akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14251
  • Uživatelů: 32158
  • Hostů: 132 + 76

Hodnocení doramy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Gugaeuiseo Roby 10/10 12345678910 24.11.2018

   »    Na moje první historický kousek jsem si nemohl vybrat lépe. Příběh byl svižný, stále se něco dělo a na některé postavy nezapomenu. Seriál stojí na pevných základech postav, které herci výborně zahráli. Je těžké vybrat ty nejlepší, ale nejvíce mě oslovily charakterní super-záporák Jo Gwan woong v podání Lee Sung Jaeho, který byl doslova perfektní, Dam Yeo woo v podání Suzy byla super roztomilá a velké uznání si zaslouží Lee Seung-gi, který zahrál Choi Kang Chia svým nenapodobitelným charismatickým projevem. Jako už tradičně nešťastně provedený poslední díl tvůrci zachránily poslední pětiminutovkou 10/10.

Miseuteo Shunshain Skarede_Kacatko 7/10 12345678910 22.11.2018

   »    Kvalita je absolútne úžasná, ale ten dej išiel po prvej desiatke dolu vodou....:/

Kaeinui Chwihyang Roby 7/10 12345678910 21.11.2018

   »    Abych pravdu řekl, jsem z toho trochu zklamaný. Začátek se hodně povedl a mělo to dobře našlápnuté, ale postupem času mě začal hlavní hrdina dost srát a jeho míra zbabělosti mě udivuje doteď. Vedlejší postavy se docela povedly, ale i tak seriál patří mezi slabší doramy co jsem zatím viděl 7/10.

Nae Ireumeun Kim Sam-soon Roby 7/10 12345678910 20.11.2018

   »    V průběhu jsem pociťoval mírné Déjà vu, když jsem viděl postavu, kterou hrál Hyun Bin. Až neskutečně podobná té, kterou hrál v Secret Garden. Jedna z mála doram, kde jsem nenašel žádnou slabší část ve, které by měl seriál nudil. I tady se tvůrci nevyhnuly některým zaběhlým stereotypům, ale i tak tam byly prvky, které se jen tak nevidí. Myslím, že tak ráznou a přímou hlavní hrdinku ještě dlouho neuvidím. Série mě bavila a potěšila svou plynulostí a upřímností.

Yibun Saengeun Cheoeumira Ziza 7/10 12345678910 19.11.2018

   »    No jo, tohle už je pro velké holky. Obejdeme se bez velkých dramatických zvratů, matek, které chtějí pro své děti to nejlepší, aniž by je zajímalo, co vlastně ta jejich ratolest chce. Máme tu tři páry, každý je v poněkud jiné situaci, takže kdyby náhodou trable jednoho přestaly mít dech, nahradí to zajímavé dění zase u páru o „dům dál“. Scénáristicky zajímavě řešené, protože to většinou stojí na dialozích a rozličných charakterech, nikoliv na zvratech. Každá postava má nějakou motivaci a nějaký neměnný základ, tj. jádro postavy, díky čemuž se roztáčí dění, protože jsou motivované jinými cíli, dochází ke konfliktu. Tady bych řekla, že byly velmi dobře řešené ženské charaktery, stvořené velmi realisticky, kdežto ty mužské byly sice také kvalitně napsané, ale myslím si, že byly lehce nereálné. Koneckonců je to seriál a ničemu to tu nevadilo. Bylo to zajímavé, skutečné, občas bez dechu, ale zajímavé a člověk dokázal postavám přát šťastný konec, protože působily skutečně. Korejský příběh ze...

Je3ui Maeryeok Skarede_Kacatko 2/10 12345678910 18.11.2018

   »    Je to ako seriálová verzia "On your wedding day".

Itazura na Kiss 2 - Love in OKINAWA Roby 8/10 12345678910 17.11.2018

   »    Pištící Kotoko, kterou na Okinawě nadchne i dlažební kostka a vedle ní stojící věčně nezaujatý Naoki... Úsměvná představa svatební cesty převedená do reality.

Itazura na Kiss - Love in Tokyo Roby 8/10 12345678910 17.11.2018

   »    Nakonec to bylo lepší než jsem původně předpokládal. Bavil jsem se, ale ten konec byl na mě až moc rychlý. Celý seriál jsem stejně jako Kotoko ani za mák nevěděl co se Naokimu honí hlavou a jaký mechanismus pohání jeho přemýšlecí soustavu. Ideální seriál na odreagování a relaxaci, ale to je tak asi vše 8/10.

Nae Yeojachinguneun Gumiho Roby 10/10 12345678910 15.11.2018

   »    Velmi povedená romantická komedie s neskutečně roztomilou Yang Min Ah ze které dostane běžný smrtelník těžkou cukrovku. Musím připustit, že tato dorama je dost odlišná od běžných komedií podobného typu. Nenajdete tu otravné příbuzné, kteří udělají pro rozpad páru cokoliv, žádnou vyloženě zápornou postavu a světe div se si hlavní hrdinové nenechávají tajemství pro sebe a jsou k sobě upřímní. Všechno se motá kolem komediálně-tragicky zápletky, která obstarává doslova 90% celého seriálu... a ono to funguje.

Keopi peurinseu 1hojeom Roby 9/10 12345678910 11.11.2018

   »    Velkým kladem této doramy jsou jednoznačně postavy. Všechny hlavní postavy jsem si během pár dílů oblíbil a jsou hnacím motorem série. Největší krajíc si samozřejmě ukrojilo ústřední duo, kterým to před kamerou vážně šlo. Palec nahoru za výběr hlavní představitelky v podání Yoon Eun Hye a Gong Yooa ze kterého jsem měl troch obavy, protože mi zatím žádný jeho film nějak nesednul. Snad poprvé se mi víc líbila druhá polovina doramy za což jsem rád, protože rozjezd seriálu byl vážně nudný a pomalý. Nakonec se vše včas rozjelo a zábava mohla začít 9/10.

Yeonaeui Balgyeon Ziza 6/10 12345678910 10.11.2018

   »    Čistá vztahovka, občas docela zajímavé dialogy, Eric má fajn hlas a nakonec i tělo... Bohužel Seong Joon mě tady moc nebavil, občas mi přišlo, že neví, co má vlastně hrát, občas mi byl až protivný, ale kupodivu občas dokázal zahrát, co měl, a nebylo to špatné. Jinak to herecky tak nějak bylo ok. Příběh... táhl se. Dost často jsem zjišťovala, že mě vlastně vůbec nebaví, co se právě děje, a moje pozornost byla tatam. Je to velmi průměrný seriál, ve kterém ovšem občas můžete najít opravdu zajímavé scény a co víc, postavy se nebojí mluvit o sexu, takže to opravdu působí dospěle. Během sledování se asi pobavíte, hlavně vedlejší postavy jsou k tomu skvělé, ale velmi rychle zapomenete. Podruhé si to spíš nepustíte.

Doushitemo furetakunai Mellisek 3/10 12345678910 10.11.2018

   »    Bohužel musím souhlasit s hodnocením níže, což o to, že je hlavní hrdina rádoby kus ledu to bych ještě překousla. Co Ale nemohu překousnout je fakt, že je celých 80minut v jedné emoční rovině. Pro mě nuda, ale tak už to bohužel u většiny filmů z této země bývá.

W fancam 7/10 12345678910 09.11.2018

   »    Velmi zajímavý nápad, hlavní hrdina a jeho úsměv neskutečně super, dějově se mi to velice líbilo, ale je pravdu, že kolikrát mi to přišlo moc překombinované a to skákání z komiksu do současnosti a naopak bylo pak už dle momentální situace, jak se to zrovna hodilo. :)

Boseureul Jikyeora Roby 8/10 12345678910 09.11.2018

   »    Klidně můžete mít seriál s fádní zápletkou, ale když je dobře zpracovaná, tak je vše v pořádku. I finální fáze doramy je oproti konkurenci dost odlehčená a i opravdu vážné věci jsem sledoval s lehkým úsměvem. Dětinský hlavní hrdina je fajn a brzy si ho člověk oblíbí, ale na hlavní hrdinku, kterou ztvárňuje herečka s největšíma očima v celé jižní Koreji a hlasem tak hrubým, že by vyplašilo i medvěda si musí člověk zvyknout a chápu i ty, kteří si na ní za celý seriál nezvykly. Je to nadstandardní komediální seriál se sympatickýma postavama, který můžu jen doporučit.

Lao jiu men Lex-san 7/10 12345678910 08.11.2018

   »    The Mystic Nine je typickým čínským seriálem, kterého dostává z průměru hned několik aspektů. Tím prvním je samotné téma průzkumu hrobky, které byť se většinou odehrává před zeleným plátnem nebo mezi kartonovými kulisami, diváka chytne svojí atmosférou. Dalším bodem jsou povětšinou dobře napsané a kvalitně zahrané postavy. Smutnou výjimku bohužel tvoří Yin Xin Yue, která mě vůbec nebavila. Myslím si, že to ani tak nebyla chyba Zanily Zhao, ale toho, že její postava prostě děj nikam neposunovala a nebyla pro něj tak žádným přínosem. Ostatní měli co hrát, ale ona bohužel ne. Před kamerou se tak promenáduje klasická plejáda postav - Fo Ye a Er Yue jako charismatičtí představitelé svých rodin, záporáci z vlastních řad i z řad Japonců, Ya Tou a její osudově tragická láska apod. Mě osobně hodně bavila dvojka Ba Ye a poručík Zhang, kde si ani jeden z nich nenechal ujít možnost do toho druhého si rýpnout, ale jinak skvěle táhli za jeden provaz. I v tomto seriálu platí, že Asie má skvěle...

Bab Jal Sajuneun Yeppeun Nuna Eti 9/10 12345678910 07.11.2018

   »    Seriál se mi líbil, a to velmi. Jak už tu psali jiní, vztah hlavní dvojice je zobrazený velice hezky, prostě dva lidé, co se mají rádi, a rádi spolu dělají cokoliv, a nemusí si to dokazovat nakupováním párových krytů na mobil apod... Její matka byla samozřejmě postavou naprosto příšernou, bohužel se mi zdá (i když nevím, jestli to je nebo není pravda, protože jsem tuto zemi zatím nenavštívila... :)), že takovéto opičí matky se tam skutečně vyskytují. Ale aspoň jsem měla možnost si vážit hlavní hrdinky za to, jak na to nevhodné vměšování reagovala (i když, na můj vkus si dávala načas..). První polovina seriálu je velice příjemným pokoukáním, druhá už méně, ale v tomto případě to nepovažuju za neduh, protože to slouží k tomu, aby hlavní hrdinka vyrostla jako člověk. Ost je naprosto netradiční a velice pěkné. Herci jsou úžasní. No nebudu to dál protahovat, dávám 9.

Jambok Geunmu Roby 4/10 12345678910 07.11.2018

   »    Komedie od které jsem čekal trochu něco jiného. Herečka co ztvárnila hlavní hrdinku mi celý film přišla, že se jí tenhle film nějak natáčet moc nechce a z toho jejího věčně otráveného obličeje jsem se otrávil i já 4/10.

Eodiseonga Nugungae Museunili... Roby 8/10 12345678910 07.11.2018

   »    Zábavný film od kterého jsem žádný hluboký příběh nečekal, ale zmílil jsem se. Až do konce si film udržel svůj jedinečný humor což u korejských filmů je zázrak rovnající se mému studiu na vysoké škole. Jako odpolední odpočinkovou záležitost tohle doporučuji 8/10.

B Hyeong Namjachingu Roby 3/10 12345678910 07.11.2018

   »    Film s hlavním hrdinou, kterého by jste nejraději nakopaly do prdele a hrdinkou, kterou by jste do té prdele nakopaly třikrát. Myslím, že naše evropské ženy musejí být tímto filmem trochu uražené 3/10.

Nae yeojachingureul sogae habnida Roby 5/10 12345678910 07.11.2018

   »    Po shlédnutí jsem si nebyl jistý, zdali režisér věděl co chce vlastně točit. Film je divně rozdělen na dvě půlky, které jsou si podobné asi jako bahno a víno. je to prostě divný film, který nesedne každému 5/10.

Geunyeoreul moreumyeon gancheob Roby 3/10 12345678910 07.11.2018

   »    Průměrný film se zcela podělaným koncem. Tohle bylo šlápnutím vedle 3/10.

Yeopgijeogin Geunyeo Roby 10/10 12345678910 07.11.2018

   »    Neopakovatelná záležitost a asi nejlepší romantický film jaký jsem kdy viděl. Parádní příběh se skvělou ústřední dvojicí hlavních postav. Film mě rozesmál, podivil i rozesmutnil... Na tenhle film nikdy nezapomenu 10/10

Dakteo Roby 7/10 12345678910 07.11.2018

   »    Poněkud zvláštní a temný film, každopádně jsem si ho docela užil. Prohnanost a následná rafinovanost hlavního protagonisty mě po shlédnutí pobavila asi nejvíce. Film, který bych označil jako ten typ filmu, který svým koncem celý dosavadní příběh zcela přebije 7/10.

Geunyeoreul midji maseyo Roby 10/10 12345678910 07.11.2018

   »    Skvělý film, který mi sednul a svým vtipem mě bavil až do konce. Chronická lhářka a chudák, který v podstatě za nic nemůže. Pro mě nezapomenutelný film, který patří mezi mé nejoblíbenější 10/10.

Kimssi Pyoroogi Roby 5/10 12345678910 07.11.2018

   »    Všichni lidé v mém okolí co tohle viděly ultimátně tento film vychvalovaly u kterého jsem kroutil hlavou co je na něm tak skvělého. Za celý film jsem hlavnímu hrdinu nijak zvlášť nefandil už jen z toho důvodu, protože jsem vůbec nechápal jeho myšlenkové pochody. Neříkám, že to bylo protrpěných 120 minut, ale napadá mě hromada lepších věci co bych za ten čas mohl udělat 5/10.