akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14283
  • Uživatelů: 32496
  • Hostů: 230 + 963

Hodnocení doramy

«   <   4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Kilmi, Hilmi meggi 9/10 12345678910 08.09.2018

   »    Už několikrát jsem Kill me Heal me rozkoukala a pak znovu odložila. Prostě ten začátek mi nesedl. Velké mínus - povaha hlavní hrdinky. Je to psycholožka! Proč je to taková hysterka?! I když studuji a pracuji v technické oblasti, takže od sociálních věd mám dost daleko, mám pár přítel psychologů/psychiatrů a mají společnou jednu vlastnost - jsou neskutečně klidní, všechno berou s nadhledem, nic je nerozhází a já jim můžu říct vše protože mě neodsoudí, vyslechnou a popřípadě nasměrují. To prostě hlavní hrdinka není a hrozně mi to vadilo - proto jsem to doramko tak dlouho odkládala. Po pár dílech se to zlepšilo (nebo jsem se s tím možná smířila) a to byla ta chvíle kdy mě doramko fakt neskutečně chytlo. Hrozně se mi líbil konec, kdy se ukázalo, co která osobnost představuje. Když se ukázalo, proč byl vytvořen Mr X, úplně nejhezčí scéna. Trošku mě mrzelo, že tvůrci dost často přechází do humoru s DID, ale asi bez odlehčení by to nešlo. Takže i přes hysterii prvních dílů dávám 9 a...

Noon Eui Yeo Wang meggi 10/10 12345678910 07.09.2018

   »    To je první doramko tohoto typu, které jsem viděla. A poznamenalo mě to :D Poprvé jsem koukala v angličtině, tehdy jsem akihabaru neznala a myslím, že to ani tehdy přeloženo nebylo. A dodnes si na tohle doramko vzpomenu a nahlížím. Možná jsem neobjektivní, ale pro mě nemá konkurenci.

49 Il meggi 7/10 12345678910 07.09.2018

   »    49 Days je jednoznačně super nápad, zápletka je také dobrá, ALE.... Dost často jsou situace vyhrocené a ke konci mě už vyloženě nebyvily. Neustálý pláč skoro všech postav byl postupem času dost otravný. Také je tam vidět takový jiný styl, než je u doramek z roku třeba 2016. No za skvělý nápad dávám 7. Kdyby to nebylo tak dramatické, dala bych víc.

Soonjunge Banhada Ziza 6/10 12345678910 05.09.2018

   »    Je to přesně ten seriál, u kterého si řeknete: „Není to špatné, ale...“ Člověka to baví, je to sranda, má to smysl, dokonce hlavní hrdinka nebyla nána, ale dokázala být silná a stát nohama na zemi. Štěkavé výlevy hlavního hrdiny byly příjemný zpestřením. Záporák měl smysl, ale tak nějak bylo jasné, že to s ním tak nějak dopadne. Což ovšem nevadilo. Občas to bylo napínavé, občas deus ex machina, občas reálné, občas přitažené za vlasy. Dobře se na to koukalo, dokázalo to být v některých aspektech zdlouhavé a naopak někdy velmi přímočaré a záživné. Jak říkám, není to špatný seriál, ale dokážete na něj velmi snadno zapomenout.

Ranma 1/2 Lordpreclik 6/10 12345678910 03.09.2018

   »    je to dobrá dorama,ale vytknul bych tomu že utok energetickou koulí,... v anime nejsou

Neodo Inganini pokoj 10/10 12345678910 02.09.2018

   »    Skvělý serial vše co jsem chtěl jsem tam viděl 

P to JK meggi 4/10 12345678910 02.09.2018

   »    Asi jsem špatně pochopila popisek, protože jsem myslela, že hlavní příběh bude o něčem jiném. No měla jsem problém to dokoukat. Klasická japonská ptákovina. Dávám 4 a uvažuji, zda nedávám hodně. Dost zklanání :-( 

Roboti Aniya Pethushka 9/10 12345678910 02.09.2018

   »    Bože, už v tom zase lítám. Když koukám, usmívám se jako blázen a hltám to všemi smysly, a když nekoukám, zpívám si soundtrack nebo se z ničeho nic začnu smát nad hláškou, na kterou si zrovna vzpomenu. A že těch hlášek a vtipných situací bylo, a taky těch roztomilých a neskutečně naivních. A vůbec, celý to bylo hrozně milý a Aji 3 je teď můj nejoblíbenější robot, nepočítám-li ty ze Star Wars, samozřejmě. Ani trochu se mi nechce s touhle sympatickou partou loučit

Liu Xing Hua Yuan Ziza 4/10 12345678910 01.09.2018

   »    Není to nejlepší zpracování klasiky Hana jori dango, ačkoliv je jedno z nejpřesnějších. Některé chvíle byly geniální, jiné ale úplně o ničem. Někdy herci hráli, někdy se jen divně ksichtili. Ano, umí to být velkolepé, bohužel také plné product placementu a levné. Je milé, že odkazovali ústřední písní na předchozí tchajvanské zpracování z roku 2001, kterému dokonce v posledním díle vzdali hold. Ale je to také nudné a bohužel hlavní hrdinka byla dost často na zabití. Abych se přiznala kromě japonské verze, kde jsem měla Makino fakt ráda a byla velmi dobře zahrána a zpracována, tak v jiných verzích mi občas lezla na nervy, tady nejvíce. Ale její představitelka byla vcelku roztomilá, tak se to dalo skousnout. Je to dobré i hrozné. Velmi, velmi rozporuplný seriál. Skvělá předloha, ale... Vše je tu jen na půl. Co tedy stojí za to, tak sladké momenty mezi ústřední dvojkou. Co to celé zabíjí, jsou poslední dva díly. To je prostě... jeden velký flashback a wtf moment v bílém. Nakonec to ve mně...

Pin to Kona Denaril 8/10 12345678910 01.09.2018

   »    Milostný trojúhelník s postupným objevováním svého pravého já je milý a jemný. Klidně by snesl méně dílů bez uměle vyšroubovaných komplikací, kterými si musí hrdinka projít, přesto je to seriál na který se ráda opětovně podívám, 80%

Kkun meggi 9/10 12345678910 01.09.2018

   »    Super film. Hned na začátku jsem se zakoukala a i když jsem plánovala koukat se jen chvilku, musela jsem to hned dokoukat. 10 nedávám z jednoho prostého důvodu, jsem sice nadšená, ale zase ne tak, abych teď sedla a projížděla nejlepší scény znovu. Kdyby byla možnost 9,5, dala bych to. Film doporučuji, zklamáni nebudete!

Gintama zukadotuarikitotekutakume 9/10 12345678910 30.08.2018

   »    9/10... je to moc? Nebo málo? Já fakt nevím, celkově Gintamu je těžké hodnotit, ale co se tohohle filmu týče tak je to rozhodně jedna z nejlepších (né-li nejlepší filmová adaptace anime, samozřejmě nemůžete čekat žádnou Hollywoodskou akci plnou nablejskanejch efektů a AAA herců, místo toho dostanete špatné CGI a kostýmy koupené u Vietnamce... ale je to špatně? No, u jakéhokoliv (téměř) jakéhokoliv jiného filmu by to samozřejmě špatně bylo, ale tohle je Gintama, Gintamu zkrátka nejde brát vážně, takže ve výsledku je nízký rozpočet tohoto filmu vlastně výhodou, protože ještě jednou, tohle je Gintama.

Vampire Geumsa 2 meggi 10/10 12345678910 29.08.2018

   »    Tohle já prostě žeru. Tak jako první série je i druhá úplně úžasná. Prokurátor Min, prostě kocourek k sežrání <3 Je mi jásné, že asi nejsem objektivní, ale nemůžu si pomoct. Jen mě mrzí, že už to asi nebude pokračovat, protože ten konec...?!?! Viděla jsem už dvakrát a rozhodně ne naposledy, proto za 10

Beoning doramaqueen 6/10 12345678910 28.08.2018

   »    Nebolo to zlé, ale nemôžem povedať, že to bol nejaký úplne úžasný film. Nebol. Čistý priemer, ktorý vám do života nič moc neprinesie. Ale jeden bod navyše dávam za výkon hercov a zo zaujatosti, pretože Steven. Neľutujem, že som si film pozrela, ale druhý raz ho vidieť nechcem. Taktiež má dva a pol hodinovú minutáž, takže má film veľa hluchých miest, ktoré som osobne mala nutkanie preskákať. Ale niekomu môže to pomalé napredovanie príbehom vyhovovať.

Jiltooui Hwashin Ziza 8/10 12345678910 27.08.2018

   »    Mě ta Kong Hyo-Jin prostě baví. Většina jejích seriálů má v sobě určitou dospělost a díky ní mají její postavy kouzlo, že člověk na ně nekouká jako na dvourozměrné postavičky, prostě vždycky mají něco do sebe. A to platí i v tomhle případě. Přestože na můj vkus je seriál poměrně dlouhý, tak jsem ho měla zhltnutý za poměrně krátkou dobu, protože mě opravdu bavil. Navíc Hyo-Jin sekundovali dva pohlední a hlavně sympatičtí herci, tak nebylo co řešit. Navíc i oni měli kromě charisma i osobnosti, takže nebylo co řešit, tenhle milostný trojúhelník byl velmi dobře napsán, zahrán a ukočírován. Kromě milostných vztahů těchto tří se v seriálů nakousnout i vážná a stigmatizovaná témata, mimo jiné rakovina prsu u muže. Myslím si, že tohle téma bylo velmi dobře zpracované a třeba to i nějakým způsobem promluvilo ke společnosti. Obdobně jako jiný Hyo-Jinin seriál Thank You promlouval ke společnosti o AIDS. Častokrát nemusím omáčku kolem ústřední dvojice, ale tady to bylo fajn, protože všichni byli...

Destiny Kamakura Monogatari FaraonX 8/10 12345678910 26.08.2018

   »    Krásný poklidný film, který se nikam bezhlavě nežene, a přitom si člověk řekne na konci: "To už byly dvě hodiny?" Nejvíce se mí líbí to nenásilné prolíná světa lidí se světem duchů a mytologických postav japonské kultury, a velké plus na hodnocení má určitě i jedna z hlavních postav Mitsuki Takahata (postava Akiko), která svou mimikou, řečí těla a menší dětinskou povahou dokáže člověku vykouzlit nejeden úsměv na tváři.

Pongdangpongdang Love Lex-san 7/10 12345678910 25.08.2018

   »    Nenáročná, pohodová a oddychová romantika z období Joseonu, která pobaví a neurazí. Hlavním protagonistům to spolu slušelo, výchovné prvky byly přítomny v únosné míře a konec byl podle mého gusta – 7b

San sheng san shi shi li tao hua SELINA 9/10 12345678910 24.08.2018

   »    Bezkonkurenčně jeden z mála nejlepších historických čínských příběhů :) Postavy jsou dokonalé, jejich charaktery jsou neodolatelné,  sami herci mají úžasná charisma.  Děj je  prostě dvěma slovy neodolatelně nádherný.  Jsou tu smutné, vášnivé,  napínavé, bojové umění, i chvíle, kde romantika nechybí. Do rezervy,  kdyby náhodou dávám 9,  jinak  by  to byla  čistá 10 ;) A hudba je  taky  skvělá :)

San Sheng San Shi Shi Li Tao Hua SELINA 8/10 12345678910 24.08.2018

   »    Podle mne jeden z nejlepších historických filmů podle čínské legendy. Pěkné postavy se skvělými charaktery, nádherný děj, krásné prostředí, hodně fantasy, ale půvabné, takové příjemné, příběh plný barev pro všechny věkové kategorie :) Dala bych  9, ale protože je  seriál lepší, musím dát jen 8 :)

Manyeoui Yeonae meggi 8/10 12345678910 23.08.2018

   »    Skvělá romantická komedie. Hlavní hrdinka vypadá na svůj věk opravdu dobře. Jediné, co mi vadilo, byly scény kdy je jako neupravená, nenamalovaná po ránu a herečka měla výrazně namalované oči - to je prostě dost mimo.

Goonghab Lex-san 7/10 12345678910 22.08.2018

   »    The Princess and the Matchmaker je příjemným filmem na večerní sledování, ale při závěrečných titulcích jsem se nemohl zbavit dojmu, že tomu něco chybělo. I když jsem se během filmu několikrát hodně pobavil, tak tomu do komedie ještě krůček chyběl a nebýt posledních dvaceti minut, tak i z té romantiky tam nebylo dost. Na druhou stranu hlavní zápletka byla velice podařená a dokázala utáhnout skoro celý film – 7b.

Laieo Geim meggi 9/10 12345678910 22.08.2018

   »    Tohle je prostě geniální. Klasika, kterou jsem prostě musela vidět. I když si na začátku řeknete "blbost" tak se snejně musíte dívat dál. Já teda ještě byla taková posera, že jsem se nemohla dívat večer - nemohla jsem z toho napětí spát :D Dávám 9.

Tokyo Tarareba Musume Ziza 8/10 12345678910 22.08.2018

   »    Možná příběh spíše pro ženy kolem třicítky, ale podle mě si v tom zalíbení určitě dokáže najít i jiná skupina. Máme tři hlavní hrdinky a ty by rozhodně chtěly svého vysněného šounitele, ale život nejde podle toho, jak by si přály. Námět ohraný, zpracování zábavné.

Sensei! Lex-san 6/10 12345678910 22.08.2018

   »    Film Sensei! se i přes hvězdné obsazení nedokázal vymanit z označení zcela průměrné středoškolské romance. I když má film několik pěkných momentů a vztahy mezi učiteli a žáky jsou zde podány méně formálně, z průměrnosti jej to bohužel vytáhnout nedokáže – 6b.

Rental no koi FiveByFive 4/10 12345678910 22.08.2018

   »    Ayame v každom prípade roztomilá, schôdzky zábavné, cliffhanger v predposlednej časti som nečakal... Len keby hlavná mužská postava nebola tak blbá a prehrávaná... No a koniec otrasný, nehodí sa k zvyšku seriálu...