• Dorama: 12799
  • Překladů: 12381
  • Uživatelů: 32255
  • Hostů: 86

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Wo De Qi Miao Nan You kiki78 8.00/10 12345678910 24.09.2017

   »    My Amazing boyfriend byla pro mě první dorama z čínské produkce. A zklamaná teda nejsem. Ba naopak. Herci mi byli od začátku sympatičtí, bez výjimky. Bavila jsem se skvěle po celou dobu. Konec mohli sice ještě o trošku rozvést, ale po některých koncích korejských seriálů,  mě nijak nepřekvapil. A přestože v druhé sérii už nebudou hlavní představitelé hrát, těším se i tak a dám jim šanci :)

Waan loi dak kap joi oi nei meggi 5.00/10 12345678910 24.09.2017

   »    Tohle je asi první dorama z Hong Kongu, které jsem viděla. První tři díly jsem se vyrovnávala s čínštinou, zní to opravdu divně. Žádný zázrak tohle doramko opravdu není, ale s tím jsem počítala. Je to prostě slaďárna a kdyby to mělo víc dílů, tak to nedokoukám. I těch 9 je moc, 7 by bylo lepší. Ale na odreagování je to super, jen nesmíte nic skvělého očekávat. Víc než 5 nedávám, už hlavně kvůli hlavní hrdince, jejíž povaha mě totálně deptala. 

Hello Harinezumi Ziza 7.00/10 12345678910 23.09.2017

   »    Každý díl je jiný, každý díl se zaměřuje na něco trochu jiného, přesto všechno je to seriál o lidech, jejich slabostech a bolístkách, podaný zábavným způsobem. Jeden díl může bavit víc, druhý míň, ale obsazení je slušné a jako oddechová záležitost je to výborné. Navíc epizodní výstupy různých herců jsou skvělé. Zatím jsem si nejvíc užila Aoi Jú a Kitamuru Džuna. Detektivního v tom moc není, je to spíš zaměřené na pobavení a lidské drama, což ovšem nevadí, protože účel to splňuje.

Yeonaesidae Ziza 7.00/10 12345678910 23.09.2017

   »    Přiznávám se, že to pro mě rozhodně nebyl seriál, ke kterému bych sedla a už se neodtrhla. Vlastně jsem ho sledovala dlouhou dobu, sem tam jeden dva díly a stačilo. Vadilo mi totiž, jak se ty dvě nešťastné postavičky v tom pořád plácají a nemají se k tomu, co je nevyhnutelné proto, aby mohli být v životě šťastní. Vlastně jsem se do toho zakoukala asi pět šest dílů před koncem, kdy mě to konečně chytlo a já si to dala celé, sic poslední dva díly už byly zase jen laciným natahovadlem, ačkoliv i přesto dobře sledovatelným díky některým velmi silným scénám. Zahrané to bylo výborně, ale je fakt, že Son Ye-jin byla ze všech nejlepší. Hudba se mi pod kůži nedostala. Je to náročné na sledování, je to ze života a protože je to poměrně realisticky laděný korejský seriál, rozhodla jsem se pro vyšší hodnocení. Když vidím, kdo napsal předlohu, tak mi začíná trochu svítat, proč to působí poměrně reálně a...

Bang Jia Zhe Lex-san 7.00/10 12345678910 23.09.2017

   »    Slušná akční podívaná, kde protagonistům poněkud tečou nervy. Na bitky se ale dobře kouká a vyšetřování a skládání jednotlivých dílků docela odsýpá, takže jsem jim to občasné ječení i odpustil. Konec je na můj vkus trochu příběhovým kotrmelcem, ale na pěkných 7b to je.

Baempaieo Tamjung meggi 5.00/10 12345678910 22.09.2017

   »    Tak tohle bylo velké zklamání... Vampire prosecutor mě prostě moc rozmazlil, co se týče upíří tématiky a teď jsem měla problémy tohle dokoukat. Připadalo mi, jako by se snažili co nejvíce napodobit vampire prosecutora, ale moc se nevydařilo. Případy mě nezaujali a hlavní příběh byl sice vcelku dobře vymyšlen, ale úplně špatně propracován. Kdyby udělali prokurátora 3 místo tohohle, udělali by líp. Slabší 5.

Akira to Akira Ziza 6.00/10 12345678910 22.09.2017

   »    Jestliže vás nadchnul Hanzawa Naoki a spolu s ním i Šitamači rocket... a vlastně máte rádi díla Ikeida Džuna, tak tohle se vám také bude líbit. Je to jeho standardní práce z bankovního prostředí. S trochou osudovosti. S bublinovou ekonomikou. Se Saitóem a Mukaiem. Tohle je pro mě ovšem jeho nejslabší dílo. I tak to rozhodně není nic špatného. Jestliže máte dost romantiky a akčňáků, tady jsou dva borci, co se snaží být dobrými lidmi v prostředí, kde se točí miliony. Možná pro člověka, co ho zajímá ta doba nebo bankovní sektor, je to mnohem zajímavější než pro mě.

ReLife Ziza 4.00/10 12345678910 22.09.2017

   »    Anime mě zaujalo, hezky to utíkalo, kdežto hraný film se táhnul jako smrad a nedokázal natolik zaujmout, abych mu věnovala pořádnou pozornost. Asi půl hodinu před koncem jsem se už modlila, aby to skončilo, protože mě to absolutně nebavilo. Nápad dobrý, ale zřejmě to ztroskotalo na špatném scénáři. Proto i těžko říct, zda byli herci a herečky dobře vybráni, protože prostě asi nedostali moc příležitostí, aby něco zahráli pořádně. Jejich výkon byl vskutku průměrný. Škoda, těšila jsem se, ale nakonec z toho bylo jen takové „nah“. I přes neuspokojivý konec je podle mě anime lepší, protože má spád a chemii.

Yeopgijeogin Geunyeo Lex-san 8.00/10 12345678910 20.09.2017

   »    My Sassy Girl je typickou historickou romantikou, která naštěstí přespříliš netlačí na pilu. Mám tím na mysli, že se dokáže obejít bez hektolitrů slz a deklarování pomsty až za hrob. Samozřejmě že se zde brečí, pletichaří a hraje na city, ale pro mě v přijatelném množství. Oproti jiným příběhům zde méně hlavní hrdina sahá po meči a též zde jaksi moc nefunguje milostný n-úhelník, protože vyjma jedno soka, jsou ostatní postavy dosti upozaďovány. Též písničky mě zde za srdce moc nechytly – instrumentální skladby jsou povedené, ale zpívané počiny mě tentokrát minuly. Na druhou stranu musím vyzdvihnout povedené vedlejší postavy, které podle mě dostaly více prostoru než v jiných seriálech. Král byl lidský a na dětech mu opravdu záleželo, hlavní záporák měl mozek a byl schopný, přátelé dokázali podržet atd. Od My Sassy Girl tak odcházím spokojen – 8b.

Soonjunge Banhada belbor 7.00/10 12345678910 20.09.2017

   »    Tento seriál trpí tím, co je pro spoustu korejských věcí typické. První polovina má dobrou zápletku a spád, ale pak jako by scénáristům došly nápady. V každém dalším dílu padouch vymyslí novou, většinou nereálnou intriku a hlavní hrdina ji řeší. Konec také není nic moc. Závěrečnou zápletku si mohli tvůrci určitě odpustit, protože pro děj není nutná a z lékařského hlediska je nesmyslná. Po zhlédnutí téhle série jsem nabyl dojmu, že v Korei neplatí žádné zákony a člověk který naprosto veřejně vystupuje proti nějaké firmě ji může za pomoci různých udání lehce zlikvidovat. Celkový dojem dost zachraňují herci. Zejména hlavní hrdinka se mě líbila moc a i vedlejší postavy jsou fajn. Je to dle mého nadprůměr, ale kdyby někde po 10. dílu následovat dobrý konec, mohlo to být lepší. Za zhlédnutí tento seriál stojí, ale pokud nemáte rádi složité a často nesmyslné firemní intriky odečtěte si 2-3...

Kimi ni Todoke GingerHimari 6.00/10 12345678910 19.09.2017

   »    Co se v anime táhlo x dílů, tady se stihlo ve dvou hodinách. Pěkná romantika i po těch 7 letech od natočení. Jen ta Sadako :) byla malinko pomalejší.

Angkeumhan Dolsingnyeo GingerHimari 9.00/10 12345678910 19.09.2017

   »    Výborná dorama, hodně sem se pobavila vzájemnou nevraživostí hlavních hrdinů. Škoda té nedotaženosti vedlejších postav, jejich osud zůstal ve vzduchoprázdnu. Hudba velmi podařená.

Osozaki no Himawari belbor 9.00/10 12345678910 19.09.2017

   »    Opět jedna japonská série z normálního života. Nejsou zde složité intriky, ani žádný zloduch, přesto se na to dívá moc dobře. Pokud se Vám líbilo například Kazoku no Katachi, nebo Summer Nude, tohle je v podobném duchu. Rozhodně doporučuji.

Jojakdwen Doshi ainny 6.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Asi jsem od toho čekala něco víc, ale nějak zvlášť mě film neoslovil. Na Chang-wooka se pochopitelně dobře koukalo (pokud nebyl zrovna celý od krve), ale jinak jsem podobných filmů už viděla mraky a lepších. Škoda, že si neudržel zajímavost začátku a pak se z něho stala obyčejná tuctovka.

Too Young To Die! Wakakushite Shinu ainny 9.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Tak ujeté, tak zábavné a tak japonské. Bavila jsem se od začátku do konce. A znovu se mi potvrdilo, že do nebe nikdy. V pekle se nejlíp mastí mariáš, kalí a navíc když tam bude ďábelský Nagase, tak zbývá, ne poprvé a určitě ne naposledy, dodat: Rock Will Never Die!

Boku, Unmei no hito desu ainny 7.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Pro deštivou neděli strávenou s kamarádkou u telky ideální, i když Nobuta to nebyla. Velké plus seriálu je Yamapi, který si svoji roli opravdu užíval a kvůli němu bych i šla výš. Ale nepůjdu právě proto, že to nebyla... No, to už jsem psala. :^)

Hwarang ainny 10.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Bavilo mě to. A to tak že hodně. A to finále! Tak skvostné finále jsem už dlouho neviděla. Bez patosu a ještě s humorem. Naprosto ideální stav. Když si k tomu přidám dvojku Sung Dong Il a Kim Kwang Gyu, tak to už je prostě nadstandard. Ještě teď se musím smát, když si na ně vzpomenu. :^)))

Hambooro Aeteuthage meggi 4.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Tak tady jsem se hrozně dlouho rozhodovala, zda se chci na doramko dívat. Není to úplně můj šálek čaje a navíc mi nemoc hlavního hrdiny vzala člena rodiny, takže jsem nevědela, zda si to chci připomínat. Prvních deset dílů bylo docela dobrých a pak to začalo. Nudné a neustále se opakující scény. Většinu dílu jsem přeskakovala, protože ty plky už se nedaly snést. Kdyby z toho udělali film, byl by nepochybně super, ale seriál s 20-ti díly s touto tématikou... po shlédnutí je to rovnou na antidepresiva :D  Takže spíš nedoporučuji.

Neoui Moksoriga Deulleo s0037 10.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Musím říct, že tenhle seriál splnil veškerá má očekávání, která jsem do něj po přečtení stručného obsahu vkládal. Rozjezd byl úžasný, hlavní hrdinka si mě získala už první scénou u soudu ("Ztratila matku ještě jako dítě..." --- "Promiňte, ale ona zemřela teprve vloni." --- "Žalovaná se ještě nevzpamatovala ze smrti matky..." - to mě dostalo do kolen). :-D Celé mi to sedlo, příběh byl od začátku do konce zajímavý a hlavně napínavý a ani chvíli jsem se při jeho sledování nenudil. Záporák byl opravdu odporný, představitelka dětské i dospělé "verze" hlavní postavy byla úžasná. Opravdu nemám, co bych vytknul. Dokonce musím uznat, že nebyl vůbec špatný nápad dát dohromady pár, ve kterém ten mladší bude chlap. Prostě paráda, kterou můžu po všech stránkách jedině doporučit. Zatím viděno 2x a rozhodně ne naposledy.

Joogooneui Taeyang s0037 9.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    První polovina seriálu byla na plný počet. Jsem v tomto žánru nováček a dlužno podotknout, že jsem ho nikdy nevyhledával. V podstatě jsem si ho pustil jen kvůli Gong Hyo-jin, která si mě dříve získala seriálem Thank You. A musím říct, že ani v tomhle úplně odlišném žánru mě nezklamala. Duchařské příběhy nenudily a občas i dojaly. Celé se to samozřejmě ubíralo směrem k očekávanému finále, ale po vyjasnění, jak to bylo s únosem Joong-wona, mi přišlo, že seriál začal ztrácet na dechu. Co mě vyloženě zklamalo, byl ten důvod, proč Bang-sil (pardon, Gong-sil ;-)) viděla duchy. Představoval jsem si, že v tom bude něco víc, a dost jsem se těšil na odhalení toho "tajemství". Když už jí to odhalení trvalo tak dlouho, mohli si s tím autoři trochu pohrát a vymyslet něco "mystičtějšího". Tak nějak se nemůžu rozhodnout mezi 8 a 9 hvězdičkami, tak za Gong Hyo-jin, za její proměny a "mňau" v posledním díle a za...

Gongjo meggi 9.00/10 12345678910 17.09.2017

   »    Tak jako vždy, Hyun Bin je prostě k sežrání. Téma filmu ne zrovna originální, ale to mi nevadilo, tento typ filmů mám ráda. Ano, bavilo mě to. Ano, líbilo se mi to, možná se podívám někdy znovu. Ale... no po shlédnutí traileru na začátku roku jsem prostě čekala něco víc. Opravdu jsem se na film moc těšila a něco mi tam prostě chybělo. Proto dávám 9 bodů z 10.

Karera ga Honki de Amutoki wa Ziza 8.00/10 12345678910 17.09.2017

   »    Žádný zloduch tu vysloveně není, ale každý má své starosti a bolístky. Film s nimi velmi něžně nakládá a divákovi jen tak ukazuje výňatek ze života lidí, kteří se ne ve všem mohou identifikovat jako normální podle společenských norem. Milé, pěkné výkony, lidské. To ke spokojenosti bohatě stačilo.

Isshuukan friends. Ziza 6.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Zase jedna standardní romantika ze střední se standardními výkony, která je ozvláštněna ztrátou paměti hrdinky. Film se mi ovšem líbil více jak seriál, měl živější pozadí a lepší konec, i když zase nic bombastickýho. Konečně jsem se alespoň dočkala Jamazakiho jako obyčejného středoškoláka, žádného kůl borečka, kterýho všechny chtějí. Na jednoho zhlédnutí tak akorát.

Myujiamu Ziza 6.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Policie stojí před sériovým vrahem, co své oběti vraždí bizarním způsobem. Už to samo o sobě mě dost lákalo, navíc v tom hraje hlavní roli Oguri Šun, tak jsem si říkala, že to bude paráda. Navíc ukázky slibovaly napětí, tajemno a zajímavou atmosféru. Nakonec film hodně ztroskotal na nevyváženosti. Jako by to vždycky šlo nahoru; dobrý, dobrý, ale pak zničehonic to přešlo do „nah“ a zábavnost, zajímavost zprudka klesla. Ogurín se tu hezky všude možně vyválel, krev z něj tekla, jak se dalo, žáby jsou taky dobrý, mrtvoly vskutku bizarní, ale v podstatě kromě deště si z toho moc neodnáším. Nakonec z toho byla jen deštivá průměrná krimi.

Wo De Qi Miao Nan You Mellisek 5.00/10 12345678910 13.09.2017

   »    Já si prostě u tohoto seriálu nejsem ničím jistá. Co mě naprosto iritovali mimo herecké výkony bylo to jak jsou díly rozvrženy. Konec uprostřed scény nebo rozhovoru. Nadále naprosto stupidní grafické a zvukové efekty hlavně u hlavní hrdinky. Co mě trochu pobavilo byly herecké výkony, ale u tohoto státu jsem na to zvyklá. Ale co mě maximálně pobavilo bylo, že hlavní herečka je vlastně herečka. A když jsem kritizovala její výkony stačilo se podívat na fiktivní plac co tam odvádí za práci a hned jste byli rádi za to v jakém hereckém působení je seriál na který koukáte. Zápletka a příběh opravdu pěkný, ale chtěla bych to vidět v produkci korejců nebo jiné země, která už má seriály na úrovni. Hlavní hrdina alá příšera byl svým způsobem strašně milý. A dalo se na něj koukat ale působil na mě spíš jak ajťák :D ... Hlavní hrdinka je mentálně na úrovni 13nácky... --"A ten konec o ničem? ... To vážně? ......