akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14347
  • Uživatelů: 32971
  • Hostů: 52 + 64

Hodnocení doramy

«   <   3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Cheongdamdong Aelliseu Roby 7/10 12345678910 05.11.2018

   »    Začátek seriálu byl velmi dobrý a je jen škoda, že nepokračoval ve stejném duchu o něco déle. Už jsem si zvykl, že je první polovina korejských seriálů podstatně lepší, než ta druhá a tak mě často nezbývá nic jiného než doufat, že tvůrci konec nepokazí a já těch několik hodin nestrávil civěním na televizi zbytečně. Naštěstí to do sebe, tak nějak zapadlo a jako celek hodnotím tento seriál jako povedený 7/10.

Yeokjuk: Baeksungeul Hoomchin Dojuk Andysek 10/10 12345678910 03.11.2018

   »    Musim rict, ze ikdyz nejsem velky fanousek hystorickych doramech, tak tenhle to zmenil. Dej je zajimavy a herci jsou uzasny. A po dlouhe dobe jsem nepreskakovala sceny. Dej me vtahl a kazdou sekundu jsem neodtrhla oci. Davam 10 protoze jsem si poprve uzila k-historicky dorama.

Taeksi Woonjunsa EunB 10/10 12345678910 02.11.2018

   »    Mám rada filmy podľa skutočnosti lebo spoznáte samotne myslenie jednotlivých krajín a preto sa potom filmy jednoduchšie pozerajú a chápete aj ich mysleniu ale späť k filmu. V poslednej dobe si vyberám filmy, ktoré na mňa veľmi emočne vplývajú. Jeden z najsilnejších filmov aké som kedy videla a všetkými 10 Vám ho odporúčam

Boohwal EunB 10/10 12345678910 02.11.2018

   »    Wau, nemám slov. Táto tématika je moja šálka kávy. Kim Rae Won sa hlavnej úlohy zhostil priam výborne! Ja by som um hádam aj všetko uverila :) Bola som vo vytržení od začiatku filmu a nelihla som sa dočkať kedy to všetko vypukne. Na kórejských filmoch sa mi páči, že vyvrcholenie filmu a samotné rozuzlenie je až na konci tým pádom máte niekoľko teórii čo robí film ešte zaujímavejším.

Son: The Guest Lex-san 8/10 12345678910 02.11.2018

   »    Je libo klasickou vymítačku se vším, co k tomu patří? Pokud máte chuť zrovna na seriál ve stylu vymítače ďábla, tak je The Guest tou správnou volbou. Příběh s ponurou atmosférou, kdy až do posledního dílu má navrch Park II Do, a kdy umře více než jeden nevinný člověk, přímo vybízí k nočnímu sledování. Kvitoval jsem i fakt, že ústřední trojice nefungovala už od začátku jako dobře sehraný tým, ale rozcházela se jak názory, tak svými cíli. Hudební doprovod byl povedený, příběh nikde neváznul, a ani nebyl uměle natahovaný, takže za mě spokojenost – 8b.

Aetaneun Romaenseu Roby 8/10 12345678910 02.11.2018

   »    Já se docela dobře bavil a na rozdíl o většiny jiných korejských filmů/seriálů mě konec svým zakončením uspokojil. Šel jsem do toho s tím, že neočekávám žádné Shakespearovo drama, ale odlehčenou zábavu a tu jsem také dostal. Jako obvykle první polovina bylo parádní a i díky povedenému konci a soundtracku o něco zvedám hodnocení na 8,5/10.

Nado, Kkot! Roby 10/10 12345678910 30.10.2018

   »    Tak svou první doramu mám za sebou. Přiznávám, že jsem koukal jeden díl za druhým a nějak jsem se nemohl odlepit od obrazovky. Je to fantastický seriál, který mi sedl ve všech ohledech. Chemie mezi hlavními postavami je nejlepší jakou jsem, kdy v životě v jakémkoliv filmu či seriálu viděl :-). Nebyla nouze ani o vtipné scénky a záplatka byť tuctová, tak byla velice dobře zpracovaná. Jedinou věcí kterou bych ubral je rozplakanost hlavní hrdinky a v druhé polovině i hlavního hrdiny. No jo... Emocemi je to nabité... 10/10.

Soonjung EunB 10/10 12345678910 29.10.2018

   »    Tento film sa zaraďuje medzi moju TOP 3. Tomuto filmu sa nedá nič vytknúť či už od kamery, prostredie k hercom a samotnému deju. Keby bolo bodovanie vyššie dala by som určite VIAC. Ten film na nenechal chladnou už od začiatku filmu a veľká vďaka patrí aj DQ za jej prácu, palec hore! :)

Yokokuhan EunB 9/10 12345678910 27.10.2018

   »    Ak sa mám úprimne priznať tento film som mala stiahnutý v počítači viac ako rok a vždy som hľadala výhovorku, že si ho nemôžem pozrieť lebo je nový film, potom prišiel ďalší film a stále som sa tomu vyhýbala. Ale po pozretí filmu som to trošku aj ľutovala. Perfektní herci, snímok ma nechal u vytrženia od začiatku po koniec a TEN koniec som nečakala. Najviac ma ale dostala scéna kde sa všetci spoznali a ako sa vytvorila samotná skupina. ALE aj tak mi tam niečo chýbalo (stále neviem prísť čo to bolo).

Neoui Gyeolhonsik Skarede_Kacatko 4/10 12345678910 25.10.2018

   »    Premrhala som 2 hodiny môjho života :D Fakt by som sa chcela porozprávať so scenáristkou....

Over Drive Ziza 8/10 12345678910 18.10.2018

   »    Akčnější, stylové, rychlé. Ačkoliv tam moc závodů nebylo, tak aut tam bylo plno. Je trochu škoda, že nám toho tolik chtěli říct, protože takhle některé věci nedostaly tolik prostoru, kolik by si bývaly zasloužily, ale bylo to fajn. Dobře se na to koukalo, bavilo to, bylo to rychlé a zběsilé. A hlavně bez romantiky! S polonahým Aratou, což je jeden z velmi mála Japonců, který má vymakané tělo, takže bonus i v tomhle ohledu. A malém bych zapomněla, že i přes pěkné tvářičky umí oba dva (Higašide, Arata) hrát. Prostě zábavná nálož s bratrským konfliktem navrch.

Sora tobu taiya Ziza 7/10 12345678910 18.10.2018

   »    Mělo to trochu nádech Hanzawy Naokiho, takže pokud se líbil on, tohle také nezahodíte. Ono by se dalo říct, že je to vlastně o ničem. Pomalými krůčky se dostáváme k něčemu, co vlastně beztak všichni již od začátku vědí. Ale ono je to zajímavé, protože na tom lze krásně vidět, jak něco, co pro někoho je jen zpráva na papíru, dokáže ovlivnit mnoho životů. Jedna hloupá nehoda, jedna hloupá závada, jedna hloupá nešťastná náhoda a už se v tom všichni vezou. Na druhou stranu se člověk pokochá zákulisím japonských velkých i malých firem. A pak je tu taková ta záležitost s tím, že je to plné zajímavých ksichtíků. I malé role tu mají velké ksichty! :-) Prostě není to špatný ukecaný film.

Yuzai Ziza 7/10 12345678910 18.10.2018

   »    Vina. Výčitky. Dno. Spousta postav, až si člověk říká, proč tam jsou. Naštěstí ke konci to může někomu smysl dávat. Já v tom vidím kontrast. Jak se kdo bije s vlastním pocitem viny, hanbou a odsouzením. Bohužel na tomto snímku lze velmi dobře vidět, že Ikuta není zase tak dobrý herec (rozhodně ne vážných rolí), protože Eita, který mu stál po boku, byl něco mnohem excelentnějšího. Byl jiný než obvykle a byl skvělý. V podstatě už jen pro něj se na to stojí podívat. Poměrně těžký snímek, ale dá se snadno strávit.

Destiny Kamakura Monogatari Akatsuki 10/10 12345678910 15.10.2018

   »    Krásný filmový počin od režiséra T. Jamazakiho. Rozhodně vás nezklame. Film krásně plyne a už od samého začátku mne dokázal vtáhnout do děje. Nejvíce kromě hereckých výkonů také oceňuji, přirozené propojení světa lidí a duchů v jednom malebném, poklidném městě a také jak Saigan (autor knižní předlohy) nahlíží na smrt jako takovou.

Xia You Qiao Mu, Ya Wang Tian Tang Mellisek 3/10 12345678910 15.10.2018

   »    Mám ráda drama - ale anotace a film je úplně o něčem jiném. Dramatu tam bylo na rozdávání - Ale za mě to postrádalo smysl to sledovat.

Goraemeonji doramaqueen 7/10 12345678910 14.10.2018

   »    Nebolo to také zlé, ako som si myslela, že bude, pretože 4 časti a každá cca 10 minút na takú náročnejšiu tému... Ale v závere ma až sklamalo, že to nie je dlhšie, takže to beriem ako úspech. Samsung sa tu pohral s myšlienkami, ktoré boli dosť hlboké, ale zároveň si na to môže človek odpovedať sám, čo bolo asi cieľom a dôvodom, prečo to nie je dlhšie. Nemala som pocit, že sa mi seriál snaží niečo nanútiť, skôr mi nechal v predstavivosti voľnú ruku a nebolo to zlé. Za mňa 7/10.

Mianhada, Saranghanda s0037 10/10 12345678910 13.10.2018

   »    Ačkoliv jsou to už více než 2 roky, co jsem tento seriál viděl, některé scény z něj si pamatuji dodnes. A na tu poslední asi nikdy nezapomenu. Pánové, pokud chcete, aby vás vaše drahé polovičky měly za tvrďáky, tak se na poslední díl rozhodně nekoukejte s nimi. ;-) Raději si ho dejte někde v ústraní sami. Ale teď vážně. So Ji-suba jsem znal z Always a Im Soo-jeong zase z Aienji. No a protože se mi oba filmy moc líbíly, když jsem jména obou protagonistů uviděl u tohoto seriálu, neváhal jsem. Dobře vymyšlený příběh, postavy, které nesnášíte až skoro do samotného konce, jen abyste pak zjistili, že všechno je úplně naruby... jak to snad umí vykouzlit jen Korejci. A k tomu všemu si přidejte skvělé herecké výkony (hlavně Im Soo-jeong) a máte postaráno o pořádné drama. A pánové... za ty slzy se stydět vážně nemusíte. :D

Naeil Geudaewa Mellisek 8/10 12345678910 09.10.2018

   »    Já jsem se na tuhle doramu strašně těšila a jsem vděčná A. za její překlad! Kdyby to byla jedna z prvních doram co vidím z hlavní hrdinkou asi mě trefí z toho jejího věčnýho gestikulování, ale paráda hlavního hrdinu jsem viděla poprvé myslím si, že ta role mu sedla příběh nebyl jednoduchý nebyl kýčovitý takže za mě obrovké plus. OST slabší no nic méně jsem se u seriálu skvěle bavila =)

Kimbiseoga Wae Geureolgga Lex-san 7/10 12345678910 07.10.2018

   »    What`s Wrong With Secretary Kim byla čistokrevnou romantikou, která se kromě otázky únosu, soustředila jen a pouze na milostnou zápletku. I tak to ale stačilo, protože se příběh s elegancí sobě vlastní vyhnul všem těžkostem a strázním, které asijské romantiky tak často zatěžují. Příběh je tak plný jemného humoru a příjemné lásky. Hlavním i vedlejším postavám prostě nešlo nefandit. K tomu všemu se jednalo o jedno z mých oblíbených žánrových klišé (šéf a jeho sekretářka), tudíž za mě spokojenost a 7b.

Byutipul Maideu Mellisek 5/10 12345678910 06.10.2018

   »    Musím uznat, že jsem docela zklamaná - Herce "Jang Hyuk" mám strašně ráda a vyhovuje mi jeho projev no nic méně v této doramě to šlo od desíti k pěti. Neříkám, že to nestojí za shlédnutí no nic méně jsem se na to dlouho těšila a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. Nejde ani tak o tu tématiku ta mi nevadí ani v ( Dr .Stranger, Doctors atd.) , ale v projevu a v tom jak to ze zajímavého námětu přešlo do klišé. Škoda

Chungnyeongyungchal Sillo 10/10 12345678910 05.10.2018

   »    Povedený příběh (na odreagování, ale i zamyšlení), který podrhovala vhodně vybraná hudba. Určitě se zasmějete minimálně 5x v průběhu té 1hodiny a 45minut =D

Singwahamkke: Ingwa Yeon ainny 8/10 12345678910 05.10.2018

   »    Na dvojku to vůbec nebylo špatné, ale jednička to prostě není. Bohužel mě moc nebavila ta "současná" část, ta mi přišla citově vyděračská, i když její závěr byl, pro citlivku jako jsem já, super.. Myslím, že postupné odkrývání minulosti (které přineslo i pár šoků) dalo vymyslet mnohem líp. Ale to se dá konec konců úplně všechno. Podsvětí a historické části mě bavily opravdu moc. A být tam jenom ty, tak jdu do plných. A pokud se zaposloucháte do závěrečné skladby a necháte plynout titulky, najdete ve filmu i českou hudební stopu. :^)

Singwahamkke: Ingwa Yeon doramaqueen 10/10 12345678910 03.10.2018

   »    Musím povedať, že osobne sa mi dvojka páčila o trochu viac, než jednotka a už tej som dávala 10/10. Skvele spracovaný film. Priame pokračovanie na jednotku, takže proste potrebujete vidieť prvú časť, než si pozriete dvojku. Zatiaľ čo jednotka riešila súdne procesy pekiel, tak dvojka sa viac zaujíma o samotných hrdinov, pretože s prostredím sme boli zoznámení už v jednotke. Máme tu kopec zvratov a je to úžasne premyslené. Zamilovala som si hlavných hrdinov ešte viac a už sa teším na ďalšie pokračovanie. Možno to trojkou pokazia (nemyslím si, lebo D.O.), ale teda druhé pokračovanie príbehu vôbec neuškodilo. Nenapadá ma, čo by som vytkla. Odporúčam všetkými desiatimi. Jeden z najlepších filmových kúskov tohto roku, ktorý nám Kórejci poskytli.

Bimileun Eobda ainny 8/10 12345678910 01.10.2018

   »    Zpracování nebylo nejšťastnější a přiznávám, že jsem chvílemi netušila, která bije, ale film jako takový mě zaujal a finále dokonce i překvapilo. Něco jsem tušila, ale tak napůl. Že se mi to líbilo dost dobře napsat nemůžu. A Božská? To je prostě božská Son Ye-jin a špatně hrát prostě neumí.

Seulgirowoon Gambbangsaenghwal Pethushka 10/10 12345678910 30.09.2018

   »    Nevím, co říct. Tohle jde dál než moje slova. Vím jen, že stará známá prázdnota, kterou už jsem párkrát po skončení seriálu zažila je tady, a já ji a všechny ty další neuvěřitelné pocity budu teď nějakou dobu nosit v sobě. Tipuji, že tentokrát to bude na měsíce. Časem, až se z toho trošku otřepu, vám třeba povím víc.