akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14148
  • Uživatelů: 31427
  • Hostů: 210 + 170

Hodnocení doramy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Singwahamkke: Ingwa Yeon Mellisek 8/10 12345678910 06.03.2019

   »    Musím uznat, že jsem se do dalšího dílu vrhla hned po prvním, který mě nadhnul. Nic méně kdyby to bylo prohozeně tak si další díl nepustím. Díl byl na vyřešení vedlejších postav a příběh měli pěkný na srdce hrající nic méně mi tam chyběli opravdu ty zkoušky života jak to bylo v prvním díle. Závěr byl pěkně udělaný "na korejskou produkci" :) Ale první díl byl jednoznačně lepší :)

Singwahamkke: Joewa Beol Mellisek 10/10 12345678910 05.03.2019

   »    Na tuto tématiku si nepotrpím - a celkově vždy fantasy filmy a hlavně ty z Asie mě nijak zvlášť nebrali. A když tak byla grafika tak špatně vytvořená, že jsem to nedokoukala. Ale tento film? Graficky, příběhově, herecky naprosto skvělý. Těším se na pokračování já nemám naprosto NIC co bych vytkla :)

Beulraek meggi 8/10 12345678910 04.03.2019

   »    U Black jsem udělala chybu, že jsem si do toho pustila defendant. A to se prostě nedá porovnat. Takže mi to přišlo dlouhý a občas nudný. Ale jinak to určitě je velmi povedené, promyšlené a bavilo mě to. Některé scény jsou úplně bombovní - řezala jsem se nahlas na celý barák :D Nemůžu se rozhodnout, ale dávám 8. Kdybych si to tak blbě nenakombinovala, byla bych z toho určitě unešená.

Dokgo Mellisek 5/10 12345678910 03.03.2019

   »    Upřímně nevím jak se k tomu postavit. Čekala jsem trochu jiný příběh dostala jsem jiný a ještě s koncem jakým je. Kamera - střih - scény - ost za mě celkem dobrý - hodně strohý osekaný příběh nic méně co by jsme chtěli od 4 epizod, že? Hlavní hrdina nic moc výmluvný - scéna začáteční se neshoduje s tou konečnou - a ten konec pro "hlavní hrdinku" dobrý závěr - ale ta scéna s dvojčetem? Máme očekávat 2 sérii ? Pro mě prostě slabší - ale na relax a téma gangy školství proč ne :)

Himssenyeoja Dobongsoon Ziza 4/10 12345678910 02.03.2019

   »    Šla jsem do toho, že se mrknu na nějakou pěknou romantickou komedii, tohle totiž Korejci docela zvládají (když vynecháte ty nesmyslné části kolem). Říkala jsem si, že tohle má velmi dobré hodnocení, hodně lidí to chválí, takže jako odpočinková romantická komedie to bude dostačující a fajn. Jenomže… několik dílů jsme nemohla přijít na to, proč mě to nebaví. Proč se pořád nemůžu zakoukat, proč mě absolutně nezajímá, co se bude dít. A pak mi to došlo. Scénář. On je vlastně dost špatný. Neumí to pořádně gradovat, neumí to vyvrcholit. Celé se to plácá někde mezi mysteriózním romanticko-komediálním thrillerem a ani za boha si to nedokáže vybrat, co to bude, a tak se to tak nějak plácá. To, co se děje mimo hlavní linku, častokrát bylo o ničem, nevedlo to k ničemu novému, zajímavému, takže to vlastně bylo úplně zbytečné. Celkově se spousta věcí udá, aniž by to mělo smysl. Vůbec to nestimulovalo,...

Kyou Kara Ore Wa!! Ziza 9/10 12345678910 01.03.2019

   »    Seriál není pro každého, protože ne každá komedie je pro každého. Ale u téhle jsem se opravdu hodně nasmála a to hlavně za začátku. Kaku Kento byl ve své roli Micuhašiho prostě úžasný. Všechny ksichty, gesta, pohyby, tóny hlasu… bože můj, vždyť člověk se nemůže divit, že ho za tu roli ocenili seriálovou soškou. Prostě borec. Hodně byl i vidět rozdíl mezi ním a Itóem, kterému podle mě komediální role nesednou, nebo ještě do nich profesionálně nedorostl. Tím nechci říct, že by to nějak kazil, jen tam prostě ten rozdíl byl hodně vidět. Kromě nich dvou jim perfektně sekundovali jak stálí herci (Imai, učitelé, rodičové, buchty), tak i hosté; do každého dílu nějaký a bylo to perfektní. Už jen ten první díl, kdy se skrze Oguri Šuna odkazovali na jeho film Crows Zero – tady hrál kadeřníka v kadeřnictví Genji (jeho postava ve zmiňovaném filmu se tak jmenovala) a ještě se bavili o „teppen o toru“, o...

Haereul Poomeun Dal Pethushka 8/10 12345678910 01.03.2019

   »    The Moon Embracing The Sun je jeden z těch seriálů, u kterých bych se předem klidně vsadila, že se mi bude hodně líbit. A protože se potřebuji pořád na něco těšit, záměrně jsem si ho nechávala "na potom". Sama nemůžu uvěřit, že jsem to dokázala odkládat tak dlouho. Zpočátku to vypadalo, že moje tušení bylo naprosto správné. Na období z dětství si v seriálech zrovna neujíždím, beru to většinou čistě jako předehru a těším se na to, až se přeneseme do hlavního děje. Tady je to ale snad poprvé, co jsem předehře z dětství propadla víc, než tomu, co následovalo o roky později. Těžko bych hledala lepší mladé herce. Tihle byli naprosto úžasní a v jejich výkonech bylo všechno. To už se bohužel nedá říct o hercích v dospělosti. Král je pravděpodobně jediný, kdo se nakonec dokázal vyrovnat svému mladšímu kolegovi. Volba hlavní hrdinky byla podle mě dost nešťastná. Han Ga In svoji roli prostě neodvládla....

Pool Hawooseu Roby 8/10 12345678910 28.02.2019

   »    Hodnotit tento seriál je docela obtížné, hlavně kvůli jeho jednotvárnosti a taky neustále ječící Rain je dost otravný. Každopádně, když porovnám slavné klasiky z velké čtyřky z let 2004 a 2005 (My Lovely Sam Soon, My Girl, Sassy Girl, Choon-hyang a Full House) vychází mi právě Full House jako nejlepší dorama této čtvěřice.

Watashi Ni xx Shinasai Ziza 5/10 12345678910 24.02.2019

   »    Je vlastně blbost. Ale dobré na tom je, že si nikdo a nic absolutně nehrálo na to, že by to bylo něco víc než blbost. V podstatě se to svezlo na všech možných klišé žánru a došlo to k nějakému konci. Na hrdince se mi líbilo, že to nebyla zase úplně blbá husička a hlavní hrdina byl přese všechno docela sympaťák. Pohádka. Nečekejte od toho nic normálního, je to středoškolská romantika, která se pohybuje za pomoci klišé. A nestydí se zato, ani netvrdí, že je něco víc.

Kwaegeol Choon-hyang Roby 7/10 12345678910 24.02.2019

   »    Tenhle seriál měl podle mě neskutečný vývoj. Od komediální složky do čistého citového vydírání, abychom se pak dostaly do mafiánského prostředí špinavých peněz. Někdy jsem ani netušil co vlastně sleduji. Ve zkratce příběh a herci jsou OK, ale co jsem asi tak od devátého dílu už nemohl vystát byla ta příšerná písnička od zpěváka Iziho, která hrála vždy, když se na scéně objevil prezident Byun Hak-Do. V několika dílech hrála i osmkrát za epizodu... Neskutečně otravný Song. Myslím, že moje hodnocení odpovídá výsledku.

Shugaresu meggi 3/10 12345678910 23.02.2019

   »    Banda polonahých uřvaných japončíků. Tímhle by se to dalo shrnout dost výstižně. Když jsem si to pouštěla, tak jsem očekávala bitky a hodně jednoduchý děj - delikventská klasika, na kterou je prostě jednou za čas chuť. No a ani to Sugarless nesplnil. Hlavní hrdina je kopyto - podle popisku jsem čekala že se vypracuje ale nestalo se. Takže řve a nechá se mlátit celých dvanáct dílů. Stačilo si pustit jeden, děj se neustále dokola opakoval jedn s jinýma postavama. Takže za mě ultra nuda

Shingeki No Kyojin meggi 6/10 12345678910 21.02.2019

   »    Je to podle mangy a anime. S tím je potřeba k tomu filmu přistupovat. Takže to prostě bude osekané, bude to víc ulítlý něž normálně. Ale i přes to si myslím, že to dopadlo docela dobře. Respektive jsem očekávala horší. V první a poslední půlhodině byly všechny ty nechutný scény z animka - bez toho bych se klidně i obešla. No jsem zvědavá jak vysvětlí vznik titánů, protože ten kimplikovaný z mangy prostě nemůžou stihnout v druhém filmu. Dávám takovou lepší 6. Podruhé se asi nepodívám, pustila bych si spíš animko.

Gunju: Gamyeonui Juin meggi 8/10 12345678910 21.02.2019

   »    I přes to, že na historický moc nejsem, tohle mě bavilo. Děj šel poměrně rychle, vatu jsem ani moc nevnímala. Chuť přeskakovat jsem měla pouze v pár epizodách v druhé polovině - což je na mě opravdu málo. Takže doporučuji, mě se líbilo.

Neoui Moksoriga Deulleo Roby 10/10 12345678910 19.02.2019

   »    Popravdě jsem překvapený a zároveň nadšený. Neviděl jsem moc takhle dobrých hereckých výkonů jako v podání Lee Bo Young, Lee Jong Suka a Yoon Sang Hyuna. Seriál z právnického prostředí měl výborné soudní případy, nebylo jich málo, ale zase ani moc a dobře propojovali právě probíhající problémy hlavních postav. Dorama, která perfektně ukazuje nemilosrdnost zákona. Pravda vítězí...

Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô Roby 8/10 12345678910 16.02.2019

   »    Japonské seriály mi nejsou tak po chuti jako ty korejské, ale tenhle kousek byl trochu jiný, než jsem měl možnost dosud z japonské televizní produkce vidět. Je to slušná zábava s nejzajímavějším seriálovým soundtrackem co jsem za poslední dobu slyšel. Znova jsem byl svědkem toho jak dokázaly scénáristé udělat hlavního hrdinu tak nezajímavého a nudného, kterému je snad všechno jedno a nic na světě ho nemůže rozhodit. Kromě Naokiho charakteru jsou ostatní postavy dobře vybalancované a realistické.

Xun Zhao Qian Shi Zhi Lu Himari 5/10 12345678910 16.02.2019

   »    Nuž, ako to zhodnotiť. Ma Ke v hlavnej úlohe a ešte k tomu s dlhými bielymi vlasmi bol hviezdou celého seriálu a ja som mala na čo pozerať. Hlavná hrdinka ma ničím nezaujala, prišla mi ako upišťané decko, čo nevie čo chce, ale niekedy som jej za akciu dávala plusové bodíky. Druhý hlavný hrdina, ktorého meno doteraz neviem ma nezaujal absolutne ničím a neustále som mala chuť dať mu facky. Koniec ma ani neprekvapil, lebo som to čakala, pri historických proste... Ale bola to fajn dorama, hlavne tie "historické" časti. Avšak dať jej 10/10 len kvôli jednej postave je hlúposť, takže ked si odmyslím Ma Keho...

Gwanghae, Wangyidoen Namja meggi 10/10 12345678910 15.02.2019

   »    Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Viděla jsem už několikrát. A jak mám problém s historickýma doramkama tak to tady neplatí. Lee Byung Hun je prostě perfektní, hezečka hrající královnu je jako všude nijaká - to je jediné mínus. I tak dávám 10.

Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi meggi 8/10 12345678910 15.02.2019

   »    Na Goblina jsem se začala dívvat z důvodu, že je od stejných tvůrců jako Mr Sunshine. Příběh byl dobrý, fantasy mám ráda, efekty hezké. Ale je to prostě hrozně natahovaný. Některé scény tam jsou v různých provedeních několikrát, poprvé jsou hezké a pak už jen prostě nudné. Takže jsem přeskakovala a díky tomu se mi to závěrem líbilo. Dávám 8.

San Sheng San Shi Shi Li Tao Hua syberia 10/10 12345678910 14.02.2019

   »    No prostě "Wow". Skvělé a velice sympatické postavy, krásné prostředí, a příběh, do kterého jsem se tak vžila, že když byl konec nějak jsem to nemohla rozdejchat. Prostě pro mě asi nejlepší film poslední doby, co jsem viděla.

Tai zi fei sheng zhi ji syberia 9/10 12345678910 14.02.2019

   »    Moc se mi to líbilo. Několikrát jsem se dost nasmála. Nedoporučuji koukat na poslední dva díly. Jsou celkem o ničem a jen vám to zkazí celkový dojem - Jedná se o dva alternativní konce a oba jsou celkem na h.... houby. Jinak mě císařovna dost bavila :).

Rurouni Kenshin Kyoto Taika hen syberia 10/10 12345678910 14.02.2019

   »    Objevila jsem to náhodou a prostě super. Neznám původní předlohu, takže to hodnotím jako samostatný film a jsem prostě nadšená. Velice akční a pro mě super koukatelný. Bavilo mě to od začátku do konce. Stejně jako první dva díly.

Rurouni Kenshin Densetsu no Saigo hen syberia 10/10 12345678910 14.02.2019

   »    Objevila jsem to náhodou a prostě super. Neznám původní předlohu, takže to hodnotím jako samostatný film a jsem prostě nadšená. Velice akční a pro mě super koukatelný. Bavilo mě to od začátku do konce. Stejně jako první díl.

Rurouni Kenshin syberia 10/10 12345678910 14.02.2019

   »    Objevila jsem to náhodou a prostě super. Neznám původní předlohu, takže to hodnotím jako samostatný film a jsem prostě nadšená. Velice akční a pro mě super koukatelný. Bavilo mě to od začátku do konce.

Dororo syberia 8/10 12345678910 14.02.2019

   »    Velice se mi to líbilo. Akční, nerozatahaný. Jen hlavní hrdina mi vzhledově stále připomínal někoho jiného z jistého třídílného super filmu (Rurouni Kenshin) a ten otevřený konec...... (nenašla jsem žádné pokračování)

Kimbiseoga Wae Geureolgga syberia 9/10 12345678910 14.02.2019

   »    Za mně tedy 9 z 10ti - hodně dloho jsem neviděla větší "romantťárnu". Opravdu mě to moc bavilo. Jeden bod dávám dolů za poslední díl. Takové už o ničem - už se tam nic neděje. Ale seriál mě celkově moc bavil. Byl vtipný a romantický. Určitě jej zhlédnu ještě jednou.