akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14516
  • Uživatelů: 33723
  • Hostů: 155 + 89

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Musa Baek Dong Soo Roby 9/10 12345678910 27.01.2020

   »    Historické seriály nemají u mě moc velký úspěch, ale Bang Dong Soo patří mezi ty na které budu vzpomínat v dobrém. Skvělý příběh i postavy se v síti politických intrik neskutečně vyvíjí a jsou každou epizodou zajímavější. Dobrá akční choreografie či hudba v osudových soubojích hlavních postav je tak výrazná, že vás hravě vtáhne do děje. Přátelství Yeo Woona s Baek Dong Sooem či Kim Kwang-Taek s charismatickým Chunem byly zpracovány doslova famózně. Po shlédnutí nevidím větší chyby nebo nedostatky, takže není moc za co srážet hodnocení.

Neilshap Pariseu Roby 4/10 12345678910 22.01.2020

   »    Poslední dobou jsem neměl na výběr doramy zrovna Štastnou ruku a tak jsem si říkal, že zkusím nějaký evidentně slabší kousek, abych zjistil jestli to je mnou a nebo jsem měl prostě jen smůlu na výběr. Tahle dorama je opravdu podprůměrná a předvídatelná, avšak jedno pozitivum bych chtěl zmínit. Překvapilo mě jak silné a poutavé příběhy zákaznic tvůrci vymyslely protože dost napodobovaly reálné životní situace. Na druhou stranu tak špatné herecké výkony jsem roky neviděl, scénář byl otřesný, romance neskutečně pitomá a co bylo to úplně nejhorší je motivace hlavní hrdinky se převlékat za kluka. Tak pitomý důvod bych nečekal ani od scénáristů japonských déčkových komedií. Beru, že kvůli námětu si vyhlédla jednoho frajera, ale místo toho, aby za ním do salonu přišla a normálně se zeptala „Ahoj, píšu romány a viděla jsem jak jsi zmáknul toho šmejda. Chtěla bych tě použít jako hlavní postavu a mohl bys mi o sobě něco říct, abych měla nějaký podklad?“ místo toho aby se převlékla za kluka a...

Hotel Delluna belbor 7/10 12345678910 20.01.2020

   »    Tenhle seriál mě mile překvapil. Zejména první polovina v které IU hraje sobeckou potvoru mě bavila hodně. Zatím jsem ji viděl pouze v klasických romantikách a tahle jiná poloha jí sedí určitě víc. V druhé polovině už to byla spíš klasická romantika a začalo to být utahané. Hlavně poslední díl byl nekonečný. Jako citová ždímačka na mě nefungoval a přál jsem si, ať už všichni odejdou. A na úplný závěr nesmyslné setkání na lavičce v parku. Co to jako mělo být? Ten konec to bohužel sráží dolů, přesto pro mě slušný nadprůměr.

Saikometeuri Geunyeoseok Roby 10/10 12345678910 16.01.2020

   »    Strašně dlouho jsem nesledoval doramu u které bych neměl moc co vytknout. Seriál se mi líbil snad ve všem a nenašel jsem v průběhu, žádnou slabší pasáž, která by mě nudila. Do seriálu jsem šel se značnou skepsí protože jsem předtím viděl seriál Hotel Del Luna a ten je shodou okolností taky od TvN a který mě dost zklamal. He is Psychometric je seriál, který by jste neměli minout a patří mezi to nejlepší v roce 2019 -- 10/10.

Ji Dao Qian Jin Roby 8/10 12345678910 16.01.2020

   »    Nakonec to bylo lepší než jsem čekal. Tenhle seriál ničím neurazí a je taková rychlá jednohubka, kterou shlédnete za dva dny. Perfektní oddechový seriál, který mě dokázal mnohokrát rozesmát. Můžu jen doporučit všem, kteří nehledají nic hlubokomyslného a chtějí se uvolnit a vypustit páru.

Tonari no Kaibutsu-kun Lex-san 6/10 12345678910 14.01.2020

   »    Film Tonari no Kaibutsu-kun byl mým jistým krátkým návratem k japonské tvorbě. Anime předlohu jsem svého času viděl a docela se mi líbila. Její hraná verze byla ale jiná, bohužel průměrnější. Dostali jsme naservírovanou spíše klasickou středoškolskou záležitost, kterou z průměru tahal jen Suda Masaki. Právě za něj dávám o bod více. Nechci říct, že tenhle počin je špatný, ale diváci nezatížení anime či mangou, si ji pravděpodobně užijí více – 6b.

Dongbaekkkot Pil Mooryeob Roby 10/10 12345678910 11.01.2020

   »    Oproti standardům je tahle dorama hodně otevřená a ukazuje reálný obraz životní situace svobodných matek, které to nemají lehké a snažící se životem protlouct. Skvěle zahraná Dong-Baek v podání Kong Hyo-Jin a snad ještě lepší Kang Ha-Neul, který dokonale vystihl povahu dobrosrdečného policisty. Spolu s Kamélií jsem sledoval průběžně i akční Vagabond a kdyby mi někdo předtím řekl, že se na Kamélii budu týden co týden těšit více než na Vagabond ve kterém hraje můj oblíbenec Lee Seung Gi a na který jsem čekal skoro rok, tak bych si myslel, že se naprosto pomátl. Ano... až tak mě seriál učaroval a směle si troufám tvrdit, že to je jednička roku 2019.

Hotel Delluna Roby 7/10 12345678910 11.01.2020

   »    Až do konce mě seriál nedokázal patřičně zaujmout a ta romance mezi hlavními hrdiny byla žalostná a z celé doramy byla nejslabším článkem. Naopak flashbacky byly skvělé a poutavé přičemž, každý zaměstnanec měl svůj vlastní silný příběh. Závěrečné dvě epizody moje hodnocení žene nahoru, ale průměrný dojem, který ve mě seriál zanechává už nezmění. S odřeným duchem 7/10.

Byutipul Baempaieo Mellisek 1/10 12345678910 10.01.2020

   »    Nevím zda je to tím, že jsem již náročnější divák a nebo tím, že to byla opravdu blbost. Ale tohle provedení mě vůbec nezaujalo.

Ye Kong Zhong Zui Shan Liang De Xing Lex-san 7/10 12345678910 07.01.2020

   »    The Brightest Star in the Sky je pohodovou a nenáročnou romantikou z prostředí hudební průmyslu. Příběhem se prolíná velké množství klišé, které si ale své diváky určitě najdou. (Pro mě to rozhodně platilo.) Nevím, zda je to náhoda či úmysl, ale je to již podruhé, co jsem se s Janice Wu potkal, a je to podruhé, co mi celý seriál překvapivě zpříjemnila a posunula jej trochu někam jinam, mimo klasické škatulky. V některých částech táhla seriál sama a mužské kolegy nechávala za sebou. Ono celkově ženské charaktery měly toho více co nabídnout a zatímco se jejich protějšky v tom plácaly, ony jednaly. Příběh byl celkem vyvážený a jeho gradace byla přiměřená. A i když mě hlavní linie příběhu bavila, některé vedlejší linky byly bohužel dost nudné a neoslovily mě (prezidentská manželská dvojice a jejich neshody, „milostný“ trojúhelník s více prezidentkou společnosti, výlety do cizích zemí apod). Seriál byl po hudební stránce nadprůměrný. Hudba zde dobře dokreslila celé prostředí i...

Heelreo fancam 9/10 12345678910 06.01.2020

   »    Skvělá dorama, kterou jsem si užila na max. Má to spád, má to akci, má to romantiku, má to Ji Chang Wooka :-D Neuvěřitelně mi tu sedl. Famozní výkon. Hlavní hrdinka byla hrozně roztomilá, i když mě občas štvala. trošku mě zklamal konec. Přišlo mi, že je to rychle ukončený. Prostě šup, šup a bylo... Musím dát devítku :-)

Bab Jal Sajuneun Yeppeun Nuna Jitka0705 10/10 12345678910 05.01.2020

   »    Jeden z nejkrásnějších příběhů co jsem viděla.

Hwayugi fancam 5/10 12345678910 02.01.2020

   »    Za mě takový průměr. Neskutečně mě bavila dvojice Velkého mudrce a Mawanga. Jejich vzájemné špičkování bylo boží :-) Hlavní hrdinka mi přišla taková tuctová, moc mne nezaujala a charakterem mi vůbec nesedla. Dále bych řekla, že tato dorama byla zbytečně moc dlouhá a přišlo mi, že se omílá dokola pořád jedno a to samý. Ze začátku super, pak nuda, pak jeden, dva díly fajn, zase nuda... Ale co mne vyloženě nakrklo byl ten konec. A ten drak... Co to jako mělo být? :-D

Shuang Shi Chong Fei II fancam 7/10 12345678910 29.12.2019

   »    Tato série byla dle mého zvládnutá mnohem lépe, než ta první. Souboje se mi líbily víc, fantasy prvky sice stále haprovaly, ale dalo se. Co mi nesedlo, byly záporné strany - hlavně tedy otec Qu Tan`er, který mi lezl na nervy. Co se týče příběhové linky, líbila se mi mnohem více, než v první sérii. I přes to, že se v seriálu odehrávalo poměrně totéž, co v první sérii, jenom ty události byly trošku jinak, než v první sérii, tak tento seriál mě prakticky hned vtáhl do děje a já jej dala na jeden zátah. Záporné postavy, až na pana Qu, jsem si celkem oblíbila a dokonce mi jich bylo líto, hlavně tedy Qu Pan`er a Prvního prince. Konec mě tedy trošku zklamal, kdyby to ukončili jinak, udělali by líp.

Gobaek Bubu Mellisek 10/10 12345678910 28.12.2019

   »    Zbožňuji hlavní herečku už ze seriálu Fated to love you a zde jsem jí zbožňovala úplně stejně. Krátká dorama plná emocí. Příběh má pointu a to, že každá mince má dvě strany. Po dlouhé době dávám 10.bodů.

Sunny: Tsuyoi Kimochi Tsuyoi Ai Ziza 6/10 12345678910 28.12.2019

   »    V podstatě na stejné úrovni jako korejský film z roku 2011, jen se tu o něco lépe orientuje v postavách – je poměrně jasné, kdo je kdo. Výkony nebyly špatné, jen tedy Hirose Suzu se moc nepředvedla – otázka je, jestli to bylo i tím, že její postava je taková nemasná neslaná. A Miura Haruma mi tedy vůbec nesedl, působil jako takový úchylný pedo. Přes tohle všechno si myslím, že zbytek filmu byl obsazen slušně, je to koukatelný film, odpočinkový a Óne Hitoši v něm nenapáchal nic, kvůli čemu by bylo třeba se od filmu odvracet. Taková průměrná dramakomedie.

Shuang Shi Chong Fei fancam 6/10 12345678910 27.12.2019

   »    Celkem fajn drama na oddych. Hlavní příběhová linka byla super. Celkem zajímavý nápad - dvě duše v jednom těle :-) Herečka ty osobnosti zahrála skvěle, i když bych řekla, že občas fest přehrávala, i když chápu, měla takovou roli, ale aj tak :-) TAKŽE.... Ačkoli byl nápad a ta příběhová linka super, chemie mezi hlavními hrdiny byla boží, musím dá 6 bodů, protože dle mého na to, že jde o historické fantasy, tak souboje či fantasy prvky nebyly zvládnutý na jedničku. Triky mi přišly laciný, souboje nereálný. Možná jsem, řekněme hnidopich, ale tyhle věci mi dost kazily požitek celého seriálu. Nicméně doufám, že druhá série napraví první drobet reputaci :D Sečteno a podtrženo, jeden bod strhávám za ty souboje, další za fantasy triky, pak za pána démonů, páč ten se fakt nedal :-D A čtvrtej za někdy přehnané srdceryvné výlevy hlavní hrdinky :-)))

Dan, Hanaui Sarang Mellisek 9/10 12345678910 26.12.2019

   »    Neuvěřitelné herecké výkony - Hlavní hrdinka byla v roli opravdu skvělá. Příběh byl krásný a dojemný. Za mě jsem v poslední době viděla až moc kdram kde se řešilo rodinné spiknutí a nekalé praktiky a tady tomu nebylo jinak. To jediné bych vytkla - OST skvěle pasuje.

Ildan Ddeugeobge Chungsohara Mellisek 9/10 12345678910 25.12.2019

   »    Před časem jsem při vyhledávání narazila i na tuto kdramu a říkala jsem si, tohle sledovat nechci a hledala dál, tak jsem díky ytb viděla krátký pěkný sestřih a říkala jsem si co to je za doramu? A ono ejhle. Výborná dorama - od všeho kousek. Herecké výkony hlavních hrdinů nemá chybu a kompilace s psychiatrem jsem úžasný. OST paráda :) - dlouho mi nepřišlo nic tak "milé" a úsměvné jako tato kdrama. Děkuji za subs.

Nae Dwie Teriwooseu Mellisek 6/10 12345678910 21.12.2019

   »    So Ji Sub je jeden z mých TOP herců a zde tomu nebylo jinak. Seriál se zajímavou zápletkou propojen vtipnou realitou "rodičů". Líbilo se mi to, nicméně OST slabší - hlavní hrdinka mi úplně nesedla. A bylo to moc dlouhé a časem to bylo jedno a to samé pořád dokola. Škoda

Hotel Delluna Mellisek 9/10 12345678910 21.12.2019

   »    Rozhodně Hotel Del Luna patří mezi TOP seriály co jsem viděla. Krásný příběh - zápletka aneb o čem je Hotel Del Luna je neuvěřitelně krásná myšlenka. Trochu mě mrzí SPOILER ALERT >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Že to nemělo jiný konec. Chybí mi kvalitní seriál s epickým happy endem.

Miseuteo Shunshain Pethushka 10/10 12345678910 15.12.2019

   »    Tolik krásných scén a tolik úžasných hrdinů, kteří pro mě byli spouštěčem tolika slz. Korejská historie je smutná, a i když se jí tenhle seriál úplně nedržel, dokážu si představit, že se podobné příběhy udály. Potřebuji si to ještě nechat rozležet, ale s hodnocením mám jasno. Tvůrci nepodcenili absolutně nic, vše je vypipláno do posledního detailu.

Alhambeura Goongjeonui Chooeok Mellisek 6/10 12345678910 14.12.2019

   »    Těšila jsem se na tento seriál jelikož po dlouhé době - žádné klišé. Co se týče příběhu a zpracování tak je to skvělý seriál. OST - herecké výkony vše hodnotím kladně. Seriál třeba opravdu sledovat jelikož se tam několikrát prolínají linie aby vysvětlili jisté otazníky. Ale i tak mě to neoslovilo.

Ddanddara fancam 10/10 12345678910 14.12.2019

   »    Naprosto boží dorama!!! A to neříkám kvůli naprosto božímu Ji Sungovi, kterej je boží snad ve všem 😀 Jen mě trochu mrzelo, že víc nebyla rozvinutá romantická linka mezi ředitelem Shin Suk Hoem a Jung Geu Rin. A hlavní zpěvák Jo Ha Neul byl taaaak roztomilej. 🙂 Dala bych za tu nedotaženou romantiku asi 8/10...Ale Ji Sung je Ji Sung a prostě nemůžu jinak, konečné hodnocení 10/10 :D

Meitantei no Okite Roby 6/10 12345678910 12.12.2019

   »    Parodie na všemožná klišé detektivek s postavami, které si uvědomují svou roli v příběhu je sakra originální blbost na kterou, ale musíte být naladěni jinak seriál odhodíte po první nebo druhé epizodě. Ještě by to mohli vyšperkovat, tím, že by si postavy uvědomovaly, že jsou herci se svými skutečnými jmény a s tím i postupovaly příběhem, ale to už asi vymýšlím úplně kraviny :-)