• Dorama: 12938
  • Uživatelů: 22905
  • Hostů: 76

Hodnocení doramy od uživatele Himari

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  >  

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Dorama: Minami Shineyo

Táto dorama je momentálne moja najobľúbenejšia. Veľmi dobrý príbeh, taký pútavý, skvelá hudba aj charaktery a vzťahy medzi postavami. Čo by som možno na začiatku vytkla je podivný účes Tae Kyunga, ale kedže ho hral Jang Geun Suk tak som si to veľmi nevšímala :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 01.09.2014     Dorama: Gaeul donghwa

Smutná dorama. Naozaj taká dojemná, ktorá ukazuje smutné stránky bežného života. Hlavnej hrdinky mi bolo ku koncu naozaj strašne ľúto, stále som dúfala, že sa to vyrieši a dopadne to inak.  Pekný príbeh, ale kedže nemám rada smutné konce tak tomu musím dať menej bodov. Ale aj tak, tí ktorí máte radi takéto dojemné doramy, odporúčam :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.09.2014     Dorama: Bloody Monday

Skvelý príbeh! Miura v hlavne úlohe mi perfektne sadol. Ostatné postavy mali tiež niečo do seba a skvelo oživovali dej. Trochu ma mrzelo že niektorí ľudia museli zomrieť, ale tak  to už býva. Čo ma prekvapilo bola  Maya , pri tej som naozaj nevedela, na čej strane je ale potom sa to všetko pekne vyvinulo. :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 01.09.2014     Dorama: E Mo Zai Shen Bian

Super dorama! Príbeh, postavy, dej, romantika... proste od všetkého trošku. Veľmi sa mi páčil hlavný hrdina, navonok tvrdý no s mäkkým a nežným srdcom. Hlavná hrdinka sa občas správala ako dieťa, ale myslím, že to k nej sedelo. Tak či onak, sa mi dorama veľmi páčila 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 02.09.2014     Dorama: Attention Please

Pekná dorama. Hlavná hrdinka sa mi páčila, to že mala taký svoj štýl ale aj napriek tomu sa dokázala zmeniť a ukázala, že aj ked sa oblieka inak môže z nej byť dobrá letuška. To jej nadšenie pre tú prácu a to, že sa nevzdávala ma zaujalo. Čo mi však chýbalo bolo viac romantiky :(

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Dorama: Atashinchi no Danshi

Dej a jeho rozuzlenie boli celkom zaujímavé. Zvykla som si na všetky postavy. V príbehu boli rodinné chvíľky, humorné situácie a prvky romantiky. Trochu ma mrzelo, že tam tej romatiky nebolo viac. Hlavná hrdinka mohla s niekým skončiť, aby to bolo dokonalé. Ale vskutku celkom fajn :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Dorama: Bad Boys J

Dorama z akčného prostredia gangov ma zaujala. Postavy a ich príbehy.. situácie v ktorých im vždy išlo o krk no oni vždy do posledného dychu bojovali, ako vždy pri sebe stáli a pomáhali si. Veľmi pekné :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Dorama: Siti Hyunteo

Pekná dorama. Hlavný hrdina bol uplne suprový, veľmi som si ho obľúbila. Akcia, humor, zbrane, armáda.. romantika. Všetko uplne super. Nemám čo vytknúť :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Dorama: Gokusen

Gokusen som videla všetky série aj špeciály, ale jednotka je proste najlepšia. Yankumi ako mafiánska učiteľka je suprová, vychovné rady sa študentom vždy hodia.. A so Shinom sa majú radi, v prvej sérii sa mi páči to, že žiaci sú si s učiteľkou bližší ako v ostatných sériách. Jednotku preto hodnotím 8-hviezdičkami :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Dorama: K-POP Choigang Seobaibeol

Zo začiatku ma odrádzal dej príbehu. Podľa mňa to bolo podobné ako You are beautiful, no nakoniec som si to pozrela. Aj ked to bolo trochu iné, podobné prvky to rozhodne malo. No.. hlavný hrdina sa mi výzorovo moc nepáčil ale prežila som, hlavná zápletka celkom ušla, ostatné postavy boli tiež celkom dobre. Hudba a humor okorenili trochu obohratý príbeh :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.11.2014     Dorama: Geunyeoui Shinhwa

Už začiatok bol pre mňa dojemný. Príbeh o výmene životov malých dievčatiek mi trochu pripomínal Autumn in my heart, ale nakoniec to bolo čosi úplne iné. Vývoj deja ma prekvapil, to ako sa všetko skomplikovalo aj po ôsmych rokoch a ako musela Jung Soo stále trpieť. Fakt mi jej bolo ľúto. Kedže mám šialené predstavy, viac by sa mi hodila k Min-Kimu ako k Ji Hooovi, ale prežila som to aj tak. Koniec bol prekvapivý, ale čakala som trochu viac šťastia a podobných vecí. Preto hodnotím len 8čkou :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 03.11.2014     Dorama: Dagchigo Kkochminambaendeu

Veľmi pekná dorama. Začiatok ma najprv trochu sklamal, nečakala som to, ale potom sa to všetko pekne vyvinulo a páčilo sa mi to. Vzťahy, to ako si išli za svojim cieľom aj cez prekážky, ich puto priateľstva, ktoré medzi sebou mali a všetko dokopy navodilo úžasnú atmosféru. Pridala by som tam síce viac romantiky ale to už som ja (a moje čudné predstavy..) takže.. ale nie aj tak je to super dorama, ktorá sa oplatí pozrieť! :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 23.03.2015     Dorama: Switch Girl!!

Bola to celkom dobrá dorama. Skukla som ju za jedeň deň. prišla mi vtipná, o humor núdza rozhodne nebola. Príbeh bol pekný, zvraty a celkový dej bol fajn. Postavy mali tiež úžasné charaktery. Najviac som mala rada Niku a učiteľa Someyu. Ale ako vravím, celkovo to bola dobrá dorama.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 11.04.2015     Dorama: Dalryeora Godeungeo

Námet a dej nebol až tak zlý. Spracovanie mi však prišlo dosť čudné. Predstavy, bitky, sny.. niekedy sa to nedalo rozlíšiť. Čo sa týka postáv, zdalo sa mi, že Cha Chana vykreslili ako idiota, flákača a niekedy tak vôbec nepôsobil. Vzťahy celkom ušli, dobre sa vyvíjali, no potom sa akosi stopli a koniec. 8 častí mi prišlo krátke na taký príbeh, a zdalo sa mi to nedokončené. Radšej mali urobiť nejaký zvrat v deji a koniec (napríklad, že by Cha skončil s predsedníčkou triedy alebo podobne).

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 18.04.2015     Dorama: Paradise Kiss

Tento film bol jeden z naj dorám aké som kedy videla. Páčilo sa mi všetko. Príbeh bol skutočne zaujímavý, postavy tiež. Zamilovala som si ich na prvý pohľad. Páčili sa mi humorné scénky, vážne situácie, priateľstvo a láska. Tomuto filmu sa proste nedá čo vytknúť a môžem len odporúčať :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 07.06.2015     Dorama: Dakteo Yibangin

Táto dorama sa mi veľmi páčila. Romantika, dráma, humor a nemocničné prostredie skrášlili dej na 1tku! Lee Jong Suk v hlavnej úlohe bol dokonalý.

Dej doramy mi miestami prišiel príliš chaotický  a zbytočne toľko prepracovaný. Z párov som viac fandila Soo Hyun no ale aj tak to skončilo dobre a ja dávam 10tku :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 07.06.2015     Dorama: Gwaenchanha, Sarangiya

Skvelá dorama s pekný príbeh. Opäť nemocničné prostredie, ktoré vás občas prinúti zamyslieť sa nad vlastným životom. Boj so strachom, s ktorým museli hlavní hrdinovia bojovať, boj o lásku, ktorú museli obhájiť. Humor, dráma, romantika, nič nechýbalo :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 07.06.2015     Dorama: Chongriwa Na

Perfektná dorama! Naprosto dokonalá. Príbeh bol skvelo spracovaný, herecké obsadenie sa mi páčilo. Humor a trapasy hlavnej hrdinky, vážnosť a nežnosť predsedy a láska šéfa zamestnancov, to všetko bolo dokonalé. Trochu mi chýbali väčšie prejavy romantiky z hodnotenia to neubralo. Hoc sa mi ako pár viac páčil Nam Da s Kangom, koniec bol úžasný a celkový dojem z doramy bol veľmi dobrý :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 11.06.2015     Dorama: Ai Shang Liang Ge Wo

Naprosto úžasná dorama! Úplne dokonalé. Príbeh, spracovanie, pesničky, obsadenie. Hlavný pár sa mi už od prvého momentu páčil. Musím však povedať, že Lu Tiang sa mi viac páčil ako snobský herec ako obyčajný chalan, ale aj tak to bolo perfektné. Na konci sa to trochu zamotalo ale to finále bolo suprové. Ako vravím, všetko super. :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 15.06.2015     Dorama: Neoui Moksoriga Deulleo

Musím povedať, že táto dorama bola veľmi pekná. V príbehu bolo všetko, humor, romantika, napätie, priateľstvo.. proste všetko a navyše to bolo vynikajúco spracované. Herecké obsadenie sa mi páčilo, hlavná dejová línia taktiež. Vzťah medzi hlavnými postavami sa rozvíjal pomaly, ale bol úžasný. :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 24.09.2015     Dorama: Hak Gyo 2013

Táto dorama sa mi veľmi páčila, aj ked by som uvítala pokračovanie alebo aspoň trochu viac častí. Príbeh sa mi páčil, námet bol veľmi dobrý. Postavy boli naprosto úžasné. Páčili sa mi bitky aj humorné scénky, dojemné a citlivé témy. Vzťahy medzi hlavnými mužskými hrdinami, či už na kamarátskej alebo silnejšie úrovni by som viac rozvinula. Určite. Rovnako aj niektoré vedľajšie príbehy. Ale ako vravím, skvelý námet. :-)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.06.2016     Dorama: Hana Yori Dango

Musím povedať, že to bola úžasná dorama. Síce som videla kórejskú verziu, takže som dej celkovo predvídala, niektoré prvky sa mi veľmi páčili. Celá dorama sa niesla v úžasnom svetle, ukázala nám problémy bohatých ľudí, humor a lásku. Rozmýšľala som, ako môžu byť niektoré osoby také odporné, že vás zrádzajú a pritom sa nazývajú vašimi kamarátmi. Matsumoto a Oguri boli skvelí, rovnako aj hlavná hrdinka. Táto verzia sa mi o dosť viac páčila ako kórejská, preto dávam 10/10 a 100% vám ju odporúčam :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.06.2016     Dorama: Sekando Rabu

Veľmi pekná dorama v hlavnej úlohe Kamenashi Kazuya. Pekný príbeh, dobré postavy, ich ciele a vzťahy. Veľmi sa mi páčilo, že to nebola typická dorama, ale že bolo vidieť bozky a nežnosti vo väčšej miere. Sedem epizód bolo dostačujúcich na vypovedanie celého príbehu. Už neviem, čo by som k tomu povedala, jednoznačne odporúčam, bolo to skvelé.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 18.09.2016     Dorama: W

Mne sa dorama celkom páčila. Samozrejme mala nejaký chyby a celkovo mi prišlo, že v posledných častiach sa až moc prekračovali hranice medzi realitou a komiksom, no celkový dojem z doramy bol dobrý. Vlastne je to akčná romantika s prvkami humoru, takže to bolo niečo pre mňa.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 21.09.2016     Dorama: Jang Ok Jung

Príbeh ako taký bol celkom v pohode, rovnako aj vývin postáv. Celkovo sa mi historické moc nepáčia, ale kedže závisláčim na Moon Lovers, rozhodla som sa skuknúť aj toto. A kedže uprednostňujem iné konce, s týmto som spokojná jednoznačne nebola. Až tak, že ma to donútilo znížiť počet hviezdičiek.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.09.2016     Dorama: Haereul Poomeun Dal

V poslednom čase mám náladu na historické doramy, a ešte ked majú šťastné konce tak je to boží. Táto dorama bola veľmi pekná. Romantický a vtipný príbeh sa prelínal s temnou a mystickou túžbou po moci a novej vláde. Bolo v tom všetko, od lásky až po intrigy a túžbu po tróne. Najviac ma dojala posledná časť, kedy som si chcela ja trochu poplakať, následne na to aj od šťastia. Odporúčam každému, kto má rád takýto žáner. :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.09.2016     Dorama: Bitnageona Michigeona

Dalšia historická dorama, ktorú môžem odporúčať. Hoc sa mi zo začiatku hlavný hrdina nepáčil ani výzorovo ani charakterovo nakoniec si ma získal. Celkový príbeh a vývoj postáv bol naprosto dokonalý. Z celej rady úžasných výkonov a charakterov som mala najradšej  Hwangbo Yeo Won (Wang So-ovu manželku). Koniec bol tiež pekný. Našla som romantiku, akčnosť, vtip a odľahčenie.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 06.10.2016     Dorama: Ki Hwanghoo

Jednoznačne najlepšia dorama! Tak prepracovaný charakter postáv som ešte tuším nikde nevidela. Myšlienkové pochody boli perfektné, zvraty prekvapivé, boje uveriteľné. Všetko perfektné. Z postáv som mala najradšej Tal Tal-a♥ Ale aj iní boli skvelí! Naozaj, ak máte radi historické doramy odporúčam. Koniec ma prekvapil, trochu dojal.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 19.01.2017     Dorama: Lan Ling Wang

Dobre.. po Empress Ki je to moja druhá naj historické dorama. Veľmi sa mi páčil príbeh, aj hlavné postavy. Obľúbila som si ich, aj ked sa musím priznať, že princa som nemala rada tak, ako cisára. Proste jednoznačne bol cisár najlepšia postava, prešiel vývojom, vplyvom kňažky sa menil a bolo to úžasne vidieť. Koniec ma trochu mrzel, ale tak je to historická, asi som nič iné čakať nemohla. No aj tak, kto máte radi historické, boje a romantiku odporúčam, je to fest dobré.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 22.01.2017     Dorama: Hua Qian Gu

Dalšia historická dorama s obrovským potenciálom. Nikdy som nevedela, čo môžem od postáv čakať, takže ma ich vývoj nesmierne preklapil a koniec nadchol. Naozaj perfektne spracovaný príbeh aj charaktery. Najviac som si obľúbila ako vždy záporáka v podobe Sha Quian Mo (Big sister). jedna z naj historických, odporúčam! :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.01.2017     Dorama: Jin Yu Liang Yuan

Zo začiatku to bolo veľmi dobré, dej aj postavy, vzťahy medzi nimi, boje a romatika. Posledné časti, ked sme sa dozvedeli skryté tajomstvá a hlavné dôvody konania niektorých postáv boli trošku slabšie. Ale vylepšila to posledná časť a skvelý koniec. 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 12.02.2017     Dorama: Qing Ai De Wo Ai Shang Bie Ren Le

Musím sa priznať, že tento seriál bol riadne na city. Normálne sa mi v niektorých pasážach chcelo plakať. Príbeh dokonale opísal životné problémy ľudí, ukázal nám to, že aj človek, ktorý má na pohľad všetko nemusí byť šťastný. Veľmi sa mi páčilo riešenie manželských problémov. A rovnako aj koniec, bolo to veľmi pekné a dojemné.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.02.2017     Dorama: Gahwamansasung

Jedna z najsmutnejších dorám aké som kedy videla, no aj napriek tomu úžasná a nezabudnuteľná. Veľmi sa mi páčilo, že to bolo zo života, o bežných vzťahoch a problémoch. Obľúbila som si všetky hlavné postavy a vedela som cpohpiť ich správanie. Ku koncu to bolo dojemné, až som takmer plakala. Naozaj odporúčam, je to perfektný seriál.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 25.02.2017     Dorama: Rip Van Winkle no Hanayome

Sama neviem, ako to mám ohodnotiť. Bolo to dosť podpriemerné. Príbeh nebol zaujímavý, ani postavy, zvraty v deji boli síce nečakané ale nič nepriniesli a rovnako tam nebol skoro žiadny vývin dejových liniek. Hlavná postava bola docela obyčajná, niekedy mi prišla náramne hlúpa a nedospelá. Fakt neviem, ako to zhodnotiť..

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Suppli

V poslednom čase sa stáva, že neviem ako doramu zhodnotiť. Nebola ani zlá no ani extra dobrá. Príbeh bol už jemne otrepaný, neviem, či to bolo rokom vydania ale herecké výkony tiež neboli bohviečo. Kamenashi to jemne zachranoval. Síce nechýbal humor a romantika. Taký príbeh "zo života" na nudný víkend sa celkom dá. 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Binjip

Niekde platí dorama by bola lepšia ako film. A to presne sedí na tento skvost. príbeh bol dobrý, aj hlavní hrdinovia, no prišlo mi to príliš natlačené na seba, nedalo sa v tom dýchať, niektoré veci potrebovali viac priestoru, viac komentára...

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Cheonsang Yeoja

Jedna z dokonalejších dorám, pri ktorej mi ani množstvo častíc nevadilo. Začalo to pomalšie, preto nech vás úvodné časti neodradia, potom sa to dostalo do toku a bolo to úžasné. Hlavná hrdinka naprosto skvelá, príbehy postáv aj celková dejová linka boli priklincované úžasným koncom. Odporúčam!

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Jin Xiu Yuan · Hua Li Mao Xian

Začiatok doramy naprosto skvelý. Hlavný hrdina chladný mafián, hlavná hrdinka nevinné dievčatko s temnou minulosťou. Páčili sa mi ich "náhodné" stretnutia, ich humor, vlastne švetky ich scénky boli fajn. Ale ku koncu sa to zmenilo, vývoj hlavnej hrdinky sa mi vôbec nepáčil. Hoc to malo dobrý koniec posledné časti sa mi nepáčili, čo uberá moje hodnotenie.
Ale za hlavného hrdinu by som dala 10/10

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Ping Li Hu

Dalšia úžasná historická fantasy dorama. Páčil sa mi príbeh a dokonca aj všetky hlavné postavy. Aj hlavnú hrdinku som vedela zniesť, čo sa v historických nestáva často. Bolo to príjemné sledovanie so zopár nečakanými zvratmi :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 11.05.2017     Dorama: Tenshi no koi

Peckový film, ktorý ukazuje ako sa hlavná postava priebehom času vyvýja a mení. Zo začiatku povýšenecká žena s cieľom získať čo najviac peňazí a neskôr obyčajná milá osoba, bojujúca za človeka, ktorého miluje. Veľmi sa mi páčil koniec. Celkový dej bol úžasný, smutný, realistický...Super.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 18.06.2017     Dorama: San sheng san shi shi li tao hua

Neviem, čím to bolo, ale hlavný pár a jeho dejová linka ma vôbec nezaujal. Práve naopak, viac sa mi páčili vedľajšie postavy, predovšetkým Dong Hua Dijun a Little Fox. Oni mali úžasný príbeh, dobré myšlienky a charaktery postáv. Koniec doramy bol síce fajn, ale ako vravím, hlavný pár u mňa nič moc. Za dejovú linku Dong Hua a Fox by som dala 10/10 ale celková dorama 6/10

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 18.06.2017     Dorama: Jewang-ui Ddal, Soo Baek Hyang

Čo napísať. Historické milujem. A táto dorama bola teda už zo začiatku masaker. Kuchon úžasný postava! Matka dvoch dcér jemne hlupučká, nevedela som ju vystáť ale dajme tomu. A dve dievčatá, jedna zobrala druhej osud a hrala sa na princeznú - epicke. Výber hercov, charaktery postáv, dlhé politické ťahanice, životné traumy, lásky s sklamania. Možno to bolo počtom epizód, že táto dorama v sebe mala všetko. Koniec bol tiež dobrý, tak čo vytknúť? Hm.. asi fakt nič.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 26.06.2017     Dorama: Hwarang

No.. dorama celkom fajn. Mám rada historické, hlavné postavy boli prijateľné, aj vzťahy medzi nimi. Len nejako čakám na pokračovanie. Prišlo mi to prirýchlo. Dalo sa na príbehu ešte popracovať, na vláde, na kráľovstve.. na všetkom.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 29.06.2017     Dorama: Musa Baek Dong Soo

Úžasná akčná historická dorama s podtónom priateľstva, zrady, intríg a tajomstiev. Najviac sa mi páčila postava Yeo-Un-a, bol úžasný, jeho myšlienky, postoje a všetko. Ale rovnako aj Baek, že v neho vždy veril a navzájom si pomáhali. Nemala som čo vytknúť až na koniec.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 20.07.2017     Dorama: Manyeoui Yeonae

Veľmi pekná romantická dorama. Park Seo Joon v hlavej úlohe TOP♥ Úplne som ho žrala. Rovnako aj hlavná hrdinka mi sadla, bola to taká obyčajná žena so svojimi problémami, dokonca mi ani nevadilo, ked plakala. Všetky charaktery mi sadli, dejové linky boli vytvorené skvelo a rovnako sa aj postavy v priebehu deja vyvíjali. Odporúčam.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 06.10.2017     Dorama: Li Ji Zhuan

Začalo sa to tak dobre a...zastavilo sa to. 48 častí bolo moc a neudialo sa tam dokopy nič veľkolepé. Žiadne extra zvraty, žiadna zvláštna romantika medzi protagonistami...nič. Čakala som dobrú doramu, páč mám hercov rada no trochu som ostala sklamaná. Ešte aj ten koniec mi prišiel divný. Celé vlastne.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 06.10.2017     Dorama: Gunju: Gamyeonui Juin

Hm..čo si budeme klamať, sledovala som to len kvôli Yoo Seung Ho-ovi, no dorama ma ani nesklamala ani neprekvapila. Nejako ma to až tak veľmi nezaujalo, aby som z toho jasala. Nebolo to zlé ale...ani svetaborné. Páčili sa mi niektoré scény, motív priateľstva, neopätovaná láska a obeta ale...

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 06.10.2017     Dorama: Gonghang Ganeun Gil

Motív dokonalý.Príbeh dokonalý. Postavy super ale spracovanie na prd. Strašne veľa častí v ktorých sa nič nedeje, postavy stoja na mrtvom bode a nevedia sa pohnúť vpred. Potom urobia krok dopredu (na ktorý sa dlho odhodlávali) a zase bum dva kroky vzad. Koniec nedokončený, o otvorenom sa asi nedá hovoriť...

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 06.10.2017     Dorama: Karera ga Honki de Amutoki wa

Krásny film♥ Dokonalý príbeh, postavy a námet. Rinko bol/a úžasná a veľmi sa mi páčil jej vzťah s malou Tomo-chan. Nádhera proste!

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.10.2017     Dorama: Otoko no isshou

Hm..taký zvláštny film. Námet aj príbeh bol dobrý, rovnako aj postavy mali niečo do seba. Len mi to prišlo miestami nudné a zdlhavé.