akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Dorama: 14102
  • Uživatelů: 31091
  • Hostů: 180 + 67

Hodnocení doramy od uživatele skaredekacatko

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 20.09.2014     Dorama: Byeoleseo On Geudae

Takze...titulky su dobre spravene jedine co mi vadi je...ze to sem tam vyzera akoby to bola rustina..ja som si otvorila srt v inom programe a naozaj to bola rustina...tazko sa to cita bolo by lepsie to opravit.

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 2/10.00     Přidáno: 19.08.2018     Dorama: Cheazeu In Deo Teuraeb

Chaotické a bez hlavy, či päty. 

Bolo to vpadnutie do deja, čo mám rada, ale keď to dáva zmysel a neskôr sa to vysvetlí, čo sa o tomto filme nedá povedať. 

Je to príliš dramatický príbeh, takže sa nedá skrátiť do dvoch hodín. 

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 20.08.2018     Dorama: Inhyeon Wanghuui Namja

Krásny a zaujímavý dej, ktorý na ten rok vydania bol novinkou.

Perfektné hranie a romantika úplne na mieste!

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 20.08.2018     Dorama: Neodo Inganini

Takýto seriál sa nevidí často! 

Je to unikátny dej, ktorý konečne zobrazuje, že aj robot má srdce a pocity. 

Je veľa seriálov s podobnou tématikou, ale ani jeden sa nedokáže vyrovnať tomuto majstrovskému dielu. 

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 3/10.00     Přidáno: 20.08.2018     Dorama: Minyeo Gongsimi

Čakala som od toho oveľa viac...

Vývoj všetkých postáv bol veľmi pomalý a veľakrát aj nedával zmysel.

Pomalý dej, málo romantiky a po dlhšom čase aj komédia už začala opadať. 

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 4/10.00     Přidáno: 25.10.2018     Dorama: Neoui Gyeolhonsik

Premrhala som 2 hodiny môjho života :D
Fakt by som sa chcela porozprávať so scenáristkou....

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 2/10.00     Přidáno: 18.11.2018     Dorama: Je3ui Maeryeok

Je to ako seriálová verzia "On your wedding day".

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 22.11.2018     Dorama: Miseuteo Shunshain

Kvalita je absolútne úžasná, ale ten dej išiel po prvej desiatke dolu vodou....:/

    Přidal: Skarede_Kacatko     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 10.03.2019     Dorama: Seuwingkizeu

Krása, nádhera...nemám slov.
Tento film mi zostane navždy v srdci.