akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14363
  • Uživatelů: 33136
  • Hostů: 32 + 268

Hodnocení doramy

«   <   15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Roboti Aniya Himari 9/10 12345678910 27.01.2018

   »    Jedna z najlepších dorám za posledné roky a nie je to len tým, že v nej hrá môj obľúbený Yoo Seung Ho. Príbeh bol netradičný a zaujímavý, herci boli vybratí perfektne a každému rola sedela. Bolo to vtipné, rozkošné, romantické ale aj akčné. Zo všetkého niečo. Som rada, že som mohla vidieť takýto úžasný skvost a ešte k tomu ho aj prekladať. Rozhodne odporúčam :)

Huànchéng Lex-san 7.75/10 12345678.759.75 25.01.2018

   »    Spokojenost. Seriál při své délce nenudil, dokázal zaujmout a vtáhnout do děje a to i v případě, že se zrovna na scéně nevyskytovali moji oblíbenci. Neměl jsem ani potřebu nic přetáčet. Příběh se netočil v kruhu, nepřešlapovalo se na jednom místě a dopadlo to, jak to dopadlo. Konec byl divácky hodně kritizovaný, ale mně se líbil. SPOILER: Myslím, že zakončení odpovídalo myšlence celého Ice Fantasy, tj. jistého znovuzrození. Proto dost váhám nad sledováním pokračování, protože pro mě příběh prostě již skončil. Malé P.S. pro co největší zážitek doporučuji sledovat Ice Fantasy v co možná nejlepším rozlišení.

Hapimari ~ Happy Marriage!? Himari 7/10 12345678910 25.01.2018

   »    Jéj, to bolo milé. Také pekné romantické, s dobrým a pútavým príbehom, zaujímavými postavami, humorom a aj akciou. 

Uri yeopjibe exoga sanda GingerHimari 8/10 12345678910 23.01.2018

   »    Bylo to roztomilé. Nejlepší byla dvojka Sehun a brácha hlavní hrdinky, musela jsem se fakt smát nahlas, ti dva měli takové chvilky, že i kdyby zbytek seriálu stál za prd, tohle by mi ke štěstí stačilo. :D Co dodat, prostě EXO no...:)

Byeonhyeokui Sarang kiki78 5/10 12345678910 23.01.2018

   »    Jsem ráda, že je to za mnou. Tak už jsem se dlouho nepřemáhala něco dokoukat. Přitom jsem se tak těšila na Siwona, po jeho návratu. Ale ani ten to nevytrhl. To co začalo tak slibně jako romantická komedie, skončilo jako cosi neskutečně nudného. 

Beulraek kiki78 10/10 12345678910 23.01.2018

   »    Tak tohle byla jízda. Nejlepší počin roku 2017, který jsem viděla. Příběh je naprosto propracovaný a nedočkavě jsem se vrhala na jeden díl za druhým. Všechny kousky skládačky nakonec do sebe zapadly a já jen nevěřícně koukala. Postavy byly všechny sympatické. Ještě teď jsem z toho všeho plná dojmů. K dokonalosti není zkrátka víc co dodat.

Tsukuroi Tatsu Hito Ziza 4/10 12345678910 21.01.2018

   »    Tenhle film je pro mě oříšek. Šití mi nic neříká, móda, ať už jakákoliv, v podstatě také ne, navíc herečku Nakatani Miki snesu opravdu výjimečně a tady mi zrovna opravdu nesedla. Všechny její pohyby, její vyjadřování, jakýsi prázdný výraz v očích, to všechno mě na ní tak rozčilovalo, že jsem si film nemohla užít. Takže jsem se zákonitě nudila, vůbec mě příběh a osud Ičie či někoho dalšího neoslovil a v podstatě mi úplně jedno, jestli na ně spadne atomovka, nebo ne. Ale kamera, jo, ta byla fajn.

Sseoni Ziza 6/10 12345678910 21.01.2018

   »    V podstatě nemám co dodat více, než napsal JFL. Minulost naivní a současnost... ač se snaží hrát na reálnou strunu, je to spíše pohádka pro dospělé, u které jsem si říkala, že se nechám strhnout do toho víru nadšení a emocí, které se tvůrci snažili hodit na diváka, ale ten konec mě zklamal. Ani ne tak ty pohádkové dary, jako úplně poslední scéna, která pro mě byl úplným převrácením kombinace pohádkovosti s lehkou hořkostí. A upřímně jsem se nakonec nedokázala pořádně zorientovat v tom, která dospělá byla v minulosti kterou holčinou. 100% jasné mi byly jen tři a ta třetí jen díky tomu, že byla otylá všude. Chápu, že film dokáže učarovat, když člověka vtáhne melancholie a jiné podobné pocity, ale na mě se to nějak nepřeneslo. Tak snad příště už budu mít konečně štěstí na korejský film, který mě dostane.

Bimilui Soop Eti 10/10 12345678910 18.01.2018

   »    Už jsem viděla pár projektů televize tvn co se mi strašně moc líbily, ale vždycky tomu něco chybělo. Loni jsem pak viděla Voice a rozpačitě jsem stopla sledování někde v polovině a od té doby ho mám v kolonce rozkoukáno. Prostě se mi nelíbil Ale tento seriál byl pro mě naprostým zjevením. V žánru kriminálních seriálů už mě hodně dlouho (jestli vůbec) něco takhle nezasáhlo. Možná první řada Temného případu.  Tady se prostě setkali famózní herci, napětí, že se člověk bojí nahlas dýchat a hlavně vynikající příběh. Ta synergie je tak dokonalá, že se člověku jen velice těžko věří, že je to vůbec možné. :)

Duean kiao duean the series GingerHimari 6/10 12345678910 18.01.2018

   »    Neříkám, že je to odpad, ale poklad bych v této doramě nehledala. Zdá se, že stopáž 40 minut a 12 dílů k tomu je krátká, bohužel když mezi postavami není žádný posun a pořád dokola koukáte na to samé v bleděmodrém, přestane to velmi rychle bavit. Naštěstí tam pro oživení funguje ještě druhý pár, i když KitKat rozumu taky moc nepobral. Já nechci spoilerovat, ale pro fanynky BL děl tohle prostě bude nuda, chemie žádná mezi hrdiny, na dotyky a polibky zapomeňte rovnou, Yo se chová jak pako až do konce, za vidění stojí tak maximálně posledních 5 minut 12 dílu.

Hirunaka no Ryuusei Ziza 7/10 12345678910 16.01.2018

   »    Po dlouhé době opět příjemná středoškolská romantika, kde jsem fandila hrdince, protože mi strašně sedla. Nebyla to žádná ubrečená ťuťka, ale pravá venkovanka, která se zrodila z hor! :-D A také mě to hodně bavilo z toho důvodu, že jsem se na to koukala na školení se spolubydlící, pro kterou to byl první japonský film v životě. Navíc jsme každá fandily jinému borci, takže bylo o zábavu postaráno. Sice na filmu bylo vidět, že je to adaptace něčeho dlouhého, protože vyprávění občas nebylo konzistentní, ale i tak si to hormonálně poblázněný divák dokáže užít. A hlavně – hrdinka skončila s mým favoritem, takže jsem spokojená.

Mesodeu GingerHimari 9/10 12345678910 16.01.2018

   »    Z filmu jsem nadšená. Herci v hlavních rolích byli velmi přesvědčiví, člověk by si myslel, že jiskra přeskočila doopravdy. :) Určitě se podívám zase za nějaký čas, líbilo se mi i prostředí ve kterém se příběh odehrával.

Hooayoo - Hakgyo 2015 doramaqueen 10/10 12345678910 15.01.2018

   »    Za mňa je to 10/10. Nič mi tu nechýbalo, ani nevadilo. Ako to už u School série býva zvykom, tak sa tu rieši nejaká záhada a potom sledujeme príbeh/problémy hlavných hrdinov. Kim So Hyun, ktorá tu hrá rovno dve postavy, to zahrala neskutočne dobre a presne ste vedeli, kedy je ktorou postavou. Bol to príjemný kontrast. Jej hranie si vždy užívam a tu som taktiež nebola sklamaná. Nevidela som všetko, kde hrala, ale tuším bola toto jedna z prvých sérií, kde hrala hlavnú úlohu a celý seriál sa točil okolo nej. A ujala sa toho skvele. Nam Joo Hyuk tu dobre nehral. Nie...... fakt nie. Videla som už jeho novšie série, ktoré natočil a veľmi sa zlepšil, tak ak nič iné, toto bola preňho skvelá skúsenosť, ktorá mu pomohla dostať sa tam, kde je ako herec teraz. Viac ma tu zaujal druhý chalan, ktorého hral Sungjae a hral vierohodne. Čo sa týka hereckého výkonu, tak som mala pocit, že si s Kim viac sadol a jeho výkon mi prišiel lepší, než Nam Joo Hyuka. Takže ak si chcete pozrieť seriál kvôli...

Geulroridei Soobin 10/10 12345678910 15.01.2018

   »    Tento film ma neskutočne chytil za srdce. Za mňa nepochybne 10/10. Veľmi sa mi páčilo, aké to bolo reálne. Ako sa život štyroch kamarátov dokázal v sekunde zmeniť. Určite stojí za pozretie.

Toowikseu Eti 8/10 12345678910 14.01.2018

   »    Příběh byl dobře promyšlený a v první půlce mě bavil strašně moc. Líbila se mi proměna, kterou hlavní hrdina prošel a líbil se mi závěr. Líbilo se mi, že ač pro hlavního hrdinu velice často pracovala náhoda, skoro stejně často pracovala i proti němu. A milovala jsem sluníčko, zlatíčko, nejroztomilejší-dítě-co-jsem-zatím-na-obrazovce-viděla Soo Jin. A líbily se mi i důvody za konečným vyústěním → zatímco jedna strana se učila spolupracovat a navzájem si věřit, druhá tu důvěru ztrácela a házela si tak sama klacky pod nohy. Ale i mě v druhé polovině seriálu přišel příběh zbytečně natahovaný. Čekala jsem, že mě seriál zasáhne emočně, a bude tak pro mě podobnou bombou jako God`s Gift - 14 Days, kterému jsem nedala 10 jenom kvůli překombinovanosti. Ale to se nestalo. I tak ale hodnotím vysoko.

SOTUS: The Series: Phi Wak Tua Rai Kap... Mellisek 5/10 12345678910 14.01.2018

   »    Thajsko... Prostě thajská tvorba ještě vázné. Ale při sledování SOTUSu si hned uvědomíte jak jste rádi v našem školství :D ... Tím myslím, to co se tam odehrává. Celkově pasáže byli hodně utahané a na mě zbytečné hodně scén jsem proklikala. A tak sem to opravdu zkouknula rychle. Co se mi líbilo bylo to že byť šlo o homosexuální tématiku nebylo to založené na tom, že je gay kždý druhý :D .... jak to bývá třeba porovnání - 2moons series tam je zas plno gayů ALE celkově zas jejich rozhovory a prožívání postav bylo na mnohem lepší úrovni.  Za mě taková oddechovka kdo rád porovnává tuto tvorbu... Jelikož to není nic easy natočit, ale rozhodně jsem již viděla lepší. Za mě další mínus  v podání herce kámoše hlavního hrdiny kdy hrál v jiné Thajské doramě Gaye a nyní je v celé sérii zabouchnutý do slečny. Ale role jsou role ale prostě to k němu nešlo. Kord když má manžela doma :D .... :) Ale to jen poznatky :)   

Nae Ireumeun Kim Sam-soon Eti 8/10 12345678910 13.01.2018

   »    K tomuhle seriálu jsem si musela docela dlouho hledat cestu, ale teď můžu s klidem říct, že je to výborná zábava :). Sam Soon je pořádně praštěná a tak není nouze o ultratrapné situace, které se díky přítomnosti Ji Huna a jeho pokušitelských sklonů ještě rozpínají do neuvěřitelných rozměrů. Člověk se soucitně ošívá, protože chudák hlavní hrdinka si prostě nezachová ani ždibíček důstojnosti, ale přitom se musí smát. Aby to nebyla jenom sranda, máme tu i staré/nové lásky a nemizící vinu. Seriál je starší, ale ono to vůbec nevadí, zábava je to stejně :)

Boku dake ga inai machi Ziza 7/10 12345678910 12.01.2018

   »    Rozhodně lepší než film, pořád slabší jak anime, ale to tomu určitě neubírá na kráse. Tak nějak jsem si hodně dlouhou dobu myslela, že tomu dám vyšší hodnocení, ale nakonec ten konec... měla jsem z toho „sladko“ v puse, takže to kleslo na 7. Furukawa je určitě zajímavý herec a Satorua zvládl bez pochyby. Jenomže v tomhle filmu prostě vedou děcka. Ty si to dávala úplně s přehledem a ona byla prostě skvělá. Když už kvůli ničemu jinému, tak aspoň protože se tu ty děti tak snažily, byste se na to měli mrknout. Adaptace je to rozhodně zdařilá, svižně to plyne a člověk vlastně odchází poměrně spokojený. Kdo nezná předlohu, bude ještě víc zaujat.

Nodame Cantabile Denaril 10/10 12345678910 12.01.2018

   »    nejsem objektivní, vím to a odpovídá tomu i moje hodnocení. Nechci být ani být nezaujatá.

Nodame Cantabile Shinshun Special in... Denaril 10/10 12345678910 12.01.2018

   »    Nejsem objektivní, vím to a odpovídá tomu i moje hodnocení. Nechci být ani být nezaujatá.

22 nenme no kokuhaku Ziza 7/10 12345678910 11.01.2018

   »    Korejskou verzi neznám, mám pocit, že si ji ani v blízké době nepustím, ale to na škodu určitě není. Bavilo mě to, říkala jsem si, co se za tím vším skrývá. Jeden zvrat jsem nečekala, ale potom mi to všechno začalo dávat smysl a vše doklaplo, kam mělo, a mně to došlo. Určitě je to zajímavá krimi. Napínavá a spíš než cokoliv jiného tak si hraje s psychologií všech zúčastněných a hraje si dobře. Tohle podpořené solidně zahranými charaktery a máte fajn podívanou. S velmi zajímavým a podmanivým ozvučením. Upřímně mi přišlo, že takové hudební pozadí spíš patří do hororu, ale když se to vezme kolem a kolem, tak to pro ty, co přežili, horor byl.

Manyeoui Beopjeong Eti 7/10 12345678910 09.01.2018

   »    Od seriálu jsem měla očekávání která se naplnila. Ale nic víc. Příběh byl ukázkově schématický, nekonala se žádná překvapení. Padouch zůstal padouchem až dokonce, sám, pronásledovaný pouze špatnými představami a vzpomínkami, odmítaje si přiznat zvěrstva, co provedl. Osobní dilemata se vyřešila, rány z minulosti se zahojily a postavy mohli šťastně žít až do smrti. Byla jsem předem upozorněna, že herecké výkony mě (až na jednu výjimku) ničím nepřekvapí, že jen mírně vybočují z průměru, a byla to pravda. Z ost se mi líbila jedna písnička, ta která hrála na konci každé epizody: https://www.youtube.com/watch?v=Nxbvy0c3Ics&list=PLYNxliBOxsuTmI33Y7TXpAyvxqvzpT93N&index=5  a která krásně podtrhovala povahu hlavní postavy. Tak, a to jsem se dostala k největší devize seriálu. Hlavní ženská postava. Přímá, chytrá, s neohrožeností toreadora, co si nenechá nic líbit, s tou správnou dávkou bezohlednosti i soucitu, vybočovala (a celý seriál táhla s sebou) z šedých vod průměru. Herečku jsem...

Yibun Saengeun Cheoeumira Briegala 4/10 12345678910 09.01.2018

   »    Tak tohle bylo zklamání. Protože DQ mívá fat šťatnou ruku při překladech, tak jsem do toho horlivě šla, ale... Tak utahanou love story abyste pohledali. V podstatě už si po týdnu ani moc nepamatuju, o čem to vlastně bylo. Hlavní hrdina nesympatickej, těžce na pěst, nechápu, proč by o něj měl někdo vůbec usilovat. Nejlépe hrála asi kočka :D. Nemůžu dát víc jak 4/10. 

Byeonhyeokui Sarang Briegala 7/10 12345678910 09.01.2018

   »    Škoda, přeškoda. Tak dobře to vypadalo a nakonec se to nějak nevyvedlo. Takovej praso-pes... Skvěle rozjetá romantická komedie - hoooodně komedie- se změní v cosi, jako rodinné sociální drama nebo co, o hledání sebe sama, sociální rovnosti a spravedlivém systému...OMG, WTH... Nevím, jestli se ožral scénárista, režisér, produkce nebo komplet všichni, ale moc se to nepovedlo. Ani Siwon to nezachránil. Ono jako kde není co hrát, těžko něco zahrajete... Dokoukala jsem jen proto, že jsem čekala, co z toho nakonec teda vypadne a nevypadlo nic. Za mě slabá sedmička jenom díky tomu, že miluju komedie.

Mei-chan no Shitsuji Denaril 6/10 12345678910 08.01.2018

   »    Není to špatná pohádka o krásném rytíři a holce z díry, ale bohužel seriál postrádá celkovou dynamiku. Jednotlivé díly jsou různé od 3-4 z 5.