akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14255
  • Uživatelů: 32206
  • Hostů: 242 + 2213

Hodnocení doramy

«   <   179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Atashinchi no Danshi Ziza 8/10 12345678910 11.05.2010

   »    Je to legrace. Je v tom špína. Jsou v tom prachy. Jsou v tom pěkní kluci. Hraje zde Maki Horikita. Nenudila jsem se a chtěla pořád vidět další a další. Jedno z lepších dorama roku 2009. Mrkněte a uvidíte. Ale to s Čisato jsem tušila X-D

Hanazakari no Kimitachi e Ziza 10/10 12345678910 11.05.2010

   »    To je super! ^_^ Jako s klukama jsem se fakt pobavila :-D A Mizuki... konečně nějaký ženská charakter, který mi byl po dlouhé době opravdu sympatický. Dakara... :) Bože, vždyť já jsem vysmátá ještě několik dní poté a vím, že nebudu litovat, když si to pustím znovu, klidně ještě 100krát! :-) Tahle verze je hodněkrát vtipnější než ta taiwanská, ale ta taiwanská se zase skoro do deitalu drží mangy, takže které je lepší? ^___^ já mám jasno. Jedno z mých nejoblíbenějších dorama.

Nodame Cantabile Shinshun Special in... Ziza 7/10 12345678910 11.05.2010

   »    Líbilo se mi to víc než seriál, asi hlavně proto, že zde nebylo tolik "achich-echich" scén, ale zase na druhou stranu se tady hodně brečelo a já jsem byla chvílemi trošku dojatá... asi za to může ten alkohol, co jsem pozřela předtím... X-D Ale hudba byla opět skvělá, "cosplay" taky, Praha hezky vyslovovaná. Tak proč ne? S chutí do toho! :-)

Nodame Cantabile Ziza 8/10 12345678910 11.05.2010

   »    Co mě opravdu iritovalo, byly ty "fackovací" a "teatrální" scény. V anime, manze tam to může fungovat, někdy poměrně dobře, ale tady to pro mě bylo docela utrpení. Ale jinak celkem ucházející. Nejprve jsem viděla anime, pak četla mangu, takže mě nic nepřekvapilo. Nic nového pod sluncem. Ale ta hudba byla ženiální (ostatně kde u "Nodame" není? :-)). Možná že kdybych tohle viděla před anime a mangou, asi bych dala vyšší hodnocení. Edit. květen 2014, viděla jsem to znovu a tak nějak se do toho zamilovala – najednou jsem zjistila, jak pěkná romantika to je, víc jsem ocenila příběh a i všechny ty fackovací scény, co najednou měly funkci. Celkově jsem si to na druhé zhlédnutí neuvěřitelně užila, a proto zvedám hodnocení.

Mei-chan no Shitsuji nettiex 7/10 12345678910 11.05.2010

   »    Sedmička, šťastná sedmička. Žádné zvláštní výkony herců, žádný zvlášť dokonalý příběh. Tohle anime nijak doopravdy nedokáže ohromit - ale ani neurazí. Příjemná oddechovka na několik odpolední.

Hanazakari no Kimitachi e nettiex 10/10 12345678910 11.05.2010

   »    Hana Kimi. Bláznivá a šílená podívaná - aneb několik hodin plných chechotu, kdy jsem už neřešila, čemu se vlastně směju - je to jedno, protože tam je pořád něco vtipného. Postavy byly sympatické, zápletka sice dost jednoduchá, nicméně splnila svůj účel. Geniální ukázka toho, že i z pár třísek - holka, která způsobila skokanův konec, převlíkne se kluka (dost nešikovně, mimochodem) a hurá ho nenápadně překecat k návratu - se dá vykřesat parádní táborák.

Nodame Cantabile nettiex 9.75/10 123456789 11.05.2010

   »    Nedávejte desítku, nebo bude hodnocení smazáno. Dobře, omlouvám se, ale... každé dorama má chybu, ano. Ale... tohle bylo mé první dorama, viděla jsem ho už mnohokrát - a chyby prostě nevidím, je mi líto. Nodame Cantabile je kousek geniality ^^

Hana Yori Dango nettiex 9/10 12345678910 11.05.2010

   »    Desítku bych nedala, tak dokonalé to nebylo. A osmičku dát nemůžu, protože tak dokonalé to zase bylo. Romantický, občas vtipný, jindy dramatičtější příběh o tom, co se stane, když se obyčejná a odvážná holka Tsukushi (= silný plevel, jap.) dostane do pěkných problémů s elitou školních spratků. A hůř, když ti spratkové nejsou zase tak špatní, narozdíl od jejich rodinek. Nenudila jsem se ani jednou. Výborná podívaná na odpoledne :) A nezapomeňme na Matsumoto Juna, takže devítka je samozřejmostí ^^

Keopi peurinseu 1hojeom Ziza 10/10 12345678910 07.05.2010

   »    Myslím, že když odcházíte od PC s úsměvem tak širokým, až vás lidé podezírají, že potají upíjíte rodičům z baru nebo fetujete, tak tenhle 17-ti dílný seriál splnil svou funkci. Celé si to drží pro mě vysokou úroveň zábavy, až je mi líto, že už jsem to viděla celé. Naštěstí ještě existuje jeden speciál (jak se co točilo, nepovedené scény, rozhovory s herci a režisérkou), takže se na něj vrhnu hned, jak bude čas. Líbilo se mi, že hlavní představitelka opravdu jako kluk vypadá, samozřejmě občas její ženství vykouklo, ale na těch správných místech. Navíc tohle je první dorama, kdy jsem prvně slyšela OST, než jsem to viděla, takže když hrál ten krásný hudební doprovod, cítila jsem se jako doma, jako bych si už se seriálem potykala a byla velmi familiérní. :-)) Prostě - během sledování jsem byla velmi šťastná a za ten pocit si to méně než 10 nezaslouží!

1 Pound no Fukuin Dara 8/10 12345678910 18.04.2010

   »    Většina epizod se točí kolem nějakého zápasu (podle mangy jen některé). Během celého seriálu se navíc snaží Kousaku Angele zalíbit, ač jeho metody jsou… poněkud zvláštní. A krom toho je tu vždycky jídlo, že. Více prostoru také dostávají v manze bezejmenní ostatní boxeři, matka představená (takové postavy miluju) a pár dalších drobnějších postav.