akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14363
  • Uživatelů: 33136
  • Hostů: 33 + 137

Hodnocení doramy

«   <   19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
W lyraell 9/10 12345678910 13.11.2017

   »    Ačkoli si mnoho lidí stěžuje na spoustu nečekaných zvratů, které jim připadají až zoufalé, pro mě přesně tyto zvraty znamenaly neustálé napětí až do úplného konce. Žánr jsem přijala takový, jaký je, a jen se těšila, jak tentokrát z toho autoři vybruslí. Tento kousek mě prostě a jednoduše moc bavil. 

The World That They Live In Eti 7/10 12345678910 11.11.2017

   »    Seriál o natáčení seriálů. Asi jsem si nikdy neuvědomila v jakém časovém presu mnou oblíbené kousky asi často vznikaly. O to víc si jich teď vážím. Ovšem téma seriálu je pro nejzajímavější, zpracování mi přišlo dost všední. Zezačátku to bylo příjemné, později už méně. Mělo to ale zase opravdu vtipné momenty a Hyun Bina a hlavní dvojici, co se k sobě hodila.

Jojak Eti 5/10 12345678910 11.11.2017

   »    Skupinka docela outsaiderů se snaží prokázat korupci přesahující i hranice státu. Hmm... hmm! Nam Goong Min mě naprosto nadchl v Chief Kimovi, o to větší potom bylo zklamání tenhle seriál. Ne snad, že jeho výkon by byl horší, ale celý seriál se prostě bere strašně vážně a komické vložky pak působí jako špatně aplikovaná léčebná metoda. Bohužel to místy působilo až nechtěně směšně. Postava toho reportéra s buldočím výrazem mi asi vadila nejvíc, ale i obecně to mělo dost do očí bijících záseků. Ale zase jsem to dokoukala. A naprosto úžasná ústřední písnička, kterou si od té doby každou chvíli broukám :) 

Joeun Chingoodeul Eti 4/10 12345678910 11.11.2017

   »    Tento film byl pro mě zklamáním. O to víc, že tam hrají moji oblíbení herci. Je to celé velice pochmurné ale taky nevýrazné. Mělo-li to nějakou pointu, nepochopila jsem ji. Nejvíce se mi do paměti vryla scéna, kdy Ji Sungova postava s manželkou mluví znakovou řečí (která pro děj vlastně neměla vůbec žádný význam a ta, kdy si Ji Sung sundal košili (což už asi další komentář nepotřebuje...).

Hakgyo 2017 Eti 8/10 12345678910 11.11.2017

   »    Ano, tady můžu s čistým svědomím říct, že jsem nelituju, že jsem si seriál pustila. Je to milé, pozitivní, roztomilé a má to hezký konec. Hlavní hrdinka je neskutečně příjemná osoba, která řeší každou výzvu ohromě sympatickým přístupem. A hvězdou je pro mě Kim Jung-hyun, každou jeho scénu jsem si moc užila. :)

Minyeo Gongsimi Eti 6/10 12345678910 11.11.2017

   »    Líbilo se mi to, ale nenadchlo mě to. Strašně dlouho jsem si zvykala na hlavní herečku poněvadž postava Gong Shim mi skutečně krásná nepřišla. Nakonec se mi to povedlo, i s tím trošku potrhlejším stylem oblíkání jsem si ji oblíbila, trochu mě proto mrzelo, že nakonec změnila vzhled na "typickou korejskou krásku". Nam Goong Min se mi líbil v Girl who sees smells a naprosto mě nadchl v Chief Kimovi, no tady to bylo dobré, ale zase ničím moc nevyčnívající. Ale jo, tihle dva mi přišli herecky dobří a ani ten věkový rozdíl do očí nijak nebil. Zato křen a sestra Gong Shim byli hrozní. Jak postavy, tak herci. Hudební složka se mi ničím nezapsala a příběh byl opravdu naivní i na poměry korejského dramatu. Ovšem za několik skutečně roztomilých momentů dám 6 bodů... 

Aetaneun Romaenseu doramaqueen 3/10 12345678910 11.11.2017

   »    Toto bol taký podpriemer. Nuda. Sladká nuda, nič viac. Teda dráma na vypnutie mozgu, pretože tu fakt nie je nad čím uvažovať. Príbeh absolútne povrchný a človek ani nemá nutkanie si hneď postiť ďalšiu časť, pretože je to až ohavne predvídateľné. Nejakým zázrakom som to dopozerala, ale to len zo zvedavosti, či tam predsa len niečo zaujímavé nevymyslia. Nevymysleli. Takže za mňa 3/10

Soosanghan Pateuneo Eti 7/10 12345678910 11.11.2017

   »    Celý seriál je velmi příjemná podívaná, i když co do zábavnosti dost nevyrovnaná. Zezačátku mi to přišlo neskutečně svěží a originální, ale pak už to jelo podle schématu seriálů tohodle typu. Když už má hlavní dvojice společné romantické scény, moc jim to spolu sluší, bohužel jim dost dlouho trvá než se dají dohromady a potom si zase vymýšlí překážky, proč nebýt spolu. Takže si těch romantických scén divák užije mnohem méně, než by si přál. Co se děje týká, ani tam se moc žádné překvapení neudálo (i když vlastně jo, při prvním objevení hl. padocha na scéně bych ho na toho hlavního padoucha netypla...), zase si jeden i druhý z dávného dětství nesou vinu vůči tomu druhému... Co mě potěšilo, že hlavní hrdinka není žádná plačka, je zvyklá se z životem prát a bojovat o svoje místo na slunci a to jak obrazně tak doslova. Skoro se mi zdá, že korejci už překonali archetyp krásné smutné slečny, která se jen zamilovaně dívá a bulí. Doufám, že se nemýlím :) Jinak za zmínku stojí ještě skvělé...

Byeoleseo On Geudae GingerHimari 9/10 12345678910 11.11.2017

   »    Moc pěkný příběh, opravdu sem se nenudila a těch 21 dílů uběhlo rychle. Hlavní dvojice byla výborná, chemie fungovala a fakt sem jim to baštila. Píseň, kterou zpíval Do Min Joon mě tedy pohladila na duši, moc milé. Určitě si to ráda za čas pustím znova.

Bameul Geotneun Sunbi GingerHimari 8/10 12345678910 05.11.2017

   »    Já sem tedy spokojená. Příběh mě nenudil ani v závěru a to je co říct, většinou je těch 20 dílů fakt moc. Hlavní hrdinka i s mým oblíbeným šampionem k sobě pěkně pasovali a záporák je fakt fešák. Konec tedy takový zvláštní, ale budiž, je jim odpuštěno. Pěkný, dala bych si to znovu.

Lukki Ivuse 9/10 12345678910 05.11.2017

   »    Z mojí strany byla naprostá spokojenost, není to tedy úplně peckovní záležitost, ale je to záležitost velmi povedená. :-) Obzvlášť Yoo Hae Jin neměl chybu a musím říct, že když šlo o nájemného vraha, tak jsem měla obavy z konce, ale nakonec se to vyvrbilo úplně jinak než jsem čekala, a já se závěrem snad ani nemohla být spokojenější. :-D

Banchangggyo Ivuse 8/10 12345678910 05.11.2017

   »    Opravdu velmi příjemná záležitost. Dobře se dívalo jak na hlavní dvojici, tak na vedlejší postavy a i po dějové stránce je příběh velmi pěkně zpracovaný. Prostě velmi povedená romantická komedie. :-)

Chungnyeongyungchal Ivuse 10/10 12345678910 05.11.2017

   »    Na tenhle film jsem se hodně těšila, opravdu hodně! :-) A ani v nejmenším mě nezklamal, prostě ničím. Celých 109 minut jsem se parádně bavila, Park Seo Joon jako takový "blbec" a Kang Ha Neul jako dokonalý "intoš", oba se srdcem na pravým místě, neměli chybu! Líbilo se mi prostě všechno, zpracování, zápletka, humor, hlavní i vedlejší postavy, prostě nemám, co bych vytkla. :-) A tenhle film budu doporučovat, kde budu moct! :-)

Futari (NTV) ainny 8/10 12345678910 04.11.2017

   »    Takový úplně obyčejný televizní film, který vypráví příběh ze života tak, jak se opravdu může stát. Ne, jak se opravdu stává. Myslím, že jedním z důvodů jeho natočení bylo dát lidem se stejným osudem naději. A nám zdravým ukázat, že i postižení jsou lidé jako my, kteří k pohybu v před potřebujeme jenom svoje nohy. O nic víc tu nejde. Je to film pro zamračené odpoledne a dokáže ho trochu projasnit. Dívalo se mi na něj dobře a jazýček vah mého hodnocení se posunul směrem vzhůru, protože Nagase si to všechno výborně odmakal, a protože jsem mu dělala titulky a to jsem ještě méně kritická než bývám obvykle.

P to JK Minea 5/10 12345678910 31.10.2017

   »    Kazuyu Kamenashiho mám moc ráda, tak jsem se na tento film těšila. Bohužel moc nadšená nejsem. Námět příběhu není špatný, ovšem film je jako by běžel letem světem, honem honem, ať to máme za sebou... Chybí mi hlubší procítění situací a vazeb mezi jednotlivými postavami. Ani děj není nijak zázračný, chvílemi jsem se celkem nudila. Je mi líto ale víc než 50% nemůžu dát...

Keurimineol Maindeu GingerHimari 7/10 12345678910 30.10.2017

   »    Teda sem z toho vážně nějaká zklamaná. Možná proto mi trvalo tak dlouho to dosledovat. Jednotlivé příběhy byly docela zajímavé, ale skupina vyšetřovatelů - profilovačů mi teda opravdu nesedla. Nehrát tam Lee Joon Gi tak to zahazuji po pár dílech. Měl tam pár dobrých scén, ale ty by se daly počítat na prstech jedné ruky. Doufám, že toto dílo nebude mít pokračovaní. Jako vždy obrovský dík za titulky Ainny.

Hwangjereul Wihayeo 18+ doramaqueen 7/10 12345678910 30.10.2017

   »    Toto sa hodnotí tak ťažko. Ono to nebolo vyslovene zlé, ale k najlepším to tiež nepatrí. Výkon hlavného hrdinu (Lee Min Ki) bol značne skvelý, pretože jeho psychopatické pohľady vedeli človeka presvedčiť o tom, že je schopný zabíjať, avšak jedna postava na utiahnutie filmu nestačí. Záporákovi som síce verila, že je sviňa a bol nechutný, ale nebol z neho záporák, ktorého by som si pamätala dlhší čas. Niektoré scény boli podľa mňa prehnané a niektoré zase zbytočné. Prišlo mi to ako Rómeo a Júlia ala bromance. Mohli to spracovať lepšie. Napriek tomu nie som z filmu sklamaná. Vedela som, do čoho idem, takže za mňa napokon 7/10. Film ale v sebe nemá nič, vďaka čomu by som ho mohla odporúčať. Jedine ak Lee Min Ki.

Keurimineol Maindeu Ivuse 7/10 12345678910 30.10.2017

   »    Seriál se liší od těch, které Joon Gi většinou točí, tady mi na jeho styl chyběla akce! :-D Musím říct, že abstinenční příznaky se projevovaly tak, že jsem si těch pár, co tam měl, přehrávala několikrát. :-D :-D Řekla bych, že i on si možná představoval té akce víc, protože mi přišlo, že z jeho hraní nečiší úplně to jeho proslulé zapálení. Na druhou stranu tam neměl ani moc toho prostoru, takže se ani nejspíš není co divit, že to na mě tak působilo. :-D Ale i tak se mi seriál líbil a někdy mě i velmi zaujal. Mám ráda, když se v krimi seriálech tohoto typu, řeší více různorodých případů a při tom nahlížíme do psychologie postav, jejich důvodů, motivů atd. Některé případy mě bavily víc, jiné míň. Hlavní linka ustoupila do pozadí až trochu přehnaně, když se jednalo o sériového vraha na útěku. Po pár dílech, kdy se o něm nezmiňovali, mi došlo, že jsem na něj zapomněla a tudíž pro mě nebylo už tak důležité, aby se to dořešilo, což mi přijde jako dost závažná chyba seriálu. Pak mi vadilo, že...

Dangshini Jamdeun Saie Himari 4/10 12345678910 29.10.2017

   »    Popravde? Vyzeralo to dobre, motív bol fajn a postavy nádejné ale...nedokukám to. Lee Jong Suk-a mám rada, a už aj vo W-two worlds, to bol divný príbeh ale tuto mi to príde ešte horšie. Prvú epizódu som sa kompletne stratila, potom som pochopila, čo sú sny a čo realita ale aj tak. Hlavná hrdina mi príde podivná a celkový príbeh na hlavu. Skukla som 4 epkky a viac asi nepozriem.

Mother Game Ziza 8/10 12345678910 29.10.2017

   »    Nejprve to vypadalo na klasický scénář, kdy do nějaké zkostnatělé/ho instituce/systému přijde svěží vánek a začne všechno měnit. Co díl to změna. Ale nakonec to tak nebylo. Změny nebyly náhlé, nová přátelství nevznikala jako když se mávne kouzelným proutkem. Líbí se mi, že ne všechno šlo podle obvyklých šablon, naopak šablony byly lámány, překrucovány a obcházeny. Kromě velmi dobrého scénáře tomu samozřejmě pomohlo i výborné obsazení, nejen matek, ale i dětí a mužů, kteří zde nebyli jen nějakým doplňkem příběhu, nebyli tam jen proto, že někdo ty děti udělat musel. Mother Game je velmi zajímavá a v určitých aspektech velmi bolestivá sonda do japonských vztahů nejen mezi matkami a dětmi, ale celkově do vztahů, které si matky vytvářejí (mužové, učitelé, přátelé, jiné matky). Je to sociální drama a velmi dobře podané. Děti tu nejsou na obtíž. Jestli vás zajímá nějaká sonda do japonské společnosti, tak tohle je určitě jedno z děl, co stojí za to zhlédnout. A určitě by stálo za to ho i...

Kilmi, Hilmi GingerHimari 7/10 12345678910 29.10.2017

   »    Bohužel také jsem z těch, které se modlily za rychlý konec. Hrozné, od 15 dílu se prolilo hektolitr slz a soplu, nesmyslně se vše začlo ukončovat a vyjasňovat dva díly od konce. Herečka hlavní role je tak strašně nesympatická, že už si s ní žádnou doramu opravdu nepustím, viděla sem dvě a bohatě do budoucna stačilo. Klobouk dolů ovšem před hlavní mužskou postavou, zvládnul to bravurně a každá z osobností měla něco do sebe. Jako "ten zlý" bral dech a usmívala sem se jak pitomeček. Za mě velice nevyvážená herecká dvojice.

Salinjaui Gieokbeob ainny 9/10 12345678910 29.10.2017

   »    Já jsem fakt nenáročný divák. Nemám ve zvyku hledat nedokonalosti, pokud mě nepraští do očí. A ve Vzpomínkách mě praštil do očí hlavně neobvykle podaný souboj dvou mozků. Svým způsobem byly nemocné oba a oba se s danou situací vyrovnávaly po svém. Sol Kyung-gu v hlavní roli byl neskutečný. Ten chlap mě zatím dostal v každé své roli a ani tady nemůžu udělat výjimku. To měl být budoucí padesátník (příští rok)? Já viděla nemocného starého muže, jemuž každá myšlenka, vzpomínka způsobuje téměř hmatatelnou bolest. Přiznám se, že jsem zkoušela jeho tiky v obličeji, ale v mém podání to byla spíš parodie. :^) Kim Nam-gil si střihnul záporáka s velkou chutí a skoro až do konce jsem si říkala, co na tom hajzlíkovi vlastně vidím. Opravdu nemám co vytknout. S tím, co nám tvůrci předložili, jsem bez výhrad spokojená.

Yeonin belbor 5/10 12345678910 28.10.2017

   »    Z tohohle seriálu mám celkem smíšené pocity. Vztahová linka mě docela bavila, ale jak došlo na záležitosti mafie, byl to problém. Vzhledem k tomu, že se seriál bere smrtelně vážně, tak šéf mafie který se chová spíš jako skautský vedoucí působí pravděpodobně jako skleněné kladivo. Jiný mafián se pokusí zabít jeho a potom i jeho přítelkyni, ale místo toho aby padoucha zlikvidoval, nechá ho jít z čehož potom plyne 90 % dalších problémů. Konec také není žádná sláva, takže pro mě lehký podprůměr.

Kilmi, Hilmi AgnesChoi 10/10 12345678910 25.10.2017

   »    Před tím, než jsem se rozhodla kouknout se na tenhle úžasný seriál, jsem se ještě podívala na Hyde, Jekyll and me (HJM). Z neznámého důvodu mě spíše zaujal HJM, tak jsem bez váhání pustila první díl a musím říct, opravdu skvělé. Po krátké době jsem si ale říkala, že něco je špatně. Nelíbí se mi to. Konec HJM jsem jen prolétla. Koukla jsem se na hodnocení a zjistila jsem, že je tu ještě něco podobného, a to Kill Me, heal me. Obávala jsem se, že to bude úplně stejné jako HJM, potom jsem se koukla na účinkující a první, kdo mě zaujal, byl Ji Sung (přece je to jeden z mých oblíbených), hned potom byla Hwang Jung Eum (s kterou mám špatnou zkušenosti z She was pretty). Ale jen přece jsem si řekla, že je to Ji Sung, není možné, aby se mi to nelíbilo. Samozřejmě Kill me, Heal me je úplný opak HJM, začátek hodně klidný, často zmatený. Stále jsem se bála Hwang Jung Eum, jestli bude stále tak ukřičená, ale opravdu mě překvapila. Oh Ri Jin byla skvělá postava, příjemná, samozřejmě neukřičená,...

Pigoin Daisy400 10/10 12345678910 25.10.2017

   »    Konečně opět neskutečně napínavá drama s dobře promyšleným scénářem. Už ze začátku, kdy jsme teprve poznávali hlavního hrdinu, jsem byla velmi nadšená. Líbily se mi efekty používané na minulost hlavního hrdiny, už první díl byl výborně vymyšlený a překvapivý. Kromě toho Ji sung opět ukázal své dokonalé herecké schopnosti, každý jeho pohled prozrazoval pocity hlavní postavy a celá jeho osobnost a chování bylo tak reálné. Nesmíme také zapomenout na hlavního záporáka, který také předvedl úžasný výkon, věřila jsem mu každé slovo a mé nervy jeho chování a činy tak úplně nezvládly. Pokud jste stejné uplakané povahy jako já, tak si určitě k této doramě vezměte několik balíčku kapesníků. Nebyla jsem samozřejmě při sledování pořád v slzách, také jsem cítila velké nadšení z pouta přátelství mezi hlavním hrdinou a jeho společníky. Je těžko popsatelné, jak jsem se při sledování cítila, takže si ji určitě ihned pusťte a uvidíte sami.