akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14012
  • Uživatelů: 30186
  • Hostů: 21 + 29

Hodnocení doramy od uživatele meggi

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Pinocchio

Na tohle doramko jsem hroznou dobu zvažovala, zda shlédnout, ale závěrem jsem ho měla dokoukané asi během týdne. Líbilo se mi, že příběh šel rychle, postavy byly zajímavé. Po dlouhé době něco, na čem jsem se nezasekla. A samozřejmě na Lee Jong Suka se vždy hezky dívá :D Kdo váhá jako já prvně, určitě do toho jděte. Žádné extra komplikované politické pletky, skrytí nepřátelé, zrada atd. Vše je jasné už od začátku, občas někdo zaváhá ze svého přesvědčení, ale bez toho by to zase byla nuda :-)

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 22.04.2017     Dorama: Boku wa Tomodachi ga Sukunai / Haganai

Taková japonská klasika, jakmile točí film podle mangy. Úchylná postava, alespoň 2 dívky s velmi hlubokým výstřihem, drsný pesimista, yankee, geniální dítě, extra krátké sukně. Vše v tomhle filmu najdete. Pokud chcete něco na odpočinek/odreagování - výborný film. Ale nesmíte v tom hledat logiku :D

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 23.04.2017     Dorama: Tazza: Shinui Son

Předchozí film jsem neviděla, přiznávám se. Ale dvojka, naprostá bomba! Tady nebyl okamžik, kdy bych se podívala na hodinky, kdy by mě něco nudilo. Až když začali běžet závěrečné titulky, jsem si uvědomila, že jsem to shlédla celé. Herecky skvěle zahrané (dokonce jsem si oblíbila hlavní herečku, a to jsem ji předtím moc nemusela) děj suprový, a i když to v jisté momenty vypadalo hodně bídně, konec libový. Jsem z filmu nadšená, omlouvám se, ale nemůžu dát jinak než 10.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 06.05.2017     Dorama: I Do, I Do

Tohle doramko mě opravdu bavilo. Je takové uvolňující, vtipné, romantické... Po první epizodě si tipnete konec a s největší pravděpodobností budete mít pravdu. Nejsou tam žádné velké zvraty, nic extra překvapujícího. Prostě jen taková komedie, u které se dá skvěle relaxovat a nepřemýšlet.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 07.05.2017     Dorama: Vampire Geumsa

Tak tenhle seriál už jsem viděla dvakrát. Jednou v angličtině, když ještě nikdo nepřekládal a teď jsem se k němu vrátila a dívala jsem se už koněčně s českými titulky. Musím říct, že Vampire prosecutor patří k mým nejoblíbenějším seriálům. Líbí se mi, že to nijak s upířimi schopnostmi nepřehání, že neudělali z upírů nepřemožitelné bestie, ale krásně a s citem toho využívají. Rychlost seriálu je skvělá, nudných scén je minimum. Obsazení taktéž dobré, to je snad první kladná role Yun Jung Hoona (nebo já ho zatím viděla jen hrát šmejdy) Nedokážu si představit nikoho jiného hrát prokurátora Mina, jemu ta role naprosto sedla. No nemůžu jinak než dát 10 :-)

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 13.09.2017     Dorama: Jojakdwen Doshi

Wow! Určitě se na to podívejte, vřele doporučuji! Je to jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem kdy viděla. Jednoznačně za 10 a film si nechávám uložený v počítači. Určitě se podívám ještě jednou :-)

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 17.09.2017     Dorama: Gongjo

Tak jako vždy, Hyun Bin je prostě k sežrání. Téma filmu ne zrovna originální, ale to mi nevadilo, tento typ filmů mám ráda. Ano, bavilo mě to. Ano, líbilo se mi to, možná se podívám někdy znovu. Ale... no po shlédnutí traileru na začátku roku jsem prostě čekala něco víc. Opravdu jsem se na film moc těšila a něco mi tam prostě chybělo. Proto dávám 9 bodů z 10.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 4/10.00     Přidáno: 18.09.2017     Dorama: Hambooro Aeteuthage

Tak tady jsem se hrozně dlouho rozhodovala, zda se chci na doramko dívat. Není to úplně můj šálek čaje a navíc mi nemoc hlavního hrdiny vzala člena rodiny, takže jsem nevědela, zda si to chci připomínat. Prvních deset dílů bylo docela dobrých a pak to začalo. Nudné a neustále se opakující scény. Většinu dílu jsem přeskakovala, protože ty plky už se nedaly snést. Kdyby z toho udělali film, byl by nepochybně super, ale seriál s 20-ti díly s touto tématikou... po shlédnutí je to rovnou na antidepresiva :D  Takže spíš nedoporučuji.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 22.09.2017     Dorama: Baempaieo Tamjung

Tak tohle bylo velké zklamání... Vampire prosecutor mě prostě moc rozmazlil, co se týče upíří tématiky a teď jsem měla problémy tohle dokoukat. Připadalo mi, jako by se snažili co nejvíce napodobit vampire prosecutora, ale moc se nevydařilo. Případy mě nezaujali a hlavní příběh byl sice vcelku dobře vymyšlen, ale úplně špatně propracován. Kdyby udělali prokurátora 3 místo tohohle, udělali by líp. Slabší 5.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 24.09.2017     Dorama: Waan loi dak kap joi oi nei

Tohle je asi první dorama z Hong Kongu, které jsem viděla. První tři díly jsem se vyrovnávala s čínštinou, zní to opravdu divně. Žádný zázrak tohle doramko opravdu není, ale s tím jsem počítala. Je to prostě slaďárna a kdyby to mělo víc dílů, tak to nedokoukám. I těch 9 je moc, 7 by bylo lepší. Ale na odreagování je to super, jen nesmíte nic skvělého očekávat. Víc než 5 nedávám, už hlavně kvůli hlavní hrdince, jejíž povaha mě totálně deptala. 

    Přidal: meggi     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 24.04.2018     Dorama: Deo Keitu

Tohle doramko mě dost zklamalo. Asi když jsem viděla upoutávky, čekala jsem něco víc - nebo možná něco míň? Pro hlavního hrdinu nebylo nic nemožné a očividně pro něj neplazily ani žádné fyziologické omezení. Taktéž měl nějakým způsobem potlačené centrum bolesti. Posledních pár epizod jsem přeskakovala na hlavní scény a měla jsem co dělat abych seriál dokoukala. Hodnocení 6-7, nemůžu se rozhodnout :-) 

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 24.04.2018     Dorama: Dangshini Jamdeun Saie

Popravdě se mi tohle doramko líbilo (asi jako jediné mezi hodnotícími :-D ) Přečetla jsem si nejdřív hodnocení tady na akihabaře a nic moc jsem od toho nečekala. Neviděla jsem upoutávku, nečetla jsem recenzi. A asi jak jsem nic nečekala, tak mě nic nezklamalo. Plusy: Není tam moc takových těch rozhovorů mimo hlavní postavy, které jsou totálně nudné. Bylo to napínavé a vždy po dokoukání epizody jsem si chtěla pustit další. Mínusy: První 4 epizody jsou totální guláš. Zvažovala jsem tady, že s tím seknu. Nevěděla jsem, co je sen a co realita. Hlavní hrdinka byla totálně švihlá, ale zase neznám u této herečky, že by někdy hrála něco normálního. Mělo to daleko větší potenciál, něž předvedli. Podle mě by se nápad dal lépe uchopit. Vymazat nějaké "čumící" scény a příběh víc rozvinout. 

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 29.04.2018     Dorama: Gashi

Co jsem to právě viděla? Já čekala nějaký roztomilý zakázaný vztah učitel-středoškolačka, ostatně, které dámě se někdy nelíbil vlastní učitel? :-) Ale takové psycho?! Na konci jsem se hrozně bála, bylo to na mě až moc vyhrocené. Ale na druhou stranu nemůžu říct,že se mi to nelíbilo, víc by se mi ale líbil ten slaďák. 

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 29.04.2018     Dorama: L-DK

Tak tady není nic překvapivého. Klasický film podle mangy. Totálně ulítlý, totálně sladký a totálně předvídatelný. Hlavní hrdinka je naivka a hlavní hrdina se chová jak pěkný kretén. Jako do ní je zamilovaný kluk, co umí vařit, ale ona si vybere toho největšího pablba v okolí - to si děláte srandu ne? 

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 30.04.2018     Dorama: Dalui Yeonin - Bobogyungsim Ryeo

I přes to, že mě většina historických doram nebaví, tak tohle si mi docela líbilo. Teda alespoň po většinu epizod - konec už jsem přesouvala - byla to taková odkávačka, pořád dokola. Nápad určitě skvělý, herci špičkoví. Jediné pro mě velké mínus, které však nezapočítávám do hodnocení - hlavní hrdina je šíleně majetnický. Jako ona je snad dobytek, že řekne, že je jeho? Tohle mi dost vadilo, protože takové chování opravdu nemusím.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 22.08.2018     Dorama: Laieo Geim

Tohle je prostě geniální. Klasika, kterou jsem prostě musela vidět. I když si na začátku řeknete "blbost" tak se snejně musíte dívat dál. Já teda ještě byla taková posera, že jsem se nemohla dívat večer - nemohla jsem z toho napětí spát :D Dávám 9.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 23.08.2018     Dorama: Manyeoui Yeonae

Skvělá romantická komedie. Hlavní hrdinka vypadá na svůj věk opravdu dobře. Jediné, co mi vadilo, byly scény kdy je jako neupravená, nenamalovaná po ránu a herečka měla výrazně namalované oči - to je prostě dost mimo.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 29.08.2018     Dorama: Vampire Geumsa 2

Tohle já prostě žeru. Tak jako první série je i druhá úplně úžasná. Prokurátor Min, prostě kocourek k sežrání <3 Je mi jásné, že asi nejsem objektivní, ale nemůžu si pomoct. Jen mě mrzí, že už to asi nebude pokračovat, protože ten konec...?!?! Viděla jsem už dvakrát a rozhodně ne naposledy, proto za 10

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 01.09.2018     Dorama: Kkun

Super film. Hned na začátku jsem se zakoukala a i když jsem plánovala koukat se jen chvilku, musela jsem to hned dokoukat. 10 nedávám z jednoho prostého důvodu, jsem sice nadšená, ale zase ne tak, abych teď sedla a projížděla nejlepší scény znovu. Kdyby byla možnost 9,5, dala bych to. Film doporučuji, zklamáni nebudete!

    Přidal: meggi     Hodnocení: 4/10.00     Přidáno: 02.09.2018     Dorama: P to JK

Asi jsem špatně pochopila popisek, protože jsem myslela, že hlavní příběh bude o něčem jiném. No měla jsem problém to dokoukat. Klasická japonská ptákovina. Dávám 4 a uvažuji, zda nedávám hodně. Dost zklanání :-( 

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 07.09.2018     Dorama: 49 Il

49 Days je jednoznačně super nápad, zápletka je také dobrá, ALE.... Dost často jsou situace vyhrocené a ke konci mě už vyloženě nebyvily. Neustálý pláč skoro všech postav byl postupem času dost otravný. Také je tam vidět takový jiný styl, než je u doramek z roku třeba 2016. No za skvělý nápad dávám 7. Kdyby to nebylo tak dramatické, dala bych víc.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 07.09.2018     Dorama: Noon Eui Yeo Wang

To je první doramko tohoto typu, které jsem viděla. A poznamenalo mě to :D Poprvé jsem koukala v angličtině, tehdy jsem akihabaru neznala a myslím, že to ani tehdy přeloženo nebylo. A dodnes si na tohle doramko vzpomenu a nahlížím. Možná jsem neobjektivní, ale pro mě nemá konkurenci.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 08.09.2018     Dorama: Kilmi, Hilmi

Už několikrát jsem Kill me Heal me rozkoukala a pak znovu odložila. Prostě ten začátek mi nesedl. Velké mínus - povaha hlavní hrdinky. Je to psycholožka! Proč je to taková hysterka?! I když studuji a pracuji v technické oblasti, takže od sociálních věd mám dost daleko, mám pár přítel psychologů/psychiatrů a mají společnou jednu vlastnost - jsou neskutečně klidní, všechno berou s nadhledem, nic je nerozhází a já jim můžu říct vše protože mě neodsoudí, vyslechnou a popřípadě nasměrují. To prostě hlavní hrdinka není a hrozně mi to vadilo - proto jsem to doramko tak dlouho odkládala. Po pár dílech se to zlepšilo (nebo jsem se s tím možná smířila) a to byla ta chvíle kdy mě doramko fakt neskutečně chytlo. Hrozně se mi líbil konec, kdy se ukázalo, co která osobnost představuje. Když se ukázalo, proč byl vytvořen Mr X, úplně nejhezčí scéna. Trošku mě mrzelo, že tvůrci dost často přechází do humoru s DID, ale asi bez odlehčení by to nešlo. Takže i přes hysterii prvních dílů dávám 9 a pravděpodobně se podívám někdy znovu.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 2/10.00     Přidáno: 09.09.2018     Dorama: Bimil

Ach jo... Kdyby tam Ji Sung nebyl, tak nedokoukám. Jako tohle doramko je soutěž, kdo utýrá hlavní hrdinku jako první. Prvních deset epizod jsem přeskakovala, hrozně mi vadilo, jak jsou na sebe zlí a jaká je ona naivka. Ji Sung tam byl tak děsivej! Je to opravdu skvělý herec. Ke konci jsem přeskakovala méně a díky hodnotím známkou 2.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 20.01.2019     Dorama: Alhambeura Goongjeonui Chooeok

Ještě tak do 14.dílu jsem chtěla dát 10 bodů, ale konec byl prostě velké mínus. Občas si na počítači zapařím, takže doramko z prostředí hry je fakt super nápad, zpracování, efekty - naprosto boží. Ale prostě to není dokončeno! Tam chybí alepoň jeden díl - není to vůbec vysvětleno! Dost mě to vytočilo. Ale pokud to bude přeloženo do čj, pustím si znovu, to určitě - alespoň do 14. dílu :-)

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 20.01.2019     Dorama: Hyeobsang

Takový lepší průměr. 6-7 hvězdiček. Čekala jsem asi víc z psychologie a hlavní hrdinka byla hrozně ubrečená a emocionálně nesrovnaná. Znovu se dívat nebudu, ale nemůžu říct, že mě to vyloženě nebavilo

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 27.01.2019     Dorama: Moobeob Byeonhosa

Pomsta + korupce. Naprosto klasický téma, ale přece jen se tvůrcům podařilo to udělat zase trochu jinak. Jo, doporučuji - počet dílů tak akorát a je tam i nějaká ta akce, takže to má krásný přestávky mezi kecacíma scénama. Děkuji Ainny za titule - jako vždy perfektní :-)

    Přidal: meggi     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 01.02.2019     Dorama: W

Nápad jednoznačně skvělej, ALE.... Tohle mělo takovej potenciál! Úplně jsem se těšila, jak to pořádně zamotají, udělají z toho doramko plný napětí a překvapení a pak to bude mít úplně enormě epickej závěr .... a ono to bylo jen zamotaný a dlouhý a tak trochu nudný. Zdálo se mi, že poslední díly už vyloženě natahovali, aby to mělo teda těch 16 dílů. A ani pořádný slaďák to není, těch znám dost lepších. Jako dávám 6 a to spíš kvůli tou nápadu.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 03.02.2019     Dorama: Miseuteo Shunshain

Na tohle doramko jsem narazila náhodou na netflixu, když to teprve vycházelo a úplně mě to pohltilo. Neviděla jsem snad nic lepšího. Nádherně propracované, vymyšlené a udělané s takovým citem, že to člověka úplně pohltí. Někdo si s tím opravdu vyhrál. Hudba vybraná s citem, postavy úplně dokonalý a ty záběry kamerou úplně braly dech. Nemám co vytknout. Díky Ainny jsem mohla podruhé vidět v češtině, za což jí moc děkuji. Užila jsem si to v češtině snad ještě víc než napoprvé a prožívala jsem všechno i přes to, že jsem věděla co se stane. Tohle je prostě nezapomenutelné doramko a jsem si jistá, že dvakrát není dost, že se podívám znovu. Ostatně myslím, že ta message tohoto doramka není jen pro korejce, ale můžeme si z toho vzít i my. Děkuji za Mr Sunshine, dávám plný počet.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 06.02.2019     Dorama: Shopingwang Looi

Tohle bylo roztomiloučký. Prostě průmerný seriál, který neurazí. Na odreagování prostě tutovka. A Louis a jeho skřeky :D Ne fakt ty zvuky které vydával při pohledu na brouka úplně boží. Koncem mi to už přišlo dlouhé, přeskakovala jsem. Zdálo se mi, že tam tvůrci najednou začali dávat hrozně vaty aby to natáhli. Ale do takové 13 epizody naprosto super. Za mě něco mezi 6 a 7.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 11.02.2019     Dorama: Byutipul Maideu

Tohle doramko mě bavilo. Kecala bych kdybych tvrdila něco jiného. Ale... na začátku to byla detektivka pak přešli na zázračné doktory a konci romantickou. Jako co to? Nápad dobrý, vaty tam zase tolik nebylo, ale prostě něco začnou a pak opustí. Takže dávám 7

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 15.02.2019     Dorama: Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi

Na Goblina jsem se začala dívvat z důvodu, že je od stejných tvůrců jako Mr Sunshine. Příběh byl dobrý, fantasy mám ráda, efekty hezké. Ale je to prostě hrozně natahovaný. Některé scény tam jsou v různých provedeních několikrát, poprvé jsou hezké a pak už jen prostě nudné. Takže jsem přeskakovala a díky tomu se mi to závěrem líbilo. Dávám 8.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 15.02.2019     Dorama: Gwanghae, Wangyidoen Namja

Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Viděla jsem už několikrát. A jak mám problém s historickýma doramkama tak to tady neplatí. Lee Byung Hun je prostě perfektní, hezečka hrající královnu je jako všude nijaká - to je jediné mínus. I tak dávám 10.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 21.02.2019     Dorama: Gunju: Gamyeonui Juin

I přes to, že na historický moc nejsem, tohle mě bavilo. Děj šel poměrně rychle, vatu jsem ani moc nevnímala. Chuť přeskakovat jsem měla pouze v pár epizodách v druhé polovině - což je na mě opravdu málo. Takže doporučuji, mě se líbilo.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 21.02.2019     Dorama: Shingeki No Kyojin

Je to podle mangy a anime. S tím je potřeba k tomu filmu přistupovat. Takže to prostě bude osekané, bude to víc ulítlý něž normálně. Ale i přes to si myslím, že to dopadlo docela dobře. Respektive jsem očekávala horší. V první a poslední půlhodině byly všechny ty nechutný scény z animka - bez toho bych se klidně i obešla. No jsem zvědavá jak vysvětlí vznik titánů, protože ten kimplikovaný z mangy prostě nemůžou stihnout v druhém filmu. Dávám takovou lepší 6. Podruhé se asi nepodívám, pustila bych si spíš animko.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 3/10.00     Přidáno: 23.02.2019     Dorama: Shugaresu

Banda polonahých uřvaných japončíků. Tímhle by se to dalo shrnout dost výstižně. Když jsem si to pouštěla, tak jsem očekávala bitky a hodně jednoduchý děj - delikventská klasika, na kterou je prostě jednou za čas chuť. No a ani to Sugarless nesplnil. Hlavní hrdina je kopyto - podle popisku jsem čekala že se vypracuje ale nestalo se. Takže řve a nechá se mlátit celých dvanáct dílů. Stačilo si pustit jeden, děj se neustále dokola opakoval jedn s jinýma postavama. Takže za mě ultra nuda

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 04.03.2019     Dorama: Beulraek

U Black jsem udělala chybu, že jsem si do toho pustila defendant. A to se prostě nedá porovnat. Takže mi to přišlo dlouhý a občas nudný. Ale jinak to určitě je velmi povedené, promyšlené a bavilo mě to. Některé scény jsou úplně bombovní - řezala jsem se nahlas na celý barák :D Nemůžu se rozhodnout, ale dávám 8. Kdybych si to tak blbě nenakombinovala, byla bych z toho určitě unešená.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 08.03.2019     Dorama: Pigoin

Co napsat - no prostě se na to podívejte. Zajímavě využitá amnézie, napínavý příběh a Ji Sung. Ten herec je prostě boží. On je jeden z těch, který se směje i očima a nemusí nic říkat. A tady v roli tatínka byl naprosto úžasňáckej. Tohle vás nudit nebude. Teď váhám mezi 9 a 10 :-)

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 08.03.2019     Dorama: Joseonmasoolsa

Tohle bylo takové miloučké a slaďoučké. Není to špatný jen totálně nereálný - a pokud v tomhle filmu nehledáte nic hlubšího, tak určitě hezký pohodový film. Politika tam nebyla, což je plus - všude v historických doramkach jsou nudný politický kecy a jsem z toho dost otrávená. Dávám 7.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 09.03.2019     Dorama: Madam Angteuwan

Když jsem si přečetla komentáře, tak jsem čekala něco úplně nepovedenýho. A to nebylo. Jako samozřejmě - lékařská etika je tady dost zapomenutá, to hodnotit nebudu, to je jasné. Ale jinak mě to bavilo. Jako žádný biják to není, ale je to roztomilý. Zvažuji mezi 6 a 7 - dávám 7 - prostě mě to bavilo

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 10.03.2019     Dorama: Dokgo

Heh... pro změnu místo uřvaných japonců to jsou uřvaní korejci. Dobrý zpráva - oproti japoncům se tam zas tolik neřve. Špatná - snaží se tam dát nějaký hluboký příběh a komplikace takže to působí dost komicky.
V hlavní roli je pan Chlaďák (vzniklo to v mé mysli ze slova cool, které se pak upravilo na ledová nuda) Zpětně jsem si dohledala, že je členem EXO - skupiny o které fakt moc nevím. Tkaž pro fanynky je určitě supercool, láska, hezoun atd. Pro mě je prostě ten týpek, se kterým bych si nezačala protože je nudnej.
Boje (hlaví náplň) mají udělané dobře. Tady se nedá moc vytknout.
Ale úplně WTF je ten konec. Jako v posledních 40 sekundách tam nadhodí fakt super námět na šestnáctidílný seroš. Jako co to kurde?
No jsem se nějak rozjela :D Prostě dávám 5 a je to asi to nejlepší, co jsem viděla ze sekce "uřvaný bojující středoškolský asiat"

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 10.03.2019     Dorama: Bakuman.

Tak tohle se mi líbilo :-) To bylo krásné, hezky to svištělo a vůbec mi nepřipadalo, že ten film měl dvě hodiny
Předlohu jsem neviděla/nečetla, takže nedokážu porovnat.
Co mě udivilo je, že to kreslí ručně. Japonsko je jedna z nejvyspělejších zemí a jako nenapadně je použít nějakou elektronickou formu? Manga je z roku 2008, takže to nepovažuji úplně za starý, aby v té době něco takového nebylo. No japonci jsou prostě tvrděpracující ale děsně neefektivní - už se ani nedivím, že se dokážou upracovat k smrti...
No ale zpět k filmu. Doporučuji se na to podívat. Mám chuť si teď přečíst předlohu nebo se podívat na animko. Rozhoduji se mezi 8-9

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 13.03.2019     Dorama: Tokyo Ghoul

Hele tohle je asi první film, který má předlohu v anime/manze, který se mi fakt íbí. Překvapilo mě, že jedou opravdu podle předlohy (Je to už nějaký pátek co jsem animko viděla, tak je možné, že se pletu). Opravdu jsem si vybavovala ty scény z animka. Obvykle si tvůrci vypůjčí anime svět, ale příběh už nějak zmatlají. Jako za to palec nahoru - neměli tendenci tam narvat všechno, takže opravdu dodrželi předlohu (začátek předlohy, zybtek se tam nevešel :-) ) Tempo filmu bylo pomalejší, nicméně to je i v animku a nevadilo mi to. Jsem dost nervák, ale tendenci přeskakovat jsem ani neměla.
Takže za mě jo. Dávám 7. Chvíli jsem byla natolik unešená, že bych dala i víc, ale to už by nebylo objektivní.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 13.03.2019     Dorama: Geunyang Saranghaneun Sai

Tak za mě super. Zamilované, ale ne vyloženě slaďák. Líbilo se mi to smiřování se s nějakou skutečností. Mají v doramce znázorněno různé typy přijímání těhle tragédií. Hysterie tam samozřejmě byla, ale oproti jiným jí tam nebylo tolik.
Menší mínus - 15 a 16 epizoda už byla taková odrnkávačka. V 15 bylo pořád to dokola a 16 už jen takový dost předvídatelný konec.
Takže doporučuji, dávám 9.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 16.03.2019     Dorama: Daeribgoon

Děkuji DQ za titulky.
Film se mi docela líbil. Bylo tam hodně bitev, což je pro mě hodně matoucí - nerozeznám je od sebe, takže nemám přehled kdo vyhrává. Také se mi dost pletly postavy, hlavního hrdinu jsem samozřejmě poznala vždy, ale ti ostatní mi už splynuli.
Závěrem film hodnotím pozitivně, dávám 8.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 29.03.2019     Dorama: Paeshyeonwang

Hoh tak toto bylo nečekaný. Jako neznám asi film, kde by bylo tolik WTF věcí. A mě to docela i bavilo. Uprostřed jsem měla zevl moment, tak jsem si dala pauzu a pak mě bavila i druhá polovina. Jako samozřejmě - větší pitomost by se těžko hledala. Ale mě to sedlo. Takže dávám 5, což je na takový druh filmu docela dost.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 30.03.2019     Dorama: Himssenyeoja Dobongsoon

Jo tohle byla sranda. Moc dobre zvolena herečka, ona je proste roztomiloucka. Nudný nezajímavý scény jsem preskakovala, ale moc jich nebylo. Takže jsem spokojena. Dávám 7

    Přidal: meggi     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 09.04.2019     Dorama: Wangi Doen Namja

Film naprosto zbožňuju, ale měla jsem trochu strach - přece jen 16 dílů je dost a já na ty historický moc nejsem. Ovšem obava byla zbytečná. Tohle je tak nádherné, úžasné a famózní doramko. Hlavní herec opravdu skvěle vybraný. Nemám co vytknout. Moc moc děkuji Ainny za titulky - bez toho by to nešlo.

    Přidal: meggi     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 13.04.2019     Dorama: Woorijibe Saneun Namja

Jako nečekala jsem od toho nic a nic jsem i dostala. Také nijaké. Škoda, že s takovými herci, kteří podle mě nejsou úplně marní, vytvořili pouze takovej zevl po večerech. Poslední tři díly už byly vyloženě utrpení - taková natahovačka, no hrůza. Ale nemůžu říct, že to bylo nejhorší, co jsem dokoukala. Takže dávám takovou horší 5.