• Dorama: 12938
  • Uživatelů: 22905
  • Hostů: 63

Hodnocení doramy od uživatele Mellisek

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  >  

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.01.2017     Dorama: W

Hodnocení příběhu: 10.00/10.00

Zatím jsem viděla asi jenom tři desítky Dorama seriálů či filmů, ale tento má opravdu úžasný a rozdílný příběh. Krásné grafické zpracování. Sem tam mě trošičku vadili flashbacky, ale po čase dávají význam jelikož se příběh měnil. Opravdu se W zařadil mezi mé TOP z DORAMA co jsem kdy viděla :-)

Hodnocení postav: 10.00/10.00

Postavy filmu měli úžasné role a taky je dokonale zahráli. Hlavního hrdinu jsem viděla v několika seriálech a vždy zahrál perfektně a ani nyní to nebylo jinak. Hlavní postavy mi byli sympatické a opravdu se hodili do daného prostředí :)

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Hudbu nemohu hodnotit jinak než kladně už jsem si zvykla že oni prostě umí dodat hudbou tu správnou atmosféru.

Hodnocení kamery: 10.00/10.00

Myslím si že už protože šlo i o grafické zpracování tak tady kamera opravdu obstála a nemám co bych vyčetla :)

Celkové hodnocení: 10.00/10.00

Já jsem s tímto seriálem maximálně spokojena a věřím že si ho v budoucnu pustím znova. :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.25/10.00     Přidáno: 26.01.2017     Dorama: Shopingwang Looi

Hodnocení příběhu: 7.00/10.00

Jak jsem psala příběh nebyl špatný, ale rozhodně by se mi líbil více v jiném provedení :)

Hodnocení postav: 5.00/10.00

Hodnocení postav je pro mě teď takové skličující, Louie jako herec stál za prd. Prostě na mě má opravdu takový přiblblý výraz :D až mi to nedalo a "vygooglila" jsem si ho a pak jsem se divila že jsem ho nepoznala z doram co jsem již viděla :) Jinak za mě opravdu top babička to je tak sympatická herečka že až :)

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Za mě top píseň od Monsta X The Tiger Moth <3

Hodnocení kamery: 7.00/10.00

K té kameře opravdu nevím co napsat, byl to pro mě průměrný seriál :)

Celkové hodnocení: 7.25/10.00

No, je škoda že nebyl hlavní hrdina někdo jiný,ale s tím nic nenaděláme. Musím uznat že jeho stupidní výraz dodal roztomilosti a i smilování v momentech kdy by jste ho nejradši uškrtili :) Hlavní hrdinka mi tam sedla dobře :) celkově prostě taková kid romance :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.50/10.00     Přidáno: 27.01.2017     Dorama: Neon Naege Banhaesseo

Hodnocení příběhu: 0.00/10.00

Mě tento seriál nepřišel úplně zajímavý, byl to pro mě takový am. Glee. Bohužel tam pro mě nebyli takové ty impulsy vše se odehrávalo v jedné rovině. :)

Hodnocení postav: 9.00/10.00

Hlavní hrdina mi strašně připomíná herce jménem Kim Hyun Joong , podobné výrazy i styl jednání :) Herečku v hlavní roli mám strašně ráda třeba už z The Heirs takže jsem byla spokojená. Plus za mě též z The Heirs herec Kang Min Hyuk neuvěřitelně roztomilý herec :D V této roli byl tak nějak za "blbečka" ale jsem ráda že jsem ho viděla v dalším seriálu :)

Hodnocení hudby: 8.00/10.00

Hudba za mě nebyla špatná, co mě mrzelo jak často se jednotlivé písničky opakovali :)

Hodnocení kamery: 5.00/10.00

Kamera byla v pohodě na rok v kterém byla dorama natočená kdyby byla modernější příklad 2-3r dozadu asi bych nějakou připomínku měla :)

Celkové hodnocení: 5.50/10.00

:) Takový seriál pro nudu není extra zábavný nebo záživný, ale má to milý příběh :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.50/10.00     Přidáno: 30.01.2017     Dorama: Dakteoseu

Hodnocení příběhu: 5.00/10.00

Příběh jako takový nebyl špatný, ale za mě tam byli veliké mezery v časové ose :) 

Hodnocení postav: 5.00/10.00

Hlavní postavy ve filmu své role zahráli dobře, takže nemám co bych vyčetla :)

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Hudba nebyl můj vkus ALE do daného děje sedla perfektně :)

Hodnocení kamery: 10.00/10.00

Nemyslím si že by se tady dalo něco špatně zhodnotit :) 

Celkové hodnocení: 7.50/10.00

Tento seriál je něco jako Chirurgové nebo česká Ordinace v růžové zahradě :) kdo má něco podobného rád, přijde si na své

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 05.02.2017     Dorama: Waan loi dak kap joi oi nei

Musím uznat že jsem koukla na doramu jen protože jsem v tom momentě neviděla nic co by mě zaujalo. Přijde mi počet dílů na tohle málo opravdu málo. Bylo to pro mě zbrklé a neosobní byť se snažili. Grafické zpracování neřeším protože mi to přišlo jak nízkorozpočtový seriál, ale když ho vynechám nebylo to až tak zlé. Je tedy pravda že mluva a zvuk mi od hlavních postav doslova trhali uši.

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 05.02.2017     Dorama: Minami Shineyo

Pěkná, milá dorama o lásce i přes všechno popírání. Musím uznat že to nebylo špatné, takový sweet story :) Tedy hlavní hrdina mi lezl krkem nějak sem mu nemohla přijít na kloub, ale aktuálně se těším až ho uvidím v dalších seriálech :) Taková oddechovka - neurazí :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 05.02.2017     Dorama: Hambooro Aeteuthage

Konečně jsem se dostala k seriálu kde je hlavní hrdina Kim Woo Bin, chystala jsem se na to už od The Heirs :) Seriál mi přišel sem tam nudný, ale hlavní zápletka je krásná na mě tedy trochu hůř provedený konec, ale musím uznat že jsem se bavila a že i když už jsem viděla plno podobných seriálů tak jsem jim to opět žrala i z naviákem :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 06.02.2017     Dorama: Laieo Geim

Po dlouhé době seriál, který mě naprosto pohltil. Většinu seriálů trochu překlikávám, kord scény písní atd. Všem je jasný co se děje "epic scény" ale tady? Ci kokso děj naprosto diváka vtáhne a nepustí a do posledního dílu sami přemýšlíte jak to tedy bude. Herce jménem shin sung rok jsem viděla v druhé doramě zase hrál "hajzlíka", ale to jakým způsobem to zahrál se mu musí nechat že tady to byl výkon Oskara :) Doporučuji

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 10.02.2017     Dorama: Aiunmaen

Abych byla upřímná u tohoto seriálu chybí jeden tag a tím myslím komedie. Takový zlatý příběh zaobalený takovými blbinami, že nad tím zůstává rozum stát. Příběh byl pěkný, když odmyslím plno věcí okolo a je škoda že si s tím tvůrci mnohem více nepohráli. HERO scény radši ani nehodnotím, protože to by v celkovém hodnocení nebylo ani číslo jedna. Myslím si že tohle je takový seriál pro jednoduší lidi popřípadně pro ty co neřeší nějaké zpracování. :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 12.02.2017     Dorama: Kuroba

Na začátku mě trochu štvali typické asijské grafické prvky, ale ty naštěstí vymizeli. Takový klasický sladký příběh byť velmi zajímavý v provedení :) Hodně věcí nebylo řečeno, ale že by to vadilo to úplně říct nemohu. Tato dorama nezaujme, ale ani neurazí :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 14.02.2017     Dorama: Ossakhan Yeonae

Musím uznat, že jsem si tento film pustila jen pro vzdálenou podobnost se seriálem Master´s Sun :).. Nakonec mě to překvapilo byť jsem od toho moc nečekala. Taková milá romantická "komedie" :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.02.2017     Dorama: Eunggeubnamnyeo

Já tedy musím uznat že se mi to líbilo :) Trochu mi úplně nesedla ze začátku hlavní hrdinka, ale postupně jsem jí přicházela na chuť. A co se týče hlavního hrdiny, sympatický herec no občas to jeho bouchání o hlavu a různé vstupy emocí hraničili s jednáním puberťáka :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 16.02.2017     Dorama: Deng Yi Ge Ren Ka Fei

Já jsem snad nikdy neviděla něco tak bláznivého. Film má neuvěřitelně banálně až absurdně vtipné scény, některé až trapné. A pak? tak hluboká myšlenka a zápletka filmu? :D to mi hlava nebere, ale u filmu jsem se bavila přišlo mi strašně zlaté to jak hlavní hrdinka postupně na vše přišla. Dojal mě příběh majitelky kavárny a rozhodně nelituji že jsem to zkouknula :) ale ráda bych viděla něco podobného jen fakt víc dospěle natočené protože některé scény jsou opravdu až na hranici toho co já zvládnu :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 17.02.2017     Dorama: Dongchangsaeng

Bohužel tento film nezasáhne ani ničím neobohatí.. Za začátku se zdá film dobrý sledujete to jako ostříž a po nějakém čase zjistíte že je to vlastně o ničem. Musím souhlasit s názorem předchozího hodnocení, že hlavní herec hrál dobře i mu ta role sedla. No bohužel pro mě opravdu takový nezáživný film

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 18.02.2017     Dorama: Bimilae

Musím uznat že film nebyl špatný, no opravdu by se z toho dalo vymlátit více. Poslední dobou zkoukávám hlavně filmy, protože na seriály není tolik času. Ale začínám litovat, protože fakt mi ty série dají víc a jsou více propracované to platí i u tohoto seriálu. :/ Ale jinak velmi pěkný film, otevřené sexuální scény což hodnotím kladně, napětí i zápletka byla super, no škoda jen že do toho nedali více :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 19.02.2017     Dorama: Namgwa Yeo

Tento film mě neskutečně zklamal a měla jsem co dělat abych ho dokoukala, podle anotace bych čekala úplně jiný film po obsahové stránce. Film je pro mě nemastný neslaný prostě nezaujal. Je to škoda protože anotace vypadala opravdu zajímavě.

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 19.02.2017     Dorama: Sebundeizu MONDAY→THURSDAY

Jelikož jde o stejný film překopíruji toto i k druhému dílu. Byť pro mě to je jeden film. Vlastně toto je můj první film s homosexuální tématikou co jsem viděla. Nějak jsem chtěla vědět jak se s tím Korejci poperou a abych se nesoustředila na recenze záměrně jsem si vybrala něco co na akihabara hodnocení nemělo. Film je v jedné rovině není tam nic co by vás nutilo přemýšlet, jásat nebo jakýkoliv emocionální výkyv. Je takový více na přemýšlení. Bohužel-Bohudík mi hlavní herci nesedli už když jsem viděla trailer. Přišli mi i dost staří na "school movie" každopádně téma bylo zajímavě pojaté. Nemyslím si, že to je film k zahození. :-) Líbil se mi svým způsobem zpracování. Hodnotím ho kladně a věřím že si ještě zkouknu nějaký takový film / seriál s podobnou tématikou. Ať mám co porovnávat :-) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 19.02.2017     Dorama: Sebundeizu FRIDAY→SUNDAY

Jelikož jde o stejný film překopíruji toto i k druhému dílu. Byť pro mě to je jeden film. Vlastně toto je můj první film s homosexuální tématikou co jsem viděla. Nějak jsem chtěla vědět jak se s tím Korejci poperou a abych se nesoustředila na recenze záměrně jsem si vybrala něco co na akihabara hodnocení nemělo. Film je v jedné rovině není tam nic co by vás nutilo přemýšlet, jásat nebo jakýkoliv emocionální výkyv. Je takový více na přemýšlení. Bohužel-Bohudík mi hlavní herci nesedli už když jsem viděla trailer. Přišli mi i dost staří na "school movie" každopádně téma bylo zajímavě pojaté. Nemyslím si, že to je film k zahození. :-) Líbil se mi svým způsobem zpracování. Hodnotím ho kladně a věřím že si ještě zkouknu nějaký takový film / seriál s podobnou tématikou. Ať mám co porovnávat :-)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 20.02.2017     Dorama: Tong Jeung

K tomu nemám co víc říct, opravdu velice pěkná a dojemná dorama. :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 21.02.2017     Dorama: Miseuteo robin ggosigi

Já musím uznat že jsem se opravdu skvěle bavila, žádné zdlouhavé scény ani nic podobného. Má to humor, pointu i vážnou stránku věci. Určitě doporučiji. Dávám 9 jen proto, že takových doram je už trochu více a byť jsem se bavila bylo to pro mě trochu předvídatelné :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 22.02.2017     Dorama: Gwaenchanha, Sarangiya

Musím uznat, že tohle je opravdu moc hezký "sladký" seriál. Určitě doporučuji :-)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.02.2017     Dorama: Angkeumhan Dolsingnyeo

Opravdu pěkný seriál. Nemám co bych vytknula :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 28.02.2017     Dorama: Choegang romaenseu

Ježiš, teď jsem to dokoukala a směju se jak blbá :D Jako komedie je to prostě fakt dobrý :D ... Sice hlas hlavní hrdinky mi fakt lezl krkem, ale pobavilo mě to :) A to si myslím je hlavní. A Unni na konci taky nemá chybu :D ... jak už někdo ve své recenzi zmínil.. :D :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 03.03.2017     Dorama: Sangeo

Právě jsem dokoukala poslední část, a tedy musím uznat že tato Kdrama má své hodnocení oprávněně. Výborné herecké výkony, kamera i OST - nemám nic co bych vyčetla. Musím tedy uznat, že jsem trochu překousávala hlavního hrdinu, který mi z počátku nebyl vůbec sympatický ( asi ten knírek :D ). Ale čím dál seriál pokračoval, tím více si mě hlavní hrdina získával. Musím tedy, uznat že jsem vděčná za happy endy, kterého se tady dočkáte. Bohudík, ale né tak jak jsou lidi zvyklý. Většinou takové konce opláču a jsem mrzutá, že to nedopadlo jinak - tady opravdu oceňuji to, že produkce neměla růžové brýle a nezkazili tím výborný seriál. 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 04.03.2017     Dorama: Woonmyungcheoreom Neol Saranghae

Zezačátku jsem nemohla překousnout smích Guna, ale časem jsem si na něj zvykla. A byť mi hlavní hrdina přišel neuvěřitelně na tečku, čím více jsem ho nepoznávala díky dílům tím více jsem ho v tomhle seriálu milovala. Neuvěřitelný seriál, kde se člověk nasměje i popláče :) Krásný sladký seriál. Myslela jsem že to bude spíše komediální seriál podle první části seriálu, ale jsem ráda že měl i své vážné scény :) 

 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 07.03.2017     Dorama: Omangwa Pyeongyeon

Myslím si,že tohle je po dlouhé době seriál co mě bavil. Nebyli tam nudné scény, které třeba přetáčet. Po celou dobu přemýšlíte kdo to mohl být a jak to ve finále skončí. Jsem spokojená a hlavně opravdu se mi líbí herecké výkony Choi Jin Hyuka takže za mě spokojenost. Přesto mi tam něco málo chybělo, ale to je zas názor fans :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 07.03.2017     Dorama: Bameul Geotneun Sunbi

Abych byla upřímná zvládnula jsem koukat do 11.dílu poté jsem to měla xy týdnů v nedokončené složce až jsem si stáhnula jen poslední díl. Hlavní herec mě neuvěřitelně oslovil v seriálu  Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo , takže když jsem zjistila, že hraje v další historické doramě hned jsem si to pustila. Ale abych byla upřímná, tento příběh mě skoro vůbec neoslovil. Mám ráda i upíry i romantiku zvládám přesladké a i vůbec sladké filmíky, ale tohle sem prostě nezvládnula zkouknout. Neuvěřitelně natáhnutý příběh za pomstou kde se jako vždy přimotá nechtěná rozkvétající láska. Prostředí, herecké výkony opravdu za to stály. Ale mě to prostě neoslovilo. Každopádně jsem strašně ráda za herce co ztvárnil postavu Gwi a těším se na další filmy-seriály ve kterých ho uvidím.

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 10.03.2017     Dorama: 49 Il

Dorama se mi opravdu líbila i když jsem trošičku čekala něco jiného v závěru filmu.. Krásné propojení postav byť konec aneb velké rozuzlení bylo na moji emocionální stránku až až. :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 10.03.2017     Dorama: Ohjik Geudaeman

Když jsem viděla trailer, říkala jsem si tak tohle musím vidět. Nehledě, že So ji Sub patří mezi moji TOP desítků korejských herců. No, bohužel to nebylo to co jsem si představovala. Čekala jsem něco jiného trochu jinak postavený ten příběh. Ale rozhodně to nebyl zahozený čas :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.03.2017     Dorama: Woorijibe Saneun Namja

Překvapuje mě, že tato dorama ještě nemá hodnocení. Hodně se mi seriál líbil, občas váznul trochu scénář kde to trochu drhlo mezi hlavními hrdiny, ale super nic strašného to zas nebylo... Trochu mi chybí i rozuzlení dvou vedlejších párů nějaký jejich finish :) Ale rozhodně pěkný seriál. 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 16.03.2017     Dorama: Geu Gyeowool, Barami Boonda

Bohužel, prozatím pozastavuji jelikož to není tak dlouho co jsem viděla film "Love me not" a přijde mi že seriál má stejný děj, jen to není film ale seriál. Hlavního herce mám ráda z jiných seriálů, ale ta podobnost je prostě veliká. 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 17.03.2017     Dorama: Nappeun Namja

Měla jsem tedy v první části trochu problém, protože stejný námět pomsty i stejný hlavní herec jako v seriálu Shark. I když šlo úplně o jiný příběh. Tady tedy musím říct že mi přišel i hlavní hrdina víc po chuti oproti Sharku kde sem měla problém s jeho knírkem :D (asi teď ty dlouhé vlasy) Ale naprosto úžasný seriál, herecké výkony a ty finálové epizody? Nemám co bych vytknula :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 19.03.2017     Dorama: Domabaem

Upřímně poprvé lituji překladatele, který si vzal tento film na starost. Ach, taková ztráta času. Prvních dvacet minut jsem trpělivě čekala co bude, pak jsem to stopla a vrátila se k tomu asi po 14.dnech. Zbytek jsem proklikala.. A finále filmu už bylo tak absurdní, že to snad není ani možné. Škoda..škoda..

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2017     Dorama: Hak Gyo 2013

Hodně dlouho jsem se kdramě vyhýbala protože jsem si myslela, že to je jen další sladké drama ze školního prostředí. Avšak velice mile mě překvapila, Kim i Lee odehráli výborné role. To samé učitelé Jung a Kang byli skvělý, a musím dát i kladné body za roli největšího grázla třídy.. Za  mě super seriál :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.03.2017     Dorama: Neoui Moksoriga Deulleo

Po dlouhé době seriál, který si opravdu zaslouží svoje vysoké hodnocení. Miluji herce Lee Jong Suka, skvělé herecké výkony, příběh i kamera. OST nebylo tak silné, jako u jiných příběhů ale i tak to stálo za to. Hlavní hrdinku bych zvolila někoho jiného, svým způsobem na mě tato herečka nezapůsobila, ale svoji roli opravdu zahrála perfektně. Krásný seriál

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 02.04.2017     Dorama: Moojungdoshi

K tomuhle teď po tom co jsem viděla poslední epizodu povím jen "Wow, to jako vážně" ... Naprosto DOKONALÁ série, která stála za každou vteřinu. Nemohu nic hodnotit záporně, protože od prvního dílu jsem byla jak na trní. Bála jsem se trochu, že se z toho v druhé polovině stane milostný trojúhelník, ale naštěstí se tak nestalo. Pff, jakože opravdu fíha! Tenhle seriál si opravdu řadím mezi moje TOPky a dlouho tam bude. Děj propracovaný do poslední chvilky .. opravdu i OST člověka vtáhne do každého jediného dílu. 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 05.04.2017     Dorama: E Mo Zai Shen Bian

Takhle dorama na mě vyskočila v začátcích mého vyhledávání před pár měsíci, až nyní jsem se k ní dostala a prostě mě to nezaujalo. Zápletka v celku průměrná v dnešní době existuje podobných filmů seriálů plno, ale byla něčím naprosto originální. Souhlasím s názorem, že by si lidi měli vsugerovat, že jsou hlavní hrdinové mladší, protože jejich jednání neodpovídá jejich věku. No dále bych jen kritizovala nevím upřímně čím to je, ale prostě je to 12.let stará dorama takže ty časy kdysi byli jiné. Rozhodně tím nezavrhuji Tchaj-wan jelikož doramy s Aaronem Yangem jsou suprové :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 06.04.2017     Dorama: Naege Geojitmaleul Haebwa

Já musím uznat, že mě se tahle dorama moc líbila. Byla chytlavá a zhltla jsem jí za 24h :D skoro jsem ani nespala :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 07.04.2017     Dorama: Haiseukool - Reobeuon

Já jsem se této doramy trochu obávala a nešla jsem do toho se žádnou energií, ale musím uznat, že mě opravdu mile překvapil. Velmi dojemný příběh, opravdu tam nebylo nic extra přehnaného, krásně rozebrané a znázorněné vztahy i vedlejších rolí. Za mě tedy dvě věcí a první naprosto TOP bylo ztvárnění prvního anděla, který se stal člověkem prostě ty jeho grimasy a to jak se choval opravdu jsem se při tom hodně nasmála druhá trošičku záporná věc.. nevím jestli to je věkem "24" , ale za mě chování hlavních hrdinů bylo super i vyspělé znám takové vyspělejší puběrťáky, ale asi bych ho více zhltla kdyby se jednalo o film dospělích lidí než školáčků :) jinak pěkný :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 10.04.2017     Dorama: Vampire Geumsa

První věc kterou musím úplně vyzdvihnout je ta neuvěřitelně propracovaná grafika a efekty plus promo. To jako vážně To vidím prvně u CV a USA jsem na to zvyklá, ale tady? A kord když kouknu rok 2011.. Fakt smekám, dělalo to tam neuvěřitelně hodně. :) Každopádně hlavní hrdina má neuvěřitelně silné charizma a opravdu ani upíří efekty nejsou nijak přehnané jsou přímo decentní. Prostě tady by ten příběh mohl být i bez té temné stránky, ale zas i díky tomu má seriál své kouzlo. Ale, rozhodně nečekejte upíří bitvy. Hlavní hrdinka alá prokurátorka tak ta mi opravdu nesedla, hrozně bych si jí přála vyměnit. A parťák našeho hlavního upíra byl skvělej :) Prostě velmi dobrej seroš, každopádně jsem zažila lepší, ale mezi upíří sekcí je to top )

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 12.04.2017     Dorama: Paesyeonwang

Tak seriál mě v posledních minutách nenaštval víc jak tento. NIKDY... :D Dávám devítku, ale jako poslední díl...... ty kráso.. nemohu napsat ani slušný komentář jak mě to rozčílilo. :D 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2017     Dorama: Neoreul Saranghan Shigan

Další pěkná dorama s úžasnou herečkou v hlavní roli. Tato dorama byla chytlavá a velmi pěkná, musím uznat že to přátelství bylo velmi krásné a od začátku to bylo snad všem jasné jak to skončí. :) Vedlejšího exsnoubence (nevím jméno) jsem si velice oblíbila a doufám, že s ním uvidím další seroše :) 
Trochu v tomhle seriálu vázlo OST neříkám, že bylo špatné, ale umím si představit i lepší OST :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 16.04.2017     Dorama: Enjel Aijeu

Já jsem se docela této doramy bála jako každé co nemá jakékoli hodnocení, protože jsem si již ověřila, že opravdu ty hodnocené jsou TOPovky no bohužel už mi dochází na co koukat. ALE tady žádné BOHUŽEL neplatí, velmi pěkný částečně smutný , ale neuvěřitelně krásný příběh o tom jak je láska silná. Neříkám, že jsem se občas nenudila ale u kterého seriálu je každý díl super,že? OST tu byla nenápadná, ale velmi zapadala do dané situace. Herec hlavního hrdiny byl neuvěřitelně charismatický a doufám, že s ním uvidím další dobrou doramu. :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 19.04.2017     Dorama: Que Sera, Sera

Abych byla upřímná jsem trochu rozpačitá jak tento seriál ohodnotit. Podle anotace jsem čekala něco úplně jiného, ale naštěstí to nebylo tak špatné. Kord na ročník kdy seriál vzniknul. Trochu mi neseděla láska hlavní dvojice kord v první polovině, protože tam nebylo nic čím by na mě zapůsobilo, že ze strany hlavního hrdiny jde o skutečné city. Seriál tak nějak procházel jak jsem si myslela, jediné co vytknu tak to je za mě opravdu nic neříkající konec. Prostě jsem čekala nějakou tu třešničku nebo tu TOPku , ale tady jsem se jí nedočkala. :) 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 20.04.2017     Dorama: Sarang Bi

Co k tomu napsat prostě herec Jang Geun Suk je úžasný, a já si nevzpomínám na seriál v kterém hrál, který by se mi nelíbil. Herečka Yoona mi přišla povědomá, no budu muset kouknout v čem hrála. Herecké výkony byli perfektní a jsem ráda že jsem se k této doramě nakonec dokopala, trochu jsem se bála jak ta dvojlinie bude natočena, ale poprali se s tím krásně :) A jako věčná fanynka romantických seriálů-filmů dávám takové score no :) Určitě to za ten čas stálo :)

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 21.04.2017     Dorama: Yeppeun Namja

Jsou věci co nezachrání ani jang geun suk, bohužel tato dorama neměla špatný námět, ale za mě opravdu špatně vyřešený. Scény byli nudné, dalo se v nich dost přetáčet plno věcí bylo mimo mísu byť v konceptu seriálu. tento seriál se mi neutkví v paměti, ale viděla jsem už i horší no bohužel z jiné státní produkce

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 05.05.2017     Dorama: Sutorobo Ejji

Já jsem tedy byla velice mile překvapena. Na to že Japonci jsou velice zdrženlivý až pro mě nudní tak se mi to líbilo. Většinu obsazených rolí kritizuji tedy né doslova, ale způsob vyjadřování a vizualizace je pro mě pasé a proto je pro mě Japonská produkce zásadně hodnocena příběhově zde mi, ale hlavní herec nejenom padl do noty, ale na japonce vypadal i dobře. ^^

Příběh jako takový je sladké teen story :) Nemám tomu co vytknout , film je velmi zdrženlivý nikoho jistě neurazí )

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 09.05.2017     Dorama: Naegen Neomu Sarangseureowoon Geunyeo

Tato dorama nebyla špatná :) Strašně sympatický hlavní hrdina a i příběh neváznul. Sice velmi super "jádro" no se zápletkou si moc nepohráli což je veliká škoda. No hlavní hrdinka už mi tolik nesedla :) ale já taky nejsem sympatická všem :D 

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 11.05.2017     Dorama: Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi

Po shlédnutí této doramy docela lituji toho kde jsem dala plnou palbu bodů, protože tahle je bezkonkurenčně smete. Když jsem si přečetla anotaci, tak jsem se strašně bála co to bude a byla v záložkách jen kvůli výbornému hodnocení. A upřímně lituji, že jsem jí nemohla vidět dříve. Goblina jsem zhltla během 24 hodin kdy jsem byla přilepená k monitoru. Neuvěřitelné herecké výkony, propracovaná kamera a hlavně výborný děj i efekty. Hlavní dvojici nesmrtelných "Gong Yoo a Lee Dong Wook" jejich vztah je naprosto výborný člověk se s nimi úžasně zasměje a každého ti dva dostanou. Byli i chvíle kdy mě jejich scény zajímaly mnohem více než hlavní zápletka. Bála jsem se grafických efektů protože Lee Dong Wook "smrtka" hrál v Blade man, kde efekty byli pro smích. Tady to bylo opravdu výborně propracované nic přehnaného. Hlavní hrdinka "Kim Go Eun" mi chvilku lezla krkem a nedokázala jsem si jí k takovému seriálu představit, ale nakonec tím , že je seriál v několika letém rozmezí tam skvěle zapadla. U seriálu jsem se výborně zasmála, byla jsem napjatá a dokonce i slzy ukáply. Takže si zaslouží plnou palbu bodů. Jak známe Korejce tak ne vždy dokážou ten konec dotáhnout na naprosto špici a proto moje topovka zůstává Kill me, Heal me. Ale i přesto si tento seriál zaslouží plné body. Výborný doporučuji - sakra ani nevím kdy jsem se u hodnocení takhle rozepsala :D ...

    Přidal: Mellisek     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 15.05.2017     Dorama: Nae Yeojachinguneun Gumiho

Musím uznat, že je to pěkná dorama trochu víc než teen, ale dá se. Mě tedy strašně moc chytnul herec ICON do teď jsem ho v ničem neviděla a už teď čekuju kdy kde v čem hraje. Přiběh je pěkný milý nikoho neurazí, prostě teenlove :)