akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14585
  • Uživatelů: 34107
  • Hostů: 72 + 67

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Saengdongsung Yeonae Roby 7/10 12345678910 26.02.2020

   »    Je fajn vidět, že někde ve světě v dalekém zemi na východě žije muž, jenž překoná schopnostmi i skvělého Clarka Kenta. Příběh korejského ubožáka mutujícího v dokonalého člověka ve mě po celé sledování vyvolávalo lehký úsměv což bylo fajn. Nejvíce jsem si užil scény, kde to své bývalce nechával hlavní hrdina pořádně sežrat.

Liu Lang Di Qiu Roby 5/10 12345678910 25.02.2020

   »    Nakonec jsem dostal co co jsem od toho čekal a v rámci absurdně katastrofických vysokorozpočtových filmů se tenhle řadí někde do průměru. Film je tak nějak... v pohodě. Ničím diváku neurazí a to je asi základ úspěchu. Bohužel postavy jsou totálně nezajímavé a bez jiskry. Není to špatné, ale znova si to už asi nepustím.

Kingdeom 18+ Roby 5/10 12345678910 25.02.2020

   »    Na to jaké pochvaly seriál na fórech sklízel, tak jsem celkem zklamaný. Po celé sledování mě to prostě nudilo a až na princova pomocníka mi žádná postava zvlášť nesedla. Seriál se mi zkrátka netrefil do vkusu a nálady, ale to se tak někdy stává. Ale pro fanoušky akce a zombie filmů/seriálů tohle můžu jen doporučit. Já, ale nemůžu dát více než 5/10.

Zhi Wo Men Nuan Nuan De Xiao Shi Guang Roby 7/10 12345678910 25.02.2020

   »    Vskutku nenáročný seriál, který je až neskutečně předvídatelný, což mi kupodivu ani na vteřinu nevadilo. Kdybych měl seriál rozdělit a ohodnotit, tak první třetina byla skvělá, druhá výrazně slabší a třetí třetina zase šla nahoru. Je to zajímavý seriál pro relax. Bavily mě i kočičí pazvuky, které tvůrci míchali s hlavní hrdinkou což bylo neskutečně roztomilé.

Eoddeun Annyeong Roby 6/10 12345678910 22.02.2020

   »    Lehce melancholická umělecky pojatá jednohubka s dobrou hudbou a mimozemšťanem.

Hwanghuui Pumgyeok Eti 4/10 12345678910 22.02.2020

   »    Prohlásit, že tato drama je naivní je takový pěkný eufemismus. Z hlediska děje je to jeden velký guláš intrik, vražd, karikaturních postav, absurdností, infantilního humoru a nevyužitého potenciálu. Jang Naru považuju za geniální herečku, protože i v tomto myšmaši zvládla vytvořit postavu s duší.

Gaksital Roby 7/10 12345678910 20.02.2020

   »    Nasilí, mučení, trochu toho melodramatu a pak hrdinská akce a zase mučení a tak pořad dokola. Jo, tohle je ve zkratce seriál Gaksital. Snad do 22 dílu mi to nijak zvlášť nevadilo, ale pak jsem byl z neustále opakující smyčky poněkud otrávený. Joo Won hraje svou postavu vážně skvěle a velmi uvěřitelně přičemž jeho afektované projevy vzteku měli aspoň na začátku seriálu říz. Seriál je docela předvídatelný, ale to mi ani tak nevadilo spíš to bylo hrozně natáhnuté a přesto, že měli tvůrci 28 dílů tak se kromě postavy Lee Kang-Toa žádná další téměř nerozvíjela. Dorama postupem slábla a to je velká škoda.

Dongbaekkkot Pil Mooryeob Pethushka 9/10 12345678910 20.02.2020

   »    Kong Hyo-jin jako svobodná matka je pro mě velký YES. Že se do takové role hodí už ostatně předvedla kdysi v Thank you. (Celkem mazec, že si po dvanácti letech střihne roli maminky skoro stejnė starého dítěte a člověk by na ní nepoznal téměř žádný věkový rozdíl.) Jako Camellia je úžasná, stejně jako tenkrát. Tenhle seriálový poklad ale rozhodně není jenom o ní, je o celé bandě z Ongsanu. A věřte mi, že s nimi se nudit nebudete. Mám pocit, že Korejci začínají být v posledních letech silnější v komediích, a teď když jim to schválili i ve státech, máme se na co těšit. Teda snad :) Camellia to má u mě každopádně za 5*, tady vůbec není o čem.

Kohi & Banira Ziza 3/10 12345678910 20.02.2020

   »    Všichni mají zřejmě rádi poddajné, ale roztomilé trubky z venkova. Ona je přesně ten typ, se kterým bych se ani nekamarádila, protože bych ji měla chuť praštit pokaždé, když se zatváří jako naivka, chudinka nebo oboje dohromady. CEO a takový mladík a ještě tak schopný. Inteligentní. Manipulativní. Krásný. Dokonalý. Prostě cukrouš k pohledání. Trochu na mě působil jako nóbl prostitut, zaplacený jejíma rodičema, aby se konečně dotkla nějakýho chlapa (a pak i dokázal, že by mu to placené chlácholení ženských srdcí šlo...). A že se tady dotýkají – to je objímáníčka a sexíku! Ovšem jsou to scény až chladné, bez emocí, moc to nevypadá, že by se trubce chtělo. A všimli jste si trubčiny osobnosti? Já také ne, možná tam někde proběhla. Kdo ji najde, dejte mi vědět. I nafukovací panna má víc charakteru. Každopádně je to taková ta klasika. Pr(in)cátko se zamiluje do poddané, pak ji všude zachraňuje, „společně“ překonávají všechny směšné překážky, které je chtějí rozdělit, aby byl konec stejně...

Yeolhyeolsaje Ziza 7/10 12345678910 20.02.2020

   »    Pro mě to mělo strašně klesající a stoupající kvalitu. Asi osm dílů mi trvalo, než mě to fakt chytlo a pak to bylo jako na houpačce, kdy mě zajímalo, co bude s postavama a jak vyřeší své trable, aby mě to v zápatí zase vůbec nezajímalo. Možná to bylo moc dlouhé a možná mi vadilo, že když se něco rozřešilo, snad i dořešilo, tak se na to zapomnělo? Kam se poděla ta psycholožka ze začátku, která nabízela pomoct v rámci konzultací, jež byla dohozena starším knězem? Co ta holčina v nemocnici? Ta „silným“ motivem to bylo, ale pak to úplně zmizelo a už si nikdo nevzpomněl? Už od začátku přece víme, že starší kněz byl zavražděn, ale pak se na to nějak zapomene, řeší se jiné věci, aby se na to vzpomnělo, mohlo to zase rozčílit a rozesmutnit tucet lidí? Jistě, The Fiery Priest je zábavný; má to všechny ty šklebící scény, fekální humor a co se týče vtipných scének, hercům to spolu strašně ladí, mají dobrou chemii. Co se týče toho obřího skandálního případu, který se řeší celou dobu, to už je jiná....

Na Hollo Geudae Ziza 6/10 12345678910 14.02.2020

   »    Standardní korejská záležitost – máme tu pohledného génia, hrdinku, co trpí nějakým neduhem, takže má problém se socializací, do toho oba mají trauma se společným kořenem; prostě nic originálního. Naštěstí tenhle seriál má jen dvanáct dílů, takže nedochází k takovým těm zbytečným natahovačkám, debilním zvratům ke konci seriálu. I když i zde je jsou tradiční klišé zvraty a odhalení, vlastně to nijak neruší při sledování, vůbec nevadí, že děj je předvídatelný, protože neleze na nervy. Vyprávění se odvíjelo poměrně ustáleným tempem. Hudba nevybočovala, neohromila. Scénář neskrýval nic zázračného. Herecké výkony se držely při zemi. Nejzajímavější charakter mi přišel víceprezident konkurenční IT firmy Baek Chan Sung, ovládaný svým otcem, ale i přes onu zajímavost, nevybočil z průměru svou proměnou. Co si budeme nalhávat, je to koukatelný průměr, který se ani nesnaží ke svému publiku více promlouvat.

Joogooneui Taeyang Roby 10/10 12345678910 13.02.2020

   »    Pragmatický, vypočítavý a sobecky hajzl So Ji Sub jede bomby a drtí všechno co mu přijde do cesty. Nejlepší herecké výkony co jsem za poslední dobu viděl a to nejen bravurně ztvárněný ředitel Joo Joong-Won v podaní So Ji-Suba, ale i k sežrání roztomilá Kong Hyo-Jin či můj oblíbený herec Seo In-Guk. Scénáristky sestry Hongovi v dobách své největší slávy (tzn. před úpadkem, který u nich nastává od roku 2017) vytáhli další seriál s povedenými charaktery postav, kde Kong Hyo-Jin atakuje v dávce roztomilosti královnu Shin Min-A coby Gumiho. Seriál bez intrikujících záporáků a otravně dotěrnými příbuznými s klidně plujícím příběhem je vítané osvěžení, které jsem si užil. Druhá polovina seriálu byla sice o něco slabší a nebyla tak poutavá jako ta první, ale i přesto upřímně tleskám tvůrcům za tuto doramu.

Zhi Wo Men Nuan Nuan De Xiao Shi Guang belbor 7/10 12345678910 12.02.2020

   »    Tohle je jednoduchá, nekomplikovaná romantika, která je zejména v první polovině i docela vtipná. Hlavním představitelům to spolu sluší a můžeme sledovat postupný vývoj jejich vztahu, který nemá v podstatě žádné závažnější překážky. Mohlo to být trochu kratší a docela mně vadily různé zvířecí zvuky a pazvuky, ale celkově se na to dívá dobře.

Bi An Zhi Jia Lex-san 8/10 12345678910 10.02.2020

   »    Tak tentokráte se Taiwan opravdu vytáhnul. Ghost Bride sice nehýří žádnými hororovými prvky, ale ten opar tajemna, který se proplétá celým příběhem, mi vážně sednul. K tomu se přidalo zase trochu jiné prostředí, příjemná ústřední dvojka a závěr, který slibuje zajímavé pokračování – 8b.

JIN 2 Roby 6/10 12345678910 08.02.2020

   »    Bohužel kvalitu první sérii si dorama neudržela což je velká škoda. Ze schopného a vyrovnaného lékaře udělaly tvůrci přehnaně ubrečenou citlivku, který úspěšně splachuje všechny racionální myšlenky a rozhodnutí skrze vývodní koleno do záchoda. Naštěstí se oproti všem očekáváním Japoncům podařil konec, který je moc hezký. Skvělá hudba z první série zůstala, takže aspoň tohle. Druhá série je slabší, ale stále dobrá.

JIN Roby 8/10 12345678910 08.02.2020

   »    Tajemné historické sci-fi v japonském podání jsem ještě neviděl a zvlášť, kde je neohroženým hrdinou lékař. Příběhy jsou v jednotlivých dílech velmi realistické a věřím, že odpovídají tehdejším situacím za což mají tvůrci u mě významné plus. Herci zahrály vcelku dobře, ale tím nejvýraznějším prvkem je jednoznačně hudba, která tam perfektně pasuje 8/10.

Kilmi, Hilmi Roby 8/10 12345678910 04.02.2020

   »    Kill me, Heal Me ukazuje, že psychologické drama s prvky komedie není zase tak špatná kombinace, když se to správně uchopí. Herci předvedly slušný nadstandard a opravdu jde vidět, že do toho daly vše, přinejmenším Ji Sung teda určitě. Za hudbu a místy ujetý humor určitě bod nahoru a tak dávám 8/10. Kdyby ohlásily spin-off s Perry Parkem, tak by to bylo skvělé.

Deo Paekiji Ziza 7/10 12345678910 03.02.2020

   »    Upřímně tak prvního dva a půl dílu mě moc nezaujalo. Nebylo to špatné, ale úplně mě to nechytlo, postavy mě nezajímaly, jen jsem si užívala nezvyklé prostředí na korejské seriály – který jiný seriál může říct, že se většina jeho děje odehrává ve Francii? Ale pak mě to z nějakého důvodu bavit začalo. Prolínání dvou světů, kdy ten jeden je tak odlišný, působící tak pohodově oproti upjatému korporátu korejské společnosti. Je zajímavé sledovat, jak se vyvíjejí vztahy během výletu – nejen mezi dvojicemi, které k sobě patří, ale zároveň i mezi spolucestovateli. Má to svá klišé, nejsou tomuto seriálu odpuštěna, ale vysloveně nevadí. Kdyby to byla kniha, označila bych ji za čtivou. Dokonce mě jeden zvrat ke konci velmi potěšil, scénář uměl zmást a vést diváka ke spolknutí klasické linie příběhu, ale nakonec otočil. Na můj sice až moc osudové, ale dívalo se na to dobře a postavy byly kvalitně vykreslené, takže se s nimi člověk mohl sblížit nebo se rozhodnout s nimi nebavit.

Chen Qing Ling Zhi Sheng Hun Lex-san 8/10 12345678910 31.01.2020

   »    Taky vás zajímalo, kam se svým příběhem pokračovali Wen Ning a Lan Sizhui? Tak to vás The Living Dead jistě potěší. Ti dva se totiž nezávisle na sobě dostanou do města Fu Feng, do města sužovaného nepokojnými dušemi spojenými s historií nejmocnější rodiny známé uměním výroby luceren. Rozhodnou se tedy celé záhadě přijít na klub a navrátit městu klid. Při pročítání komentářů na jednotlivých fórech jsem se setkal s názorem, že Wen Ning je oproti seriálu až moc OOC. Mě se naopak jeho charakterový posun líbil. Přestal totiž být věrným Wei Yingovým stínem, ale začal si hledat svoje místo ve světě. Příběh samotný je jedním větším nočním lovem s chytlavě mrazivou atmosférou a zajímavou zápletkou. Je tedy libo na chvíli se vrátit do světa kultivátorů? – 8b

Dai Renai: Boku Wo Wasureru Kimi To Ziza 7/10 12345678910 31.01.2020

   »    V hlavních rolí je Toda Erika a Muro Cujoši. Kupodivu, ač se to může stát divné, tihle dva spolu utvoří pár. A ti dva spolu mívají fajn konverzace i vztah. Jenomže problém je, že se u hlavní hrdinky rozvine Alzheimerova choroba, takže to nebude procházka růžovým sadem. Přesto je seriál moc příjemný, netlačí na pilu a v podstatě se spíš snaží si užívat života, i když tomu chtějí někteří bránit. Je tedy pravdou, že poslední dva díly jsou trochu... šup sem a šup tam, ale jsou v nich okamžiky, které si dokážou diváka získat.

7 Geup Gongmooweon Roby 10/10 12345678910 30.01.2020

   »    Měl jsem obavy vzhledem k některým komentářům, ale ukázalo se, že byly zbytečné. Náramně mi to sedlo do nálady a vždycky jsem se těšil na další díl. Jeden z mých oblíbených seriálů je Chuck, který se této doramě v mnohém podobá. Pokud se chcete zasmát a odpočinout, tak je tato dorama ideální.

Geunyeoui Sasaenghwal Lex-san 7/10 12345678910 28.01.2020

   »    Her Private Life je jemnou romantikou, která diváka pohladí po duši, byť místy hrozí mírné diabetické kóma. Když už hrozilo nadměrné přeslazení hlavní dvojicí, tak nastoupily vedlejší postavy a trochu tu sladkost rozpustily (manažerka kavárny a její rodina, rodiče Deok Mi, Cindy). Nejen díky Park Min Young se nabízí srovnání s What`s Wrong With Secretary Kim a byť se atmosféra obou příběhů malinko liší, troufám si říct, že komu se líbilo tohle dorama, bude se mu líbit i Her Private Life. Velkým tahákem je mimo jiné i otázka „fangirlingu“ a byť mě toto téma míjí, dokázal jsem se s tímto problémem svým způsobem ztotožnit, protože ruku na srdce, jak se chová vaše okolí, když zmíníte doramu, mangu nebo cokoliv jiného z asijské tvorby? Trochu mě mrzí hudební stránka příběhu, protože písničky nebyly celkově špatné, ale nenašel jsem zde nic, co by mě chytlo za srdce. Též se zde opět neobejdeme bez výchovných aspektů a některé scény byly na můj vkus až příliš dlouhé. Shrnuto a podtrženo –...

Musa Baek Dong Soo Roby 9/10 12345678910 27.01.2020

   »    Historické seriály nemají u mě moc velký úspěch, ale Bang Dong Soo patří mezi ty na které budu vzpomínat v dobrém. Skvělý příběh i postavy se v síti politických intrik neskutečně vyvíjí a jsou každou epizodou zajímavější. Dobrá akční choreografie či hudba v osudových soubojích hlavních postav je tak výrazná, že vás hravě vtáhne do děje. Přátelství Yeo Woona s Baek Dong Sooem či Kim Kwang-Taek s charismatickým Chunem byly zpracovány doslova famózně. Po shlédnutí nevidím větší chyby nebo nedostatky, takže není moc za co srážet hodnocení.

Neilshap Pariseu Roby 4/10 12345678910 22.01.2020

   »    Poslední dobou jsem neměl na výběr doramy zrovna Štastnou ruku a tak jsem si říkal, že zkusím nějaký evidentně slabší kousek, abych zjistil jestli to je mnou a nebo jsem měl prostě jen smůlu na výběr. Tahle dorama je opravdu podprůměrná a předvídatelná, avšak jedno pozitivum bych chtěl zmínit. Překvapilo mě jak silné a poutavé příběhy zákaznic tvůrci vymyslely protože dost napodobovaly reálné životní situace. Na druhou stranu tak špatné herecké výkony jsem roky neviděl, scénář byl otřesný, romance neskutečně pitomá a co bylo to úplně nejhorší je motivace hlavní hrdinky se převlékat za kluka. Tak pitomý důvod bych nečekal ani od scénáristů japonských déčkových komedií. Beru, že kvůli námětu si vyhlédla jednoho frajera, ale místo toho, aby za ním do salonu přišla a normálně se zeptala „Ahoj, píšu romány a viděla jsem jak jsi zmáknul toho šmejda. Chtěla bych tě použít jako hlavní postavu a mohl bys mi o sobě něco říct, abych měla nějaký podklad?“ místo toho aby se převlékla za kluka a...

Hotel Delluna belbor 7/10 12345678910 20.01.2020

   »    Tenhle seriál mě mile překvapil. Zejména první polovina v které IU hraje sobeckou potvoru mě bavila hodně. Zatím jsem ji viděl pouze v klasických romantikách a tahle jiná poloha jí sedí určitě víc. V druhé polovině už to byla spíš klasická romantika a začalo to být utahané. Hlavně poslední díl byl nekonečný. Jako citová ždímačka na mě nefungoval a přál jsem si, ať už všichni odejdou. A na úplný závěr nesmyslné setkání na lavičce v parku. Co to jako mělo být? Ten konec to bohužel sráží dolů, přesto pro mě slušný nadprůměr.