akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14348
  • Uživatelů: 32983
  • Hostů: 139 + 497

Hodnocení doramy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Romaenseuneun Byulchaekboorok Eti 8/10 12345678910 09.07.2019

   »    Je to dospělý příběh o dospělých lidech. Nic se příliš nedramatizuje, nevznikají nedorozumění, poněvadž postavy spolu normálně mluví a problémy nenechávají vyhnít. Příběh citlivě zpracovává téma ztíženého uplatnění na trhu práce po návratu do pracovního procesu. Seriál je ke svým postavám neobyčejně laskavý, každé dovoluje vyspět a stát se lepším člověkem. Nevyvolá nejspíš v nikom silné emoce, ale zaujme a zahřeje u srdíčka. Hlavní postavy spolu mají nádherný vztah a jeho vývoj mi přišel neskutečně přirozený. Ani na minutu jsem neměla pocit, že by se příliš tlačilo na pilu nebo se mezi nimi odvíjelo něco, co v danou chvíli nedávalo smysl. Ubrala bych klišoidní a zbytečné zápletky a přidala scény s dcerou a bylo by to dokonalé.

Pool Hawooseu Eti 5/10 12345678910 09.07.2019

   »    Mám pocit, že v tomto seriálu se postavy přetahovaly o titul nejsobečtější osoby pod sluncem. Kdo ho nakonec vyhrál? Hrdinčini "přátelé"? Její vyvolený? Jeho dlouholetá přítelkyně? Nevím, nějak se nedokážu rozhodnout. Nicméně Song Hye Kyo je vynikající herečka a krásná žena a s rainem měli dobrou chemii, tak úplná tragédie to nebyla.

Dakteo Peurijeuneo Eti 9/10 12345678910 07.07.2019

   »    Dílem to připomínalo Falsify, dílem Cross, z obou si to vzalo to lepší a zkombinovalo to do dechberoucího příběhu o hledání pomsty. Pokud vás, stejně jako mě rozčiluje, že údajně geniální postavy s několika měsíční přípravou v revange-dramatech obvykle selžou během prvních deseti minutách, co se do pomsty skutečně pustí, tady se to nestane. Hlavní postava, což rozhodně není kladný hrdina, vyráží do boje s desetihlavou saní připravený na desítky scénářů a je rozhodnutý jít přes mrtvoly. Divák ze začátku neví, proti komu vlastně jde a postavy neustále mění strany, navzájem si podráží nohy a hledají nečekané spojence. Není jich tu málo, takže když člověk nedává pozor, snadno se v příběhu ztratí. Dávám sice přednost seriálům typu Secreet forest nebo Life (který pořád nemám dokoukaný, ale nesmírně se na něj těším), které typově stejný příběh vypráví pozvolna s ponurou atmosférou inteligentní kriminálky, ale toto mě taky dostalo. Seriál byl mnohem surovější a brutálnější, trochu hraný na...

Jiltooui Hwashin Eti 8/10 12345678910 07.07.2019

   »    Jsem rozpolcená. Seriál má tolik co nabídnout - plejádu výborných herců, dobře napsané postavy, zajímavý příběh v hlavní dějové lince, vedlejší postavy, které všemu přidávají nový rozměr a člověka nenudí, je to dojemné i komické a v obou rovinách si to vede dobře. S každou postavou jsem sympatizovala a málem jsem nahlas jásala, že taky někde dokázali ztvárnit postavu toho třetího způsobem, kdy se za jeho chování člověk nestydí. Bylo tady několik milostných trojúhelníků a všechny mě bavily. Nedokážu říct jedinou věc, co by na tom byla špatně. Ale emocionálně mě to minulo. Strašně jsem se snažila se do příběhu ponořit, ale seriál nedokázal navodit tu správnou atmosféru na těch správných místech, především pokulhával ve vážných scénách. Možná by tomu pomohla výraznější hudba. Doufala jsem, že to bude můj nový favorit mezi k-d. ale to se nenastane.

Ssam Maiwei Roby 7/10 12345678910 07.07.2019

   »    Konečně slušná dorama o lidech, kteří nemají na kontech milióny a neřeší jen kdo ukořistí křeslo generálního ředitele. Líbily se mi MMA zápasy, ale je škoda, že jich nebylo více. Je to takový lepší průměr, ale nebyl to seriál, který bych nějak zvlášť hltal.

Jiltooui Hwashin ainny 9/10 12345678910 04.07.2019

   »    Hodně povedená záležitost, sice se tam našla slabá chvilka, ale po jejím skončení byl Jo Jung-suk takový, jakého ho mám nejraději, takže ji mileráda odpouštím. A musím říct, že i zvolené téma bylo excelentní, o rakovině prsu u mužů se málo mluví i u nás, takže i v tomhle ohledu jde rozhodně o průkopnické dílo. Když si k tomu připočtete parádní české titulky, tak se vám dostane 24 dílů smíchu i trochu toho pláče. Velké plus dá seriálu i překlad písniček, které dokonale doplňují děj a přibližují nekorejsky mluvícímu divákovi pocity hlavních hrdinů.

Kingdeom EunB 10/10 12345678910 01.07.2019

   »    AKO?!! Tento web - seriál ak sa to dá tak nazvať hodnotím ako najlepším za rok 2019! Inak to neviem nazvať ako totálna pecka...mám veľmi rada filmy a seriály, ktoré Vás prinútia vytvoriť si nejakú predstavu ako by to mohlo skončiť, alebo kto je za to zodpovedný! Ale tak toto zvratov som naozaj nečakala, veľmi dobrý počin a bude škoda čakať tak dlho na druhú sériu! Ale jednoducho, klobúk dole..

Ansisung Roby 6/10 12345678910 29.06.2019

   »    Korejská super-bitva ve stylu bitvy o Helmův žleb z Pána prstenů dvě věže. Je to v podstatě film, kde sledujeme několika měsíční průběh jedné bitvy u které, ale nejde předvídat jak dopadne a kdo nakonec zvítězí. Posledních 30 minut mělo dobrý náboj a patří jednoznačně k tomu nejpovedenějšímu co tenhle film nabízí.

Woonmyungcheoreom Neol Saranghae Roby 10/10 12345678910 29.06.2019

   »    Výborná dorama, která úspěšně kombinuje dramatickou složku příběhu s komedií, přičemž nenarušuje plynulost děje. Rozvoj postav v průběhu taky potěší a smích hlavního hrdinu je naprosto geniální. Takhle si nějak představuji pohodový seriál na který se čas od času my všichni potřebujeme podívat. Vypnout a prostě se bavit. Po delší době dávám opět plný počet 10/10.

Jojakdwen Doshi dodo134 10/10 12345678910 26.06.2019

   »    Film mě opravdu zaujal a po celou dobu děje udržel mou pozornost. Plné akce a skvělých hereckých výkonů. Film ve mě nechal emoce přímo vřít.

Akmongseonsaeng dodo134 9/10 12345678910 23.06.2019

   »    Nemohla jsem se odtrhnout, jednotlivé díly byly pro mě plné napětí a úžasu. Myslím, že 15 minut na díl opravdu seriálu prospělo. Nic podobného jsem zatím neviděla. Spoiler: Nový učitel dává dětem postupně šanci splnit si nějaký sen, který se obrátí proti nim v noční můru a oni mizí.

Kimbiseoga Wae Geureolgga dodo134 7/10 12345678910 22.06.2019

   »    Upřímně jsem čekala delší a složitější zápletku, každopádně velký vysněný romantický cíl byl splněn. Kdo miluje přehnanou romantiku a šťastné konce si tenhle seriál zamiluje.

Chanranhan Yusan Roby 7/10 12345678910 22.06.2019

   »    Lee Seung Gi byl jediným důvodem proč jsem se rozhodl tento seriál sledovat. Věděl jsem, že mě to pravděpodobně bavit moc nebude, ale nakonec mě seriál překvapil a docela jsem si ho i užil. I délka 28 epizod mi přišla přiměřená zvlášť k docela rozvětvenému příběhu, který nabízel několik obsáhlých příběhových linek. Hlavní herci to zvládly a zvlášť herečka ztvárňující babičku, která dle všeho dosáhla statusu legendární postavy. I já musím uznat, že to byla jedna z nejlepších postav v seriálu. Seriál doporučuji, ale člověk na to musí mít i náladu, aby si ho patřičně užil 7/10.

Yiootjib Kkotminam dodo134 4/10 12345678910 22.06.2019

   »    Hlavní hrdinka byla otravná, ale muži okolo ní byly tak odlišní a zábavní, že jsem u seriálu díky nim vydržela. Dost částí jsem přetáčela, ale dalo se to přetrpět.

Pooreun Badaui Junsul dodo134 7/10 12345678910 18.06.2019

   »    Typický romantický s happy-endem. Velmi jsem si oblíbila vtipnou hlavní hrdinku, která se na vše dívá dětskýma neodsuzujícíma očima. Akorát 60minut na díl bylo až moc a chvílemi mi přišel příběh zdlouhavý. Ale i tak jsem ráda, že jsem se na tenhle seriál podívala. :)

Choigoui Hanbang dodo134 8/10 12345678910 16.06.2019

   »    Líbili se mi hlavní postavy a i celková zápletka. Každý díl byl zábavný, pouze bych sérii zkrátila, protože mi přišla zbytečně dlouhá. Díky hlavním postavám a velké zábavě, doporučuji.

Seuwichi - Sesangeul Bakkwora Roby 10/10 12345678910 15.06.2019

   »    Seriál neustále udržoval zběsilé tempo a překvapivé zvraty jsem dostával pravidelně v každém díle. Po dlouhé době jsem natrefil na doramu, která mě pevně chňapla a nepustila. Je tu už nějaká ta chvíle co jsem dal naposledy 10/10.

Maedeudok fancam 10/10 12345678910 15.06.2019

   »    Naprosto boží seriál, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Vřele doporučuji :-)

Nai He BOSS Yao Qu Wo Ziza 5/10 12345678910 15.06.2019

   »    Mělo to jen jediný důvod, proč jsem se na seriál začala dívat, a to, že ti dva si mezi sebou domluvili falešný sňatek. Lehce kostrbatý začátek se překlenul v poměrně realistické vyobrazení tvorby vztahu, aby to skončilo kroucením hlavy a cukrovkou, protože na konci posledního dílu se dokonce zpívá, aby se vyznala láska (nejedná se o ústřední hrdiny, takže ne, není to spoiler). Na jednu stranu hrdinka byla fajn, stála si za svým, byla poměrně svá a hrdina dokázal uznat svou chybu, ale ten příběh... zápletka je opravdu slabá, takže má smysl na to koukat jedině pro interakci postav, které spolu umí mluvit, dokáží reflektovat své činy a dokonce i přemýšlet. Samozřejmě to vše do určité míry, ale pořád je to to nejlepší, co seriál může nabídnout. Je to plné klišé problémů s neklišoidním řešením, páry se nebojí doteků, ani polibků. Kdyby tam byla hluchá místa, nesmyslné scény, slabý záporák a tudíž by to bylo tak alespoň o pět dílů kratší, tak by to byl hodně zajímavý a povedený seriál. Takhle...

Himssenyeoja Dobongsoon Eti 6/10 12345678910 13.06.2019

   »    Vybrala jsem si to jako nekomplikovanou, pěknou jednohubku pro zahřátí u srdíčka. Doufala jsem, že mě to prostě bude bavit a zlepší mi to náladu. Ne, že bych se ani neusmála, bylo pár momentů, kdy jsem se rozesmála opravdu nahlas, ale až příliš často jsem se nudila a příliš velkou část seriálu jsem přetáčela. Scénář nebyl příliš chytrý, děj byl kompletně předvídatelný a kriminálně napínavá linka byla podle mě úplně mimo mísu. Z postav jsem si oblíbila obě hlavní, oba dva byli neuvěřitelně roztomilí jak spolu tak každý zvlášť, ale iritovala mě postava žárlivě a majetnicky se chovajícího kamaráda a velkou část scén s mafiány jsem přeskakovala. Jinak nemám nic moc dalšího, co by mi stálo za to zmínit...

Soosanghan Pateuneo Roby 8/10 12345678910 11.06.2019

   »    Tak řekl bych, že síni slávy korejských seriálů tahle dorama nerozšíří, ale taková příjemná lehká krimi komedie na léto se to rozhodně hodí. Slušná dávka humoru i napětí i když záporák nebyl zas tak zajímavý, ale rozuzlení jeho příběhu bylo aspoň pro mě docela šokující. Doramu určitě doporučuji.

Hwayugi Pethushka 9/10 12345678910 11.06.2019

   »    Takže jsem tady, abych vytáhla zdejší hodnocení aspoň o trochu výš. A to převážně kvůli hercům. Jsou tu hned tři esa. Prvním z nich je samozřejmě opičák Seung Gi, kterému kromě té ofinky nemám vůbec co vytknout. Naopak, dostal mě, zase mě dostal. A to stejné se povedlo největšímu šílenci a neskutečnému komikovi, který ze sebe dokáže udělat neuvěřitelnýho magora. Ano, správně, Cha Seung Won. To, co předváděl nemělo obdoby. A do třetice, Lee Se Yeong jako ta nejúžasnější (pro mě zatím vlastně jediná úžasná) zombice. Po její klidné a citlivé roli v The Crowned Clown jsem byla jejím rozsahem překvapená. Jako komik je prostě skvělá a musím říct, že mě zpočátku bavila o dost víc než Samjang. Ta měla hezké chvilky, ale taky s ní byla občas nuda. Trochu bych z toho vinila i stylistu. Moc nechápu, proč chodila polovinu času v obleku podobnému tomu, co nosil opičák. Zejména v těch zamilovaných scénách to mému oku úplně nelahodilo. Její postava prostě mohla být zajímavější. Naštěstí tu byla řada...

Gwasok Seukaendeul Eti 8/10 12345678910 10.06.2019

   »    Komedie s morálním přesahem. Místy vážně vtipné, otec i dcera jsou dobří herci, konec je krásně sladký. Skvělá jednohubka.

Peleusona Pethushka 4/10 12345678910 09.06.2019

   »    První dvě historky - dobrý. Nebyla jsem si jista, jestli jsem je správně pochopila, ale předpokládám, že nemají jedno jasné vysvětlení. Park Hae Soova účast mě navíc potěšila. Takže řekněme, že z prvních dvou jsem si i něco málo odnesla. Další dvě už mě moc nebavily a nepochopila jsem je. Znovu nepotřebuji vidět žádnou z nich.

Bongi Kimseondal dodo134 9/10 12345678910 09.06.2019

   »    Zlodějská parta jak se patří, zábavné postavy, vychytralé techniky i krutý záporák. Každopádně film příjemně utíkal a neustále jsem se u něj bavila.