akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14344
  • Uživatelů: 32953
  • Hostů: 16 + 161

Hodnocení doramy

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Zhi Wo Men Nuan Nuan De Xiao Shi Guang Ziza 7/10 12345678910 17.11.2019

   »    Taková pěkná pohodovka, ústřední pár je roztomilý, nedochází k nějakým brutálním zvratům. Všechno se to odehrává pomaličku a divák jen kouká na to, jak se ten jejich nešikovný vztah posouvá dál. A on se posune. Koukala jsem na to asi tři měsíce, protože jsem neměla potřebu honem honem koukat na další díl, ale vždycky jsem se k tomu ráda vrátila. Odpočinkové a hlavně roztomilé. Rozhodně ne ztráta času.

Je3ui Maeryeok EunB 7/10 12345678910 17.11.2019

   »    Nikdy by sa mi nestalo pri dráme, že by sa spojili dva aspekty: 1. V tomto prípade chválim hranie hlavných hercov, ALE bavila ma viac línia vedľajších postáv 2. Bavila ma posledných 5 častí z celého seriálu (malo to svoje napätie, hĺbku, rozuzlenie) Preto neviem ako by som mala hodnotiť celkovo seriál. Neviem či by som si to pozrela niekedy z nostalgie. Ale obávam sa, že to bude jeden z mála seriálov na ktoré po čase zabudnem.

Don Quixote Roby 9/10 12345678910 14.11.2019

   »    Dokáže mě fascinovat jak jsou některé průměrné seriály vyzdvihovány jen díky počátečnímu marketingu a s tím souvisejícímu overhypu přebíjející výrazně lepší seriály jako je třeba tenhle. Dorama mě neuvěřitelně překvapila jak dokázala být citlivá a vtipná zároveň. Už mám něco s hercem Matsudou nakoukáno a tohle je teprve podruhé co můžu jeho herectví upřímně zatleskat. Seriál je skvěle napsaný a dobře prolíná vtipné a vážné pasáže tak, aby plynule navazovaly. Není to žádný Shakespeare, ale mě seriál pobavil a to je myslím to nejdůležitější.

Raia Gemu - Saisei - Roby 5/10 12345678910 13.11.2019

   »    Tenhle film ukázal, že značka Liar Game je v téhle podobě vyhaslá. Už to zdaleka nemá ten náboj jako na začátku a i soupeři proti kterým Akiyama bojoval byly o třídu slabší než v předešlých sériích. Nedůstojné ukončení série.

Fukunaga VS Yokoya Roby 7/10 12345678910 13.11.2019

   »    Dost průměrné, ale zase né tak špatné, abych se nedodíval. Mám rád postavu Yokoji a byl jsem rád, že dostal celý jeden díl, aby zase ukázal, že po Akiyamovi je druhým nejlepším hráčem v sérii. Vše je v podstatě stejné jako v předešlých dílech, takže jen další nástavba pro fandy série.

Chen Qing Ling Kiriu 10/10 12345678910 13.11.2019

   »    Doramu The untamed jsem začala překládat do češtiny na přání fanoušků a nelituji toho. Je to, podle mne, jedna z nejlepších čínských doram posledních let. Má v sobě silný příběh, akci, napětí, plno tajemství a hádanek, vtip, vynikající charaktery a vynikající herce. Příběh doplňuje skvělá hudba. Dorama byla natočena podle novely a anime Mo Dao Zu Shi a mohu říci, že seriál předčil čekávání a zdá se mi i lepší než anime. Hlavní postavy Wei Wuxian a Lan Zhan mají rozdílné protichůdné povahy a přesto k sobě najdou cestu. Kromě těchto hlavních postav jsou vynikají i další se svými vlastními příběhy. Mě osobně se velmi líbila postava a výkon herce Generála duchů Wen Ninga a záporňáků Xu Yanga a Jin Guanghuao. Děj doplňuje skvělá krajina, kostýmy, bojové umění se skvělými filmovými triky. Co ještě dodat. Stojí za shlédnutí. Dávám 10/10 bodů.

Chen Qing Ling Zhi Sheng Hun Kiriu 10/10 12345678910 13.11.2019

   »    Doramu The untamed jsem začala překládat do češtiny na přání fanoušků a nelituji toho. Je to, podle mne, jedna z nejlepších čínských doram posledních let. Má v sobě silný příběh, akci, napětí, plno tajemství a hádanek, vtip, vynikající charaktery a vynikající herce. Příběh doplňuje skvělá hudba. Dorama byla natočena podle novely a anime Mo Dao Zu Shi a mohu říci, že seriál předčil očekávání a zdá se mi i lepší než anime. Hlavní postavy Wei Wuxian a Lan Zhan mají rozdílné protichůdné povahy a přesto k sobě najdou cestu. Kromě těchto hlavních postav jsou vynikají i další se svými vlastními příběhy. Mě osobně se velmi líbila postava a výkon herce Generála duchů Wen Ninga a záporňáků Xu Yanga a Jin Guanghuao. Děj doplňuje skvělá krajina, kostýmy, bojové umění se skvělými filmovými triky. Co ještě dodat. Stojí za shlédnutí. Dávám 10/10 bodů.

14nen-goshi no Koi ni Eien wo Chikau... Roby 7/10 12345678910 10.11.2019

   »    Trochu odlehčenější speciál než původní seriál a to mi vyhovovalo. Pěkné zakončení.

Proposal Daisakusen Roby 5/10 12345678910 10.11.2019

   »    Nemůžu si pomoct, ale hlavní hrdina se mi jevil až do posledního dílu jako naprostý ubožák. Po celý čas jsem nechápal proč veškerá vina za nenaplněný vztah dvou lidí padá jen na hlavu našeho hlavního hrdiny, který by se nedokázal vymáčknout, ani kdyby mu strčily do zadku katanu. Hlavní hrdinka byla na vině stejnou měrou. Seriál se mi zdál příliš křečovitý a bohužel nenaplnil očekávání, které jsem před ním měl. Průměrná záležitost, která mi v paměti bohužel neutkví déle než týden.

The King 2 Hearts Roby 10/10 12345678910 09.11.2019

   »    Tahle dorama je vážně jiná nejen svým zaměřením, ale i tím, jak příběh postupuje. Velmi dobře zahrané od Ha Ji-Won, ale podle mě největší kus práce odvedl skvělý Lee-Seung-gi, který skvěle zahrál krále, který projde v příběhu skutečně velkým osobnostním vývojem. Pro mě je to nejlepší a hlavně nejkomplexnější dorama jakou jsem kdy viděl. Moje jednička mezi korejskými seriály 100%.

LIAR GAME: The Final Stage Roby 7/10 12345678910 08.11.2019

   »    Tahle poslední část dopadla tak nějak jak jsem očekával, ale i tak jsem si poslední film užil. Jen to rozuzlení, kdo za vším stojí bylo tak nějak neuspokojivě vysvětleno. Všichni kteří sledovaly předešlé dvě řady by si měli pustiti i tenhle poslední film uzavírající celý příběh.

Baekilui Nanggoonnim Eti 9/10 12345678910 04.11.2019

   »    Velice příjemná záležitost. Dějově je to konzistentní - jedna zápletka, která akorát tak vydá na 16 dílů, nejsou tam žádná hluchá místa ani scény navíc. Nejvíce mě potěšila zápletka s amnézií - to je něco, co se v kdramatech objevuje už jaksi z povinnosti, a často je to úplně zabitý krok. Tady má celá zápletka nezastupitelnou roli a postupné rozpomínání se je zobrazené prostě výborně. K postavám: hlavní dvojka je naprosto dokonalá. Ale co mě překvapilo, jak kromě hlavního padoucha všechny, i ty "záporné" postavy, jsou pochopitelné a ztotožnitelné. Navíc spousta humorných momentů u kterých jsem se ráda zasmála. Nebýt poněkud antiklimaktického konce, dala bych desítku.

Nunbal dodo134 1/10 12345678910 02.11.2019

   »    Příběh mě vůbec nezaujal, přišlo mi to depresivní se špatně vymysleným koncem.

Jie Ai: Qian Sui Da Ren De Chu Lian anjiaiko 10/10 12345678910 02.11.2019

   »    Při sledování jsem prožila všechny různé emoce. Bylo to krásný a ráda bych pokračování, abych se dozvěděla, jak všichni nakonec dopadli.

Hakgyo 2017 dodo134 9/10 12345678910 02.11.2019

   »    Všichni herci byli ve svých postavách jednoduše skvělí. Bylo to zábavné, napínavé i sladké. s Happy endem

Aseudal Yeondaegi Roby 7/10 12345678910 31.10.2019

   »    S blížícím se koncem seriálu mi došlo, že slušně vykradli řeckou mythologii a tou brutalitou i krapet hry o trůny. Tagon jako drsný Zeus, Taealha jako Hera a Eunsum jako nešťastný polobůh Herkules, kterému stejně jako Eunsumovi házeli klacky pod nohy. Tanyu bych viděl jako Athénu nebo Artemis a takhle by se dalo pokračovat ještě dlouho. Jinak jsem rád, že Korejci zkusily plavání v jiném rybníčku než doteď. Oceňuji kostýmy a masky, které v seriálu vidíme, ale na rekvizitách mečů a sekyr by měli trochu zapracovat. Příběh byl dobrý, ale někdy až neskutečně zdlouhavé pasáže některých mini příběhů hlavně uprostřed seriálu už nudili. Celkově bych pochválil odvahu tvůrců, že se do něčeho takového pustili a přeji jim, aby to případnou druhou sérií zdokonalily a výrazně nepokazili.

The King ainny 8/10 12345678910 28.10.2019

   »    Nečekejte tu žádného Mirka Dušína, tady prostě kladný hrdina (snad na jednu výjimku není). Zkažení jsou všichni a jde jenom o to, kdo z nich chytí svoji příležitost za pačesy líp. Ve finále jsem s filmem víc než spokojená. Je to náročnější podívaná, není to jednoduchý a lehký film, ale za zkouknutí rozhodně stojí. Už pro ten herecký koncert bardů korejského filmu rozhodně stojí, i když o korupci (nejenom) státní moci toho bylo natočeno už víc než dost.

Yeonaeui Balgyeon ainny 10/10 12345678910 24.10.2019

   »    Z pera Hyun Jung-young jsem viděla tři seriály a všechny za plný počet. Tohle jsou vztahovky, které mi dokonale sedí. Co na tom, že se tam kromě vztahů vlastně nic jiného neřeší. A tak jako je každý vztah jiný, tak jsou jiné i seriály, ale vždycky napsané poutavě, se spoustou krásných myšlenek a nutící k zamyšlení. Mockrát jsem se v hlavní hrdince našla. Ano, žena vždycky čeká, že to či ono jejímu protějšku dojde a je zklamaná, když tomu tak není. Zvykne si až s přibývajícími roky. ;^) Tady se k výbornému scénáři přidalo i excelentní obsazení. Eric bolavý láskou nemá konkurenci, Jung Yu-mi je hrozně zvláštní bytost, kterou na začátku seriálu nemusím a na konci miluju. A že dojde k tomu, že budu nesnášet Sung Joona, tomu bych fakt nevěřila. Ale jeho charakter a to, jak dokonale ho zahrál, způsobilo, že mi lezl na nervy, protože tyhle typy prostě nesnáším. Spolubydlící hlavní hrdinky, pak dávali seriálu nádech ztřeštěnosti a chvilky odlehčení. Pět let trvalo, než jsem se k seriálu...

Aseudal Yeondaegi GingerHimari 6/10 12345678910 19.10.2019

   »    Za mě velké zklamání. Celý děj se prakticky nepohnul z místa, neustále se všechno řešilo xkrát dokola, v pár dílech se to pak dohánělo a konec nemá ani smysl komentovat. Hlavní hrdinka je fakt naivní nesympatická tupka a herecky ani zdaleka nemůže konkurovat druhé, trochu zápornější, ženské postavě v podání Kim Ok Bin. Jediné plus vidím v charismatickém Jang Dong Gunovi, kterému to v kožichu a polodlouhých vlasech moc slušelo, jeho role byla nadupaná od začátku do konce. Příjemný byl také pohled na Song Joong Kiho v dlouhovlasé paruce, fešák. Jinak teda trága. Jak mě trailer navnadil, tak seriál velmi zklamal.

Kuroshitsuji Roby 7/10 12345678910 19.10.2019

   »    Neznám předlohu, takže jsem byl nezatížen minulostí :-D. Podle mě to ušlo a možná se v budoucnu podívám i na anime verzi.

Geunyeoui Sasaenghwal belbor 6/10 12345678910 19.10.2019

   »    U tohohle seriálu by měla být výstraha pro diabetiky, protože je to tak sladké až z toho trnou zuby. Je to čistá romantika, ve které vlastně nejsou ani žádné doopravdy záporné postavy. I překážky pro vztah hlavních postav jsou zanedbatelné. Nicméně hlavnímu páru to spolu sluší a Park Min Young je v těchto rolích vážně roztomilá. Místy se to ale trochu vleče a seriálu by prospělo, kdyby byl kratší. Pokud budete seriál brát jako oddechovku proč ne. Pro mě mírný nadprůměr.

Byeolnan Myeoneuri belbor 4/10 12345678910 19.10.2019

   »    Tento seriál ukazuje život 2 příbuzných rodin. Ve městě žije mladý manželský pár v bytě naproti bytu matky manžela a za městem ve velkém tradičním domě druhá větší rodina, která se živí výrobou kimchi a sojové omáčky. Zde je opět mladý manželský pár a pár který manželství pouze hraje pro televizní šou a časem se samozřejmě stane párem skutečným. Rozhodující slovo mají v obou případech matky manželů. Obě se chovají ke svým snachám příšerně a zejména tchýně z města je ukázkový případ sociopata. Nekouká se na to dobře a jediné co mě celkem bavilo byl falešný pár, bohužel jen tak do poloviny seriálu. Pak se to zvrhne v hromadu klasických klišé a všeobecné usmíření na konci je naprosto nepřesvědčivé. Dokoukal jsem to jenom proto, že seriál není moc dlouhý. Pokud tohle neuvidíte, myslím si že o nic nepřijdete.

Nobunaga Kontseruto Roby 6/10 12345678910 19.10.2019

   »    Ušlo to, ale asi by bylo lepší, kdyby to daly rovnou do seriálu jako 12.díl případně 13.díl. Konce, který se nám dostane nenávidím, takže nemůžu dát lepší hodnocení. I když znám japonskou historii, tak jsem čekal, že to tvůrci ještě více překroutí.

Seupeulrit Alice2001 9/10 12345678910 18.10.2019

   »    Na tento film budem ešte veľmi dlho spomínať. Odporúčam.

Umi no Ue no Shinryojo Roby 10/10 12345678910 15.10.2019

   »    Trefa do černého se vším všudy. Poklidné seriály, které mají hloubku jsou asi zkrátka moje slabost. Fantastický povahový mix posádky lodě Kaishinmaru v čele s potrhlým doktorem Sezaki Kótou. Já si tenhle seriál prostě zamiloval snad okamžitě a pohoda, která ze seriálu plyne mě zkrátka nabíjela. Jedna z nejlepších věcí co jsem od Japonců viděl. Jasných 10/10