akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14326
  • Uživatelů: 32901
  • Hostů: 145 + 47

Hodnocení doramy

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Dorama
Přidal
Hodnocení
Datum
Naege Geojitmaleul Haebwa fancam 5/10 12345678910 09.02.2019

   »    takovej průměr... ze začátku sranda, ale cca v půlce se to zlomilo a já to dokukala jen kvůli Kang Ji Hwanovi, páč ta holka mi přišla neskutečně otravná. A to její fňukání, děs.... takže průměr :) Konec byl pěkný :)

Himssenyeoja Dobongsoon Roby 10/10 12345678910 09.02.2019

   »    Nejkomediálnější seriál co jsem dosud z korejské produkce viděl. Hlavní hrdina byl natolik dobrý, že jsem si ho už v prvním díle dost oblíbil a co se týče Do Bong Soon, tak ta byla v podstatě celý seriál úplně k sežrání. Hltal jsem jak hlavní komediální příběhovou linku, tak i vedlejší příběh o násilném únosci, kde se překvapivě tvůrci nebáli drsnějších scén. Nebavil mě snad jen příběh o indickém mnichovi, který byl dost nevýrazný. Seriál jsem zhltnul za necelé dva dny a přesně tenhle typ seriálů je můj šálek kávy. Dávám plný počet za skvělou zábavu a fantastické hlavní hrdiny, parádně roztomilou Do Bong Soon a rozverného ředitele Ahn Min Hyuna.

Neoheedeuleun Powidwaetda dodo134 8/10 12345678910 08.02.2019

   »    Herecká podání skvělá, příběh celkem zaujal a pak se některé scény plácaly jedna přes druhou. Zábava i akce v každém díle. Ale ke konci se příběh moc neposouval.

Shopingwang Looi meggi 6/10 12345678910 06.02.2019

   »    Tohle bylo roztomiloučký. Prostě průmerný seriál, který neurazí. Na odreagování prostě tutovka. A Louis a jeho skřeky :D Ne fakt ty zvuky které vydával při pohledu na brouka úplně boží. Koncem mi to už přišlo dlouhé, přeskakovala jsem. Zdálo se mi, že tam tvůrci najednou začali dávat hrozně vaty aby to natáhli. Ale do takové 13 epizody naprosto super. Za mě něco mezi 6 a 7.

Dalui Yeonin - Bobogyungsim Ryeo Roby 7/10 12345678910 06.02.2019

   »    Historické doramy dost vyčerpávají hlavně svým neskutečným intrikářským postojem, který mi dává pocit, že se tehdy jenom šikanovalo, vraždilo a mučilo a vlastně na nic jiného nebyl čas a to mě fakt nebaví sledovat. Seriál mě udržel asi, tak do toho dvanáctého dílu, ale pak jak se děj změnil jen na pletichaření o trůn, to už mě začalo nějak nudit a bylo mi v podstatě jedno, kdo z toho vyjde jako vítěz. Jediný komu jsem trochu fandil byl Baek-Ah a zbytek ať se pro mě za posekají jak chtějí. Velmi špatnou vizitkou seriálu je fakt, že když si neoblíbím z početného souboru postav ani jednu, které bych výrazněji fandil, tak je něco hodně špatně. Zjistil jsem, že na historický seriál musím mít fakt náladu a před dalším si dát několika měsíční přestávku na zotavení. Tento seriál v žádném případě není špatný, ale ani nikterak dechberoucí mistrovské dílo. Zhodnotil bych to asi jako nadprůměrný seriál se slušnou výpravou, kostýmy a hereckým obsazením.

Ssam Maiwei dodo134 10/10 12345678910 05.02.2019

   »    Každý díl je velice zábavný a napínavý. Krutá realita snů a životních těžkostí se skvěle protíná s charaktery hlavních postav. Sledování rychle utíká a ta zábava mě nutila pouštět si díl za dílem až do konce :3

Alhambeura Goongjeonui Chooeok ainny 8/10 12345678910 05.02.2019

   »    Dobré to bylo. Originální nápad a nebýt posledních dvou dílů, tak jsem šla do plných. I když mi samotný konec vyhovoval, tak mi ten závěr přišel tradičně korejsky utahaný a neměla jsem pocit, že by gradoval. A pak mi vadila ještě jedna věc. Park Shin-hye už dokázala, že je dobrá herečka. Tady ovšem byla opět natlačena do role pasivní plačky, která se na nic víc než uslzené oči nezmůže. Nechápu proč ji chtějí mít takovou, ale vážně mě tahle její poloha nebaví.

Tonari no Kaibutsu-kun Ziza 5/10 12345678910 04.02.2019

   »    Film bohužel divně skáče od jednoho k druhému, ničemu nedává pořádně prostor a podle mě nedokáže pořádně udržet divákovu pozornost. na druhou stranu Suda Masaki je v něm skvělý a umí perfektně divákovi sdělit, co Haru cítí, chce, jaký je. Cučija Tao byla zase dostatečně neohrabaná a hranatá, aby obstojně ztvárnila Šizuku. Suda to tahá nahoru, zbytek je spíše průměrný, až podrůměrný. Anime je mnohem lepší, protože dává větší prostor si vybudovat vztahy a odhalit více z charakterů.

Yuusha Yoshihiko to Maou no Shiro zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 04.02.2019

   »    Musím říct, že jsem si sledování Yuusha Yoshihiky fakt užil, rozhodně se jedná a originální kousek, bohužel ale věřím, že tento seriál nesedne každému a obzvlášť lidi, kteří nejsou zvyknutí na východní styl kinematografie by mohli mít s tímto seriálem problém.

Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi Roby 9/10 12345678910 04.02.2019

   »    Možná by se to mohlo jmenovat „Stalker“ nebo „Plačící smrtka“ protože oba názvy by perfektně seděly. Jde vidět, že když je rozpočet, tak to jde jak po másle, ať už to jsou speciální efekty, které byly nejlepší jaké jsem do teď v jakékoliv doramě, kdy viděl nebo hvězdní a drazí herci, kteří neberou zrovna malé peníze za jednu epizodu, či scénář, který se vyvaroval typickým klišé leč místy příliš poetický, ale to mi zase až tak nevadilo. Dorama je výrazně melancholická skoro bych řekl nudně zajímavá. Je zvláštní, že to na mě mělo takový dojem a přesto mě to neskutečně bavilo. Celý seriál s nese ve vážném duchu s občasnými prvky humoru, který tam perfektně sednul. Například dětinské chování Goblina nebo společné soužití Goblina se smrtkou nemělo chybu. Seriál doporučuji všemi deseti.

Hakgyo 2017 Mellisek 9/10 12345678910 03.02.2019

   »    Jelikož jsem viděla i ročník 2013 i 2015 kde se mimo školní témě věnují i něčemu jinému tak jsem se dlouho odhodlávala pustit 2017 jelikož 2013 pro mě byla TOP a to i díky kombinaci Kim & Lee - výborné herecké zpracování, krásné a talentované nové tváře a nová téma - velice milá a oddechová dorama - musím uznat že při dramatickém OST jsem se trošku pousmála že jaký triller, ale výborný ve všech směrech.

Miseuteo Shunshain meggi 10/10 12345678910 03.02.2019

   »    Na tohle doramko jsem narazila náhodou na netflixu, když to teprve vycházelo a úplně mě to pohltilo. Neviděla jsem snad nic lepšího. Nádherně propracované, vymyšlené a udělané s takovým citem, že to člověka úplně pohltí. Někdo si s tím opravdu vyhrál. Hudba vybraná s citem, postavy úplně dokonalý a ty záběry kamerou úplně braly dech. Nemám co vytknout. Díky Ainny jsem mohla podruhé vidět v češtině, za což jí moc děkuji. Užila jsem si to v češtině snad ještě víc než napoprvé a prožívala jsem všechno i přes to, že jsem věděla co se stane. Tohle je prostě nezapomenutelné doramko a jsem si jistá, že dvakrát není dost, že se podívám znovu. Ostatně myslím, že ta message tohoto doramka není jen pro korejce, ale můžeme si z toho vzít i my. Děkuji za Mr Sunshine, dávám plný počet.

Peuriseuteu Ziza 5/10 12345678910 02.02.2019

   »    Nemůžu tvrdit, že by to bylo vysloveně špatně udělané. Kdepak. Pokud máte rádi tradiční podání vymítání, tak jen do toho – kříže, svěcená vody, odříkávání a ptaní se na jméno, posedlí vrčí s cení zuby. Máme tu dva sympatické kněze, kterým pomáhají další a celá tahle skvadra se snaží udělat svět lepším místem. Bohužel tu také máme hrdinku, která během prvních dílů na mě působila tak nesympaticky, že jsem jí to nemohla odpustiti až do konce a kvůli tomu mi bylo jedno, jak dopadne. Bylo mi jedno s kým dopadne. Bylo mi jedno, jestli bude žít. Absolutně mě nezajímala. A to pak mělo vliv i na další věci, protože i stav této postavy měl vliv na postavy další a to poměrně signifikantní. Co se dá dělat. Seriál mě kvůli tomu vlastně moc nebavil. Takže co pozitivního o něm říct? Postavy umírají, postavy trpí, posedlý je kdekdo, zlo si nevybírá. Asi tak. Jinak je to takový klasický příběh vymítače, který není nijak zásadně děsivý, pokud to silně neprožíváte a nenecháte se pohltit hudbou. Kromě...

Bab Jal Sajuneun Yeppeun Nuna Mellisek 9/10 12345678910 02.02.2019

   »    Po strašně dlouhé kdrama co mě prostě chytla a nepustila. Celkově tohle téma a i jiné jako vedlejší velice pěkně řešené a velice reálné z dnešního světa. Líbilo se mi, že hlavní hrdinka byla opravdu obyčejná kráska a jak fungovala chemie mezi hlavními hrdiny. Trochu mi tam chybí konec v podobě otazníků - rodina? okolí? Ale vůbec to nevadí, příběh mě bavil a nepustil proto 9/10 a to za OST

Seoreunijiman Yeolilgobibmida dodo134 10/10 12345678910 02.02.2019

   »    Nádherně zpracováno.Příběh se neustále rozvijí a hlavní dvojici se nic nezjednodušuje. I když nejsem milovník klasické hudby, díky doramě mě mnoho skladeb hned zaujalo. Zábavné i smutné scény stále udrží pozornost diváka až ke konci. Dorama se stalo jednou z mých oblíbených ke kterým se určitě vrátím. :3

W meggi 6/10 12345678910 01.02.2019

   »    Nápad jednoznačně skvělej, ALE.... Tohle mělo takovej potenciál! Úplně jsem se těšila, jak to pořádně zamotají, udělají z toho doramko plný napětí a překvapení a pak to bude mít úplně enormě epickej závěr .... a ono to bylo jen zamotaný a dlouhý a tak trochu nudný. Zdálo se mi, že poslední díly už vyloženě natahovali, aby to mělo teda těch 16 dílů. A ani pořádný slaďák to není, těch znám dost lepších. Jako dávám 6 a to spíš kvůli tou nápadu.

Nijiiro Deizu Ziza 7/10 12345678910 01.02.2019

   »    Čistokrevný film o „mládí“. Ve filmu není větší konflikt, ale to mu vůbec neubírá. Naopak si myslím, že je poměrně fajn koukat jen na partičku středoškoláků, kteří si prostě užívají života, chtějí randit, přemýšlejí o budoucnosti a pěstují pěkné přátelství. Dalším bonusem je i režie. Opravdu jde vidět, že to do rukou nevzal člověk, co chrlí jednu live action za druhou, ale docela si dává záležet na tom, co vyplodí. Nemluvě o tom, že velmi dobře ukočíroval omladinu, která byla do svých rolí kvalitně vybrána. Fakt si nemůžu stěžovat na jejich herecký výkon. Ano, je pravda, že všichni mají ještě rezervy, ale tomuhle filmu to neublížilo. Možná naopak, protože to bylo stejně nevyzrálé jako postavy, které ztvárňovali. Příjemný středoškolský snímek plný přátelství a dobrého slova.

8 Nen Goshi No Hanayome janinka 9/10 12345678910 01.02.2019

   »    Celkovo veľmi príjemný film. Pre mňa krásna kamera a tiež fajn herecké výkony.

Gwaenchanha, Sarangiya Roby 8/10 12345678910 30.01.2019

   »    Dorama o cvokařích, kteří sami mají psychické problémy. No skvělý... Na druhou stranu si fandové akčních seriálů přijdou na své. Hlavní hrdina byl už v šestém díle tak domlácení a pobodaný víc než Bruce Willis ve smrtonosné pasti. Pokud jde o postavy obecně, tak se mi líbilo, že se chovají podle rčení co na srdci to na jazyku a to je vítané osvěžení oproti standardním romantickým doramám. Před tímto seriálem jsem viděl Are you human too a je až úžasné, jak odlišně a neskutečně pitomě se postavy v Are you human too chovali oproti této doramě. Výsledný dojem u mě zachraňuje podařená koncovka 8/10.

Beoning EunB 3/10 12345678910 30.01.2019

   »    Veľké očakávania=veľké sklamania. Ja som divák, ktorý si pozrie akýkoľvek žáner filmu a som sa na film veľmi tešila ale je to veľké sklamanie. Neviem opísať čo mi vadilo viac.. Či to bola hudba, nespočetné množstvo hluchých miest alebo hlavná herečka. Jedine čo chválim je výkon Yoo Ah Iňa.

Alhambeura Goongjeonui Chooeok eliza56 7/10 12345678910 30.01.2019

   »    Tak fajn...nevím jestli to bylo schválně či ne, narazila jsem na seriál včera a dnes jsem ho dokoukala. Zkraje mi to přišlo hrozně super, ani mi nevadilo to skákání v čase. Vlastně nebýt toho tak to asi vypnu, ale začalo to fakt dobře. Zajímalo mě, co bude dál, jak se děj bude vyvíjet. Ale prosím ten konec? Wtf? Tohle byl tak strašně uchvátaný. No a jinak mi to šíleně připomínalo Assasina, nemohla jsem si pomoct. Zkraje to bylo první co mě napadlo, a během seriálu v různých momentech několikrát. Ale ok. Za ten námět...

Moobeob Byeonhosa meggi 8/10 12345678910 27.01.2019

   »    Pomsta + korupce. Naprosto klasický téma, ale přece jen se tvůrcům podařilo to udělat zase trochu jinak. Jo, doporučuji - počet dílů tak akorát a je tam i nějaká ta akce, takže to má krásný přestávky mezi kecacíma scénama. Děkuji Ainny za titule - jako vždy perfektní :-)

Gogyocheosewang Roby 10/10 12345678910 26.01.2019

   »    Za celou dobu co sleduji korejské doramy, jsem nebyl z žádné tak překvapen jako z této. Neskutečně mi sedly oba hlavní představitelé, kteří si v seriálu osobnostně na nic nehrály a byly sví. Poprvé jsem viděl hlavní hrdinku v romantické komedie, která by vzhledem neaspirovala na titul miss Korea. Nesmím zapomenout ani na výraz hlavního hrdiny, který bravurně vychytal obličej znuděně-drzého hokejisty. No a když jsem si myslel, že už to nemůže být lepší přišel skvělý konec, který oceňuji, protože Korejci mají tendenci poslední díly úplně podělat 10/10.

Heelreo Roby 10/10 12345678910 26.01.2019

   »    Skvělá dorama, která má úplně všechno. Parádní počin korejského televizního průmyslu s nejlepším obsazením, které jsem v doramě, kdy viděl. Scénaristická trefa do černého se všemi čtyřmi hlavními postavami, které jsem si během seriálu nesmírně oblíbil. Se zatajeným dechem řadím doramu v mém žebříčku na druhé místo a dávám jasnou desítku 10/10.

Hwayugi Roby 5/10 12345678910 26.01.2019

   »    Na to jaké to má herecké obsazení se tohle tak nějak moc nepovedlo. Celou dobu jsem měl dojem, že koukám na nějakou divnou duchařskou kravinu do které se vměšovala nucená romantika a komediální scénky, které vážně nebyly vtipné. Tento seriál od mého nízkého hodnocení nezachrání ani fakt, že jsem Lee Seung-Giho velký fanoušek. Doufám, že to bylo poprvé a naposled co jsem viděl Lee Seung-Giho v takové kravině 5/10.