akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14251
  • Uživatelů: 32158
  • Hostů: 129 + 77

Hodnocení doramy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Peuriseuteu Ziza 5/10 12345678910 02.02.2019

   »    Nemůžu tvrdit, že by to bylo vysloveně špatně udělané. Kdepak. Pokud máte rádi tradiční podání vymítání, tak jen do toho – kříže, svěcená vody, odříkávání a ptaní se na jméno, posedlí vrčí s cení zuby. Máme tu dva sympatické kněze, kterým pomáhají další a celá tahle skvadra se snaží udělat svět lepším místem. Bohužel tu také máme hrdinku, která během prvních dílů na mě působila tak nesympaticky, že jsem jí to nemohla odpustiti až do konce a kvůli tomu mi bylo jedno, jak dopadne. Bylo mi jedno s kým dopadne. Bylo mi jedno, jestli bude žít. Absolutně mě nezajímala. A to pak mělo vliv i na další věci, protože i stav této postavy měl vliv na postavy další a to poměrně signifikantní. Co se dá dělat. Seriál mě kvůli tomu vlastně moc nebavil. Takže co pozitivního o něm říct? Postavy umírají, postavy trpí, posedlý je kdekdo, zlo si nevybírá. Asi tak. Jinak je to takový klasický příběh vymítače, který není nijak zásadně děsivý, pokud to silně neprožíváte a nenecháte se pohltit hudbou. Kromě...

Bab Jal Sajuneun Yeppeun Nuna Mellisek 9/10 12345678910 02.02.2019

   »    Po strašně dlouhé kdrama co mě prostě chytla a nepustila. Celkově tohle téma a i jiné jako vedlejší velice pěkně řešené a velice reálné z dnešního světa. Líbilo se mi, že hlavní hrdinka byla opravdu obyčejná kráska a jak fungovala chemie mezi hlavními hrdiny. Trochu mi tam chybí konec v podobě otazníků - rodina? okolí? Ale vůbec to nevadí, příběh mě bavil a nepustil proto 9/10 a to za OST

Seoreunijiman Yeolilgobibmida dodo134 10/10 12345678910 02.02.2019

   »    Nádherně zpracováno.Příběh se neustále rozvijí a hlavní dvojici se nic nezjednodušuje. I když nejsem milovník klasické hudby, díky doramě mě mnoho skladeb hned zaujalo. Zábavné i smutné scény stále udrží pozornost diváka až ke konci. Dorama se stalo jednou z mých oblíbených ke kterým se určitě vrátím. :3

W meggi 6/10 12345678910 01.02.2019

   »    Nápad jednoznačně skvělej, ALE.... Tohle mělo takovej potenciál! Úplně jsem se těšila, jak to pořádně zamotají, udělají z toho doramko plný napětí a překvapení a pak to bude mít úplně enormě epickej závěr .... a ono to bylo jen zamotaný a dlouhý a tak trochu nudný. Zdálo se mi, že poslední díly už vyloženě natahovali, aby to mělo teda těch 16 dílů. A ani pořádný slaďák to není, těch znám dost lepších. Jako dávám 6 a to spíš kvůli tou nápadu.

Nijiiro Deizu Ziza 7/10 12345678910 01.02.2019

   »    Čistokrevný film o „mládí“. Ve filmu není větší konflikt, ale to mu vůbec neubírá. Naopak si myslím, že je poměrně fajn koukat jen na partičku středoškoláků, kteří si prostě užívají života, chtějí randit, přemýšlejí o budoucnosti a pěstují pěkné přátelství. Dalším bonusem je i režie. Opravdu jde vidět, že to do rukou nevzal člověk, co chrlí jednu live action za druhou, ale docela si dává záležet na tom, co vyplodí. Nemluvě o tom, že velmi dobře ukočíroval omladinu, která byla do svých rolí kvalitně vybrána. Fakt si nemůžu stěžovat na jejich herecký výkon. Ano, je pravda, že všichni mají ještě rezervy, ale tomuhle filmu to neublížilo. Možná naopak, protože to bylo stejně nevyzrálé jako postavy, které ztvárňovali. Příjemný středoškolský snímek plný přátelství a dobrého slova.

8 Nen Goshi No Hanayome janinka 9/10 12345678910 01.02.2019

   »    Celkovo veľmi príjemný film. Pre mňa krásna kamera a tiež fajn herecké výkony.

Gwaenchanha, Sarangiya Roby 8/10 12345678910 30.01.2019

   »    Dorama o cvokařích, kteří sami mají psychické problémy. No skvělý... Na druhou stranu si fandové akčních seriálů přijdou na své. Hlavní hrdina byl už v šestém díle tak domlácení a pobodaný víc než Bruce Willis ve smrtonosné pasti. Pokud jde o postavy obecně, tak se mi líbilo, že se chovají podle rčení co na srdci to na jazyku a to je vítané osvěžení oproti standardním romantickým doramám. Před tímto seriálem jsem viděl Are you human too a je až úžasné, jak odlišně a neskutečně pitomě se postavy v Are you human too chovali oproti této doramě. Výsledný dojem u mě zachraňuje podařená koncovka 8/10.

Beoning EunB 3/10 12345678910 30.01.2019

   »    Veľké očakávania=veľké sklamania. Ja som divák, ktorý si pozrie akýkoľvek žáner filmu a som sa na film veľmi tešila ale je to veľké sklamanie. Neviem opísať čo mi vadilo viac.. Či to bola hudba, nespočetné množstvo hluchých miest alebo hlavná herečka. Jedine čo chválim je výkon Yoo Ah Iňa.

Alhambeura Goongjeonui Chooeok eliza56 7/10 12345678910 30.01.2019

   »    Tak fajn...nevím jestli to bylo schválně či ne, narazila jsem na seriál včera a dnes jsem ho dokoukala. Zkraje mi to přišlo hrozně super, ani mi nevadilo to skákání v čase. Vlastně nebýt toho tak to asi vypnu, ale začalo to fakt dobře. Zajímalo mě, co bude dál, jak se děj bude vyvíjet. Ale prosím ten konec? Wtf? Tohle byl tak strašně uchvátaný. No a jinak mi to šíleně připomínalo Assasina, nemohla jsem si pomoct. Zkraje to bylo první co mě napadlo, a během seriálu v různých momentech několikrát. Ale ok. Za ten námět...

Moobeob Byeonhosa meggi 8/10 12345678910 27.01.2019

   »    Pomsta + korupce. Naprosto klasický téma, ale přece jen se tvůrcům podařilo to udělat zase trochu jinak. Jo, doporučuji - počet dílů tak akorát a je tam i nějaká ta akce, takže to má krásný přestávky mezi kecacíma scénama. Děkuji Ainny za titule - jako vždy perfektní :-)

Gogyocheosewang Roby 10/10 12345678910 26.01.2019

   »    Za celou dobu co sleduji korejské doramy, jsem nebyl z žádné tak překvapen jako z této. Neskutečně mi sedly oba hlavní představitelé, kteří si v seriálu osobnostně na nic nehrály a byly sví. Poprvé jsem viděl hlavní hrdinku v romantické komedie, která by vzhledem neaspirovala na titul miss Korea. Nesmím zapomenout ani na výraz hlavního hrdiny, který bravurně vychytal obličej znuděně-drzého hokejisty. No a když jsem si myslel, že už to nemůže být lepší přišel skvělý konec, který oceňuji, protože Korejci mají tendenci poslední díly úplně podělat 10/10.

Heelreo Roby 10/10 12345678910 26.01.2019

   »    Skvělá dorama, která má úplně všechno. Parádní počin korejského televizního průmyslu s nejlepším obsazením, které jsem v doramě, kdy viděl. Scénaristická trefa do černého se všemi čtyřmi hlavními postavami, které jsem si během seriálu nesmírně oblíbil. Se zatajeným dechem řadím doramu v mém žebříčku na druhé místo a dávám jasnou desítku 10/10.

Hwayugi Roby 5/10 12345678910 26.01.2019

   »    Na to jaké to má herecké obsazení se tohle tak nějak moc nepovedlo. Celou dobu jsem měl dojem, že koukám na nějakou divnou duchařskou kravinu do které se vměšovala nucená romantika a komediální scénky, které vážně nebyly vtipné. Tento seriál od mého nízkého hodnocení nezachrání ani fakt, že jsem Lee Seung-Giho velký fanoušek. Doufám, že to bylo poprvé a naposled co jsem viděl Lee Seung-Giho v takové kravině 5/10.

Oneului Yeonae Roby 9/10 12345678910 26.01.2019

   »    Možná se ze mě mluví fanoušek Lee Seung-Giho, ale mě se tento film prostě líbil. Bylo to takové nenáročné a milé zpestření nedělního odpoledne. Šel jsem do toho s tím, že rozhodně nečekám nějaké úžasné shakespearovské drama, ale pohodový záležitost, kterou jsem nakonec skutečně dostal.

Inhyeon Wanghuui Namja Roby 8/10 12345678910 26.01.2019

   »    Tak nebylo to úplně špatné a docela jsem si užíval jak hlavní hrdina používá cheaty. Mělo to vtip, napětí i přiměřenou romantickou složku a jako celek se mi to jeví velmi povedeně.

Dream High Roby 3/10 12345678910 26.01.2019

   »    Nevím... prostě nevím co bych na této doramě vyzdvihnul. Dorama mě zrovna dvakrát nebavila a při sledování plachých středoškoláků jsem si hrál na mobilu a tlačil čas očima vpřed. Snad až do dvanáctého dílu jsem čekal na to, že se tam snad už konečně začne něco dít, ale to už bylo pozdě. Za mě velké zklamání a takovou Go Hye Mi bych párkrát nejraději nakopal do prdele. Za celou dobu sledování mi postavy vůbec nepřirostly k srdci a zapamatovatelných okamžiků bylo velmi málo. Tenhle typ seriálů není prostě pro mě.

Neodo Inganini Roby 4/10 12345678910 26.01.2019

   »    Na tohle jsem se docela těšil o to více mě mrzí moje zklamání z této doramy. Ani v Dream High jsem neměl tolik postav, které mě vyloženě štvaly či přinejmenším vadily. V seriálu je asi padesát absurdních rozhodnutí, které mě nedávaly žádný smysl a postavy se předháněli v tom, kdo udělá více dementních rozhodnutí, které jim duo padouchů nečekaně vrátí i s úroky. Není to vyložena debakl, ale určitě byla tato dorama pro mě velké zklamání.

Yeokdoyojung Kimbokjoo Roby 10/10 12345678910 26.01.2019

   »    Po delší době jsem si vytáhl doramu, která mi sedla. Oba hlavní představitelé Nam Joo Hyuk a Lee Sung Kyung se do svých rolí docela položily, což mě po celý seriál těšilo. Úšklebky a culení s věčně vyšpulenou pusou v podání Lee Sung Kyung mě dostávalo doslova do kolen. Bývá velmi ojedinělé, že mě v seriálu zajímají vedlejší postavy a proto mě situace kolem trenérů ve vzpěračském oddílu nebo vztah tří mušketýrek dost zajímaly. Líbila se mi realističnost vztahů mezi postavami a uvěřitelné reakce hlavních postav na dané situace. Vážně jsem to nečekal, ale tohle musím zařadit do svých TOP 5 doram.

Sungnan Hwangso ainny 9/10 12345678910 25.01.2019

   »    Nakrknutej Dongy Dong, to slibovalo hodně. A taky se mi toho dost dostalo. Rozjezd byl sice pozvolný, ale rozhodně nenudil. Druhá polovina měla přímou úměru s tím, jak rostl Býkův hněv a vygradování bylo přesně podle mého gusta. Děj je celkem jednoduchý a úplné finále jasné, ale i tak mě to bavilo. Takhle namíchat akci a komické scény dvou pitomců, u kterých jsme se doma smáli, umí snad jenom Korejci a mě ještě nepřestaly bavit. A ještě jedna věc, tohle snad byla první pomstychovka ze současnosti, v které se vůbec nestřílelo. Paráda.

Seukechi ainny 8/10 12345678910 25.01.2019

   »    Rain dokázal, že akční role mu sluší ze všeho nejvíc. Zato Lee Sun-bin mi začíná připadat ve většině rolí tak nějak pořád stejná. Narozdíl od romantiky hrál fakt dobře. Nenudila jsem se, byla jsem zvědavá, co bude dál, Nelogičnosti jsem vzhledem ke sledování před spaním v posteli ani moc nevnímala a jediné, co mě trochu rozladilo bylo rozuzlení hlavní zápletky. Tohle u Korejců oblíbené téma mě už začíná lehce unavovat. :^)

Beulreodeu GingerHimari 5/10 12345678910 24.01.2019

   »    Další z mnoha zbytečně dlouhých sérií. Ano, hlavní hrdina je zajímavý, dokonce bych řekla i okouzlující a v prvním díle navnadí. To je ovšem všechno, chemie mezi hlavní dvojicí je 0. Neustálé řešení již vyřešeného, nemocniční prostředí a pacienti, nic z toho člověka prostě moc nevtáhne a nakonec se ani neuzavře. Dokoukala jsem ze setrvačnosti.

Dangshini Jamdeun Saie Pethushka 5/10 12345678910 21.01.2019

   »    Nejlepší na celém seriálu je soundtrack. Ten je pětihvězdičkový. A pak je tu Suzy... ta byla fajn, ne úžasná, prostě "jen" fajn. Víc jí podle mě role nedovolila. A to mě trochu štve. Ne že by šlo o špatný seriál, ale stejně je to pro mě spíš zklamání. Něco tomu chybělo, možná tam nebyla ta správná chemie mezi herci. Případy nebyly špatné, ale taky mě časem omrzely.

Hyeobsang meggi 7/10 12345678910 20.01.2019

   »    Takový lepší průměr. 6-7 hvězdiček. Čekala jsem asi víc z psychologie a hlavní hrdinka byla hrozně ubrečená a emocionálně nesrovnaná. Znovu se dívat nebudu, ale nemůžu říct, že mě to vyloženě nebavilo

Alhambeura Goongjeonui Chooeok meggi 8/10 12345678910 20.01.2019

   »    Ještě tak do 14.dílu jsem chtěla dát 10 bodů, ale konec byl prostě velké mínus. Občas si na počítači zapařím, takže doramko z prostředí hry je fakt super nápad, zpracování, efekty - naprosto boží. Ale prostě to není dokončeno! Tam chybí alepoň jeden díl - není to vůbec vysvětleno! Dost mě to vytočilo. Ale pokud to bude přeloženo do čj, pustím si znovu, to určitě - alespoň do 14. dílu :-)

Alhambeura Goongjeonui Chooeok Ziza 6/10 12345678910 20.01.2019

   »    Zajímavý námět, strašně pěkné efekty, ale vlastně jsem se do toho nedokázala zažrat až do konce. Jistě, byly tam skvostné momenty, kdy jsem si říkala, že to konečně má ten správný drive, ale bohužel to poměrně rychle zase vyprchalo. Druhým zklamáním bylo to, že vlastně nikdo absolutně netuší, proč se See-ju zamilovala do Jin-woa. Má ráda prachy, sebepoškozování a raněná zvířátka? Na druhou stranu bylo jasné, proč si Jin-woo našel zalíbení v See-ju (prostě potřeboval naivku, která by mu věřila a byla mu bezmezně oddána, to chlapi očividně žerou a potřebují, pokud mají před sebou velký quest). Aspoň tohle bylo fajn. Scénáristicky nic moc, bylo vidět, že je to dost podobné W, akorát někdo scénáristku držel zkrátka, aby z toho nebyl takový brajgl jako u předchozího díla. Troufala bych si i tvrdit, že to byl režisér, který tomu dodal potřebnou formu. Co se týče herců, pokud je máte rádi, dostanete to, na co jste již zvyklí. Ani o píď víc. Konec předvídatelný (Protože jak jinak z toho...