akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14251
  • Uživatelů: 32158
  • Hostů: 134 + 75

Hodnocení doramy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Yeongeo wanjeonjeongbok Roby 7/10 12345678910 07.11.2018

   »    Zvláštní film, který nemusí sednout každému. Lehký i když občas přehnaný humor, který vás někdy nutí říkat co to sakra je? Je to oddechovka a nic jiného od toho nečekejte 7/10.

Shi Gan Roby 6/10 12345678910 07.11.2018

   »    Velmi specifický film, který si do morku kostí oblíbí jen velmi malé procento diváků. Není to špatný, ale nevím jestli takové hloubaní u filmu očekávám. Je to dobrý film, ale není to film pro mě 6/10.

Oldeuboi Roby 7/10 12345678910 07.11.2018

   »    Onehdy, když jsem na tohle koukal, tak jsem ještě moc nečetl synopse k filmů a prostě do toho skočil. Film mě celkem bavil, ale nebyl to ten typ filmů u kterého mám přilepené oči na obrazovce a v puse žvýkám deku. Konec filmu dělá tento film jakým je, protože průběh se celou dobu nezdá být ničím významným, ale s vyvrcholením zápletky si člověk řekne, že tento film je docela dobře promyšlený thriller 7/10.

Eorin shinbu Roby 10/10 12345678910 07.11.2018

   »    Tento film patří mezi moje první korejské filmy, které jsem viděl a rozhodně nelituji. Svým vtipem mě bavil od začátku do konce a patří mezi to málo filmů, které jsem si zálohoval jako nepostradatelné 10/10.

Sikeurit Gadeun Roby 10/10 12345678910 07.11.2018

   »    Když jsem dokoukal asi tak 2/3 seriálu, tak jsem netušil do jaké úrovně se dorama dostane v poslední třetině. Šel jsem do tohoto seriálu docela skepticky, protože nejednou mě vysoká hodnocení navnadila, ale dostalo se mi zklamání. Tady to, ale neplatí... Neopakovatelný příběh s nádechem záhadné síly, humor, který baví a romance zvládnutá na jedničku. Tato dorama si zaslouží plné hodnocení a už se těším až si na ní podívám někdy znovu 10/10.

Iya Monogatari - Oku no Hito - Ziza 7/10 12345678910 06.11.2018

   »    Ija je krásné místo. Člověk tam je a chce si ho vážně užít – už jen hloupou cestu autobusem z Awa-Ikedy nadšeně kouká, co se všechno mihotá z oknem řítícího se autobusu. Ija je stále taková, jakou ji film ukázal. Možná až moc dlouho, ale ukázal ji krásně. Navíc promlouval o mnoha tématech, zasadil semínko a nechal to na podmínkách, zda vyklíčí. Děda na nás nepromluví. Dědou se pomalu vždy někdo stane. A čas plynul, roční období se střídala a Ija zůstávala dál krásná a nemilosrdná.

Woonmyungcheoreom Neol Saranghae Eti 9/10 12345678910 06.11.2018

   »    Zamilovala jsem se, opět. Právě kvůli tomuto pocitu, jsem začala korejské seriály sledovat. Co na tom, že příběh neoplývá originalitou, že obsahuje stará známá klišé, a že vás nic moc nepřekvapí, když to tak krásně plyne, a když je vám při sledování prostě dobře. Hlavní dvojka je dokonalá, ale pochvalu si tu zaslouží všichni, každá jedna postava byla dobrá a každou jednu jsem si oblíbila. Jedinou věc neodpustím, a to že se tvůrci tak zamotali do té medicíny. Huntingtonova chorea je sice genetickým onemocněním, ale má úplně jiné projevy, než jak se to tady zobrazuje. Navíc pro diagnózu stačí jít na genetické testy. A protože v jeho případě se nepotvrdila, tak ty symptomy vlastně nevysvětlili, že? Ale je to jen malý kaz na kráse tohoto seriálu, navíc takový, který většinu lidí vůbec trápit nebude, to uznávám :)

Aneun Waipeu Eti 9/10 12345678910 06.11.2018

   »    Nový seriál Ji Sunga jsem si nemohla nechat ujít. Tím spíš, že jeho partnerku tu hrála Han Ji Min, která konečně (!!!) zase dostala roli, kde může něco předvést. Seriál je vztahové drama s kapkou mystična, ovšem natočené lehkým tónem a s komediálním vyzněním. Je o lásce, zodpovědnosti a jejím nedostatku, o věcech, co si myslíme, že potřebujeme a o těch, bez kterých skutečně nemůžeme být šťastní. Žádná postava tu není černobílá, s každým se člověk může ztotožnit. Protože jsem seriál sledovala souběžně s vysíláním, měla jsem čas i možnost číst diskuze. A nevycházela jsem z údivu nad obrovskou vlnou kritiky, která se sesypala na hlavu hlavní mužské postavy (ne na herecké schopnosti jejího představitele, naštěstí, ale i tak...). Korejské divačky už mnohokrát dokázaly, že odpustí hrubiánství, prosazování svého i za cenu neuvěřitelného sobectví, nulovou empatii i psychickou šikanu (samozřejmě když je hlavní představitel hezký), ale neodpustí muži nerozhodnost a slabost... No nic, seriál měl...

Kimbiseoga Wae Geureolgga Ziza 6/10 12345678910 06.11.2018

   »    Vlastně úplně klasický korejský seriál, směska toho, co od toho fandové chtějí. Ústřední dvojka je krásná a jiskří to mezi ní. Máme tu i trauma. Zasmějeme se. Zaculíme, protože ústřední dvojka mezi sebou pěkně cvrliká, až z toho bolí zuby. Je to romanťárna, v podstatě to a asi to nechce být nic jiného. Mějte to rádi, užívejte si to, ceňte ve spokojenosti zuby nad roztomilostí ústředního páru. Zapomeňte na realitu. Na to je seriál dobrý. Bohužel jak to tak bývá u korejských seriálů, dochází jim častokrát ke konci šťáva. Nedokáží pořádně na konci vyvrcholit, případně vyvrcholí moc brzy a pak se v tom jen plácají. Jsou prostě jako sexuálně nezralý jedinec. Dobře pro ně, pořád mají kam jít.

Cheongdamdong Aelliseu Roby 7/10 12345678910 05.11.2018

   »    Začátek seriálu byl velmi dobrý a je jen škoda, že nepokračoval ve stejném duchu o něco déle. Už jsem si zvykl, že je první polovina korejských seriálů podstatně lepší, než ta druhá a tak mě často nezbývá nic jiného než doufat, že tvůrci konec nepokazí a já těch několik hodin nestrávil civěním na televizi zbytečně. Naštěstí to do sebe, tak nějak zapadlo a jako celek hodnotím tento seriál jako povedený 7/10.

Yeokjuk: Baeksungeul Hoomchin Dojuk Andysek 10/10 12345678910 03.11.2018

   »    Musim rict, ze ikdyz nejsem velky fanousek hystorickych doramech, tak tenhle to zmenil. Dej je zajimavy a herci jsou uzasny. A po dlouhe dobe jsem nepreskakovala sceny. Dej me vtahl a kazdou sekundu jsem neodtrhla oci. Davam 10 protoze jsem si poprve uzila k-historicky dorama.

Taeksi Woonjunsa EunB 10/10 12345678910 02.11.2018

   »    Mám rada filmy podľa skutočnosti lebo spoznáte samotne myslenie jednotlivých krajín a preto sa potom filmy jednoduchšie pozerajú a chápete aj ich mysleniu ale späť k filmu. V poslednej dobe si vyberám filmy, ktoré na mňa veľmi emočne vplývajú. Jeden z najsilnejších filmov aké som kedy videla a všetkými 10 Vám ho odporúčam

Boohwal EunB 10/10 12345678910 02.11.2018

   »    Wau, nemám slov. Táto tématika je moja šálka kávy. Kim Rae Won sa hlavnej úlohy zhostil priam výborne! Ja by som um hádam aj všetko uverila :) Bola som vo vytržení od začiatku filmu a nelihla som sa dočkať kedy to všetko vypukne. Na kórejských filmoch sa mi páči, že vyvrcholenie filmu a samotné rozuzlenie je až na konci tým pádom máte niekoľko teórii čo robí film ešte zaujímavejším.

Son: The Guest Lex-san 8/10 12345678910 02.11.2018

   »    Je libo klasickou vymítačku se vším, co k tomu patří? Pokud máte chuť zrovna na seriál ve stylu vymítače ďábla, tak je The Guest tou správnou volbou. Příběh s ponurou atmosférou, kdy až do posledního dílu má navrch Park II Do, a kdy umře více než jeden nevinný člověk, přímo vybízí k nočnímu sledování. Kvitoval jsem i fakt, že ústřední trojice nefungovala už od začátku jako dobře sehraný tým, ale rozcházela se jak názory, tak svými cíli. Hudební doprovod byl povedený, příběh nikde neváznul, a ani nebyl uměle natahovaný, takže za mě spokojenost – 8b.

Aetaneun Romaenseu Roby 8/10 12345678910 02.11.2018

   »    Já se docela dobře bavil a na rozdíl o většiny jiných korejských filmů/seriálů mě konec svým zakončením uspokojil. Šel jsem do toho s tím, že neočekávám žádné Shakespearovo drama, ale odlehčenou zábavu a tu jsem také dostal. Jako obvykle první polovina bylo parádní a i díky povedenému konci a soundtracku o něco zvedám hodnocení na 8,5/10.

Nado, Kkot! Roby 10/10 12345678910 30.10.2018

   »    Tak svou první doramu mám za sebou. Přiznávám, že jsem koukal jeden díl za druhým a nějak jsem se nemohl odlepit od obrazovky. Je to fantastický seriál, který mi sedl ve všech ohledech. Chemie mezi hlavními postavami je nejlepší jakou jsem, kdy v životě v jakémkoliv filmu či seriálu viděl :-). Nebyla nouze ani o vtipné scénky a záplatka byť tuctová, tak byla velice dobře zpracovaná. Jedinou věcí kterou bych ubral je rozplakanost hlavní hrdinky a v druhé polovině i hlavního hrdiny. No jo... Emocemi je to nabité... 10/10.

Soonjung EunB 10/10 12345678910 29.10.2018

   »    Tento film sa zaraďuje medzi moju TOP 3. Tomuto filmu sa nedá nič vytknúť či už od kamery, prostredie k hercom a samotnému deju. Keby bolo bodovanie vyššie dala by som určite VIAC. Ten film na nenechal chladnou už od začiatku filmu a veľká vďaka patrí aj DQ za jej prácu, palec hore! :)

Yokokuhan EunB 9/10 12345678910 27.10.2018

   »    Ak sa mám úprimne priznať tento film som mala stiahnutý v počítači viac ako rok a vždy som hľadala výhovorku, že si ho nemôžem pozrieť lebo je nový film, potom prišiel ďalší film a stále som sa tomu vyhýbala. Ale po pozretí filmu som to trošku aj ľutovala. Perfektní herci, snímok ma nechal u vytrženia od začiatku po koniec a TEN koniec som nečakala. Najviac ma ale dostala scéna kde sa všetci spoznali a ako sa vytvorila samotná skupina. ALE aj tak mi tam niečo chýbalo (stále neviem prísť čo to bolo).

Neoui Gyeolhonsik Skarede_Kacatko 4/10 12345678910 25.10.2018

   »    Premrhala som 2 hodiny môjho života :D Fakt by som sa chcela porozprávať so scenáristkou....

Over Drive Ziza 8/10 12345678910 18.10.2018

   »    Akčnější, stylové, rychlé. Ačkoliv tam moc závodů nebylo, tak aut tam bylo plno. Je trochu škoda, že nám toho tolik chtěli říct, protože takhle některé věci nedostaly tolik prostoru, kolik by si bývaly zasloužily, ale bylo to fajn. Dobře se na to koukalo, bavilo to, bylo to rychlé a zběsilé. A hlavně bez romantiky! S polonahým Aratou, což je jeden z velmi mála Japonců, který má vymakané tělo, takže bonus i v tomhle ohledu. A malém bych zapomněla, že i přes pěkné tvářičky umí oba dva (Higašide, Arata) hrát. Prostě zábavná nálož s bratrským konfliktem navrch.

Sora tobu taiya Ziza 7/10 12345678910 18.10.2018

   »    Mělo to trochu nádech Hanzawy Naokiho, takže pokud se líbil on, tohle také nezahodíte. Ono by se dalo říct, že je to vlastně o ničem. Pomalými krůčky se dostáváme k něčemu, co vlastně beztak všichni již od začátku vědí. Ale ono je to zajímavé, protože na tom lze krásně vidět, jak něco, co pro někoho je jen zpráva na papíru, dokáže ovlivnit mnoho životů. Jedna hloupá nehoda, jedna hloupá závada, jedna hloupá nešťastná náhoda a už se v tom všichni vezou. Na druhou stranu se člověk pokochá zákulisím japonských velkých i malých firem. A pak je tu taková ta záležitost s tím, že je to plné zajímavých ksichtíků. I malé role tu mají velké ksichty! :-) Prostě není to špatný ukecaný film.

Yuzai Ziza 7/10 12345678910 18.10.2018

   »    Vina. Výčitky. Dno. Spousta postav, až si člověk říká, proč tam jsou. Naštěstí ke konci to může někomu smysl dávat. Já v tom vidím kontrast. Jak se kdo bije s vlastním pocitem viny, hanbou a odsouzením. Bohužel na tomto snímku lze velmi dobře vidět, že Ikuta není zase tak dobrý herec (rozhodně ne vážných rolí), protože Eita, který mu stál po boku, byl něco mnohem excelentnějšího. Byl jiný než obvykle a byl skvělý. V podstatě už jen pro něj se na to stojí podívat. Poměrně těžký snímek, ale dá se snadno strávit.

Destiny Kamakura Monogatari Akatsuki 10/10 12345678910 15.10.2018

   »    Krásný filmový počin od režiséra T. Jamazakiho. Rozhodně vás nezklame. Film krásně plyne a už od samého začátku mne dokázal vtáhnout do děje. Nejvíce kromě hereckých výkonů také oceňuji, přirozené propojení světa lidí a duchů v jednom malebném, poklidném městě a také jak Saigan (autor knižní předlohy) nahlíží na smrt jako takovou.

Xia You Qiao Mu, Ya Wang Tian Tang Mellisek 3/10 12345678910 15.10.2018

   »    Mám ráda drama - ale anotace a film je úplně o něčem jiném. Dramatu tam bylo na rozdávání - Ale za mě to postrádalo smysl to sledovat.

Goraemeonji doramaqueen 7/10 12345678910 14.10.2018

   »    Nebolo to také zlé, ako som si myslela, že bude, pretože 4 časti a každá cca 10 minút na takú náročnejšiu tému... Ale v závere ma až sklamalo, že to nie je dlhšie, takže to beriem ako úspech. Samsung sa tu pohral s myšlienkami, ktoré boli dosť hlboké, ale zároveň si na to môže človek odpovedať sám, čo bolo asi cieľom a dôvodom, prečo to nie je dlhšie. Nemala som pocit, že sa mi seriál snaží niečo nanútiť, skôr mi nechal v predstavivosti voľnú ruku a nebolo to zlé. Za mňa 7/10.