• Dorama: 12938
  • Uživatelů: 22905
  • Hostů: 60

Hodnocení doramy od uživatele Minea

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Minea     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 18.04.2017     Dorama: Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu

I když tento seriál obsahuje vtipné momenty, celkem mi přišel mdlý, takový nenadchne, neurazí.

    Přidal: Minea     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 19.04.2017     Dorama: Geonbbangseonsaengkwa Byeolsatang

Korejské seriály příliš nesleduji, na první díl jsem koukla spíše náhodou. A celkem se mi líbil - odvážná hlavní hrdinka, trošku ztřeštěná, charismatická. O to větší zklamání byly další díly. Když pominu, že postavy se chovají naprosto iracionálně a divně reagují na určité podněty, další díly byly uměle protahovány a prošpekovány nicnedějícími se kusy (asi bych přirovnala k latinskoamerickým nekonečným seriálům typu Esmeralda). Nejvíc mě ale zklamala hlavní hrdinka, která se v průběhu seriálu proměnila v nešťastnou plačku, jako by ztratila svůj bojovný charakter z prvního dílu. Osoba učitele, do které je zamilovaná již od školy, by potřebovala přidat trošku života a rozhodnosti, strašně mě nudil a chvílemi mi lezl svým chováním na nervy. Druhá hlavní mužská role - postava Park Tae Ina splnila očekávání a tak trošku byla náplastí na všechno okolo a vlastně to byla postava, co mě u seriálu udržela. I tak můžu dát max. za 6.  

    Přidal: Minea     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 20.04.2017     Dorama: Himssenyeoja Dobongsoon

Po dlouhé době seriál, díky kterému jsem netrpělivě vyhlížela, kdy vyjde další část. Už dlouho jsem se takhle nenasmála. Moc povedené dílko. Jediné co bych mu snad vytkla je konec posledního dílu, je to takové klišé a seriál by si zasloužil vtipnější zakončení. Ale i tak dávám plný počet bodů.

    Přidal: Minea     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 28.04.2017     Dorama: Hana Yori Dango

Tohle byla moje první Japonská dorama a dorama jako taková vůbec. Moc se mi líbila. Nejdřív jsem byla v šoku z přehnaně dramatického chování postav, ale než jsem se nadála, tak mě tato dorama naprosto pohltila a v podstatě jsem ji zkoukla v kuse. Herci podali hezký výkon, Matsumoto Jun byl naprosto úchvatný. 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 28.04.2017     Dorama: Rasuto Shinderera

Toto dílko se mi líbilo. První díl je takový celkem nudný, ale od druhého je to lepší. Celý seriál jsem se smála až jsem se za břicho popadala. Navíc Miura má tak kouzelný kukuč... 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 10.05.2017     Dorama: Okami Shojo to Kuro Oji

Na tenhle film jsem se strašně těšila, protože jsem viděla anime i mangu. V anime jsem se do Kyouy a Eriky naprosto zamilovala. O to víc jsem byla zklamaná, když jsem zkoukla film. Nepodstatné momenty z anime jsou ve filmu natahovány a ty podstatné vynechali. Herecké obsazení mi také nesedí. 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 13.06.2017     Dorama: Waan loi dak kap joi oi nei

Tenhle seriál překvapil. Měl pěkný spád a žádné nudné úmyslně protahované úseky, takže jsem neměla potřebu postrkovat děj myší. Příběh mě bavil, i když to nebyl žádný originální nápad a možná měl větší potenciál než byl využit. Herci mi celkem sedli, až na George - ten byl fakt takovej divnej. Každopádně beznadějným milovníkům romantických příběhů toto dílko rozhodně doporučuji. 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 13.06.2017     Dorama: Missing Nain

Toto dílko okolo romantiky jenom hodně z dálky proběhlo. Zajímavé ale je a také je hodně napínavé a plné zvratů. I když jsem od seriálu čekala něco jiného, bavila jsem se. Někdy jsem ovšem měla pocit, že postavy se chovají naprosto nelogicky, jako by jim chyběl zdravý rozum nebo se z ničeho nic objevil komický moment, který se do situace příliš nehodil. Jako by tvůrci nevěděli, co vlastně chtěli stvořit. Závěrečnou scénu jsem bohužel nepochopila a zkazila celý dojem. 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 18.06.2017     Dorama: Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi

Tato dorama mě naprosto vtáhla do svého děje, moc se mi líbila. Příběh je plný zvratů, děj nenudí, romantiky by mohlo být víc, ale na Korejce je jí asi víc než dost. Co mi hodně vadilo byly opakující se scény (jako když vrátí kus děje po reklamě), myslím, že to si mohli odpustit. Také poslední 3 díly jsou hodně natahovány vzpomínkovými útržky předchozích dílů, ale na druhou stranu to podtrhuje náladu a pocity hrdinů. Také si říkám, proč musí do skoro každého seriálu nacpat ztrátu paměti a její opětovné hledání, jako by hrdinové už takhle netrpěli dost. 

 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 12.08.2017     Dorama: 5→9: Watashi ni Koi Shita Ikemen Sugiru Obousan

První díl mě moc nezaujal, nicméně jsem vytrvala a seriál mě postupně vtáhnul do děje a celkem mě i bavil. Nicméně obsahuje několik momentů, které děj jakoby úmyslně natahovaly, aby se pak všechno v posledním díle vyřešilo mávnutím kouzelného proutku. 

    Přidal: Minea     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 31.10.2017     Dorama: P to JK

Kazuyu Kamenashiho mám moc ráda, tak jsem se na tento film těšila. Bohužel moc nadšená nejsem. Námět příběhu není špatné, ovšem film je jako by běžel letem světem, honem honem, ať to máme za sebou... Chybí mi hlubší procítění situací a vazeb mezi jednotlivými postavami. Ani děj není nijak zázračný, chvílemi jsem se celkem nudila. Je mi líto ale víc než 50% nemůžu dát...