akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14326
  • Uživatelů: 32901
  • Hostů: 65 + 66

Hodnocení doramy

«   <   13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Singwahamkke: Joewa Beol doramaqueen 10/10 12345678910 26.02.2018

   »    Skvele spracovaný film s úžasným obsadením, pretože do tých úloh by sa im snáď nikto nehodil lepšie. Postavy vás vtiahli do deja už v prvých minútach. Dej som hltala neskutočne a zrazu bol koniec, ktorý ma chvíľami odrovnal. Nemám tomuto filmu veľmi čo vytknúť. Ani tie špeciálne efekty neboli také zlé, ako som očakávala, že budú. Kostýmy super, hudba tiež, herecké výkony úplne parádne. Určite si tento film ešte niekedy pustím a odporúčam ho, ak máte radi prvky fantasy. Bohovia, smrtky, ghúlovia, ľudia, boje, sny a silná pointa filmu. Za mňa bezkonkurenčne 10/10.

Hagane no Renkinjutsushi Extasy 9/10 12345678910 25.02.2018

   »    Moc jsem se na film těšila a jsem neskutečně ráda, že ho Netflix zařadil do své programové nabídky takhle brzy po premiéře. Předlohu filmu jsem viděla spíš zkráceně, ve dvou anime filmech, což ze mě ale nedělá odborníka na FMA a možná proto jsem si ho hodně užila, protože jsem neměla s čím srovnávat. Rozhodně ho považuju za současný vrchol japonské live action fantasy. Děj mi připadá srozumitelný, takže si ho určitě mohou pustit i ti, co se o anime nezajímají. Herecké výkony jsou dle mého velmi dobré a platí to i o vizuálních efektech. Akorát stopáž bych trochu zkrátila, jak s oblibou říkám, Japonci neumí ubírat políčka :) V každém případě tohle live action doporučuju jako hodně povedenou odpočinkovou fantasy pohádku na sobotní večer :) Za mě palec nahoru!

Dodooknom, Dodooknim Eti 8.75/10 123456789.75 24.02.2018

   »    Pokud má dlouhý seriál scénář, který mi dává smysl a baví mě, užiju si ho mnohem víc, než krátký. Protože s postavami se nemusím loučit sotva jsem si k nim vytvořila vztah. Zhruba před rokem jsem sledovala podobně dlouhý seriál a byl to pro mě úžasný zážitek. Myslím, že bych si na tuhle roční dobu mohla schovávat taková díla, abych oslavila konec zkouškového. Seriál vznikal za docela obtížných podmínek a kvůli stávce zaměstnanců televize mu prý i hrozilo zrušení. No, jsem rozhodně ráda, že to dopadlo takhle :)

Roboti Aniya Eti 6/10 12345678910 24.02.2018

   »    Je to milá, naprosto předvídatelná, nekomplikovaná, komediální blbost s klasickým motivem - on je bohatý a ona chudá. Škoda, že jsem si u tohodle seriálu jen potvrdila, co už jsem dávno tušila - že totiž nekomplikované romantické blbosti bez nějakého silnějšího dramatického prvku mě nebaví. Hlavní dvojice mě bohužel moc nepřesvědčila, místy to bylo roztomilé, místy jsem se trapně ošívala, ale chemii páru jsem mezi nimi necítila ani jednou. Zato tým robotiků nerdů byl skvělý, bohužel jednotlivé postavy nedostaly tolik prostoru, kolik bych si přála. Jednou vidět neuškodilo, podruhé už si to nepustím.

Roboti Aniya Daisy400 9/10 12345678910 23.02.2018

   »    Velmi milá dorama, která vám i přes svůj podivný a "nemožný" příběh, ukáže, že ve skutečnosti nic není nemožné a že záleží na vás, jakým způsobem to přijmete. Nevěřím, že mě hlavní dvojka dokázala tak upoutat, abych zvládla zhlédnout všechny díly. Většinou musí být za příběhem i jiný děj, který dovrší dokonalost seriálu, ale nyní toho nebylo zapotřebí. Yoo Seung Ho nemusím snad ani komentovat, opět mě přesvědčil o svých hereckých schopnostech, mimochodem efekt alergické reakce byl neuvěřitelný->ale co jiného taky čekat. Hlavní hrdinka byla sympatická po celou dobu a ani v jeden moment jsem na ni nezuřila, což se mi již dlouho nestalo. Velice jsem se pobavila a s úsměvem jsem pozorovala vztahy postav této doramy. Už teď mi chybí tým Santa Maria a hlavní dvojka ♥ Nicméně přestože celá dorama měla jedno velké silné kouzlo... myslím si, že toto bude jedno z těch dramat, které si sice ráda znovu pustím, ale především proto, že zanedlouho zapomenu velkou část jeho dění.

Hirugao Himari 7/10 12345678910 23.02.2018

   »    Hm. Aj napriek koncu, ktorý som nechcela to bola dobrá dorama. Zo života. Ukazovala bežné problémy, rôzne názory a hlavne pocity. Páčilo sa mi, ako to bolo spracované a podané. Saito Takumi v hlavnej úlohe (♥). Ach, neviem, ako to zhodnotiť. Fakt ma štval asi iba ten koniec.

Hagane no Renkinjutsushi Ziza 6/10 12345678910 22.02.2018

   »    Zklamání. Takový skvělý příběh to má, anime – manga jsou napínavé, plné epických momentů a silných scén. Film se je pokusil také implementovat, ale vše vyznělo do ztracena. Je to jen velmi dlouhá velmi velmi dobře obsazená (až na Hondu Cubasu, která ztvárnila Winry) poměrně vizuálně zajímavá podívaná, která vás ale neudrží v sedle. Herci se snaží, seč to jde, kostýmy jsou skvělé, efekty na japonské poměry nadprůměrné, jde vidět že se Japonci snažili, seč mohli. Ale bohužel je to celé nemastné neslané, nechávající otevřená vrata pro další díl. Klidně ať s ním přijdou, ale měli by změnit scénáristu, protože ten to očividně dost zmršil. Určitě stojí film za zhlédnutí, minimálně pro fanoušky předlohy, ale nesmíte mít žádná očekávání. Raději kupujte mangu, co teď vychází u Crew, raději se podívejte na jakoukoliv anime sérii. Přesto pokud chcete mít alespoň trochu šajn o tom, na co vlastně odkazuje spousta memů, kde mluvící vlasatý pes prosí Eda, aby si s ním šel hrát... proč ne. I to je...

Tteutbakkui Hieorojeu doramaqueen 1/10 12345678910 21.02.2018

   »    Toto je taká hlúposť, až je to neskutočné!! Totálna strata času. Jedine ak som tu mohla vidieť známych hudobníkov K-popu ako hlavné postavy seriálu, tak len to ma utešuje po zhliadnutí. Za hlavné postavy dávam ten jeden bod. Pretože nič iné si tu bod nezaslúži. Ale že absolútne nič. A prvýkrát, úplne prvýkrát, som sa stretla s takto hrozne odfláknutým koncom. Lebo toto nie je "otvorený koniec", toto je katastrofa. Taká strašná katastrofa, že som musela hľadať na internete, či to má len 10 častí (má...) a či sa náhodou nechystá druhá séria (nechystá...). Nepozerajte to. Koniec vás naštve, to vám garantujem. A ak nie (možno ste pokojnejší, než ja), tak vám môžem povedať, že z tohto konca nebude nadšený nikto... Je to fakt zlé. Veľmi zlé... Najhoršia web, čo sa týka deja, akú som videla.

Akumu-chan Himari 5/10 12345678910 17.02.2018

   »    Toto bolo hodne divné. Ani neviem, ako to opísať. Príbeh by sa ešte dal. Aj postavy by celkom ušli. Možno aj to "posolstvo", ktoré v tom bolo Ale to spracovanie... tie efekty... to bolo desné. Ako vážne... nevedela som, či sa mám smiať a či plakať. Pôvodne som to chcela aj prekladať, ale až také dobré to nakoniec nebolo. Taký... priemer. A to mám herečku Kitagawa Keiko fest rada.

Gukgadaepyo ainny 8/10 12345678910 17.02.2018

   »    Skvělý film, který má bohužel příliš přepálený (a tradičně patetický) konec. A to i pro mě, která má olympiádu puštěnou od rána do večera. Ale to je asi jediná výtka, kterou mám. Skvělé herecké obsazení, do závěrečné půl hodiny svižný a zábavný děj + skvělý soundtrack. Škoda, že v době, kdy tahle šestice objížděla závody, šla Korea ještě mimo mě, protože bych jí určitě fandila. :^)

Kimi Wa Petto Alice2001 8/10 12345678910 14.02.2018

   »    Neskutočne milý a podarený seriál, ktoré nemá nič spoločné s priemernou prvou verziou. Postavy mali vzhľadom na počet epizód čas sa vyvíjať, všetko išlo pekne po poriadku a človek sa nestrácal. K tomu mi výber hercov veľmi sadol, aj keď som bola spočiatku dosť podozrievavá. Čo sa týka nášho Moma, bol jednoducho roztomilý a Hasumi mi tiež nebol veru ukradnutý. Fukushimu som spočiatku neznášala, ale aj z nej sa nakoniec vykľul len človek (aj keď ma stále iritovala). Krásne spracovaný seriál, ktorý si určite pozriem niekedy znovu.  

Gekijoban Mozu Lex-san 8/10 12345678910 12.02.2018

   »    Tak jak se mi film líbil, tak z jeho konce jsem byl hodně rozpačitý. Hlavní záporák Darma mi jako hlavní eso moc nepřišel. To více to měli vychytaní všichni ostatní zlosynové, s kterými se Kuraki při své cestě za pravdou setkal. Ve filmu pak za tu střelenější stranu válel hlavně Higashi, takže za něj, za Dvořákovu Novosvětskou, za prostředí Penamské Republiky a za Kurakiho s věčně zapálenou cigaretou – 8b.

Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa Lex-san 8/10 12345678910 12.02.2018

   »    Příběh této série přímo navazuje na události z první řady, nastupujeme tedy do již rozjetého vlaku, což tempu seriálu jen a jen prospívá. Potkáváme se se známými postavami a přibývají i některé nové. Mě osobně druhá série sedla daleko více. Bylo to jak menším počtem dílů, kdy děj byl více zhutněný a hluchých míst bylo méně, tak i dlouhou očekávanými odpověďmi na (některé) otázky, které si kladl nejen inspektor Kuraki. Přesto zůstává něco nezodpovězeno a já jsem zvědav, jak s tímto materiálem naloží následující film – 8b.

Majisuka Gakuen 2 FiveByFive 5/10 12345678910 11.02.2018

   »    Prvú polovicu seriálu mi tu chýbali dospelé postavy... Zatiaľ čo v jednotke aj teenegerky boli niektoré herečky 20+, tu tie nové "obávané" bitkárky vyzerajú, že im nebolo ešte ani 15 - a podľa toho aj hrajú. Makeup, choreografia, príbeh, záver... - všetko je tu horšie než v jednotke (dejovú líniu s hlavnou postavou predošlej série som s rozhodol ignorovať, inak by som hodnotil oveľa horšie - drobná stredoškoláčka, čo na počkanie zmláti bandu Yakuzákov a na konci @#!!$... ). Vydržal som pozerať iba preto, že tu mala Nezumi oveľa viac priestoru... Stále však v rámci žánru celkom slušný počin - a na rozdiel od ďalších pokračovaní toto ešte hodnotím kladne a odporúčam.

Sarangui Ondo lorelei 8/10 12345678910 11.02.2018

   »    Romantický seriál, kde nejde jen o to, jak se on a ona dají dohromady, ale scénář sleduje vývpj jejich vztahu, řešení různých krizí a jak se oba zároveň snaží uspět ve své profesi. Líbilo se mi, že tady chyběly problémy milionářů, divoké akční scény a hysterické matky, zamilovaný pár naopak většinou řeší realistické věci. Pro milovníky romantiky toto dorama vřele doporučuji, protože jsem se vždy při cukrujících scénách hlavní dvojice pitomě tlemila. Jediné mínus je délka (dorama mohlo být kratší). Což bych vyřešila ubráním prostoru, který dostával second lead - ten sice v půlce přinesl do seriálu zajímavé drama, ale nakonec mě nudil.

Majisuka Gakuen FiveByFive 8/10 12345678910 11.02.2018

   »    Mám rád filmy o japonských delikventkách + obsadenie krásnymi idolkami je hlavne v tejto prvej sérii veľmi vydarené. V podstate taká "myš" ktorá intriguje, manipuluje ľuďmi a mala tu byť možno takým záporáckym prvkom, je zároveň tak roztomilá, že ju jednoducho musíte zbožňovať... Hlavný príbeh až na slabšie vyvrcholenie (kvôli ktorému dávam menej bodov) nie je zlý, no oveľa lepšie sú "zápletky" v jednotlivých epizódach. Tiež chválim makeup - krvou nešetrili - a nevyzerá to nereálne. Páčil sa mi aj opening. Určite niečo, čo by si každý milovník tohoto žánru mal pozrieť.

Ne Yiwootui Ahnae Himari 3/10 12345678910 11.02.2018

   »    Hm. Keď som to rozkukávala, nič som od toho nečakala. Bolo to také nemastné-neslané, postavy boli všetky dosť divné. Hviezdičku dávam za námet, ktorý však ostal len visieť vo vzduchu, pretože tvorcovia ho nejako vôbec dobre nespracovali. Celá dorama bola akoby v dialógoch medzi postavami. Keď už sa aj niečo stalo a ja som sa tešila, že sa to rozbehne, ostalo to na mrtvom bode. Dosť slabé.

Gwisineun Mwohana ainny 10/10 12345678910 11.02.2018

   »    Jsem moc ráda, že jsem tenhle speciál díky Lee Joonovi objevila. V té hodině a kousek je všechno a ještě se to tak hezky prostřídá jako v životě. Po smíchu následuje pláč, aby zase přišel osvobozující smích. Oba hlavní hrdinové mohli rozehrát celou škálu emocí a užívali si to. Speciál z kategorie těch, které umí pohladit na duši, můžu jenom a pouze doporučit. Tohle se KBS fakt povedlo.

Hai Pai Tian Xin Vevy 3/10 12345678910 11.02.2018

   »    Pozor:  spoiler !! Celá dorama se táhla v očekávání, kdy bude "BUM PRÁSK" a z ošklivého káčátka se stane krásný Show Luo.  Na začátku byla velmi zajímavá hlavní hrdinka Rainie Yang, které hrála ranařku s opravdu až bohužel přehnaně násilnickou povahou. Hlavní hrdina jménem Da Lang mi byl proti srsti už od začátku. Byl to opravdu hodný a nevinný kluk, ale spíše mi připomínal kluka s postižením (s prominutím).    Já jsem se do této Dorami nemohla zakoukat, bohužel to nešlo. Krásná dívka začne chodit s klukem, který není ani přitažlivý, ani zajímavý a ještě má nějakou "poruchu". Jiskry naděje v očích mi zažehly, když se z kluka stala labuť. Ovšem rychle pohasly, když se až extrémně vlezle a nepřirozeně vnucoval hlavní hrdince. Očekávala jsem, že se z Xue Hai stane opravdu osobnost. Bohužel... Z EXTRÉMU DO EXTRÉMU. Nad hlavním hercem jsem mohla nechat oči a srdce tak 5x a to jen ve chvíli kdy nemluvil a byl záběr na jeho vážnou tvář. K této doramě se hodí slovo PŘEHNANÉ 1-Přehnaně...

Sera Zonbi FiveByFive 5/10 12345678910 10.02.2018

   »    Veľmi originálna,nie príliš prehrávaná dramedy. Niektoré časti sú lepšie, iné horšie. Nechýba ani "misia" celej série, ktorej sa dožije minimum postáv... Tiež trio rozprávačských idoliek je zábavné.

Saba Doru FiveByFive 4/10 12345678910 10.02.2018

   »    Keby sa mi herečka nezapáčila v inom seriáli, tak toto nikdy nepozerám a vôbec by to nevadilo... Úplne nereálne a prehrávané, inak však miestami ale aj zábavné a zaujímavé. Potešili ma aj odkazy na herečkinu postavu v Majisuka Gakuen. Dôvody prečo to pozerať: slabosť pre Mayu Watanabe a že si niekto dal tú námaha to preložiť. 

FACE MAKER Ziza 4/10 12345678910 08.02.2018

   »    Taková ta produkce, která se pouští po půlnoci, kdy lidé nepotřebují nic výjimečně zajímavého, kvalitního, napínavého. Prostě taková spíše podprůměrná záležitost, kde je fajn, že jeden díl netrvá více jak půl hoďky. Před spaním je to ideál, člověka to nijak zvlášť nenavnadí, aby koukal na další díl. Kolísavá kvalita dílů. Spíše brak. Díl, který byl o prvotřídní kuchařce, byl nejlepší i z hlediska techniky.

Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru Lex-san 7/10 12345678910 08.02.2018

   »    Na Mozu jsem se opravdu těšil, protože když už kvůli ničemu jinému, tak kvůli Nishijimovi. A na dobré konspirační krimi se vždy rád podívám. Proto mě překvapilo, jaké problémy jsem měl se do seriálu vůbec ponořit. Po pár epizodách se sice tento pocit poddal (nebo jsem si zvykl na tempo příběhu), ale i tak si místy seriál nezískal moji úplnou pozornost a já se přistihl, že se na monitor moc nesoustředím. Tím ale nechci říct, že by se jednalo o nezajímavý počin. Nejen akční scény totiž byly výborné, kamera to totiž měla vychytané (některé scény byly opravdu tip ťop). Nishijima si opět zahrál nekompromisního a velice schopného policistu a v tomto případě mu výborně sekundoval Kagawa, jehož postava skvěle kontrastovala s chladností některých scén. I další postavy se docela blýskly, takže dokázaly seriál utáhnout, i když děj místy pokulhával. Bohužel ani hudba mě tentokráte moc neoslovila a vyjma několika krátký sekvencí jsem o ní ani nevěděl. A hodnocení? Silných 7b, a to i proto, že se...

Myeongbulheojeon ainny 9/10 12345678910 06.02.2018

   »    Bavilo mě to opravdu hodně. Neříkám, že je seriál dokonalý, ale nejednou rozesmál i rozbrečel a tak je to správné, tak to má být. Kim Nam-gil byl neskutečný. Bylo vidět, jak moc ho ta role baví, a jak si ji užívá. Jeho herecká partnerka nebyla úplně můj šálek čaje, ale ani mi nějak zvlášť nevadila. A konec pro mě osobně značka ideál. Kompletně přeloženo na ainny.cz.

Roboti Aniya lyraell 5/10 12345678910 06.02.2018

   »    Tak tohle mě vážně nebavilo. Nemám ve zvyku odhazovat rozkoukané věci, ale tady jsem si neustále říkala - proboha, to do konce doopravdy zbývá ještě tolik dílů? To nedám... Mám ráda romantické doramy, ráda se dívám na "hlouposti", u kterých si odpočinu. Tohle však byla katastrofa. Celý díl o tom, že někdo brečí? To je i na mě trochu moc...