm neztrácí. Mě tak nezbývá než doufat, že příští rok mě čeká lepší pokračování – 6b.

12791Neodo Inganini Ivuse 10.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Upozorňuji, že můj komentář bude určený spíše na ženské publikum... Dobře... tohle bude asi letošní pecka. :-D Myslím, že Plecháče nemůže nic překonat. Je možné, jednoho herce v jediném seriálu milovat a zároveň nenávidět tak, že byste mu šlápli do úsměvu? Ano! Jde to! Když on ten pitomec hraje v jednu chvíli toho nejroztomilejšího robota pod sluncem, ze kterého padáte na zadek, jen když se usměje, nebo se podívá tím svým štěněčím pohledem a v druhé chvíli hraje člověka, který háže takové pohledy, při kterých máte pocit, že vás snad zavraždí přes objektiv kamery.  Hlavní hrdinka byla parádní, jen možná trochu moc brečela... ale vy se jí divíte? Já ne! Bulela bych v každou možnou chvíli, kdybych věděla, že mě ten plechovej krasavec bude objímat... proč? Protože je to jeho pravidlo. :-D :-D  Je zbytečné komentovat ostatní herce, v tomhle seriálu mě nezklamalo nic. Snad jen konec mi přišel...

12791Neodo Inganini GingerHimari 9.00/10 12345678910 10.08.2018

   »    Já jsem byla také moc spokojená, hlavního hrdinu robota snad nejde nemilovat. Bavily mě též vedlejší postavy, nejvíc otec So Bong, protože tento pan herec je neskutečný, on opravdu zahraje všechno. Kamarádka reportérka taky pěkné číslo, hlavně "ohledávací" scéna v pokojíčku, to jsem učůrávala smíchy. :) Samotný příběh byl velice zajímavý, pro mě originální, neboť jsem nic podobného na téma robot neviděla. Bohužel konec mi úplně nesedl, ale to jen malinká vada na kráse tohoto příběhu. 

12681Daeribgoon ainny 8.00/10 12345678910 09.08.2018

   »    Dobré to bylo. První polovina byla skvostná, ta druhá, kde byly hromadné bitky pro mě trošku ztratila na poutavosti, protože já bitvy obecně nemám moc ráda. Neorientuju se (pokud to zrovna nejsou lidé a elfové proti skřetům) a v tu chvíli ochabuje moje pozornost. Ovšem Lee Jung-jae měl charisma jako blázen a Yeo Jin-goo překvapil. Jeho korunní princ byl výborný. Takže spokojenost.

3437Kimi Ni Shika Kikoenai Denaril 8.50/10 123456789.5 09.08.2018

   »    Rozhodně patří k filmům, které si ráda pustím opakovaně, přestože znám konec. Jde o uvědomění si, že každý z herců hraje sám, jen velmi máo scén je založeno na interakci hrdinů a o to více umocňují celkový prožitek

12043Wannueng Jaa Pben Superstar Ziza 6.00/10 12345678910 09.08.2018

   »    Možná trochu zdlouhavé a thajsky jiné, přesto mě to docela bavilo. Protože vztah mezi hlavními představiteli stál za to. Velmi pěkným způsobem se vyhnulo (až na pár mini výjimek) takovým těm nedorozuměním, kdy si jeden o druhém něco myslí, je naštvaný a nikdo z nich to neřeší, naopak musí sestoupit deus ex machina, aby vše vysvětlila a vedla na pravou míru. Oba dva dost jasně vyžadují odpovědi. Jak se s nimi spokojí, jak s nimi naloží, to je věc druhá. Každopádně byla to sranda. Holčina je držkatá, není dokonalá, ani taková ta milá podržtaška, co si nechá všechno líbit. Ujetá, hodná, ale velmi naivní hrdinka, co mě bavila a občas jsem se v ní viděla – v podstatě dělala stejné bláznoviny, jako občas dělám já. Hrdina byl také fajn, sympaťák, co se umí usmát a používat mozek. Měli spolu spoustu fajn momentů a jejich vztah působil poměrně reálně. To samé se dá říct i o postavách, které stály na...

12681Daeribgoon doramaqueen 9.00/10 12345678910 09.08.2018

   »    Išla som do toho kvôli obsadeniu a dočkala som sa skvelého príbehu. Vývoj postáv bol za ten čas filmu jasne viditeľný a mne sa to páčilo. V podstate ma ani veľmi nenapadá, čo by som tomuto filmu mohla vytknúť, ale predsa mohli niektoré scény spraviť trochu inak, za čo teda stŕham jeden bod. Páčil sa mi barbar, ktorý sa mohol zdať nepodstatný, ale nakoniec priniesol príbehu zaujímavé zvraty vo chvíľach, kedy som to nečakala.

12791Neodo Inganini ainny 10.00/10 12345678910 08.08.2018

   »    Ale jo, daly by se na tom najít mouchy, ale já je prostě hledat nechci. Příběh jako takový mě bavil od začátku do konce. Kang-joonův robotický výraz korunovaný úžasným úsměvem neměl chybu. Stejně jako jeho herecký výkon. Ono vůbec obsazení bylo skvostné Kim Sung-ryung patří k mým nejoblíbenějším herečkám a etudy Kim Won-haea ty prostě nezklamou nikdy. Ten chlap zas a znovu dokazuje, že není malých rolí. O záporácích Yoo Oh-sunga ani nemluvím. No a třešničkou na dortu byla čeština z úst hlavního hrdiny v prvních dílech. Naprostá spokojenost.

12791Neodo Inganini doramaqueen 10.00/10 12345678910 08.08.2018

   »    Moje úbohé nervy... Toto bola neskutočná jazda, ktorej teda dávam 10/10 úplne bez výčitiek. Výkony skvelé, záporák parádny, hudba úžasná, kamera dobrá, efekty super. Určite jedna z tých lepších drám, ktoré sa fakt nemusím hanbiť odporúčať. Čeština v seriály prekvapila a teda mne sa tam spomínané Česko páčilo, dráma mi tak bola akosi bližšie. Seo Kang Joon stvárňoval dve postavy a zvládol to na výbornú. Človek ho vedel v jednom zábere milovať a v druhom poslať do horúcich pekiel. Ale pochopiť som dokázala oboch, tak skvele to zahral. Plakalo sa, ale myslím, že nie tak veľmi, aby to vadilo. Malo to 18 častí, takže som myslela, že tam bude pár hluchých miest, ale nespomínam si na jedinú scénu, ktorá by ma nudila. Naozaj seriál, ktorý ma po dlhom čase bavil každou jednou scénou. Ja nemám, čo vytknúť. Robot, ktorý učil ľudí, čo je ľudskosť.

13528Kimbiseoga Wae Geureolgga kiki78 9.00/10 12345678910 07.08.2018

   »    Nemám co bych vytkla. Asi mi seriál zrovna sedl, že jsem nehledala nic vážného, nic dramatického, prostě jsem si chtěla odpočinout. Mezi prezidentem (Park Seo Joon) a sekretářkou (Park Min Young) od začátku krásně funguje chemie a moc jim to spolu sluší. Ostatní postavy v kanceláři vše pěkně doplňovaly, obzvlášť Bong Se Ra (Hwang Bo Ra) a Yoo Sik (Kang Ki Young) mě vážně bavili. Takže za mě spokojenost.

13881Zhen Hun Lex-san 8.00/10 12345678910 06.08.2018

   »    Ok, tak bez pardonu musím říct, že Guardian se zařadil do mých top nejlepších bromancí, které jsem měl zatím možnost vidět. Na sledování mě natáhlo jedno z doporučených videí na youtubu a navnadilo mě natolik, že jsem vzápětí zkouknul první díl, a pak už jen netrpělivě čekal na titulky. Hned na úvod je třeba říct, že seriál je adaptací čínské BL novely. Ale i ti, kterým je tahle škatulka proti srsti, mohou dát seriálu šanci. Jak je totiž obecně známo, Čína je s touto tématikou poměrně na štíru, tudíž z BL tématiky udělala bromanci. Tento krok jí mnozí diváci a fanoušci měli a mají za zlé, ale já osobně jsem byl spokojený. Originální novelu jsem neznal (možná si ji ale v budoucnu přečtu, protože je již překládaná do angličtiny), a tak jsem si tenhle seriál mohl užít nezatížen očekáváními. Hlavním plusem tohoto přesunu z BL k bromanci byla totiž absence hlavní ženské hrdinky. Ženy v...

7006Luo Si Xiao Jie Yao Chu Jia Ziza 5.00/10 12345678910 06.08.2018

   »    Zdlouhavé. Ale konečně pár, který se sice hašteří, ale v dobrém. Nedochází víceméně k žádným hloupým nedorozuměním. Ale konec je je opravdu hloupý. Přesto jako oddychovka to ujde, jako romantika taky. Takový ok průměr.

11885Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi Pethushka 8.00/10 12345678910 06.08.2018

   »    Podle mě má Goblin všechno, co potřebuje k tomu, aby to byl víc než dobrý seriál. Hluboký příběh, atmosféru, pěkný soundtrack, dvě krásné love story a jako bonus vztah mezi dvěma trochu dětinskými chlapy, kteří se nesnáší a zbožňují zároveň. Byla bych nekriticky nadšená a zamilovaná, nebýt toho zbytečně komplikovaného konce. Upřímně, nikdy jsem nepochopila, proč mají Korejci takovou zálibu v dlouhém čekání na někoho. A tady toho bylo až moc.

13406Bab Jal Sajuneun Yeppeun Nuna ainny 10.00/10 12345678910 05.08.2018

   »    Skvělá kamera, civilní provedení, netradiční, ale nádherný soundtrack a chemie mezi Son Ye-jin a Jung Hae-inem, dělají z tohoto seriálu něco víc. Režisér Ahn dostál svojí pověsti a rozjel i kritiku sexuálního harašení na pracovišti. Charaktery obou hlavních hrdinů byly skvěle vykresleny a bylo zajímavé sledovat, jaký vliv na sebe mají a jak se v důsledku toho oba mění. Určitě není seriál pro lidi, kteří mají rádi akci. Ale ti, kteří rádi pozorují jemné náznaky, pohledy a vůbec dokonalé herectví a nechávají se unášet dějem, ti si přijdou na své. Já se nenudila ani jedinou minutu.

12309Leh Ratree Ziza 4.00/10 12345678910 04.08.2018

   »    Moje guilty pleasure, a proto jsem se do toho pustila. Tohle je seriál, který mi nejde do hlavy. Vztahy mezi dvěma páry skvělé, rodinné vztahy také velmi dobře ukázané, tohle bylo prostě na jedničku, ale ten zbytek? Nejprve jsem si myslela, že telenovelu rozdýchám, ale očividně ne. Zbraně, únosy, pokusy o znásilnění, soudy, špiclování, zlatokopka bez dělohy, ... Prostě toho je tak moc, že mě to nebavilo, protože jsem se chtěla spíš soustředit na výboj vztahů mezi postavami a ne na prapodivné zvraty a vyhrocené situace. Vztahově ok, to všechno dává smysl, ale zbytek je na pěst. I ti sluhové a celé to řvaní kolem všeho. Nemluvě o otravné hudbě – tady hudba až stahovala seriál dolů, protože se neustále opakovaly asi tři motivy a v podstatě jeden střídal druhý, takže se to po chvíli nedalo poslouchat. Pokud vám nevadí telenovelní formát, tak směle do toho.