akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14363
  • Uživatelů: 33136
  • Hostů: 31 + 271

Hodnocení doramy

«   <   16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Jimi ni Sugoi! Koetsu Garu Kono Etsuko Ziza 7/10 12345678910 08.01.2018

   »    Herecké obsazení a je prostě výborné – Išihara, Suda, Munetaka, Kišitani i Eguči odvedli skvělou práci. Větší roli měla i Honda Cubasa, ale u ní jde vidět, že ještě nedozrála nebo prostě nikdy moc dobrou herečkou nebude. Jedná se o seriál z pracovního prostředí a takové Japonci zvládají velmi dobře. Navíc i romantická linka je velmi mile zpracovaná, takže mohu jedině doporučit.

P to JK Mellisek 5/10 12345678910 07.01.2018

   »    Upřímně jsem jako další čekala naprosto něco jiného celá anotace by měla být napsaná úplně jinak. 

Gintama Ziza 7/10 12345678910 07.01.2018

   »    Hovadina jak cip. Je komedie, parodie a nic jiného se od toho očekávat nedá. Může působit lacině, ale tak mám pocit, že tohle už prostě ke Gintamě patří (viz třeba ten díl v anime, kde se prostě šetřilo na animaci a Gin se nemohl hnout z postele). Kravina je to skvělá, obzvlášť na začátku je to fajn, pak se samozřejmě musí jít trochu do vážně a to už mě tedy moc nebavilo. Ale pořád velmi povedené live action. Ten rok 2017 na ně byl docela plodný.

Gunju: Gamyeonui Juin Daisy400 9/10 12345678910 07.01.2018

   »    Trochu jsem měla strach se podívat na tento seriál, když jsem si přečetla neuspokojivá hodnocení ostatních, nakonec nelituji svého rozhodnutí. Byla jsem příjemně překvapena, historické seriály jsem si velice oblíbila a už vím, že tenhle nyní patří mezi mé oblíbené. Co k tomu říct... Yoo Seung Ho jsem doteď viděla pouze v jednom seriálu, kde hrál úplně vedlejší postavu, navíc jsem seriál ani nedokoukala, proto jsem neměla nejmenší představy o tom, jak působivý tento herec je. Jeho postava měla velký charakter, milovala jsem jeho procítěné proslovy a jak dokonale dokázal převrátit děj. Jeho druhá polovička (herečka Kim Soo Hyun) nebyla příliš výrazná a lehce ji někdo zastínil. Přesto romantika mezi těmito dvěma byla příjemná podívaná, občas také v některých scénách Soo Hyun dokázala zazářit. Ale co je nejdůležitější, postava, kterou zahrál L. Byla to postava, která se nejvíce vyvíjela a já s napětím sledovala, jak se s tím L popere a musím říct, že to zmákl na jedničku! Občas jsem se...

Moorimhakgyo rozarkaf 8/10 12345678910 07.01.2018

   »    Když jsem to viděla po prve nic moc. Po druhé to bylo lepší a po čtvrté se mi to prostě líbí

P to JK Denaril 7/10 12345678910 06.01.2018

   »    Z původního shrnutí, jsem očekávala zcela jiný film. Čekala jsem spíše zápletku na onom osudném gokonu, ale byla jsem překvapená o čem ve skutečnosti film je. Je lehký, romantický a pokud jste ve správné náladě i pár slziček zatlačí pod očními víčky.

Kyou no Kira-kun GingerHimari 8/10 12345678910 06.01.2018

   »    Moc pěkný film. Příjemná oddychovka bez nějakých šílených intrik, natahování děje a tak, já jsem spokojená, oba hlavní herci k sobě pasují. Mám slabost pro tyhle sladkobolné středoškolské příběhy. :)

Makpan Romaenseu Denaril 7/10 12345678910 04.01.2018

   »    Vtipný námět, hezká zápletka a vyvrcholení. Bez ufňukaného konce.

Inganjoongdok 18+ GingerHimari 8/10 12345678910 03.01.2018

   »    Velmi poučný film o tom, že i chlap se dokáže hluboce zamilovat do zadaného protějšku a nastoupit tak na přímou linku k sebezničení. Oblíbený "Black" zde ukázal tolik kůže, že jistě splnil nejeden nemravný sen doramistek, můj teda určitě. :D Možná, že kdyby tam bylo jen o kousínek míň té nahotiny a více napětí a jiskření, sondy do rozcupované užárlené duše, hodnotila bych výše. Ale i tak, bonbónek pro osamělý večer. :)

Riaru Kanzen Naru Kubinagaryu no Hi lioncel 8/10 12345678910 03.01.2018

   »    Holky sorry, tak nízké ohodnocení si tento film rozhodně nezaslouží ... (navíc, když v něm hraje Haruka Ayase !!!) ...

Kyo, Koi wo Hajimemasu Denaril 7/10 12345678910 02.01.2018

   »    Roztomilá pohádka o morální a zásadové dívence co prince z bláta zvedla.

Tokyo Guru HarukaMADS 7/10 12345678910 01.01.2018

   »       Výkon hlavního herce mi byl proti srsti, moc jsem mu to nevěřila. Ta scéna s Rize a Kanekim mi přišla jak z nějakého divného porna, ale budiž. Jinak celkově film trochu moc natahovaný, prvních dvacet minut dost rozpačitých, hudba pěkná, CGI v pohodě, boje přehledné, ostatní herecké výkony mi přišly dost dobré, závěrečná bitva zajímavá. Anime ráda nemám, manga je však jedna z mých nejoblíbenějších. Čekala jsem něco mnohem horšího (po zkušenostech s AoT), ale tady to dílko mě docela překvapilo. Jsem ráda, že jsem se na to nakonec podívala.

Beulraek GingerHimari 10/10 12345678910 01.01.2018

   »    Já vím, že bych to neměla hodnotit podle toho, jak vypadl hlavní hrdina, ale nemůžu si pomoct. Takové charisma jako má Song Seung Hun v Blackovi jsem naposledy viděla u Lee Jun Ki ve SHR. Pro mě dokonalost a nejlepší seriál roku 2017. Zamotanost celého příběhu a jak to vše do sebe potom zapadá jako kousky skládačky, to byl skvost. Vedlejší postavy skvěle doplňovaly ty hlavní a hudba vše jen podtrhla.

Click Your Heart Himari 7/10 12345678910 01.01.2018

   »    Milé, vtipné, romantické, zo života strednej školy, pubertálne, oddychové... čo viac napísať? Páčilo sa mi to.

Tokyo Guru GingerHimari 7/10 12345678910 31.12.2017

   »    I když to nakonec nebylo tak zlé vzhledem k délce, jsem spíše fanouškem anime verze. Přiznávám, že je to z velké části hlavně kvůli herci Kubotovi Masatakovi, který mi je tak hrozně nesympatický už od Death Note, že jsem chvilku i přemýšlela, že to prostě vypnu a dívat se nebudu. No, zvědavost zvítězila, ostatní obsazení rolí jsem zkousla. Efekty i masky se mi moc líbily, hudba fajn, doufám v pokračovaní, toto byl jen takový rýchlý náhled do světa ghoulů.

Beulraek doramaqueen 10/10 12345678910 31.12.2017

   »    Za mňa teda rozhodne a bez pochybností 10/10. Tento seriál bol dlhý a pokryl všetko, čo mal. Výkony hercov boli skvelé. Hlavne teda všetky smrtky. Bavila som sa hlavne na raperovi a 007, ktorí to v nečakanej chvíli vedeli zabiť. Osobne som chcela aj trochu romantiky. Stačili by mi náznaky, proste niečo a nečakane som sa dočkala aj toho v tejto temnej jazde. Scenáristku dotlačili do iného konca, než chcela, ale čo... aj tak sa mi to páčilo a ten koniec nestojí za strhnutie bodu, pretože napokon všetko dopadlo tak, ako som chcela. Ja som spokojná. Dokonca by som ten koniec roztiahla a pridala ešte dve časti, aby to nebolo také hrr, ale už tak to predĺžili zo 16 dielov na 18, tak som radšej ticho. :D Boh vie, ako by to vyzeralo, keby to skrátili o tie dve časti. Ja si túto jazdu ešte niekedy zopakujem, pretože toto je hotové dobrodružstvo pre neuróny.

Tokyo Guru Ziza 7/10 12345678910 30.12.2017

   »    Další dílo, co se mi víc líbilo hrané než animované. Od filmu jsem odcházela spokojená, herecké výkony na takovou live action byly víc jak slušné. Příběh je samozřejmě ostříhán jen na jednu linii a vlastně mohu říct – díky bohu! Kdyby se do toho míchaly ještě ty ostatní, tak sice ano, bylo by to mnohem brutálnější, ale zase by to jako samostatný film nefungovalo. Třeba nám natočí pokračování, kde pokryjí zase kus něčeho dalšího. Prostor by tu byl. Chápu, proč fanoušci v Japonsku byli proti obsazení Óizumi Jóa do role Mada Kurea, přece jen má pověst spíše komika a herce, co hraje slabochy, ale podle mě to nebylo nijak špatné. Zahrál, co měl. Z filmu samozřejmě děs nejde, spíše lze cítit kritiku nespravedlnosti ve společnosti a nepříjemný pocit, že je něco špatně. Víte, že ani jedna strana není špatná, ani dobrá, a proto může být těžké si vybrat komu fandit. Ale abych to neprotahovala, mně se to líbilo, hudba, kamera a CGI na velmi slušné úrovni.

Dame na watashi ni koi shite kudasai Himari 9/10 12345678910 30.12.2017

   »    Krásna dorama, dokonalí herci a postavy, príbeh, humor, problémy, láska, život... nesmierne sa mi to páčilo. Naozaj odporúčam.

Mukashi no Otoko Ziza 6/10 12345678910 29.12.2017

   »    Zjišťuju, že na tyhle vášnivý projevy a nevěry moc nejsem. Herecké výkony slušné, příběh ok, ale že by mě to vzalo za srdce to nikoliv. Ale ještě to lehce patří ke zlaté éře 90. let. Má to její nádech – už jen ten sex a násilí.

Deurim Naiteu GingerHimari 5/10 12345678910 29.12.2017

   »    A vlastně proč ne? Aspoň na dva z těch několika "rytířů" se dalo koukat, když už nic jiného. Hlavní hrdinka je fakt tragická, na tu je škoda slov. Na ukrácení dlouhé chvíle se to snese, ale moudra a hluboké myšlenky v tom nehledejte.

Hirunaka no Ryuusei Himari 7/10 12345678910 29.12.2017

   »    Hm.Hm.Hm. Bol to veľmi pekný film. Taký dievčenský, pubertálny, podľa mňa sa v tom nájde každý. Fandila som učiteľovi, lebo bol nesmierne cute! Páčili sa mi všetky postavy aj zvraty, príbeh, humor...

Mesodeu Himari 8/10 12345678910 29.12.2017

   »    Pekný film to bol. Páčil sa mi motív, prevedenie, výber hercov a ich postavy. Aj koniec sa mi náramne páčil Urobili to skutočne dobre. 

Ssawooja Gwishina GingerHimari 8/10 12345678910 29.12.2017

   »    Přidám se k tomu pozitivnímu hodnocení. Ústřední dvojice hrdinů je opravdu fajn, sympaťáci a člověk jim tu lásku snad i věří. :) Co mě ale na celém příběhu bavilo opravdu nejvíce jsou jejich dva kamarádi. :D To je taková dvojka jak nikdo na světě, díky nim jsem se smála dost často nahlas a utírala slzy smíchu, skvěle zahrané a klukům ty xichty fakt šly. Příjemná duchařinka tak akorát dlouhá aby nenudila. 

Beulraek ainny 10/10 12345678910 28.12.2017

   »    Pro mě nejlepší korejský seriál letošního roku. Před scénáristou klobou dolů. Jeho smysl pro pointu, zamotání a rozmotání klubíčka záhad, je bezkonkurenční. Tolik konspirací a přemýšlení ve mně už dlouho žádný seriál nevyvolal. K tomu přimíchaný humor druhých dvou smrťáků, kteří mě neskutečně bavili a temné oči a charisma Seung-heona. Mňam. Rozhodně to ale není seriál pro ty, co jsou líní přemýšlet a mají rádi nalajnované seriály plné klišé, které jsou předvídatelné od prvních minut (nic proti nim, relax je taky potřeba). Cesta Blackem je plná zákrut, nečekaných zatáček a postupného odhalovaní krajiny okolo. Jak jsem psala na začátku. Pro mě naprostá delikatesa.

Beulraek rozarkaf 3/10 12345678910 28.12.2017

   »    Tento seriál mě totálně zklamal a to jsem dokoukala jen 9 dílů. Dál na to ani koukat nechci. Všechno mi přijde zamotané, ději pořádně nerozumím. Nesnáším když je rozuzlení až v posledních dvou dílech. Tenhle tip doram prostě nemám ráda.