• Dorama: 13069
  • Uživatelů: 24127
  • Hostů: 195

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Akumu-chan Himari 5.00/10 12345678910 17.02.2018

   »    Toto bolo hodne divné. Ani neviem, ako to opísať. Príbeh by sa ešte dal. Aj postavy by celkom ušli. Možno aj to "posolstvo", ktoré v tom bolo Ale to spracovanie... tie efekty... to bolo desné. Ako vážne... nevedela som, či sa mám smiať a či plakať. Pôvodne som to chcela aj prekladať, ale až také dobré to nakoniec nebolo. Taký... priemer. A to mám herečku Kitagawa Keiko fest rada.

Gukgadaepyo ainny 8.00/10 12345678910 17.02.2018

   »    Skvělý film, který má bohužel příliš přepálený (a tradičně patetický) konec. A to i pro mě, která má olympiádu puštěnou od rána do večera. Ale to je asi jediná výtka, kterou mám. Skvělé herecké obsazení, do závěrečné půl hodiny svižný a zábavný děj + skvělý soundtrack. Škoda, že v době, kdy tahle šestice objížděla závody, šla Korea ještě mimo mě, protože bych jí určitě fandila. :^)

Kimi Wa Petto Alice2001 8.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Neskutočne milý a podarený seriál, ktoré nemá nič spoločné s priemernou prvou verziou. Postavy mali vzhľadom na počet epizód čas sa vyvíjať, všetko išlo pekne po poriadku a človek sa nestrácal. K tomu mi výber hercov veľmi sadol, aj keď som bola spočiatku dosť podozrievavá. Čo sa týka nášho Moma, bol jednoducho roztomilý a Hasumi mi tiež nebol veru ukradnutý. Fukushimu som spočiatku neznášala, ale aj z nej sa nakoniec vykľul len človek (aj keď ma stále iritovala). Krásne spracovaný seriál, ktorý si určite pozriem niekedy znovu.  

Gekijoban Mozu Lex-san 8.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Tak jak se mi film líbil, tak z jeho konce jsem byl hodně rozpačitý. Hlavní záporák Darma mi jako hlavní eso moc nepřišel. To více to měli vychytaní všichni ostatní zlosynové, s kterými se Kuraki při své cestě za pravdou setkal. Ve filmu pak za tu střelenější stranu válel hlavně Higashi, takže za něj, za Dvořákovu Novosvětskou, za prostředí Penamské Republiky a za Kurakiho s věčně zapálenou cigaretou – 8b.

Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa Lex-san 8.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Příběh této série přímo navazuje na události z první řady, nastupujeme tedy do již rozjetého vlaku, což tempu seriálu jen a jen prospívá. Potkáváme se se známými postavami a přibývají i některé nové. Mě osobně druhá série sedla daleko více. Bylo to jak menším počtem dílů, kdy děj byl více zhutněný a hluchých míst bylo méně, tak i dlouhou očekávanými odpověďmi na (některé) otázky, které si kladl nejen inspektor Kuraki. Přesto zůstává něco nezodpovězeno a já jsem zvědav, jak s tímto materiálem naloží následující film – 8b.

Majisuka Gakuen 2 FiveByFive 5.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Prvú polovicu seriálu mi tu chýbali dospelé postavy... Zatiaľ čo v jednotke aj teenegerky boli niektoré herečky 20+, tu tie nové "obávané" bitkárky vyzerajú, že im nebolo ešte ani 15 - a podľa toho aj hrajú. Makeup, choreografia, príbeh, záver... - všetko je tu horšie než v jednotke. Vydržal som pozerať iba preto, že tu mala Nezumi oveľa viac priestoru... Stále však v rámci žánru celkom slušný počin - a na rozdiel od ďalších pokračovaní toto ešte hodnotím kladne a odporúčam.

Sarangui Ondo lorelei 8.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Romantický seriál, kde nejde jen o to, jak se on a ona dají dohromady, ale scénář sleduje vývpj jejich vztahu, řešení různých krizí a jak se oba zároveň snaží uspět ve své profesi. Líbilo se mi, že tady chyběly problémy milionářů, divoké akční scény a hysterické matky, zamilovaný pár naopak většinou řeší realistické věci. Pro milovníky romantiky toto dorama vřele doporučuji, protože jsem se vždy při cukrujících scénách hlavní dvojice pitomě tlemila. Jediné mínus je délka (dorama mohlo být kratší). Což bych vyřešila ubráním prostoru, který dostával second lead - ten sice v půlce přinesl do seriálu zajímavé drama, ale nakonec mě nudil.

Majisuka Gakuen FiveByFive 8.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Mám rád filmy o japonských delikventkách + obsadenie krásnymi idolkami je hlavne v tejto prvej sérii veľmi vydarené. V podstate taká "myš" ktorá intriguje, manipuluje ľuďmi a mala tu byť možno takým záporáckym prvkom, je zároveň tak roztomilá, že ju jednoducho musíte zbožňovať... Hlavný príbeh až na slabšie vyvrcholenie (kvôli ktorému dávam menej bodov) nie je zlý, no oveľa lepšie sú "zápletky" v jednotlivých epizódach. Tiež chválim makeup - krvou nešetrili - a nevyzerá to nereálne. Páčil sa mi aj opening. Určite niečo, čo by si každý milovník tohoto žánru mal pozrieť.

Ne Yiwootui Ahnae Himari 3.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Hm. Keď som to rozkukávala, nič som od toho nečakala. Bolo to také nemastné-neslané, postavy boli všetky dosť divné. Hviezdičku dávam za námet, ktorý však ostal len visieť vo vzduchu, pretože tvorcovia ho nejako vôbec dobre nespracovali. Celá dorama bola akoby v dialógoch medzi postavami. Keď už sa aj niečo stalo a ja som sa tešila, že sa to rozbehne, ostalo to na mrtvom bode. Dosť slabé.

Gwisineun Mwohana ainny 10.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Jsem moc ráda, že jsem tenhle speciál díky Lee Joonovi objevila. V té hodině a kousek je všechno a ještě se to tak hezky prostřídá jako v životě. Po smíchu následuje pláč, aby zase přišel osvobozující smích. Oba hlavní hrdinové mohli rozehrát celou škálu emocí a užívali si to. Speciál z kategorie těch, které umí pohladit na duši, můžu jenom a pouze doporučit. Tohle se KBS fakt povedlo.

Hai Pai Tian Xin Vevy 3.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Pozor:  spoiler !! Celá dorama se táhla v očekávání, kdy bude "BUM PRÁSK" a z ošklivého káčátka se stane krásný Show Luo.  Na začátku byla velmi zajímavá hlavní hrdinka Rainie Yang, které hrála ranařku s opravdu až bohužel přehnaně násilnickou povahou. Hlavní hrdina jménem Da Lang mi byl proti srsti už od začátku. Byl to opravdu hodný a nevinný kluk, ale spíše mi připomínal kluka s postižením (s prominutím).    Já jsem se do této Dorami nemohla zakoukat, bohužel to nešlo. Krásná dívka začne chodit s klukem, který není ani přitažlivý, ani zajímavý a ještě má nějakou "poruchu". Jiskry naděje v očích mi zažehly, když se z kluka stala labuť. Ovšem rychle pohasly, když se až extrémně vlezle a nepřirozeně vnucoval hlavní hrdince. Očekávala jsem, že se z Xue Hai stane opravdu osobnost. Bohužel... Z EXTRÉMU DO EXTRÉMU. Nad hlavním hercem jsem mohla nechat oči a srdce tak 5x a to jen ve chvíli kdy nemluvil a...

Sera Zonbi FiveByFive 5.00/10 12345678910 10.02.2018

   »    Veľmi originálna,nie príliš prehrávaná dramedy. Niektoré časti sú lepšie, iné horšie. Nechýba ani "misia" celej série, ktorej sa dožije minimum postáv... Tiež trio rozprávačských idoliek je zábavné.

Saba Doru FiveByFive 4.00/10 12345678910 10.02.2018

   »    Keby sa mi herečka nezapáčila v inom seriáli, tak toto nikdy nepozerám a vôbec by to nevadilo... Úplne nereálne a prehrávané, inak však miestami ale aj zábavné a zaujímavé. Potešili ma aj odkazy na herečkinu postavu v Majisuka Gakuen. Dôvody prečo to pozerať: slabosť pre Mayu Watanabe a že si niekto dal tú námaha to preložiť. 

FACE MAKER Ziza 4.00/10 12345678910 08.02.2018

   »    Taková ta produkce, která se pouští po půlnoci, kdy lidé nepotřebují nic výjimečně zajímavého, kvalitního, napínavého. Prostě taková spíše podprůměrná záležitost, kde je fajn, že jeden díl netrvá více jak půl hoďky. Před spaním je to ideál, člověka to nijak zvlášť nenavnadí, aby koukal na další díl. Kolísavá kvalita dílů. Spíše brak. Díl, který byl o prvotřídní kuchařce, byl nejlepší i z hlediska techniky.

Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru Lex-san 7.00/10 12345678910 08.02.2018

   »    Na Mozu jsem se opravdu těšil, protože když už kvůli ničemu jinému, tak kvůli Nishijimovi. A na dobré konspirační krimi se vždy rád podívám. Proto mě překvapilo, jaké problémy jsem měl se do seriálu vůbec ponořit. Po pár epizodách se sice tento pocit poddal (nebo jsem si zvykl na tempo příběhu), ale i tak si místy seriál nezískal moji úplnou pozornost a já se přistihl, že se na monitor moc nesoustředím. Tím ale nechci říct, že by se jednalo o nezajímavý počin. Nejen akční scény totiž byly výborné, kamera to totiž měla vychytané (některé scény byly opravdu tip ťop). Nishijima si opět zahrál nekompromisního a velice schopného policistu a v tomto případě mu výborně sekundoval Kagawa, jehož postava skvěle kontrastovala s chladností některých scén. I další postavy se docela blýskly, takže dokázaly seriál utáhnout, i když děj místy pokulhával. Bohužel ani hudba mě tentokráte moc neoslovila a vyjma několika...

Myeongbulheojeon ainny 9.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Bavilo mě to opravdu hodně. Neříkám, že je seriál dokonalý, ale nejednou rozesmál i rozbrečel a tak je to správné, tak to má být. Kim Nam-gil byl neskutečný. Bylo vidět, jak moc ho ta role baví, a jak si ji užívá. Jeho herecká partnerka nebyla úplně můj šálek čaje, ale ani mi nějak zvlášť nevadila. A konec pro mě osobně značka ideál. Kompletně přeloženo na ainny.cz.

Roboti Aniya lyraell 5.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Tak tohle mě vážně nebavilo. Nemám ve zvyku odhazovat rozkoukané věci, ale tady jsem si neustále říkala - proboha, to do konce doopravdy zbývá ještě tolik dílů? To nedám... Mám ráda romantické doramy, ráda se dívám na "hlouposti", u kterých si odpočinu. Tohle však byla katastrofa. Celý díl o tom, že někdo brečí? To je i na mě trochu moc...

Kgotboda Namja GingerHimari 8.00/10 12345678910 05.02.2018

   »    I po těch letech od natočení tohoto seriálu se mi to nezdá úplně jako marný příběh. Má to vše co potřebuje, zápletku, lásku, žárlivost, životní překážky...možná bych jen ubrala na stopáži, přeci jen 25 dílů bylo fakt dost. Moc mě bavil příběh vedlejší postavy, kamarádky hlavní hrdinky Jan Di, byla mnohem hezčí a tak nějak víc rozumná než samotná hlavní postava, určitě si zasloužili více prostoru. Nevadí, i tak, doporučuji, byl to pěkné.

Uimunui Ilseung Eti 6.00/10 12345678910 04.02.2018

   »    Příběh není dobrý. Ani by nevadilo, že je neoriginální a jen recykluje už 100x viděné. Že obsahuje klasické typově zařaditelné postavy, u kterých je vám jasné, jak se zachovají. Spíš mě rozčilovalo, jak se scénáristovi povedlo vždy nějakou situaci geniálně vysvětlit aby pak následovaly tři další s vysvětlením naprosto idiotským. Jednání postav je v jednu chvíli velice inteligentní a v další utrpí mozkovou příhodu a dělají tak do nebe volající blbosti...Dalším záporem je humor. A ano, čtete dobře - záporem. Protože je vkládán i do míst, kam se to absolutně nehodí a působí velice rušivě a samoúčelně. Ovšem největším záporem pro mě byl hlavní hrdina, a to jak postava tak herec. Po několika epizodách mě začal rozčilovat, říkala jsem si, proč sakra dělá tohle (údajně má přeci být skoro geniální, tak jak může dop****e skočit na tak jasný trik? Proč dělá tu samou chybu podruhé? PROČ JI DĚLÁ...

Chainatawoon Vevy 10.00/10 12345678910 04.02.2018

   »    Naprosto úžasný příběh a dívce jejíž životní cesta ji zavedla do mafiánské rodiny. Ať už šlo o krutou matku, nebo závislou sestru na drogách. Tento příběh byl velmi napínavý. Objevila se tam jak začínající láska, tak i rodinná zrada a strach o blízké. Člověk by řekl, že se tam navzájem všichni milovali, jen jejich láska byla zoufale ztracená. Doporučila bych ho všemi deseti! - Úžasný herecký výkon hlavní hrdinky. - Mile mě překvapila romantická část. - Dobrý herecký výkon herce ( Go Kyung Pyo)   Na matku je potřeba vlastního názoru!        Přeji příjemnou podívanou Vevy!!!! 

Beulraek belbor 5.00/10 12345678910 04.02.2018

   »    Tahle dorama mě celkem zklamala. Obsazení, kromě hlavní hrdinky velice dobré a zápletka zajímavá, takže jsem čekal něco víc. Problémem je příběh. Je tak složitý, že se v něm ztrácí i scénárista. Na začátku to ještě jde, ale v druhé polovině je hromada nelogičností a i postavy často jednají nesmyslně. Nájemný vrah je asi superman. Všechno mu vychází na vteřinu a je prakticky nezranitelný. Úder sekáčkem na maso, nebo dokonce skalpel zabodnutý do krku jsou pro něj pouze škrábnutí. Dokoukal jsem to dokonce jenom proto, abych viděl jak tohle chtějí autoři zakončit a musím říct, že konec je vážně slabý. Páter Knox by z něj radost určitě neměl. Jako romantika to zrovna nefunguje a ani jako kriminálka žádná sláva, takže pro mě podprůměr.

Don Kkot Himari 7.00/10 12345678910 04.02.2018

   »    Páčilo sa mi to. Bolo to tajomné, akčné, romantické. Hlavné postavy ma zaujali, páčil sa mi ich vývoj, ich tajomstvá a aj rozuzlenie. Čo sa mi však nepáčilo bol koniec. Neviem, čakala som lepší/iný/...

Hanyeodeul Himari 6.00/10 12345678910 03.02.2018

   »    Vyzeralo t veľmi dobre. Ale tak ako bol dobrý začiatok bol fakt debilný vývoj a koniec. Pri posledných epizódach mi hlavná hrdinka liezla tak na nervy, že by som ju bila palicou. A to nehovorím o jej konečnom rozhodnutí. Konečne som sa tešila, že pár, ktorý shippujem bude spolu a houby velké.Trochu ma tá dorama sklamala, aj keď som na ňu nemala veľké nároky.

Zettai Kareshi Himari 9.00/10 12345678910 02.02.2018

   »    Tak toto ma teda riadne pobavilo. Je to skvelá dorama na nudné chvílky, kedy sa chcete zasmiať, pretože vám toto určite vyčaruje úsmev na tvári (a sem tam aj poriadny výbuch smiechu). Bolo to super-duper milé.

Himssenyeoja Dobongsoon ainny 8.00/10 12345678910 30.01.2018

   »    Bylo to krásné, vtipné, hlavní hrdinka roztomilá, na oba soky radost pohledět. Ale... krimi zápletka mě absolutně nebavila a sledování seriálu i dost kazila. Na druhou stranu její finále v duchu počítačové hry nemělo chybu. Každopádně ale seriál jako celek můžu doporučit. Užila jsem si ho. A protože DoramaQueen tu byly smazány odkazy na titulky, přidávám jejich hodnocení sem. 10/10 a není co dodat. Opakovala bych se, protože její titulky jsou moje krevní skupina.