akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14363
  • Uživatelů: 33136
  • Hostů: 32 + 252

Hodnocení doramy

«   <   23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Hwarang ainny 10/10 12345678910 18.09.2017

   »    Bavilo mě to. A to tak že hodně. A to finále! Tak skvostné finále jsem už dlouho neviděla. Bez patosu a ještě s humorem. Naprosto ideální stav. Když si k tomu přidám dvojku Sung Dong Il a Kim Kwang Gyu, tak to už je prostě nadstandard. Ještě teď se musím smát, když si na ně vzpomenu. :^)))

Hambooro Aeteuthage meggi 4/10 12345678910 18.09.2017

   »    Tak tady jsem se hrozně dlouho rozhodovala, zda se chci na doramko dívat. Není to úplně můj šálek čaje a navíc mi nemoc hlavního hrdiny vzala člena rodiny, takže jsem nevědela, zda si to chci připomínat. Prvních deset dílů bylo docela dobrých a pak to začalo. Nudné a neustále se opakující scény. Většinu dílu jsem přeskakovala, protože ty plky už se nedaly snést. Kdyby z toho udělali film, byl by nepochybně super, ale seriál s 20-ti díly s touto tématikou... po shlédnutí je to rovnou na antidepresiva :D  Takže spíš nedoporučuji.

Neoui Moksoriga Deulleo s0037 10/10 12345678910 18.09.2017

   »    Musím říct, že tenhle seriál splnil veškerá má očekávání, která jsem do něj po přečtení stručného obsahu vkládal. Rozjezd byl úžasný, hlavní hrdinka si mě získala už první scénou u soudu ("Ztratila matku ještě jako dítě..." --- "Promiňte, ale ona zemřela teprve vloni." --- "Žalovaná se ještě nevzpamatovala ze smrti matky..." - to mě dostalo do kolen). :-D Celé mi to sedlo, příběh byl od začátku do konce zajímavý a hlavně napínavý a ani chvíli jsem se při jeho sledování nenudil. Záporák byl opravdu odporný, představitelka dětské i dospělé "verze" hlavní postavy byla úžasná. Opravdu nemám, co bych vytknul. Dokonce musím uznat, že nebyl vůbec špatný nápad dát dohromady pár, ve kterém ten mladší bude chlap. Prostě paráda, kterou můžu po všech stránkách jedině doporučit. Zatím viděno 2x a rozhodně ne naposledy.

Joogooneui Taeyang s0037 9/10 12345678910 18.09.2017

   »    První polovina seriálu byla na plný počet. Jsem v tomto žánru nováček a dlužno podotknout, že jsem ho nikdy nevyhledával. V podstatě jsem si ho pustil jen kvůli Gong Hyo-jin, která si mě dříve získala seriálem Thank You. A musím říct, že ani v tomhle úplně odlišném žánru mě nezklamala. Duchařské příběhy nenudily a občas i dojaly. Celé se to samozřejmě ubíralo směrem k očekávanému finále, ale po vyjasnění, jak to bylo s únosem Joong-wona, mi přišlo, že seriál začal ztrácet na dechu. Co mě vyloženě zklamalo, byl ten důvod, proč Bang-sil (pardon, Gong-sil ;-)) viděla duchy. Představoval jsem si, že v tom bude něco víc, a dost jsem se těšil na odhalení toho "tajemství". Když už jí to odhalení trvalo tak dlouho, mohli si s tím autoři trochu pohrát a vymyslet něco "mystičtějšího". Tak nějak se nemůžu rozhodnout mezi 8 a 9 hvězdičkami, tak za Gong Hyo-jin, za její proměny a "mňau" v posledním díle a za krásně zanimovanou zubatou babičku dávám nakonec 9. :-)

Gongjo meggi 9/10 12345678910 17.09.2017

   »    Tak jako vždy, Hyun Bin je prostě k sežrání. Téma filmu ne zrovna originální, ale to mi nevadilo, tento typ filmů mám ráda. Ano, bavilo mě to. Ano, líbilo se mi to, možná se podívám někdy znovu. Ale... no po shlédnutí traileru na začátku roku jsem prostě čekala něco víc. Opravdu jsem se na film moc těšila a něco mi tam prostě chybělo. Proto dávám 9 bodů z 10.

Karera ga Honki de Amutoki wa Ziza 8/10 12345678910 17.09.2017

   »    Žádný zloduch tu vysloveně není, ale každý má své starosti a bolístky. Film s nimi velmi něžně nakládá a divákovi jen tak ukazuje výňatek ze života lidí, kteří se ne ve všem mohou identifikovat jako normální podle společenských norem. Milé, pěkné výkony, lidské. To ke spokojenosti bohatě stačilo.

Isshuukan friends. Ziza 6/10 12345678910 14.09.2017

   »    Zase jedna standardní romantika ze střední se standardními výkony, která je ozvláštněna ztrátou paměti hrdinky. Film se mi ovšem líbil více jak seriál, měl živější pozadí a lepší konec, i když zase nic bombastickýho. Konečně jsem se alespoň dočkala Jamazakiho jako obyčejného středoškoláka, žádného kůl borečka, kterýho všechny chtějí. Na jednoho zhlédnutí tak akorát.

Myujiamu Ziza 6/10 12345678910 14.09.2017

   »    Policie stojí před sériovým vrahem, co své oběti vraždí bizarním způsobem. Už to samo o sobě mě dost lákalo, navíc v tom hraje hlavní roli Oguri Šun, tak jsem si říkala, že to bude paráda. Navíc ukázky slibovaly napětí, tajemno a zajímavou atmosféru. Nakonec film hodně ztroskotal na nevyváženosti. Jako by to vždycky šlo nahoru; dobrý, dobrý, ale pak zničehonic to přešlo do „nah“ a zábavnost, zajímavost zprudka klesla. Ogurín se tu hezky všude možně vyválel, krev z něj tekla, jak se dalo, žáby jsou taky dobrý, mrtvoly vskutku bizarní, ale v podstatě kromě deště si z toho moc neodnáším. Nakonec z toho byla jen deštivá průměrná krimi.

Wo De Qi Miao Nan You Mellisek 5/10 12345678910 13.09.2017

   »    Já si prostě u tohoto seriálu nejsem ničím jistá. Co mě naprosto iritovali mimo herecké výkony bylo to jak jsou díly rozvrženy. Konec uprostřed scény nebo rozhovoru. Nadále naprosto stupidní grafické a zvukové efekty hlavně u hlavní hrdinky. Co mě trochu pobavilo byly herecké výkony, ale u tohoto státu jsem na to zvyklá. Ale co mě maximálně pobavilo bylo, že hlavní herečka je vlastně herečka. A když jsem kritizovala její výkony stačilo se podívat na fiktivní plac co tam odvádí za práci a hned jste byli rádi za to v jakém hereckém působení je seriál na který koukáte. Zápletka a příběh opravdu pěkný, ale chtěla bych to vidět v produkci korejců nebo jiné země, která už má seriály na úrovni. Hlavní hrdina alá příšera byl svým způsobem strašně milý. A dalo se na něj koukat ale působil na mě spíš jak ajťák :D ... Hlavní hrdinka je mentálně na úrovni 13nácky... --"A ten konec o ničem? ... To vážně? ... pochybuji že plánujou druhou řadu a udělaj takovej konec? :D No nas**t ....   

Jojakdwen Doshi meggi 10/10 12345678910 13.09.2017

   »    Wow! Určitě se na to podívejte, vřele doporučuji! Je to jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem kdy viděla. Jednoznačně za 10 a film si nechávám uložený v počítači. Určitě se podívám ještě jednou :-)

Gwaenchanha, Sarangiya GingerHimari 9/10 12345678910 10.09.2017

   »    Tato dorama příjemně překvapila. Skvělá hudba doprovodila příběh a velmi dobré výkony herců. Pravda že mi místy hlavní hrdinka lezla příšerně na nervy, ale nic není 100%, že? :)

7 beonbangui Seonmool GingerHimari 10/10 12345678910 10.09.2017

   »    Trošku sem se bála, že to bude takový ten typický citově vyděračský příběh o postižených...ale hrozně mě to překvapilo. Silný příběh, smála se i řvala sem jak malá holka a proklínala tu nespravedlnost. Určitě doporučuji ke shlédnutí.

Kyou no Kira-kun Ziza 6/10 12345678910 06.09.2017

   »    Opět rakový průměrný snímek ze středoškolního prostředí, kde je hodně lásky, přátelství a vůbec. Utíká to rychle, nijak velké překážky tam nejsou. Ale zápletka je slabá a celkově i vykreslení charakterů nic moc. Ovšem co chcete od středoškolské romance. Prostě takové to milé podívání jednou a dost, nic to ve vás nezanechá. Nikdo se tu nepředvede, ale jestli máte pro tenhle žánr slabost, tak jen do toho, navíc ty pusy tady nejsou tak hrozně mrtvolný, jako to tak bývá.

Wangui namja GingerHimari 9/10 12345678910 06.09.2017

   »    Krásný Lee Joon-gi s dlouhými vlasy. To mě na tom uchvátilo, jinak se tam na můj vkus hodně brečelo. Šílený král budil poměrně hrůzu svými stavy zuřivosti a proti tomu až dětské radosti při sledování představení. Zajímavý kousek korejského filmu.

Haideu, Jikil, Na Sasuke07 6/10 12345678910 04.09.2017

   »    Přemýšlím, co bych asi měla napsat. Mám napsat, že to byla hrůza nebo úžasná podívaná? Asi obojí. Ze začátku velice zajímavé, vtáhlo mě to a docela dlouho mě to drželo. Pořád jsem si říkala: A co teď? Robin a Seo Jin? Wow! Zajímavý milostný příběh, zajímavá zápletka s doktorem, ale asi potom nějak došly nápady? Najednou víme, kdo je pachatel, najednou už je tomu všemu konec a teď jen zbývá příběh Robina. Postupem času jsem se ale začala bát. Robin přece nemůže vyhrát! Časem jsem začala Robina nenávidět natolik, že jsem musela mnoho scén přeskočit, až do posledního dílu. Kde jsem se málem rozplakala nad tím, že Robin zmizel a sladký, úžasný Seo Jin se vrátil v jednotném balení.    Hyun Bin- musím říct, že je to osobnost sama o sobě. Nemohla jsem ho vystát v Secret Garden, ale pokud jde o roli v Kim Sam Soon, tak jsem ho zbožňovala. Tady jsem ho zbožňovala jako Seo Jina. Han Ji Min - ze začátku jsem si říkala, že to bude dobrý, má dobře našlápnuto, ale co se neudálo (nečekaně) nakonec...

Beautiful Life ainny 8/10 12345678910 02.09.2017

   »    Není to Kamisama Mou Sukoshi Dake, které mě srazilo na kolena. Ale i tak je to krásný příběh, kterému věříte od první do poslední minuty. Civilní, smutný a občas i k pousmání. Tenhle žánr Japonci prostě umí. Zaskřípalo mi to v podstatě až ke konci, kde mi jedna scéna přišla na můj vkus docela přes čáru. Ani to mi ale nezabránilo, abych rozostřeným zrakem hledala kapesník.

Yubikoi Kimi Ni Okuru Message Lex-san 6/10 12345678910 02.09.2017

   »    Příjemná a nekomplikovaná romantika se všemi těmi klišé, které máme tak rádi. Původně jsem chtěl dát zasloužených 5b, ale za povedeně překvapivé finále a za Takimoto Miori přidávám o bod navíc – 6b. P.S. díky překladatelské skupině Baalberith za poskytnutí videí k titulkům. Dlouho a marně jsem je sháněl, takže díky moc.  

Zane: Sunde Wa Ikenai Heya Lex-san 8/10 12345678910 02.09.2017

   »    Film si perfektně pohrává s atmosférou a dokazuje, že není potřeba ani hektolitrů krve ani vyskakujících příšer, aby vám dokázalo pěkně zatrnout. Stačí jen šepot a tiché zvuky. Záhady vždy dokáží pár lidí přitáhnout a skupinka nadšenců brzy zjistí, že nešťastné osudy celé řady lidí mají společného více, než se na první pohled může vůbec jevit. Jejich pátrání sice kousek po kousku odhaluje skryté okolnosti, ale finále filmu jasně vzkazuje – SPOILER „No a co? Tak ať. Semele to beztak všechny. “ – 8b.

5→9: Watashi ni Koi Shita Ikemen Sugiru... belbor 5/10 12345678910 29.08.2017

   »    První 2/3 byly skvělé. Hlavní i vedlejší postavy se mě moc líbily, bylo to originální a vtipné. Bohužel poslední třetina byla doslova hrozná. Takhle zničit výborně rozjetý seriál by mělo být trestné. Jako kdyby se tvůrci inspirovali z některého špatného korejského dorama. Zápletka která by se dala vyřešit jednou větou se tady táhne několik dílů. Pár spolu překoná většinu problémů a pak najednou hlavnímu hrdinovi rupne v kouli a začne myslet na "dobro" své přítelkyně. Výsledek je ten, že se chová jak idiot, oba jsou nešťastní a nedá se na to dívat. Být do konce víc dílů, ani bych to nedokoukal a radši to zahodil. Musím říct, že ještě u žádného seriálu mě závěr takhle nezklamal, protože tohle vypadalo minimálně na 9 hvězdiček. 

Cheonsaui Yuhuk AgnesChoi 9/10 12345678910 29.08.2017

   »    Vždycky jsem si říkala, že starší seriály jsou o něco lepší. Jsou zábavnější, zajímavější. Ale jedno mají společné, a to jsou přehnané scény. Dané scény byly do očí, člověk si musel pousmát. Nejvíc jsem si to všimla u Han Sang Jina (scéna, kdy je v autě s Ah Ran).  Bylo to přehnané, a proto jsem s ním nemohla soucítit. Další takový byl Kim Tae Hyun. U konce toho bylo na něho moc a jeho grimasy byly velice vtipné. Pokaždé jsem si pomyslela: Jo, z tohohle by byl dobrý meme. Musím vyzdvihnout Lee So Yeon. Role zlé manželky jí naprosto sedla. Pokud se jedná ale Hong Soo Hyun, ta tam byla jako páté kolo z vozu. Nehodila se na tuhle roli. Nejvíc jsem si to začala užívat, když nastoupil Bae Soo Bin. Ten tomu celému dodal takovou tu šťávu, chuť sladkého potěšení. Ale pokud budu psát o příběhu, tak ten se často hrozně táhnul, a jak je známo u Korejců, tak nakonec honem honem, je to poslední díl, není čas. Něco se mohlo stát i dříve, než v tom posledním díle, ale to je skoro v každém seriálu. 1*...

SCOOP! Ziza 6/10 12345678910 29.08.2017

   »    Námět je zajímavý, vztahy se hezky vyvíjejí, je fakt, že Šizuku má nakonec každý rád, i když je to tak trochu vůl. Ale každý potřebuje svého vola. Někdo víc, někdo míň. Třeba Nobi, začátečnice u časopisu, který vydává hlavně sólokapry, ta ho potřebuje, aby se z ní stal další „vůl“. Ačkoliv je to solidně zahráno, tak tomu chyběla jiskra, i když se cvakalo o sto péro. Nedokázalo mě to vtáhnout do děje. Nakonec je to asi o tom, že ne po každém z nás musí nutně zůstat něco velkého. Možná si za život jednou štěkneme, ale to je tak vše. A není kvůli tomu nutné brečet, třeba díky nám někdo jiný štěkne dvakrát... Pro mě rozporuplný film, který začne nabírat na obrátkách od chvíle, kdy chtějí vyfotit, jak dnes vypadá vrah čtyř školaček. Což je pozdě, protože to je až za dvěma třetinami filmu.

Cheonsaui Yuhuk Sasuke07 10/10 12345678910 29.08.2017

   »    Kde bych asi měla začít..  Klasický příběh pomsty, s dávkou romantiky a slz. Tenhle klasický příběh ale měl své kouzlo. Tenhle příběh vás chytí a nepustí, dokud nejste na konci. Jste napjatí, i když víte, jak to dopadne. Pokud budu mluvit o jednotlivcích...  Shin Hyun Woo číslo jedna - svou úlohu manžela zvládl na jedničku, opravdu chválím. Ale ony některé scény byly doopravdy přehnané, někdy mi to vyloudilo úsměv na tváři, jinak mi tam nějak neseděl. Shin Hyun Woo / Anh Jae Seung - jeho pohledy lítosti a zlosti.. Ach, tak tyhle pohledy mě nenechávaly spát. Když nastoupil na scénu, celý příběh se stal ještě zajímavější a opravdu jsem to s ním celé prožívala.    Joo Ah Ran - pokud jde o tuto nádhernou ženu, onu zlou babu, tak jí prohlašuji za nejlepší postavu zlých mr*ch. Už od začátku jsem si ji oblíbila a fandila jsem jí!    Nam Joo Seung - konečně postavy která mi nakonec lezla na nervy. Někdy jsem si říkala: zmiz, celý to kazíš! Jdi pryč a nech Ah Ran ať si to vyřeší! Ne, Joo...

Pool Hawooseu s0037 10/10 12345678910 28.08.2017

   »    Velice příjemná oddechovka. Song Hye-kyo patří k mým oblíbeným herečkám a s Rainem si velice dobře notovali. Pár vážnějších momentů tam sice je, ale na drama si tenhle seriál ani náhodou nehraje. Nečekejte žádný srdcervoucí příběh, pokud vás tedy nechytne za srdce žalostná situace, do které se Ji-eun dostala vinou svých povedených kamarádů. Tady jde opravdu převážně o ztřeštěnou zábavu. :-) A nutno říct, že dost dobrou, i když je pravda, že v reálu by s takovým partnerem asi málokterá vydržela. No, ale vidět Raina, jak se neumí vyžvejknout a říct té, kterou má rád, že ji má rád, byla komedie sama o sobě. Tohle byl opravdu dobře strávený čas a stejně jako v případě Sly and Single Again v rámci žánru nemohu dát méně než plné hodnocení.

Angkeumhan Dolsingnyeo s0037 10/10 12345678910 28.08.2017

   »    Můžu říct, že tento seriál splnil veškerá má očekávání, která jsem do něj po přečtení obsahu vkládal. Smál jsem se, smutnil i radoval s oběma hlavními hrdiny. Hlavně jejich špičkování v první půlce prostě nemělo chybu a ani chvíli nenudilo. Hlavní hrdinku i důvod rozvodu jsem měl sice prokouknuté téměř od samého začátku a vlastně i to, jakým směrem se bude děj ubírat, ale vůbec to nevadilo. Sympatičtí herci, grimasy hlavní dvojice neodolatelné, převážně veselá nálada, sem tam trochu okořeněné vážnější scénou - co víc si přát u romantické komedie? Už dlouho se mi u žádného seriálu nestalo, že bych dal 8 dílů na jeden zátah, ale tady to nebyl problém. V rámci žánru nemůžu dát jiné ohodnocení než plný počet. Takže za 10 a ještě se určitě v budoucnu někdy uvidíme. ;-)

Cream Lemon 18+ GingerHimari 7/10 12345678910 26.08.2017

   »    Tak už je to nějaký pátek natočený film a za tu dobu vzniklo o incestu pár jiných ,možná lepších, příběhů. Ten otevřený konec byl hodně nevydařený, osobně tyto závěry fakt nemám ráda. Ve výsledku nic co by mi způsobilo trauma na celý život a zároveň ani žádná inspirace na večer. :D