akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14328
  • Uživatelů: 32911
  • Hostů: 67 + 49

Hodnocení doramy

«   <   180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Hua Yang Shao Nian Shao Nu Ziza 7/10 12345678910 25.05.2010

   »    Rozhodně to není tak vtipné jako japonská verze. Vlasně ty její ksichty se vám přejí už hned po tom prvním. Vlastně jediné, co je tu o něco lepší než u Japonců, je hezčí hlavní představitel - dobře, aspoň mně se líbí víc než Shun. ;-) Ale jinak? Občas moc zdlouhavé, stupidní. Kladem zase naopak je, že to šlo opravdu podle mangy, takže když jsem se dívalala, bylo to jako by manga vyskočila, nabrala barvu a začala se hýbat. Bohužel to končí pěkně blbě, asi jako některé anime - zbytek si doluštěte v manze, což mně nevadilo, protože tu už mám přečtenou, takže vím, jak dál, přesto by bylo asi lepší, kdyby seriál měl lepší konec. Říkalo se, že bude mít i druhou sérii, ale pak z ní nějak sešlo, proto... je to tak divně useknuté v polovině.Pokud se vám líbila japonská verze, tahle se vám také bude líbit, těžko říct, jestli víc nebo míň. Každopádně zdejší skokan není "chladný čumák" jakým byl Sono, tenhle dokáže projevit spousty emocí. A to je fajné. Určitě to není seriál, u kterého byste měli...

Kaeinui Chwihyang Ziza 8/10 12345678910 25.05.2010

   »    Když tak o tom přemýšlím, tak tady jsem rozhodně viděla ten nejkrásnější polibek ze všech asijských seriálů ever. :-) Romantika, vtipné momenty, mrcha, zklamání, slzy, bolestná minulost - to všechno tu člověk najde a i když by to mohl najít všude jinde, tady to je tak hezky naskládané, že se to prostě musí líbit. Vtipných okamžiků není po málu, takže se člověk pobaví. Myslím, že tenhle počin je spíše pro holky, vzhledem k Min-ho Leemu, který je naprosto úžasný, rozkošný a vůbec, jako kluka byste ho brala každá! ;-)) Má to šestnáct dílů, ani málo ani moc, a pokaždé jsem se na konci jednoho těšila na další. Pro mě to byla naprosto odpočinková pohoda.

Hanazakari no Kimitachi e Sanji 10/10 12345678910 23.05.2010

   »    Hanazakari no Kimitachi e je prvá dorama, ktorú som videl. Ale ja som rád, že moja prvá dorama, ktorú som videl je práve Hanazakari no Kimitachi e. Každý jeden diel sa neobíde bez smiechu. Celý seriál ma rozosmieval Nakatsu, ktorý jednoducho nemal chybu, keď sa rozprával sám so sebou a samozrejme, nemôžem zabudnúť na jeho tanec a spev, keď má na sebe oblečenú podprsenku a nohavičky. Ďalej ma potešila Mizuki, ktorá takisto nemala chyby. Ešte musím pochváliť opening, ktorý počúvam denne aspoň 10-krát, pretože sa im naozaj podaril! Najhoršie to u mňa bolo, keď som pozeral poslednú epizódu, kde zo mňa valili potoky sĺz, avšak, tie potoky sĺz zastavila skvelá módna prehliadka. No, ani to dlho nevydržalo. A špeciál, ktorý je tak trochu aj pokračovaním v deji ma naozaj rozosmial. Stále nemôžem zabudnúť na Oskara a ten jeho plač, keď sa lúčil. Pre mňa zatiaľ najlepšia dorama, ktorá môže existovať! Odporúčam ju každému, kto sa chce pobaviť a prípadne uroniť trochu sĺz. Myslím si, že ani...

Yamato Nadeshiko Shichi Henge nettiex 9/10 12345678910 16.05.2010

   »    Dokonalá sranda, popsat to dvěma slovy. Použít jich více - místy vážné, ale mnohem více komediální... občas dramatické, jindy prostě směšné. Jako adaptace mangy a anime nic moc - příliš se odklonili od původní předlohy. Ale když se přes tuhle maličkost přenesete, budete nadšení. Já rozhodně byla :)

Nodame Cantabile Shinshun Special in... nettiex 10/10 12345678910 16.05.2010

   »    Já vím, že se desítka nemá dávat. Ale co dělat, když máte před sebou dokonalý kousek? Výborná hudba, výborné vtipné i dojemné scény... zkrátka pokračování, jak má být. Navíc na větu té malé české holčičky "Mami, oni se objímají!" asi nikdy nezapomenu xD

Untouchable nettiex 7/10 12345678910 15.05.2010

   »    Musím říct, že jsem občas váhala. Ale konec mě ujistil o tom, že jsem ten čas strávený s touhle věcičkou skutečně nestrávila zbytečně.

Cat Street nettiex 9/10 12345678910 14.05.2010

   »    Tan tenhle kousek byl skutečně výborný. Ano, objevily se tam typicky japonsky šílené postavy, ale přesto to bylo umírněnější a v některých věcech reálnější dorama než třeba Hana Kimi apod. Děj plynul lehce, uvěřitelně... postavy byly skutečně sympatické, doopravdy jsem jim dokázala fandit až do posledního dílu. Tohle prostě nezbývá, než doporučit ^^

Akiresu to kame Chinako 7.88/10 12345678.889.88 13.05.2010

   »    Docela pech byl celý tento příběh. O muži závislém na umění. Zní to divně, ale vlastně to nebyla ani pravda. Vždyť on chtěl být slavný, né slavný, spíš chtěl aby si jeho díla někdo koupil...To je samo o sobě divný. Vždyť umělec má tvořit protože má tu potřebu vyjádřit své city ne snad? Chtěl jen zapůsobit. Ale byla legrace sledovat ty dva jak spolupracují. Dokonalý páreček :D A k tomu, že je to komedie kde každou chvíli někdo umře se člověk prostě musí zasmát :)

Koizora Miyako 7/10 12345678910 12.05.2010

   »    Velmi pěkný, nápaditý příběh plný překvapivých zvratů. konec tak překvapivý není, ale je v něm krásně zachyceno, že přese všechno jde život dál...

MR. BRAIN nettiex 9/10 12345678910 12.05.2010

   »    Dokonalá šíleně-geniální hlavní postava, originální zápletky, vynikající herecké výkony (ale teď upřímně - lepšího psychopata než byl Gackt jen tak nenajdete)... komedie skloubená s krimi, ani na chviličku jsem se nenudila. A rozdíl mezi hemisférami umí Tsukumo-chan vysvětlit lépe než kdejaký učitel. Prostě výborné dorama. Takže... já dávám 9,5 (fajn, jen devět, protože více mi to nedovolí-_-) a vy si dejte banán. Pomáhá to aktivovat mozkové buňky ^^

Atashinchi no Danshi nettiex 8/10 12345678910 12.05.2010

   »    Pěkná zápletka... a co to dále řešit - tahle věcička mě prostě bavila. Chisatino zdrhání prostě stálo za to, mise Jak udělat z bratříčků pořádné bratříčky taky a... nejstarší synek vypadal v princovském úžasně *-*

Atashinchi no Danshi Ziza 8/10 12345678910 11.05.2010

   »    Je to legrace. Je v tom špína. Jsou v tom prachy. Jsou v tom pěkní kluci. Hraje zde Maki Horikita. Nenudila jsem se a chtěla pořád vidět další a další. Jedno z lepších dorama roku 2009. Mrkněte a uvidíte. Ale to s Čisato jsem tušila X-D

Hanazakari no Kimitachi e Ziza 10/10 12345678910 11.05.2010

   »    To je super! ^_^ Jako s klukama jsem se fakt pobavila :-D A Mizuki... konečně nějaký ženská charakter, který mi byl po dlouhé době opravdu sympatický. Dakara... :) Bože, vždyť já jsem vysmátá ještě několik dní poté a vím, že nebudu litovat, když si to pustím znovu, klidně ještě 100krát! :-) Tahle verze je hodněkrát vtipnější než ta taiwanská, ale ta taiwanská se zase skoro do deitalu drží mangy, takže které je lepší? ^___^ já mám jasno. Jedno z mých nejoblíbenějších dorama.

Nodame Cantabile Shinshun Special in... Ziza 7/10 12345678910 11.05.2010

   »    Líbilo se mi to víc než seriál, asi hlavně proto, že zde nebylo tolik "achich-echich" scén, ale zase na druhou stranu se tady hodně brečelo a já jsem byla chvílemi trošku dojatá... asi za to může ten alkohol, co jsem pozřela předtím... X-D Ale hudba byla opět skvělá, "cosplay" taky, Praha hezky vyslovovaná. Tak proč ne? S chutí do toho! :-)

Nodame Cantabile Ziza 8/10 12345678910 11.05.2010

   »    Co mě opravdu iritovalo, byly ty "fackovací" a "teatrální" scény. V anime, manze tam to může fungovat, někdy poměrně dobře, ale tady to pro mě bylo docela utrpení. Ale jinak celkem ucházející. Nejprve jsem viděla anime, pak četla mangu, takže mě nic nepřekvapilo. Nic nového pod sluncem. Ale ta hudba byla ženiální (ostatně kde u "Nodame" není? :-)). Možná že kdybych tohle viděla před anime a mangou, asi bych dala vyšší hodnocení. Edit. květen 2014, viděla jsem to znovu a tak nějak se do toho zamilovala – najednou jsem zjistila, jak pěkná romantika to je, víc jsem ocenila příběh a i všechny ty fackovací scény, co najednou měly funkci. Celkově jsem si to na druhé zhlédnutí neuvěřitelně užila, a proto zvedám hodnocení.

Mei-chan no Shitsuji nettiex 7/10 12345678910 11.05.2010

   »    Sedmička, šťastná sedmička. Žádné zvláštní výkony herců, žádný zvlášť dokonalý příběh. Tohle anime nijak doopravdy nedokáže ohromit - ale ani neurazí. Příjemná oddechovka na několik odpolední.

Hanazakari no Kimitachi e nettiex 10/10 12345678910 11.05.2010

   »    Hana Kimi. Bláznivá a šílená podívaná - aneb několik hodin plných chechotu, kdy jsem už neřešila, čemu se vlastně směju - je to jedno, protože tam je pořád něco vtipného. Postavy byly sympatické, zápletka sice dost jednoduchá, nicméně splnila svůj účel. Geniální ukázka toho, že i z pár třísek - holka, která způsobila skokanův konec, převlíkne se kluka (dost nešikovně, mimochodem) a hurá ho nenápadně překecat k návratu - se dá vykřesat parádní táborák.

Nodame Cantabile nettiex 9.75/10 123456789 11.05.2010

   »    Nedávejte desítku, nebo bude hodnocení smazáno. Dobře, omlouvám se, ale... každé dorama má chybu, ano. Ale... tohle bylo mé první dorama, viděla jsem ho už mnohokrát - a chyby prostě nevidím, je mi líto. Nodame Cantabile je kousek geniality ^^

Hana Yori Dango nettiex 9/10 12345678910 11.05.2010

   »    Desítku bych nedala, tak dokonalé to nebylo. A osmičku dát nemůžu, protože tak dokonalé to zase bylo. Romantický, občas vtipný, jindy dramatičtější příběh o tom, co se stane, když se obyčejná a odvážná holka Tsukushi (= silný plevel, jap.) dostane do pěkných problémů s elitou školních spratků. A hůř, když ti spratkové nejsou zase tak špatní, narozdíl od jejich rodinek. Nenudila jsem se ani jednou. Výborná podívaná na odpoledne :) A nezapomeňme na Matsumoto Juna, takže devítka je samozřejmostí ^^

Keopi peurinseu 1hojeom Ziza 10/10 12345678910 07.05.2010

   »    Myslím, že když odcházíte od PC s úsměvem tak širokým, až vás lidé podezírají, že potají upíjíte rodičům z baru nebo fetujete, tak tenhle 17-ti dílný seriál splnil svou funkci. Celé si to drží pro mě vysokou úroveň zábavy, až je mi líto, že už jsem to viděla celé. Naštěstí ještě existuje jeden speciál (jak se co točilo, nepovedené scény, rozhovory s herci a režisérkou), takže se na něj vrhnu hned, jak bude čas. Líbilo se mi, že hlavní představitelka opravdu jako kluk vypadá, samozřejmě občas její ženství vykouklo, ale na těch správných místech. Navíc tohle je první dorama, kdy jsem prvně slyšela OST, než jsem to viděla, takže když hrál ten krásný hudební doprovod, cítila jsem se jako doma, jako bych si už se seriálem potykala a byla velmi familiérní. :-)) Prostě - během sledování jsem byla velmi šťastná a za ten pocit si to méně než 10 nezaslouží!

1 Pound no Fukuin Dara 8/10 12345678910 18.04.2010

   »    Většina epizod se točí kolem nějakého zápasu (podle mangy jen některé). Během celého seriálu se navíc snaží Kousaku Angele zalíbit, ač jeho metody jsou… poněkud zvláštní. A krom toho je tu vždycky jídlo, že. Více prostoru také dostávají v manze bezejmenní ostatní boxeři, matka představená (takové postavy miluju) a pár dalších drobnějších postav.