akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14363
  • Uživatelů: 33136
  • Hostů: 32 + 267

Hodnocení doramy

«   <   20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Keurimineol Maindeu ainny 6/10 12345678910 25.10.2017

   »    Kde začít? Jak hodnotit? Jsem zmatená a nevím. Co se Joon-giho týká, tak jsem silně nekritická, ale tady to nějak nefunguje. Tak nevyvážený seriál jsem už dlouho neviděla. Hodně mě bavil začátek a poslední dva díly. To mezi tím už mělo zmíněné výkyvy. Případy byly zajímavé, bavilo mě jejich zakončení, tedy akce, a nebavilo profilování, o které tu šlo v první řadě. To bylo hrozně školometské a herci (a to ani Joon-gi!) během něho nehráli, ale odříkávali svoje role bez zápalu pro věc. V podstatě by tyhle části zahrál každý. Stačilo nasadit ustaraný výraz a začít poučovat ostatní. Ano poučovat. Nikdo z nich na mě nepůsobil jako profesionál a snad nejhorší byl náčelník Kang. Čekala bych člověka, který má přirozenou autoritu, charisma, ale tohle byla postava, která se tím, co se stalo na začátku, zmítala ve svých depresích a rozhodně nepůsobila jako nejlepší profilovač v zemi. Spíš jako politování hodný muž, který je lehce mimo. Jeho podřízení pak byli žáčci, jejichž kostlivci ve skříni...

Bbadam bbadam... Geuwa Geunyeoeui... Mellisek 9/10 12345678910 24.10.2017

   »    Já se musím po dlouhé době rozepsat, protože k tomuto seriálu mám docela co říct. Hlavní hrdina na mě působil jako kdyby měl psychickou nemoc, hodně dlouho jsem si na něj zvykala a to jeho vyjařování bylo opravdu pubertální, ale časem to člověk víc a víc pochopí k faktu toho kde dospěl. Strážného Anděla jsem viděla poprvé BOF a už tam se mi líbil zde jako dospělí muž i se svým jednání snad získá srdce každého kdo si tuto doramu pustí. Příběh jako takový je opravdu velmi dobře propracovaný člověk do poslední chvilky neví co bude. Trochu mě zklamal ten konec, nebylo vidět jak to s ním nakonec bude, ale divák aspoň viděl , že je konečně právem šťastný. Otec hlavní hrdinky mě dojal v momentě obratu pravdy a za to fakt klobouk dolů. Byl to výborný seriál z dospělého prostředí, herecké výkony na úrovni ... Pro mě trochu nudnější OST a táhnutý příběh - ALE v tom celku to působí dobře )

Habaegui Sinbu SELINA 8/10 12345678910 24.10.2017

   »    Skvělí děj a celkově dorama je  perfektně natočené. Jen nechápu, proč  se děj odehrává na rozdíl od mangy The Bride of Water God tak odlišně,jakože v reálném světě, kdežto manga se odehrává jakoby v tom Božském světě, v chrámech, palácích as oděvy historiského podání a tady je to  všechno  z dnešní doby, což mi malinko  sráží hodnocení. 

W s0037 7/10 12345678910 22.10.2017

   »    Ačkoli Han Hyo-joo patří k mým nejoblíbenějším herečkám, tohle bylo trochu zklamání. Prvních několik dílů jsem byl nadšený. Zklamání ale přišlo ve chvíli, kdy se pravidla toho, co kdo a v jakém světě může a nemůže udělat, začaly ohýbat podle toho, jak zrovna scénáristé potřebovali vybruslit z toho, co nepromyšlením příběhu předtím nadrobili. Připadalo mi, že čím víc se děj blížil ke konci, tím víc to vypadalo, že to bylo spíchnuté horkou jehlou, stylem: sakra, teď jsme hlavní hrdiny dostali do neřešitelné situace. Co s tím? Tak upravíme pravidla a tomuhle teď dáme tyhle pravomoci. Tohle byla asi ta hlavní vada na kráse, jenže pro mě dost podstatná, protože pak už to bohužel nemohly zachránit ani dobré herecké výkony, ani moje oblíbená herečka.

Big s0037 10/10 12345678910 22.10.2017

   »    Jedním slovem: ÚŽASNÉ! I když jsem po přečtení obsahu od tohoto seriálu nic moc neočekával a pustil jsem si ho jen kvůli Lee Min Jung, tak mohu říci, že takhle nějak si představuji romantickou komedii okořeněnou, jak to jen Korejci umí, přiměřenou dávkou kvalitního dramatu a fantasy. Fakt, že jsem dnes dal na jeden zátah 10 dílů, mluví za vše. Hlavní hrdinka, kterou jsem si oblíbil už v seriálu Cunning Single Lady / Sly and Single Again, i Gong Yoo, kterého jsem znal ze seriálu Coffee Prince, tady opravdu září. Chemie mezi nimi je neuvěřitelná! Vlastně co to povídám, uvěřitelná. Prostě jsou skvělí! Oběma hlavním hrdinům jsem po celou dobu fandil a chvíli jsem se obával, jak to celé skončí. Ale celý můj strach, zda mi tvůrci nezkazí mé očekávání, se v posledním díle rozplynul a já si seriál užíval až do koncových titulků. Herečce Lee Min Jung začínám přicházet stále více na chuť a už se jdu podívat po něčem dalším, kde hraje. Její bezprostřednost je skutečně úžasná a tyhle role jí...

Yeokjeonui Yeowang Himari 7/10 12345678910 22.10.2017

   »    Čo si povieme, kde hraje Park Shi Hoo, to musí byť dobré. A bolo. Hlavne jeho postava sa mi páčila asi najviac, ale aj hlavná hrdinka bola zaujímavá. Avšak jej manžel sa mi nepáčil už zo začiatku, bol divný, nemožný, hlúpy... niektoré časti boli dosť nudné, podla mňa to zbytočne pretiahli na 31, niektoré sa dali vynechať a zase niektoré by trebalo upraviť. Ale celkový dojem je celkom dobrý.

Sebundeizu FRIDAY→SUNDAY GingerHimari 9/10 12345678910 21.10.2017

   »    Druhá část tohoto pěkného filmu. Myslím že jde ještě malinko víc do hloubky uvědomění. Opět dlouhé záběry na obličeje hlavních hrdinů bez hudby, já sem byla fakt spokojená víc než dost. Určitě si to dám zase za pár měsíců, vždycky v tom najdu ještě kousek něčeho dalšího.

Geomsa Princess Himari 9/10 12345678910 21.10.2017

   »    Pekné to bolo, pekné! Park Shi hoo♥, čo dodať. Jemne šialená hlavná hrdinka, ktorá sa asi najviac zo všetkých vyvinula a zmenila.Krásny príbeh plný pomsty, zrady, lásky, priateľstva... ach..nemám čo vytknúť.

Sebundeizu MONDAY→THURSDAY GingerHimari 9/10 12345678910 21.10.2017

   »    Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s BL tematikou. Vidím ho už po několikráté a stále mě baví oba hlavní hrdinové, byť jejich skutečný věk je malinko jinde než ten školní filmový. :) První díl se nese v duchu seznamování a uvědomování si, že vlastně proč ne, i když je to kluk. Hudba je příjemný podkres pod to všechno. Dlouhé pohledy do očí, nesmělé doteky...baví mě to fakt moc.

Seumusal GingerHimari 7/10 12345678910 21.10.2017

   »    Proč ne?! Mně se to líbilo. Není lehké být slavný a už vůbec není jednoduché si své soukromí ohlídat, když máte foťáky pomalu až na záchodě. Krátký příběh, má to šmrc a zpěvák taky není ošklivý, takže dobrý. :)

Kimgwajang Ivuse 8/10 12345678910 20.10.2017

   »    Musím říct, že šéf Kim mě velmi mile překvapil. :-) Ani jsem netušila, o čem to je, ale na doporučení jsme se do toho s mamkou pustily a můžu říct, že jsme se bavily od začátku do konce! Grimasy, které tam Namgung Min házel byly opravdu neskutečný! Celkově jeho ztvárnění šéfa Kima bylo excelentní! Navíc dvojka šéf Kim a ředitel Seo (Junho z 2PM) měli parádní chemii, když se spolu objevili na obrazovce... jejich postavy mezi sebou opravdu zažívali vztah "lásky a nenávisti". :-D :-D To, že zde nebyla žádná romantická linka mi taky velmi sedlo, romantika by tomu jen ubrala na zajímavosti. :-) Zamilovala jsem se tady do herce Dong Ha, který zde ztvárnil syna ředitele společnosti Kang Myun Suka (který hrál v seriálu Suspicious Partner), jeho role bohatého a namyšleného mladého boháče neměla chybu a jeho pozvolná změna ve zkroceného beránka, díky šéfovi Kimovi se mi moc líbila.  seriál velmi doporučuji, pokud se chcete pobavit! :-)

Ssam Maiwei Daisy400 8/10 12345678910 19.10.2017

   »    Byla to opravdu příjemná dorama, která mě příliš nevykolejila, což někdy shlédávám za velký prožitek, ale také mě neurazila. Abych to vysvětlila, už jsem viděla spoustu úžasných dramat, které mělo plno zvratů a tajemství, ale tuhle dramu k nim neřadím. Pokud se jednalo o tajemství, bylo buďto předvídatelné nebo nezajímavé. Je to způsobené hlavně tím, že se o tato "tajemství" nijak zvlášť v seriálu nejednalo. Nicméně téma bylo dodrženo, hlavní hrdinové si šli za svými sny, i když je mnohokrát někdo v cestě zastavil, a to se mi opravdu líbilo. Hlavní čtverka mi byla velice sympatická až do samého konce. Vyzdvihnout musím také zábavu, protože jsem se hodně zasmála. Pro odpočinek je tato drama perfektní<3

Aerriseu: Wondeoraendeueoseo On Sonyeon Mellisek 9/10 12345678910 19.10.2017

   »    Tady jsem strašně ráda, že uběhnul čas než jsem se dostala k anotaci. Příběh byl zajímavý už proto jak se tvůrci poprali s Alenkou... Hlavního herce nevím proč, ale strašně mi připomínal MINA z I remember YOU. :) No každopádně dala bych plnou palbu bodů opravdu souhlasím s hodnocením co je zde napsané, ale za mě trochu komediální stránky od tetky a šamanky byla pasé. Každopádně Mamina Hwana mi zas připomínala tu mršku z School :D . Myslím si, že byť je to takové na jedné úrovni po dlouhou dobu tak to nikoho neurazí. Já mám ráda horory pro provedení i grafiku a příběh. Toto mělo všechno byť bych tomu nálepku horor nedala :) Spíše mysteriozní drama :)

Cheongdamdong Aelliseu Himari 7/10 12345678910 19.10.2017

   »    Začalo to tak dobre. Romantika, humor, dobrý príbeh, skvelé postavy a ich vzťahy, tajomstvá...a potom sa to zase zamotalo. Nechápem, prečo to nenechali v tej jednoduchej rovine, bez tých podivných udalostí, ktoré sa následne stali. Predtým to bolo lepšie, posledné epizódy boli strašne umelo vytvorené a nejako sa mi nepáčili. Ale, kedže koniec bol dobrý, a hrá tam Park Shi Hoo...čo dodať :D

Oh! My Lady! Mellisek 8/10 12345678910 18.10.2017

   »    Asi má třetí kdorama z dospělého prostředí kde se to nepromítá s puberťáckou minulostí. Musím uznat, že to je opravdu skvělý seriál. Hlavního hrdinu zbožňuji již z SWP takže nyní to byla třešínka. Kudrlinky hlavní hrdinky mě vážně otravovali :D Ale tak co už =) Doporučuji. :)

Dolawayo Ajeossi Mellisek 8/10 12345678910 18.10.2017

   »    Musím uznat, že tento seriál jsem měla opravdu dlouho v záložce jelikož jsem se nemohla donutit ke stáhnutí pro komplikovanou anotaci. První dva díly byli opravdu komické a já jen čekala co z toho vyleze. Nečekala jsem tak hlubový příběh a rozhodně ne tak pěkné propracování. Zápletka je opravdu výborně promyšlená a co se týče počtu dílů tak jedině dobře do konce nebylo vlastně zřejmé jak to skončí a takto mám ráda. Co musím uznat, tak mě trochu zklamal konec jako takový toho co bylo potom, ale to jen protože jsem čekala trochu víc. Gi Tak si u mě získal sympatie a bylo mi neuvěřitelně líto toho co se stalo. A nejvíc mě pobavil konec kdy se "strážný anděl" ukázal na tapetě telefonu. :D Kdo viděl pochopí za mě opravdu super seriál. :)

Click Your Heart GingerHimari 7/10 12345678910 17.10.2017

   »    Pěkná odpočinková kratochvíle. Každý díl má jen okolo 14 minut a je zakončen otázkou a výběrem ze dvou odpovědí. Líbí se mi ta možnost různých variant příběhu pro každého kluka. :) Já bych si vybrala baseballistu. :D

Dongneui Youngwoong Himari 8/10 12345678910 16.10.2017

   »    Park Si Hoo v čiernom a so zbraňou! Top! Páčili sa mi tajomstvá, bitky, krvavé tváre, vraždy. Malo to akčnosť, malo to romantiku, humor, priateľstvo. Proste všetko. Miestami mi to pripomínalo City Hunter-a ale to predsa nevadí. Odporúčam!

Geunyeoneun Yeppeodda GingerHimari 7/10 12345678910 16.10.2017

   »    Místy velmi vtipné, ale zhruba od 10 dílu mě to už nebralo, při konci sem se pak vyloženě nudila. Hlavní hrdinka je mi nesympatická svou uřvaností a vzhledem, vypadala tak o 10 let starší než měla hrát. Vedlejší postavy mě bavily o moc víc a na každý záběr s tím pěkným reportérem sem se těšila. :)

Wanbyeokhan isoseul mannaneun beob Himari 6/10 12345678910 16.10.2017

   »    Hm...také...nudné. Čakala som, čo všetko sa stane ale nejako sa nedialo nič. A keď aj áno, vyzeralo to dosť umelo.Celý dej bol poplepletaný ako pavučina, každý s každým niečo mal, niečo riešil. Ani Park Si Hoo to veľmi nezachránil, aj ked som sa neustále tešila na jeho úsmevy. A na to, že bol hlavná postava mi to prišlo, že mu dali fakt málo priestoru.

Yeopgijeogin Geunyeo s0037 10/10 12345678910 15.10.2017

   »    Tohle bylo jedno z mých prvních setkání s korejskou kinematografií a musím říct, že jedno z nejlepších. A to i přesto, že jsem ze začátku vlastně nechápal, proč má tenhle film tak vysoké hodnocení. Chování hlavní hrdinky mi přišlo hodně ujeté a její partner byl podpantoflák na entou, takže jsem si chvílemi říkal: "Dobře mu tak, v****i." :-) Celé jsem to ze začátku bral jako ztřeštěnou romantickou komedii, ale šeredně jsem se přepočítal. Musím přiznat, že mi všechno docvaklo přesně v ten moment, kdy do sebe všechny díly skládačky nádherně zapadly - tj. přesně v ten moment, kdy mi tvůrci odhalili, co mi odhalit chtěli. ;-) Tady ale musím upozornit na jednu podstatnou věc: pokud se nechcete připravit o opravdu krásný zážitek, nepouštějte si jako první director`s cut, který Vám všechno podá polopatě moc brzy. Já jsem si naštěstí pustil jako první "theatrical version" a director`s cut jsem viděl až následně, takže mi to nevadilo. Ale vidět to v opačném pořadí, asi bych...

Yeopgijeogin Geunyeo s0037 9/10 12345678910 15.10.2017

   »    Úvodem musím poznamenat, že tenhle seriál měl u mě poměrně těžkou startovní pozici. Vzhledem k tomu, že jsem jako první viděl film My Sassy Girl, který patří dodnes k mým nejoblíbenějším, tak se mi během prvních několika dílů často stávalo, že mi myšlenky odbíhaly. Přestože se děj odehrává v jiné době, tak jsem se neubránil tomu, že jsem v každé scéně viděl (nebo spíš přesněji řečeno vyhledával) analogie s dnes již kultovním filmem z roku 2001, a to mě samozřejmě velice rušilo. Prvních několik dílů jsem si myslel, že seriál bude jen nevydařenou kopií své filmové předlohy a že ho dokoukám jen ze zvědavosti. Ale i když to tak ze začátku vypadalo, nakonec jsem rád, že jsem ve sledování pokračoval. Čím více se seriál začal vzdalovat své předloze, čím méně se děj soustředil na potrhlé chování princezny a začal se ubírat směrem k důvodu jejího chování a k intrikám v královském paláci, tím víc mě to bavilo. Oba hlavní herci jsou sympatičtí a princezna umí krásně gestikulovat. Nejhezčí mi...

Otoko no isshou Himari 7/10 12345678910 15.10.2017

   »    Hm..taký zvláštny film. Námet aj príbeh bol dobrý, rovnako aj postavy mali niečo do seba. Len mi to prišlo miestami nudné a zdlhavé.

Byungwonsun Ziza 4/10 12345678910 13.10.2017

   »    Ničím to nevyčnívá. Ani to nedokáže pořádně zaujmout. Herecké výkony jsou standardní na takové korejské seriály. Všechno ovšem také jede podle standardní lajny jako v jiných takových seriálech. Proto jsem přestala koukat u 28. dílu a fakt mě absolutně nezajímá, co bude dál. Už jen to, že jsem to dotáhla do 28. dílu mi přijde jako ztráta času, který jsem mohla věnovat zajímavějším sériím.

Ryuusei no Kizuna Ziza 7/10 12345678910 12.10.2017

   »    Není to kdovíjaký zázrak, ale docela mě to chytlo a strašně mě bavilo obsazení. V podstatě do pátého dílu je spíš takové taškaření, podvádění a spíš je to laděné jako komediální seriál, ale poté to zvážní, sourozenci jsou na stopě vrahovi a do toho milý Kaname Džun, kterého jsem dobráka viděla hrát tak pomálu,že mi to přišlo jako vzácná příležitost. Od poloviny jsem se od seriálu nedokázala odtrhnout, což považuju za velký klad. Ano, je to velmi naivní příběh, ale naštěstí to v tomhle případě neznamená, že by byl špatný. A opening i ústřední písně mě bavily, budu si je sem tam připomínat.