akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14363
  • Uživatelů: 33136
  • Hostů: 19 + 199

Hodnocení doramy

«   <   6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Beoning doramaqueen 6/10 12345678910 28.08.2018

   »    Nebolo to zlé, ale nemôžem povedať, že to bol nejaký úplne úžasný film. Nebol. Čistý priemer, ktorý vám do života nič moc neprinesie. Ale jeden bod navyše dávam za výkon hercov a zo zaujatosti, pretože Steven. Neľutujem, že som si film pozrela, ale druhý raz ho vidieť nechcem. Taktiež má dva a pol hodinovú minutáž, takže má film veľa hluchých miest, ktoré som osobne mala nutkanie preskákať. Ale niekomu môže to pomalé napredovanie príbehom vyhovovať.

Jiltooui Hwashin Ziza 8/10 12345678910 27.08.2018

   »    Mě ta Kong Hyo-Jin prostě baví. Většina jejích seriálů má v sobě určitou dospělost a díky ní mají její postavy kouzlo, že člověk na ně nekouká jako na dvourozměrné postavičky, prostě vždycky mají něco do sebe. A to platí i v tomhle případě. Přestože na můj vkus je seriál poměrně dlouhý, tak jsem ho měla zhltnutý za poměrně krátkou dobu, protože mě opravdu bavil. Navíc Hyo-Jin sekundovali dva pohlední a hlavně sympatičtí herci, tak nebylo co řešit. Navíc i oni měli kromě charisma i osobnosti, takže nebylo co řešit, tenhle milostný trojúhelník byl velmi dobře napsán, zahrán a ukočírován. Kromě milostných vztahů těchto tří se v seriálů nakousnout i vážná a stigmatizovaná témata, mimo jiné rakovina prsu u muže. Myslím si, že tohle téma bylo velmi dobře zpracované a třeba to i nějakým způsobem promluvilo ke společnosti. Obdobně jako jiný Hyo-Jinin seriál Thank You promlouval ke společnosti o AIDS. Častokrát nemusím omáčku kolem ústřední dvojice, ale tady to bylo fajn, protože všichni byli...

Destiny Kamakura Monogatari FaraonX 8/10 12345678910 26.08.2018

   »    Krásný poklidný film, který se nikam bezhlavě nežene, a přitom si člověk řekne na konci: "To už byly dvě hodiny?" Nejvíce se mí líbí to nenásilné prolíná světa lidí se světem duchů a mytologických postav japonské kultury, a velké plus na hodnocení má určitě i jedna z hlavních postav Mitsuki Takahata (postava Akiko), která svou mimikou, řečí těla a menší dětinskou povahou dokáže člověku vykouzlit nejeden úsměv na tváři.

Pongdangpongdang Love Lex-san 7/10 12345678910 25.08.2018

   »    Nenáročná, pohodová a oddychová romantika z období Joseonu, která pobaví a neurazí. Hlavním protagonistům to spolu slušelo, výchovné prvky byly přítomny v únosné míře a konec byl podle mého gusta – 7b

San Sheng San Shi Shi Li Tao Hua SELINA 9/10 12345678910 24.08.2018

   »    Bezkonkurenčně jeden z mála nejlepších historických čínských příběhů :) Postavy jsou dokonalé, jejich charaktery jsou neodolatelné,  sami herci mají úžasná charisma.  Děj je  prostě dvěma slovy neodolatelně nádherný.  Jsou tu smutné, vášnivé,  napínavé, bojové umění, i chvíle, kde romantika nechybí. Do rezervy,  kdyby náhodou dávám 9,  jinak  by  to byla  čistá 10 ;) A hudba je  taky  skvělá :)

San Sheng San Shi Shi Li Tao Hua SELINA 8/10 12345678910 24.08.2018

   »    Podle mne jeden z nejlepších historických filmů podle čínské legendy. Pěkné postavy se skvělými charaktery, nádherný děj, krásné prostředí, hodně fantasy, ale půvabné, takové příjemné, příběh plný barev pro všechny věkové kategorie :) Dala bych  9, ale protože je  seriál lepší, musím dát jen 8 :)

Manyeoui Yeonae meggi 8/10 12345678910 23.08.2018

   »    Skvělá romantická komedie. Hlavní hrdinka vypadá na svůj věk opravdu dobře. Jediné, co mi vadilo, byly scény kdy je jako neupravená, nenamalovaná po ránu a herečka měla výrazně namalované oči - to je prostě dost mimo.

Goonghab Lex-san 7/10 12345678910 22.08.2018

   »    The Princess and the Matchmaker je příjemným filmem na večerní sledování, ale při závěrečných titulcích jsem se nemohl zbavit dojmu, že tomu něco chybělo. I když jsem se během filmu několikrát hodně pobavil, tak tomu do komedie ještě krůček chyběl a nebýt posledních dvaceti minut, tak i z té romantiky tam nebylo dost. Na druhou stranu hlavní zápletka byla velice podařená a dokázala utáhnout skoro celý film – 7b.

Laieo Geim meggi 9/10 12345678910 22.08.2018

   »    Tohle je prostě geniální. Klasika, kterou jsem prostě musela vidět. I když si na začátku řeknete "blbost" tak se snejně musíte dívat dál. Já teda ještě byla taková posera, že jsem se nemohla dívat večer - nemohla jsem z toho napětí spát :D Dávám 9.

Tokyo Tarareba Musume Ziza 8/10 12345678910 22.08.2018

   »    Možná příběh spíše pro ženy kolem třicítky, ale podle mě si v tom zalíbení určitě dokáže najít i jiná skupina. Máme tři hlavní hrdinky a ty by rozhodně chtěly svého vysněného šounitele, ale život nejde podle toho, jak by si přály. Námět ohraný, zpracování zábavné.

Sensei! Lex-san 6/10 12345678910 22.08.2018

   »    Film Sensei! se i přes hvězdné obsazení nedokázal vymanit z označení zcela průměrné středoškolské romance. I když má film několik pěkných momentů a vztahy mezi učiteli a žáky jsou zde podány méně formálně, z průměrnosti jej to bohužel vytáhnout nedokáže – 6b.

Rental no koi FiveByFive 4/10 12345678910 22.08.2018

   »    Ayame v každom prípade roztomilá, schôdzky zábavné, cliffhanger v predposlednej časti som nečakal... Len keby hlavná mužská postava nebola tak blbá a prehrávaná... No a koniec otrasný, nehodí sa k zvyšku seriálu...

Orenji Mamalreideu GingerHimari 8/10 12345678910 22.08.2018

   »    Pěkný temně romantický příběh o upírech a lidech pro mladší generaci. I já si tam ale našla svoje, chytlavé písničky a malinko dark výlet do minulosti.  

Geombeobnamnyeo Lex-san 7/10 12345678910 20.08.2018

   »    Na to, v jakém prostředí se příběh odehrává, je Investigation Couple ze strany prokuratury neprofesionálním na sto honů. Chápu, že prokurátorka Eun Sol zde má být tou, která do vyšetřování vnáší lidský prvek, ale to co ta holka byla schopná předvést hned v prvním díle, dostalo do kolen dokonce i mě, a to si myslím, že dokážu skousnout mnohé. Nezkušenost je jedna věc, ale neodbornost se ani u nováčka v prokuratuře nedá přejít. I přes to jsem ale celý seriál dokoukal. Jednotlivé případy totiž byly více než zajímavé a herecké obsazení s hudebním podkresem tomu jen nahrávalo. Kdyby nebylo Eun Sol a jejích veletočů v prvních dílech, tak dám i více bodů. Takhle je to za 7b s tím, že budu čekat na druhou řadu.

Gieokui Bam Ivuse 9/10 12345678910 20.08.2018

   »    Jak mám popsat své pocity? Většinou mám při sledování filmů dost dobré dedukční schopnosti, ale tady mě nenapadalo vůbec nic. Netušila jsem, o co tam jde a proč se bratr chová, jak se chová. Pak přišel jeden brutální zvrat a já oněměla, rozjelo se to nečekaným směrem a mně docvaklo hned několik věcí... pak už jsem doufala jen v jediné... ale to se bohužel nestalo a já měla z konce filmu málem smrt... Takže asi tak! Pro mě velmi, ale velmi dobrá záležitost, rozhodně doporučuji shlédnout.

Guddo Mooningu Kooru: Our Campus Says Ziza 6/10 12345678910 20.08.2018

   »    Postavy jsou na vysoké, a tak by měly být o něco dospělejší, ale těžko říct. Vlastně je to tak, jak všichni říkají – ti dva se vůbec nezměnili (Uehara a Nao). Sice se do jejich světa dostalo víc nových podmětů v podobě pohledných rivalů, ale nakonec je to dost podobné předchozí středoškolské sérii, jen mi přišlo, že je tam méně ujetého uvolnění. Spíše je tam více trápení a nedorozumění. Není to špatné, je to zase posun směrem k nejistému Ueharovi... Prostě taková normální vysokoškolská romantika s příjemným ústředním párem, který si musí projít tradičním kolečkem asijských romantických komedií.

Minyeo Gongsimi Skarede_Kacatko 3/10 12345678910 20.08.2018

   »    Čakala som od toho oveľa viac... Vývoj všetkých postáv bol veľmi pomalý a veľakrát aj nedával zmysel. Pomalý dej, málo romantiky a po dlhšom čase aj komédia už začala opadať. 

Neodo Inganini Skarede_Kacatko 10/10 12345678910 20.08.2018

   »    Takýto seriál sa nevidí často!  Je to unikátny dej, ktorý konečne zobrazuje, že aj robot má srdce a pocity.  Je veľa seriálov s podobnou tématikou, ale ani jeden sa nedokáže vyrovnať tomuto majstrovskému dielu. 

Inhyeon Wanghuui Namja Skarede_Kacatko 10/10 12345678910 20.08.2018

   »    Krásny a zaujímavý dej, ktorý na ten rok vydania bol novinkou. Perfektné hranie a romantika úplne na mieste!

Nae IDneun Gangnammiin Lex-san 3/10 12345678910 19.08.2018

   »    Po 5. díle to vzdávám. S hlavní hrdinkou, na které je seriál postavený, jsem si zkrátka nesednul. Byl jsem zvědavý, jak se seriál popere s tématikou plastické operace jako cesty k lepšímu životu, ale Kang Mi Rae mě svým kuňkáním a neschopností cokoliv udělat prostě udolala. Její představa, že se jí život po plastice změní bez toho, aby byla ona sama se o cokoliv přičinila, mě dostával. Chtěla žít život normálních lidí, ale neuvědomovala si, že i ostatní mají nejrůznější problémy, se kterými se musí poprat. Líbila se mi myšlenka její mamky, že změna vzhledu jí pomůže dostat se k lidem blíže, aby mohli poznat, že Kang Mi Rae je příjemná holčina, ale to by ona sama musela alespoň nějak reagovat. Zakřiknutá hrdinka mě neoslovila a její budoucí vývoj mě nezajímá – 3b.

Cheazeu In Deo Teuraeb Skarede_Kacatko 2/10 12345678910 19.08.2018

   »    Chaotické a bez hlavy, či päty.  Bolo to vpadnutie do deja, čo mám rada, ale keď to dáva zmysel a neskôr sa to vysvetlí, čo sa o tomto filme nedá povedať.  Je to príliš dramatický príbeh, takže sa nedá skrátiť do dvoch hodín. 

Minyeo Gongsimi doramaqueen 6/10 12345678910 19.08.2018

   »    Nie že by ma to úplne sklamalo, ale nadšená nie som. Táto dráma je ako telenovela pre 12 ročné. Zvraty, ktoré čakáte a koniec, ktorý ste si predstavili už v prvých častiach, naozaj nastane. Hudba nezanechala žiadny dojem a kamera bola slabá. Jediné, čo spracovali celkom dobre, bol humor. Áno, niektoré scény vás pobavia. O pár dní si ich ťažko vybavíte, ale v danom momente? V danom momente si vás nimi postava získa a vy to potom dopozeráte, aby ste vedeli, či spraví ešte niečo. Myslím, že 6/10 tomu odpovedá. Druhý raz to vidieť nemusím.

Destiny Kamakura Monogatari Ziza 8/10 12345678910 17.08.2018

   »    Nakonec je film opravdu kouzelným dobrodružstvím, kde sice nedochází k velkým magickým střetům, ale pozitivních pocitů to má na rozdávání. Jestliže jste romantická duše, tohle je snímek pro vás, protože když už nic jiného, je to film o velké lásce. Více jsem se rozepsala v recenzi. Viz odkazy.

Dao Mu Bi Ji Lex-san 6/10 12345678910 12.08.2018

   »    The Lost Tomb je z mého pohledu hrozně nevyrovnaný seriál. Začátek mě moc neoslovil a konec nijak nevygradoval (byť se na příští rok chystá pokračování). Samotné pátrání v hrobce bylo ale zajímavé a dokázalo držet v napětí. A i když je příběh součástí řady prequelů, sequelů či příbuzných dějových linek, lze jej sledovat samostatně a divák se v něm neztrácí. Mě tak nezbývá než doufat, že příští rok mě čeká lepší pokračování – 6b.

Neodo Inganini Ivuse 10/10 12345678910 11.08.2018

   »    Upozorňuji, že můj komentář bude určený spíše na ženské publikum... Dobře... tohle bude asi letošní pecka. :-D Myslím, že Plecháče nemůže nic překonat. Je možné, jednoho herce v jediném seriálu milovat a zároveň nenávidět tak, že byste mu šlápli do úsměvu? Ano! Jde to! Když on ten pitomec hraje v jednu chvíli toho nejroztomilejšího robota pod sluncem, ze kterého padáte na zadek, jen když se usměje, nebo se podívá tím svým štěněčím pohledem a v druhé chvíli hraje člověka, který háže takové pohledy, při kterých máte pocit, že vás snad zavraždí přes objektiv kamery.  Hlavní hrdinka byla parádní, jen možná trochu moc brečela... ale vy se jí divíte? Já ne! Bulela bych v každou možnou chvíli, kdybych věděla, že mě ten plechovej krasavec bude objímat... proč? Protože je to jeho pravidlo. :-D :-D  Je zbytečné komentovat ostatní herce, v tomhle seriálu mě nezklamalo nic. Snad jen konec mi přišel trochu zbytečně překombinovaný, ale to dokážu pro všechno to ostatní prominout. Za mě prostě plný...